Inte Okej

Enligt mig.
* Människor som tror för mycket om sig själv. Vare sig det gäller utseendet eller intellektet.
Ex: "Hej, kolla på mig! Här är min blogg och här är 75 bilder på mig i samma pose!" eller "Alla säger att jag är så bra på allting!! ALLA ÄLSKAR MIG :D:D:D Proffesor Riffelbaum sa att jag minsann var den smartaste människa han träffat och då må jag säga att han själv typ är GUDEN inom fysik och biologi!"
* Kissies blunder. Någon: "Men du säger att du ångrar dina bröst." Kissie:"Ja, men bara storleksmässigt" Någon: Okej, så vill du ha större eller mindre?" Kissie: "Det har ingenting med frågan att göra."
* Onaturliga läppar: Kanske det fulaste som finns. Man ser att det är fejk och läpparna ser ofta "fyrkantiga" ut.
* Otrevliga nunor utan tändare. Denna händelse inträffade: Jag och Muffle satt i min bil, Muffle ville röka med ack så han bedrog sig ty ingen tändare syntes till. Jag bad honom sticka ut huvudet ur rutan och fråga ett par Sund och Duktiga. Bruden såg ut som om hon luktade på nyutkommet bajs och sa "Eh.. nej?"
* Tv:n nu för tiden, speciellt på natten. Det finns INGET att kolla på! Men nu när jag kollar in Tv.nu så inser jag att "Naturens stora skådespel" och "Teens hooked on porn" kan vara ganska spännande. Men då tar jag hellre in datorn till mitt rum och beskådar "How i met your mother" istället.

Kommentarer
Postat av: Snövit

Älskar inte okej listor xD mer sånt, snälla! Jag ska försöka göra "Whats hot and whats not????" oftare, jag med xD

2010-05-18 @ 08:12:32
URL: http://negativecreep.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0