ZTE Blade

Jag har tråkigt så jag tänkte skriva lite här. Vet dock inte vad jag ska berätta om, finns inte så mycket intressant att dela med sig av. Jag har köpt en mobil i alla fall! ZTE Blade så nu är jag med i smartphone-gänget. Cool jag är! Trodde aldrig att jag skulle skaffa en androidtelefon eftersom att de brukar vara så dyra. Men den jag har nu kostar ca 1500 kr ny ^^ Jag köpte dock min för 600 kr. Hittade en till Ida också för 500 kr på Facebook i Köpes/ säljes i 060- området-gruppen för 500 kr!

Blir lite nervös ifall att det skulle vara nåt fel på dem eftersom att jag hittat så billiga. Men jag har inte märkt nåt fel ännu. Folk på flashback gnäller på att de har plastiga knappar.... det är 3 knappar på mobilen må tilläggas. de gnäller även på kameran, men jag kunde inte ha brytt mig mindre. Jag har ju en digitalkamera som duger.

Timrå

Timrå består av följande

1. Eparaggare.

2. Människor som tycks strävar efter att komma med i programet "Grannfejden".

3. Fjortisar.

4. Hockeynördar.

5. Socialfall.

6. Gamla söta tanter och gubbar.

7. En del trevliga människor (det är sant!)

8. Brudar som blir gravida med random karl och sedan bestämmer sig lika snabbt som kuken for ut och karln försvann att behålla barnet.

9. Folk som jobbar på DinAssistans.

10. Folk som jobbar på AMF.

11. Slampor som går med på att vara "Timrås tuttlisa ;)"


Slöskalle

Är slö i huvudet. Är inte säker på om jag sovit för lite eller för mycket. Jag funderade nyss på att steka blodpudding men insåg att mjölken är slut, då är det ingen mening. Christian ligger och kollar på Shan Atci, har sett det uppträdandet kanske 3-4 ggr så jag orkar inte kolla på det. Synd att jag måste höra allt igen dock.

Blääh! Jag vet inte vad jag ska göra. Kanske ska dricka lite kolsyrat vatten och försöka sova eller så spelar jag Killing Floor ensam en gång, vet dock inte om jag vågar.

Pengar

Om jag hade haft överflöd av pengar så skulle jag köpa 3 stycken av Moustacheglasen och 3 av de andra.

2 400 kr styck. Det är inte ens värt att önska sig i present!Camsida

Hittade en hemsida nyss. Det stog typ.

Visste du att männsikor får betalt för att onanera? Det är sant! Att vara medlem på denna sida kostar ingenting! 

Typ JA!!! 


(Lite finstilt!!!...... Allt du behöver göra är att förnedra dig själv och onanera i cam framför kåta killar och gubbar! HELST så att ditt självförtroende sjunker i botten.. då vet VI att vi gjort rätt! Bli medlem NU!)

Skitliv


GnällKent

Jag försöker fortfarande att förstå hur människor kan bli såna jävla svin helt sonika. På vissa så ser man ju tecken långt innan. Men en del bara pluffsar till och så är det svinskalle nr.1 som går där i stället för den dära karln som alltid skulle ha sitt kaffe utan socker och mjölk när det blev fika. Jag är less på ganska mycket just nu och detta var en av de sakerna.

En annan sak jag inte orkar med är folk som är tillsammans och som envisas med att äckla sig inför andra. En puss går väl bra eller en kram. Men att verkligen stå och sliska sönder, kladda, slabba med säckliga läppar är en annan sak. Det är bara stötande. Det är i såna situationer man känner sig obekväm. Minns speciellt en gång då jag satt och väntade på bussen. Då stog det ett sånt par brevid mig. Jag flyttade mig men det där snuskiga ljudet hördes fortfarande. Så hemskt ljud!

Jag har som vanligt mycket saker att klaga på i bloggen. Det känns bra att få ut det så man kanske slipper tjata sönder om det sedan.

Fiskgröt

Jag kommer nog aldrig att äta på sushin vid torget igen. Första gången jag åt där så var det hur gott som helst trots att man fick vänta i ca 20 minuter. Igår när jag och syrran beställde så fick vi typ gröt med fisk. Riset gick inte att plocka upp med pinnarna och absolut inte med fingrarna heller. Det klibbade fast överallt, fan vad besviken jag blev. Fick vänta i 20 minuter igen. Typ hårt kladdigt ris, men aja. Jag äter ju nästan allt.RSS 2.0