Lussebullar i Januari

Jag sitter just i detta nu och mumsar på en lussebulle! Det var extrapris på Ica Maxi och då var jag tvungen att slå till, det är så gott med lussebullar trots att julen är över för länge sedan.1  paket för 5 var det. 5 stycken i varje paket, det ni!! Det är 1 krona per bulle har jag räknat ut. Till råga på allt så använde jag inte fingrarna heller.

Nu kom Elin så jag skall bjuda på lussebullar.

Meningar

Allmänt (Kärlek, skola, förädrar, vänner m.m):

Meningen "Vi måste prata" måste vara den värsta som finns. Ingen berättar någonsin något trevligt, givande eller intressant efter att den meningen har yttrats. Det är bara att vänta på att käftsmällen ska komma. Inget gott har någonsin sagts efter meningen "Vi måste prata" så det är alltid bra att förvänta sig det värsta.

Hos läkaren eller veterinären:

Meningen "Sätt dig ner" kommer nog alltid att betyda samma sak som meningen "Vi gjorde allt vi kunde". Måste de ens säga "Vi gjorde allt vi kunde"? De är läkare eller veterinärer. Det är deras jobb att göra allt de kan. 

Kärlek:

Meningen "Jag älskar dig" kan betyda allt. Det kan betyda allt från "Jag vill leva med dig hela mitt liv" eller "Jag säger det så att jag får ligga med dig". Det kan också för vissa vara en svår mening att yttra men för andra på tok för lätt att yttra. Man älskar inte någon på riktigt förens man sett dess värsta sida och psykiska missbildningar.

Liten lista



*Brusalvedon. Jag har nämligen ont i huvudet. Huvudvärken kanske inte försvinner av alvedon men jag blir trött som en muslim på långvandring.

* Citron! Det kan man nästan ha till allt. Pasta, köttfärssoppa, coca-cola m.m.

* Bloggar. Man kan ha så mycket roligt att kolla på bloggar. Vad skulle min dag utan Kissie vara? Hon är ju så sjukt efterbliven att man faktiskt måste kolla. Det har dock blivit tråkigare nu :S






* Statusuppdateringar om vilket preventivmedel du använder.

* Bloggar inehållandes ungefär denna text "Idag har jag promenerat :) Sedan har jag varit med älsk <3 Nu ska jag sova! Godnatt!"

* Uppdateringar om ditt senaste toalettbesök när du har magsjuka eller bara är allmänt laktosintollerant.

* För att avsluta, jag vill inte veta när du har mens, hur mycket det kommer och jag vill heller inte veta att du sitter på toaletten och sprutlackerar med röven. Sådant är bara äckligt och osmakligt att få reda på.

Kvarleva

Kenna: Kan Johanna, Muffle och Mille komma hit imorgon?
Christian: Ja, men är inte Johanna i Spanien?
Kenna: Va? Sa jag Johanna?
Christian: Ja, det måste vara en kvarleva eller något.


PengarPengarPengar

Nu har jag betalat hyran, sjukt för sent. Måste skaffa mer pengar. Det handlar alltid om pengar. Hade jag pengar så skulle jag slippa en så stor del av ångesten. Nästan allt handlar om pengar, man blir lyckligare av pengar. Kanske inte om man alltid har haft mycket pengar, kändisar tex. Till slut vet de väl inte vad de ska lägga pengarna på så de köper knark känns det som. Men är man relativt fattig och knappt har råd med hyran så blir man lyckligare av pengar.

Saker jag skulle köpa/göra om jag hade pengar (kanske inte i samma ordning men, men)

1. Storhandla på Ica Maxi eller Willys
2. Gå till frisören
3. Löpband
4. Skor
5. Kläder
6. Betala nästa hyra 


De som säger att pengar inte gör en lycklig har aldrig varit fattig. -Kenna.

Blabla

Jag känner att jag varit jävligt dålig på att uppdatera så därför slänger jag upp ett inlägg som förmodligen inte kommer att handla om något viktigt.

Jag kan berätta att jag sitter och äter glass denna soliga vinterdag. Synd att det är typ -17C, annars hade jag känt mig manad för en promenad. Ja, jag vet. Jag hatar promenader men ibland känner jag faktiskt för det. Undra hur varmt det är hos Johanna, hmm.

Muffle hörde av sig igår tydligen. Såg inte sms:et förens idag :S Kanske ska svara på det insåg jag, haha! Ja, alltså det finns inte så mycket att berätta. Det blir inget truckkort i alla fall. Men jag ska börja praktisera eller vad det nu heter på Birsta i alla fall. 

Men ja, så spännande var det! Ja! Just det, har skaffat en ny mail så att jag slipper skriva [email protected] på cv:t. Människor borde faktiskt förstå att det har med Michael Jackson att göra. Så min nya proffsiga e-mail är Emma.A.Nordströ[email protected].

Nej, fur fasun. Nu ska jag hitta på något annat, tjah!

Bevägna

Emma Nordström gillar "Vredesutbrottet i inlägget nedan".

Tänkte blogga innan Pappa kommer farandes i volvon. Jag har fula kläder på mig, hatar att ha fula kläder på mig men vad ska man göra när man är fet lixom, ingenting ja. Nu ringer han. Bäst att bevägna!

XSYTXCULIVFBJ

Får radiotjänst ringa med dolt nummer????!!!! Nu måste jag betala Tv-avgift, jag har inga JÄVLA PENGAR!!!!!!!!!!!!!! JAG HATAR SOCIALA, JAG HATAR SAMHÄLLET, JAG HATAR ATT SAMHÄLLET PRIORITERAR INVANDRARE FÖRE SVENSKARNA!!!!!!!!!!!!!!!!

Begratulerar

Jag kan inte göra annat än att begratulera att Johanna ska bevägna sig allt för snart.

Begratulera.

Ett ord som används om man först vill beklaga främst eftersom man tycker att det är jobbigt för en själv men sedan inser att det faktiskt är bra för den man begratulerar.

Här är en liten lista på diverse hjälpmedel för utlandsboende Johanna så att vi alla kan hålla kontakten med henne.

* Skype (Kan man koppla ihop alla på det?)
*Msn = Text, video + samtal
*Telefonkort
*Sms
(Gratis till hela världen om man råkar ha Halebop)

Kontoutdrag







Lägg av

Alltså seriöst! Ska man gå på gala så ska man väl fan se så bra ut man kan! Elin Kling på bilden nedanför har typ dragit på sig en gammal maläten tröja som mer ser ut som en "långkalsongtröja" än en t-shirt + pösbyxor! Och hennes hår ser typ ut som "Paow dagen efter". Vissa kan verkligen inte bära upp en five finger forehead! Är inte Elin Kling stylist eller liknande? :S


Skitdag

Igår blev jag sur, självklart. Får aldrig vara glad en hel dag eftersom någonting alltid kommer i vägen. Igår var det en viss karls fel. Är fortfarande arg, med en jävligt bra anledning också. Sisters and bro's before imbicills and hoes så att säga.
Drömmen om ett anständigt liv blektes bort ännu mer imorse då jag kollade mitt konto. 3790 kronor har jag fått av sociala. Kan tyckas om en anständig summa pengar, om man skulle bott hemma eller i Uganda vill säga. Jag har för närvarande 324 kronor kvar pga diverse räkningar så som hyran och mobilabbonemang, inget mer.

Sitter just nu och avslutar abbonemanget. Jag får väl tanka på med 100 kronor i månaden i stället och inte sms:a. Det känns som att det aldrig kommer att bli bra igen. Jag kommer aldrig att med bra samvete gå och köpa det där nya paret skor som jag vill ha och verkligen behöver. Just nu vandrar jag runt i anno 2002 Nike skor. Tur att det är bra kvalité i alla fall... 

Jag känner mig som den där tjejen man tittar på och tänker "Usch! Hur fan kan man bara ha två par byxor?!" eller "Hade hon skaffat sig en utbildning så hade hon kanske haft pengar!" eller det jobbigaste av allt "Det syns ju att hon har råd med mat i alla fall! Haha! FETTO!"

Till råga på allt så är Adam magsjuk. Han tycks lida av kronisk blandsjukdom, det är alltid något som är fel på honom. Det var bestämt att Johanna och Muffle skulle komma till mig ikväll. Nu funderar jag på om vi ska bestämma att vara hos någon annan eller om de skulle kunna samspela med Christian och Boris hemma hos Christian. De har hyfs nog att låta oss sitta och prata i fred trots att det är 1 rum och kök.

Glad

Jag är glad idag! Jag förstår inte varför :S Kan det vara för att molnen skingrat sig och solen lyser en aning? Fan så poetiskt!! Det skulle jag ha skrivit om karln om jag inte hade haft några vänner innan. Men det hade jag så nu ska vi inte fjanta på!

Jag skulle skriva en essä om kärlek. Jag kunde bara likna det vid variga sår och gift! Så där ser ni hur pass romantisk jag lyckas blivit.

Åh, nej! Nu kom det en människa och pratade engelska med mig. Vad läskigt! Jag typ stammade som fan, hatar att prata engelska när jag inte är förberedd! Jag vet ju ingenting om hurvida datasalen är öppen eller ej. Hon sa att hon skulle komma tillbaks klockan 4. Jag hoppas verkligen att den är öppen då, annars kommer hon att tro att jag är en outbildad idiot som fejkade till mig ett VG i Engelska A. Personalen brukar iofs vara kvar till klockan 5.

Gah! Blev nervös nu. Tur att jag inte är kvar här klockan 4. HA! Jag har redan slutat men sitter kvar ändå, vilken pluggis jag är! Alltså det börjar gå utför. Måste börja röka snart så att jag kan passa in i "coola gänget" igen.



Trög

Om jag vore efterbliven och inte hade något liv.
Jag letar efter recept till Älsk <3 Jag ska baka en tårta åt honom när han fyller år :) Han är så söt min Älsk <3 så många pussar och kramar han kommer att få av mig när han fyller år! :D Har inte träffat honom på 10 minuter, saknar dig redan Älsk <3!!!!!! Jag dissade Mille och Muffle idag för att jag och Älsk <3 skulle ha myskväll :) Men de måste ju förstå att jag inte kan umgås med dem längre?


Jag.
Nej, men seriöst. Söker efter recept till tårta. Christian fyller snart år och bad mig göra en. Det ska nog krävas mer än 10 minuter innan jag saknar den där brillormen. Mille och Muffle ville träffas, men jag var/är så sjukt trött att jag knappt orkade köra. Somnade i soffan, älskar tupplurar! <3



Utropstecken-mat!

Fan vad alla bloggare tjatar om macarones nu för tiden! Det är knappast något nytt påhitt (eller?). Det känns som att mat kommer och går. Mat som dock består skall jag lista upp!

1. Falukorv och stuvade makaroner! Det måste vara bland det godaste som finns. Så sjukt vardagligt och husmanskostigt.

2. Sushi! Jag förmodar att jag aldrig kommer att bli less på dessa fiskerier!

3. Pasta med diverse såser! Så som jag suktar efter Johannas pasta al limone!

4. Makaronilåda! Speciellt Mammas, så sjukt gott.

5. Den där jävla soppan! Soppan jag allt för sällan skapar. Jag beklagar att jag berömmer min egen mat men jag tycker att den är så sjukt god. Köttfärs, ingefära, citron, pasta, potatis, selleri m.m. Så gott!

6. Pizza! Den ultimata bakismaten. Pizzaonline <3

Lite citat från slutet av 2010

Jag hoppar ner i Idas säng brevid henne och hon pratar i sömnen:

Ida: Åh!! Hihihihihihihi!!
Jag: *Tittar på henne lite förvånat*
Ida: Åh, vilken läskig!
Jag: Vad?
Ida: Dinosaurie.


Pappa ska släppa av mig i Birsta utanför Coop:

Jag: Kör in där! *pekar på infarten som går bakom hela IKEAhuset*
Pappa: Ja, givet. Tror du man är något ostron eller?



I övrigt så var jag tvungen att ringa Adam eftersom att jag håller på att brista ut i asgarv om ostronet. Kan ju inte sitta på projektet och skratta, då vet ju folk att jag är sjuk i huvudet.

Jag får skriva fler sedan, nu ska jag möta upp Adam och inhandla diverse!

Förvirrad

Jag är förvirrad. Är det 4 eller 5 Januari idag? Jag har en så stark känsla av att jag var hos mamma igår och åt prinskorv med stuvade makaroner. Sedan skjutsade jag hem mormor och tvättade. Men nej! Vet jag vad? Nej, vad?! Jag åt ju prinskorv och stuvade makaroner igår också! Det betyder att det faktiskt måste vara 5 Januari idag. Skönt! Då är jag ledig imorgon. Jag hördes det ryktas om utgång såväl, så passande. 145 kronor på kontot har jag också. Får se om jag bestämmer mig för en liten skvätt utgång eller om jag är skittråkig och stannar hemma.

Kul

Jag vill inte hem. Jag vantrivs där något så sjukt mycket just nu. Det är disk överallt i köket och jag har inte använt något utav det så jag vägrar att ställa mig och diska. Mitt rum är äckligt spygult/orangt och jag har inte råd att tapetsera om. Jag har ingen jävla mat hemma eftersom att hon jag har på soc har semester tills den 10 Januari. Kul liv.

Tona håret

Jag vill tona håret i någon rolig färg! Typ rosa, lila, ljusblått eller vad fan som helst. Men det känns som att det enda som passar med blont är svart och jag har inte lust att gå runt som någon überfjortis anno 2004 med svart underhår. Jag vill heller inte se ut som något rixemo med 2 knallrosa slingor på sidan om. Frågan är ju då, hur fasiken skall jag vandra till väga?



Detta är ju en klassisk "hej jag är 14 kommer från Härnösand look" Sådant hår vill jag inte ha.





Här har vi en sån där klassisk "Tja! Jag är 20 vårar och har nyss hittat min stil!" look. Den gillar jag verkligen inte heller. Det kan ju iofs bero på den där fula hockeyfrillan.



Att det ska vara så sjukt jobbigt att komma fram till något. Funderar på om jag bara ska knäppa ett kort på mig själv och fixa lite i Photoshop. Förövrigt så vill jag beklaga om någon som jag "snott" bilderna av blir förargad av mina uttalanden. Jag kan faktiskt inte rå för att jag tycker att visst hår är fult. Tur att jag inte har mer än 5-10 läsare per dag må jag påstå.

www.negativecreep.blogg.se


Är det bara jag som tänkt på detta uppe i högra hörnet på Johannas blogg? Värsta matchningen!




Fattigmansföda

Kantarellsoppa: Redan hemmavarande föda.

Spaghetti: Köpt av mig igår.

Vatten: Gratis.

Köttbullar: Fått av Pappa.

Toastost: Inköpta för några veckor sedan.

Kokade spaghetti.
Stekte köttbullarna, hällde i vatten, kantarellsoppspulver och två toastostbitar som fanns kvar.

Klart!

Smak: Godkänt

Pris: Ytterst godkänt



Pengar



10 tecken på att pengar är allt!



1. Jag och min lägenhetskamrat har "bråkat" om vem som köpte toalettpapper sist.

2. Jag har gömt mitt toapapper eftersom han inte hade köpt.

3. Vi bråkade om 5 stycken franskamackor vardera 2 av dem var kanter!

4. Det infrias en hotfull stämning när någon av oss har god mat hemma.

5. All mat som kan gömmas göms på våra rum.

6. Ingen har matlåda till projektet.

7. Skrik och gnäll om att man inte har pengar förekommer dagligen.

8. Vi ligger nu efter med hyran pga mig och min människa på soc.

9. Jag går hem till Mamma på lunchen och tigger mat.

10. Det går inte att unna sig själv någonting längre utan att känna skuldkänslor.

Låt mig påpeka vad toalettpapper och franskamackor kostar! Mackor: ca 12 kr. Toalettpapper Euroshopper: 13 kr.

RSS 2.0