Jag skulle ha köpt gardiner

Det blev inget jävla skriva kontrakt idag heller! Hon sa att hon skulle vara där mellan 1-3 och vi var där 14:30 men hon var inte där. Jag hatar allt idag och jag orkar fan inte med nånting. För att göra dagen extra jävla illa så åkte jag, Pappa och Christian på Birsta eftersom att jag behöver kläder.

Vad kommer jag hem med? Jo, en ful jävla bh som kommer att gå sönder om ca 2-3 veckor eftersom att de tydligen inte förstått att de som har-D kupa kanske har en naturlig jävla D-kupa. Jag vet exakt vad som kommer att hända. Bh jäveln kommer att vecka sig och bli ful på mindre än 1 vecka och sedan så kommer byglarna i den att punktera fettet i mina armålor.

Fick med mig en tråkig jävla tröja också, en svart som vanligt med nå slags tråkigt och intetsägande mönster på framsidan. Jag kommer förmodligen inte att kunna få på mig den. Jag HATAR att gå runt på birsta! Invandrarna glor för att man är blond och ser svensk ut eller för att de tror att man är rasist för att man inte hälsar på dem. Fjortisarna glor för att de bara vill jävlas och viska till varandra om vilken ful, fet tjej som går där borta.

Hela jävla världen glor! Jag skulle fan i mig svälta mig själv om det inte var så jävla farligt. Kläder kommer aldrig att ge mig lycka. Jag skulle ha köpt gardiner i stället.

Lunchrast

Sitter hemma och skall snart inta föda i form av blodpudding. Hur kan man inte älska de blodiga och perfekta rundlarna?

Pappa ska ta ledigt idag eller om det var imorgon så att vi kan skriva på hyreskontraket. Det är ju meningen att jag ska flytta in på Onsdag. Har kommit på att jag faktiskt kan göra en massa saker om jag bor själv. Tex, sjunga högt (ingen vill höra min hemska sångröst), bjuda hem diverse kreatur så som Bobba.

Var nyss och kollade till puddingarna. Plattan började brinna lite smått! Hahahaha! Det har jag aldrig varit med om innan och då har jag bott med smutsiga människor som inte kan göra rent plattorna. Det var ett litet smuts eller något som flammade upp. Mycket intressant och givande!

Dagens WTF!

Du tar studenden men kan inte hantera det svenska språket = WTF!

Lägenhet

Är hemma på lunch och har nyss intagit sallad och lingongrova med leverpastej. Varför är det så gott?! Försöker att få tag på Annette på Timråbo så att vi kan bestämma en tid. Skall nämligen skriva på hyreskontrakt! Det är en liten, liten fisig etta men det är bättre än ingenting. Den 1:a Juni ska jag flytta in (om Elin hunnit flytta ut vill säga). Känns inte som att det är någon stress precis.

Håller på att plugga turism nu och ska börja med den första inlämningsuppgiften då jag kommer tillbaks. Jag ska skriva lite om Colloseum och om hur man tar sig dit. Johanna hjälp mig!

Jag köpte ju en Bh på Ica maxi för några månader sedan, jag rekommenderar det inte. Den har redan sett sina bästa dagar och snart måste den slängas. Ytterst stötande må jag påstå.

Rompy

Idag träffade jag Rompan! Han hade sina hundar med sig Bubbly och Tequila. Rompy går i min klass. Våran klass är mongo, men jag och Rompy äger.

Jorden och grejer

Kan inte bara samhället sluta att prata om att jorden ska gå under hela tiden! Nu ska den tydligen gå under på Lördag igen. Jag hatar alla dessa teorier! Jag vill inte veta när folk tror att man ska dö! Jag ska nämligen aldrig göra det. Obehagligt!

Snart ska jag på Framsteget och jag vill inte. Så sjukt jobbigt att sitta i den där datasalen och försöka jobba när folk pratar, skriker, skrattar och dunkar musik ur de 3 värdelösa hörlurarna som finns. Det går muppiga människor där i år igen. Vill slippa tvingas umgås med muppar, de tär på krafterna.

Nu ska jag logga in på Timråbo och hoppas att jag fått lägenheten. Det är bara jag som varit och kollat på den och det är bara jag som visat intresse. Gick tom till Timråbos kontor och lämnade ytterligare information och sa att jag verkligen, verkligen ville ha den. Hoppas att hon som har hand om lägenheterna är frisk idag så att hon kan acceptera min förfrågan att bo där.

Reality Just Makes Me Hornier

Fail

Capitis dolor

Idag är en sådan dag jag önskar att jag hade en egen lägenhet. Det känns som att ett äckligt lager av slem ligger över allt jag tar på idag som befinner sig i lägenheten. Inte för att det är speciellt stökigt eller så, det är bara en känsla som infinner sig. Jag funderar på att ge upp helt enkelt. Man kan inte lära gamla hundar att sitta och man kan inte lära idioter att sluta vara idioter.

Det finns för många idioter, varför är det så? Det kanske är som Lasse Lindh säger. Han har fina visdomsord den karln. Jag skulle kunna räkna upp minst 5 personer just nu som jag gladerligen skulle sätta en skott i pannan på om jag hade haft en AK4 samt varit en psykopat just nu.

Glömde för övrigt tillägga att inlägget nedanför är en låttext. Melissa Horn - Lät du henne komma närmre.


Detta inlägg skulle ha kommit upp för en dag sedan. Förstår inte vad blogg.se har för fel ibland.Horn

Jag vissa stunder kan det kännas ensam
Och du undrar vad jag tänker på
Så jag håller hårt och kryper tätt intill dig
Som om hon skulle försvinna då
O vi talar sällan högt om våran framtid
Vi talar aldrig högt om det vi har
Dina drömmar blir allt svårare att se nu¨
Och mina finns snart inte längre kvar

Lät du henne komma närmre
Var hon vackrare än mig?
Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än dig
Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser
den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut?

Submitted by:


Turkos

Ja, här sitter jag och blåar mig. Känns jävligt stelt må jag påstå. Roligare om man kan dra bort dem men de hade inga sådana på Öb när jag var dit senast. Jag har inget speciellt att dela med mig av just nu, kände bara för att uppdatera bloggish en skuwätt.

Imorgon ringer soctanta och då vill jag baske mig ha raka besked om lägenhet och riksdaler. Annars ringer jag länsman!Möte

Jag ska snart på 3parts möte med soc och Sandra. Jag är sjukt nervös men vet inte riktigt varför eftersom jag vet vad hon kommer att säga. "Du kan inte få en egen lägenhet, du får vara inneboende hos din pojkvän i hans 1:a, vara skriven hos din Mamma och ha alla tillhörigheter hos din Pappa." Jag har inte ens råd med adressändrig, bra samhälle vi har! Hon kommer även att säga något i stil med "Ja, du fyller ju år på Fredag.. du måste ju få pengar av släkten då och det måste jag dra från din ansökan."

Den här dagen kommer förmdoligen att suga riktigt hårt och när jag kommer ut från mötet så kommer jag antingen vara så förbannad att jag vill bränna ner kommunhuset eller så kommer jag vara så ledsen att jag grinar som en liten unge hela dagen.

Man ska alltid befara det värsta när det gäller sociala i Timrå Kommun.

10 tecken på att du är white trash


På att du är White trash

1. Du lägger till horiga white trash brudar på din facebook med ursäkten "Det är bra att ha kontakter".

2. Du är en horig whitetrashbrud. Inget säger finkläder som korta shorts, nätstrumpbyxor och urringad tröja!

3. Du är "modell" i scandalbeauties.

Ja, hon ser ut så där på alla bilder. Hennes överläpp tycks vilja smyga in i näsan hennes som förövrigt nog är redigerad a la Kissiestyle dvs mindre.
4. Du har 30 mappar med porrfilmer i din dator. Very classy!

5. När helgen kommer så lägger du upp en snitsig facebookstatus ungefär som denna "Woho´!!!! fredag och ni vet vad det betyder ;) UTGÅNG!" (det är ett plus i whitetrashkanten om det är felstavat)

6. Du har sett på så mycket porrfilmer och fått så lite IRL att du blir äcklad av naturligt stora bröst.

7. Du tycker att unga mamman Mikaela verkar vara världens bästa mamma och skickar in fanbilder till hennes blogg. (Har du inte en egen mamma?)

8. Du tycker att det är ytterst nödvändigt att skriva statusuppdateringar på facebook om exakt allt som händer.

09.15- Nyss vaknat, nu blir det kaffe!
10.00- Duscha!
12.00- Snart mot stan!
14.00- "Whitettrashnamn" är @ kebabhouse 

osv...

9. Du köper en hund och låter den kissa inne för att du inte orkar gå ut med den. Sedan när den börjar trilskas så stänger du in den på toaletten med ursäkten "Han har blivit helt galen! Något måste ha skrämt min stackars älskling!"

10. Du påstår att din nuvarande pojkvän har våldtagit dig. Ni gör slut och 2 veckor senare bestämmer du dig för att "Jag kan inte leva utan min älsk. Vi är som gjorda för varandra. Du och jag är framtiden <3<3<3" Samtidigt så skickar du "porriga" bilder till dig ex och lever dig in i hans intressen. För han kanske tycker bättre om dig då och vill vara tillsammans med dig igen?

RSS 2.0