Stress

Jag flög runt överallt igår vilket resulterar att jag känner mig otroligt stressad idag. Jag har bara suttit framför datorn och måste bland annat fixa alkohol tills imorgon, ringa Pappa och be han komma hit med pengar och försöka styra upp håret och nya klädesplagg.

Jag har även ont i nacken vilket förvärrar situationen, jag skriver till ena halvan av Lube på msn men han skulle dock kolla på någon serie så jag ska återgå till att spela Unicorn Robot Attack.


Fuldag

Idag är jag ful. Min näsa är i vägen, mitt hår vill inte göra som jag vill och allt i min nuna tycks vara opropertioneligt. Jag lägger inte upp nån bild på mitt fula jag just nu, kanske sedan. Det kanske bara är jag som ser min fulhet, vad vet man.

Jag funderar på vad jag ska laga för mat idag. Stekta makaroner, ägg och korvbitar kanske. Det låter inte så illa i mina öron. Om det inte finns laxpasta kvar, asagott! Nu ska jag äta mjölk och flingor ty klockan är endast 07:12.

Shopping på "Domus"

Nu har jag handlat!! ÅHH, jag är så jävla nöjd!! Jag ska sätta mig och äta makaroner och carbonarasås och dricka coca cola. Samt läsa i min nyinköpta bok med 500 cocktails! :D Jag måste be Johanna ringa upp så att hon får höra nyheterna! Halva priset på bokrean, så jävla nice. Jag måste nog gå tillbaka sedan och köpa boken med 500 kakor.

29,50 kr!

Denna drink "Tequila Sunrise" ska jag sitta och dricka en varm dag i stugan. Jag ska sitta på stranden och sola och invänta kvällens middag bestående av färskpotatis kokt i dill och grillad abborre med Annelies dill/gräslöksås. Så jävla gott! Jag längtar till sommaren nu!


Tur!

Jag vaknade för en stund sedan, det är nice. Jag var vaken från ca 17:00 i Söndags till ca 21:00 igår. Ibland måste man tvinga sig själv att vända på dygnet, jag ljög för Ida att jag varit vaken hela natten. Jag har ingen jävla aning om varför! Jag var cp igår, det får man vara med sömnbrist. Jag drack inte ens kaffe och jag somnade inte i soffan heller!! Så nöjd! jag funderar på att köpa en cola och popcorn eller liknande bara för att jag varit så duktig, eller nej. CHIPS!! Lättsaltade tunna euroshopperchips. Eller ska jag ta en tur till Lidl kanske!? :O Jag har det så nära och jag tar nästan aldrig turer dit :S Johanna tycker nog att jag är konstig.

Just det, jag köpte brieost med Euroshoppermärket. Den var ätbar men inte alls lika god som den Johanna hade köpt på Lidl. Jag tar nog med den till henne när jag ska dit idag så får creme ala creme avgöra ^^

Jag drömde om Erik och Jzu inatt, men konstigt nog så mår jag inte speciellt dåligt över det idag. Det kanske var för att det var en sådan vanlig dag som jag hade med Erik, men utan att han kramade mig och så. (Det gjorde han faktiskt alltid.) Jag skulle i alla fall sätta mig och spela x-box hos Jzu på hans madrass på golvet. Jag sa att det osade varm Jzu om madrassen eftersom han suttit där för länge. Erik var i jakt på mat åt oss, jag var nämligen jättehungrig.

Nu ska jag snart sminka mig och ta en tur på affären för ÅHH vilken fin dag det är! Nu ska jag ta en tur!

Ps. Okej! Manson passade faktiskt i sidecut. Ds. 


Nej

Nej, jag står fast vid att sidecut är bland de fulaste frisyrer som finns. Det ser ut som att frisören slant med rakapparaten när hon/han egentligen inte alls skulle använda den. Jag har ännu inte fått besvis på att någon är snygg med sidecut, så jag står fast vid vad jag skrivit. Höhö!

På tal om fult, CSN skickade papper om att jag betalat igen studie och inackorderingbidraget. Det känns som att de hånar mig.

Mm

För övrigt så är sidecut bland de fulaste frisyrer som finns.

Usch

Funderar på att lägga mig i sängen och läsa Moonwalker, men jag mår illa. Tror att det beror på den vidrigaste drömmen på länge. Den inehöll blod och ett skrikande kvinnoskelett med köttslamsor eftersom jag hade ätit upp resten. Den innehöll även ansikten som serverades, jag åt av dem. Jag vill inte äta griskött på länge nu, det var samma konsistens och jag mår illa av att tänka på det. Usch, jag vill verkligen inte sova men jag känner att tröttheten kommer smygandes. Fyfan för äckliga drömmar.

Ett gott skratt denna morgon

Titta vad jag hittade!! http://www.kajsanihlen.se/ Så jävla roligt xD Ännu en människa med överdrivet självförtroende. Hon kallar alla som inte tycker att hon är snygg för fjortisar och visar mer än gärna upp sina tuttar. Det nalkas en ny Kissie känner jag. Hon påstår även att hon är Skånes stolthet vilket jag helt seriöst nu.. skrattade åt i minst 1 minut. Jag vet exakt vem skånes stolthet är och det är min systers pojkvän, inte nån random bloggare med stora tuttar och tycker att hon är något för det. Tyvärr så verkar hennes inlägg mest bestå av tråkigheter som "Idag duschade jag, aaaah *stön*" och "Idag har jag tränat!"

Måste man tycka att opropertioneliga kroppar är snygga? 


Yrvädret Barbatrollet

Det är tacosdag idag, en av de få gångerna min Mamma köper dricka. Jag kan inte sova som skrivet så jag stal lite Trocadero vilket är underbart gott. Åt korv med bröd igår istället för tacos om Johanna skulle undra varför jag ljuger i mina telefonsamtal. Så paranoida tankar :S Hon stal mina öl/cider, det ska hon få fan för. Hahaha! Nej, självklart inte. Men hon ska få ge mig sitt kakrecept i alla fall ^^

Nu skriver jag bara en massa svammel känner jag. Egentligen borde jag leta ut en förklädnad tills ikväll. Men inget tycks funka utan mitt underbara bälte som jag fick av Ida i julklapp. Har Herr Leif slängt det så ska jag be en av Lube besöka så att jag får ett nytt. Hatar att glömma saker hos opålitliga människor. Jag fick en hemsk känsla när Johanna gav mig en påse med saker jag lämnat där. (pga att man ibland åker hem efter utekvällen och allt blir kvar där.) Det var som att vi gjorde slut, sådan fruktansvärd känsla.

Något jag inte förstår är vänner som gör slut med varandra. Om man inte gillar att umgås lika mycket så kan man ju lägga det på ett bättre sätt än "AAHH, nu har jag färgat håret i en ful nyans och klippt mig så att jag ser ut som en pojke så jag kan inte vara vän med dig." Man kan till exempel sluta umgås lika mycket och låtsas om att man uppskattar sällskapet då man väl träffas och inte göra en grej av det.

Nu låter det som att jag gör ett fint farväl till Mille eftersom vi inte umgåtts lika mycket. Men då den dagen kommer då jag inte vill umgås med Mille längre finns inte.

jag är så sjukt glad att jag funnit likasinnade i denna stad. Jag var ett tag väldigt rädd att jag inte skulle kunna umgås med Johanna själv som jag gjort med Mille. Men så kom den dagen då vi "tvingades". Från början har jag alltid haft svårt att umgås med människor då vi bara är två. Och föräldrar, förmodligen det värsta som finns, så oerhört jobbigt att gå runt och låtsas vara något jag inte är. Men det känns bra med både Johannas och Milles Mamma underbart nog. Jag tror att Johannas Mamma gillar mig eftersom att jag (förhoppningsvis) gör Johanna gladare och för att jag finns där. Men jag är ett yrväder, det kan jag hålla med om.

Pappa gillar Mille, Johanna och Muffle. Men jag tror aldrig att han kommer att gilla någon utav karlarna jag tar hem. Mamma å andra sidan gillade Leffe och gillar Adam. Hon tycker att han är en väluppfostrad pojke, vilket jag inte riktigt kan förstå som känner honom. Men ibland tror hon för mycket.

Jag vet inte varför jag började skriva igen, jag har inget speciellt spännande att berätta. Vilken tur att jag inte har en känd blogg, då skulle människor söka upp vilka alla jag skrev om var och lista ut vilka Lube är.

Vaken=Dumheter

Jag gick och la mig i godan ro och tänkte sova och vakna upp pigg imorgon tidigt. Hur blev det med det? Jo! Jag somnade ca 23:00 och vaknade klockan ca 02:00. Roligt? Nej. Irriterande? Ja. Så jag försökte självklart somna om i ca en timme tills jag bestämde mig för att det inte skulle gå, låg till och med och läste. Så nu sitter jag vid datorn och funderar på ett King.com spel kallat Dice King vilket är snarlikt Yatzy bortsett från namnet. Det är också mina vänner = dumheter.

Jag drömde föresten! Om Lube. Jag var hos Mamma och den ene Lube sov på en tältsäng och den andra var full och kärleksfull. Han sjöng med i en Michael song som inte finns. Han tittade på raderna när han sjöng "The most beautiful girl i've ever met, i met her a few weeks ago. Only nineteen." Skitskum låt! Han delade i alla fall min kärlek till MJ och han ville sova och gosa med mig. Det var underbart kan jag säga. Synd att det ej var det verkliga livet.

Men ja, själklart så fick jag inte riktigt den underbara känslan jag förväntat mig i drömmen heller eftersom att jag hela tiden tänkte "Åh, jag kommer aldrig att få honom, varför skulle han vilja vara med mig? Han är ju full och då blir han snällare mot mig bara." Och så är det i det verkliga livet också, måste jag alltid drömma så verkligt undrar jag.

Det värsta är nog att jag trodde att alla mina nattliga drömmar berodde på medicinen, men nu har jag ju varit utan den ett bra tag. Det beror nog på att jag är understimulerad om dagarna eller nåt. Som en hund, jag kommer plötsligt att attackera ovetandes personer på gatan och tvingas till avlivning.


Kenna gör en Kissie

Hmmmm, undrar vad det kan vara ;) Rätt svar får en extra tårtbit när jag fyller år. (Choklad!!)










Dröm

Något jag aldrig kommer att göra är att raka av mina ögonbryn och måla dit nya. Det är nämligen bland det fulaste som finns. Vaknade nyss upp av att jag drömde en massa sjukt. Jag var hemma hos Elionore med bland annat Josse, Sorgo och Johanna. Elionore och Sorgo (tror jag att det var) hade sex på bordet och jag låg under bordet, försökte fort som fan smita omärkt, jag lyckades.

Jag och Susanna satt i mitt rum, det var nystädat och det kom en liten unge som satte sig vid mig för att äta. Jag lät han göra det. Sedan kom det en massa folk och vi skulle lyssna på nån värdelös rappare som stog och trodde att han var bäst. Så jag satt med min dator och råkade klicka på ett klipp på youtube. Alla vart skitsura och jag kunde inte stänga av ljudet. Det kändes precis som verkligheten då alla satt och kastade hotande blickar mot mig och en av dem skrek "Men faaan Kenna, stäng av dåååå!"- måste tillägga, i Stockholmsdialekt.

Sedan fick jag ett brev, det stod att mina skor kommit. Så jag, Johanna och Mille sprang iväg till T-centralen i Stockholm fast vi var mitt i Sundsvall. När vi väl kommit dit blev jag kissnödig och av någon anledning så tog jag av mig både skorna och strumpbyxorna när jag skulle kissa.

När jag klev ut från toalettbåset stog en massa Stockholmsbratz och fjortisar där, även Kissie var där och skyltade med sin fula nuna. Jag tappade bort mina skor som jag hade på mig då. De var ljuslila med nästan som regnbågsfärger på. Ytterst fula, men de hade hög klack så jag gillade dem.

Jag kunde inte hitta Mille eller Johanna för de hade försvunnit från mig. Istället fick jag hjälp av ett ursäkta uttryket negergäng av tjejer. Sådana som säger "You go girl!", "MMMMhMMM" och "Nah aa you did'nt!". Typiska stereotyper alltså. Det slutade som i en film, alla sa vad de hade lyckats med under resans gång. Men jag hade ännu inte fått mitt paket med mina skor, jag hade heller inte fått tillbaka mina gamla skor som jag tappade på toaletten. Ja, så var det!

Facebookstatusar

Min syster stal min facebook medans jag bakade bullar. Detta resulterade i en facerape.

2010-02-11 Ida Nordström - Perfektion

2010-02-11 Ida Nordström facerapar sin ovetande syster

2010-02-11 är secret lover med Fredrik Reinfeldt

2010-02-11 är utanför en särskola och letar nya kompisar

2010-02-11 har konverterat till zigenare

2010-02-11 rakar en kiwi och drömmer om höga dörrhandtag

2010-02-11 är baserad på en verklig händelse.

2010-02-11 bajsar ut ur fönstret

2010-02-11 går naken i trappuppgången

2010-02-11 hetsar dvärg mot kråkor.

2010-02-11 Bajsar på golvet och kollar på senaste DVDn med Lasse Stefanz

Jag var hos Mille och Dennis en kväll. Jag, Nils, Kroo och Dennis var närvarande.

2010-01-30 Slutsats: Om Kenna inte vore här så hade det bara varit du och jag. - Nils om att Kroo försvinner.

Otto i sin vanliga ordning.

2010-02-26 Moses får inte vara ifred >:( Otto har adhad, springer runt och mumlar för sig själv.

2010-02-25 Otto Ottar sig.

Underbara citat!

2010-02-24 Gud vad länge jag kan vara tyst utan att säga någonting -Mille.

2010-02-23 Lite sådär positiv plirning med ögonen. - Johanna.

2010-02-21 William sitter och viker upp sin nya skjorta och klipper bort prislappar försiktigt. Ida säger: Men lägg av, du behandlar den som en nyfödd bäbis.

2010-01-16 "Neeej, vadå Lars? Han kan ju inte heta det, nu rasar min värld."-Kenna

2010-01-14 Kenna: Han kanske spelar poker? Johanna: Så sexigt med gangsters som spelar poker.

2010-01-09 KUNSKAPERNA FLÖDAR!! //Johanna


En liten kommentar

En liten kommentar jag slängde ur mig nyss lät följande:

Kenna säger:
Hennes äckliga själ ska ruttna i det brinnande Gehenna och getter ska pissa i hennes äckliga negroida mun.

Det går inte bra för avfallet vill sägas och jag njuter av det.


Det som skriker just nu

Jag har invovlverat mig i nätshoppingbranchen denna tidiga natt och hittat så sjukt snygga grejer som gärna skulle få vara i min ägo. Jag har dock inte råd med det jag vill ha eftersom jag måste uträtta 300 ärenden innan jag får en tid hos "kvinnan med pengarna".

Dessa föremål skriker just nu att de vill att jag ska äga dem.


Det känns som att Johanna och Mille skulle uppskatta detta.

Mille är den blå pricken och Johanna är den röda pricken.




"Johannas" skor är i siden!

SOK

Jag är så jävla sur och otrevlig nu, har inte någon jävla lust att prata med någon. Är så jävla less på folk som vägrar att inse att hur mycket de än tjatar så kommer de inte att få se mig i cam. Jag är nämligen inte en sådan som finner det sexuellt tillfredställande eller självförtroendehöjande. Jag är så jävla less att jag inte ens orkar med att korrigera det svenska språket i detta inlägg.

Jag är så jävla less att jag ska skriva en lista på vad jag HATAR just nu:

*Namn jag hatar just nu: Sofia, Jannike, Natta, Desiree, Petronella. Jag syftar inte på personer utan på namnen. Jag äcklas så sjukt mycket av dessa namn. Hur FAN kan man döpa sin dotter till Petronella?!

*Kära människor: Det är så jävla irriterande! Det stog tex två lebbar på busshållplatsen då jag stog där. De höll på att smaska och ÄCKLA SIG! Men den ena kanske var en kille, man vet ju fan aldrig nu för tiden. Kulturella äckliga idioter med fula, tjocka glasögon som går runt i tron om att de är modemedvetna och alla flickors/pojkars våta dröm.

*Människor som bantar: Det är så sjukt enerverande att få höra tex "MEN HERREGUD! Titta så jag ser ut! Nej, nej! Ingen fildipp till morötterna för mig!

*Människor med noll insikt om sig själva: Typ, heeeej här kommer jag!!! Titta var snygg jag är nu även fast mina feta, nya tuttar inte matchar min kropp! Eller åååååhhhh, se så smal och snygg jag är! Men jag är fortfarande så jävla fet nunan att ingen märker det om jag inte har en papperspåse på huvudet.

Det finns så jävla mycket annat jag är förbannad över, speciellt en stor jävla sak som jag absolut inte tänker lägga ut här. Men han kommer att få sitt straff han med.


Bröst och Dessie

Är det bara jag som inte fattar hur barn (12-15) kan trycka upp sina tuttar så att de bara sitter en liten bit under hakan. Jag har aldrig förstått hur man ska framkalla detta fenomenet. Måste man ha små bröst för detta?

För övrigt: Desiree Nilsson skrev i sin blogg att hon var "Ända blondinbloggaren kvar" vilket jag tycker är lite roligt. Trodde aldrig att hon skulle erkänna att hon verkligen ser ut som en ändå, i alla fall inte i denna unga ålder.

Ding

Jag mår illa, jag hatar att må illa! Funderar på om jag ska försöka sova igen. B.obba dissar msn så just nu finns det ingen att prata med där. Jag kanske skulle ta ett parti Yatzy på king.com eller fia med knuff kanske. Det är svåra val jag har idag.



Ljustorpare och skumma händelser

Vaknade upp ca 17:20, jag drömde att jag bodde på ett hotell och skulle städa. Någon slags blandning av Danne och Steve-o i Jackass låg i sängen och brände hål på en massa kuddar med sin cigg.

Underliga händelser och ljustorpare toppade kvällen igår. Några få stötande videor vill få mig att minnas att jag hade roligt och inte var speciellt nykter.


Kom igen då

Jag är så otroligt less på att inte ha någon som håller om mig om natten och säger "Jag älskar dig" när vi vaknar.

Liten lista

Saker som är otroligt frätande på mitt självförtroende.

1. Människor som går runt och klagar på att de är feta även då de är betydligt smalare än mig. Det får mig att känna mig fetare än vad jag är och jag hatar ofta min kropp extra mycket efteråt.

2. Människor som klagar på att man är hemma när de "jobbar och sliter."

3. Karlar i allmänhet.

4. Dagar då man känner sig sjukt ful och äcklig.

5. Helkroppsbilder på mig själv, helst brevid någon annan. (Jag har tagit en okej helkroppsbild och den ligger på bloggen.)


Saker som gör att jag får bättre självförtroende.


1. När någon utav mina vänner säger att jag är fin när jag försökt fixa till mig.

2. Kissies blogg.

3. När Mille berättade att hon hade tänkt "Shit vilket fint ansikte hon har" då vi nyss hade träffats. Det värmer fortfarande trots att hon trodde att jag var en bitchig fjortis från början.

Saker som jag måste bli bättre på.

1. Att alltid svara i telefonen när folk ringer även fast jag mår piss.

2. Sluta lova en jävla massa saker, jag klarar sällan av små löften har jag märkt och jag är förbannad på mig själv för det. Jag fattar inte att "vissa" fortfarande orkar med mig. Eller ja, jag HOPPAS att "vissa" orkar med mig om jag verkligen försöker bättra mig. Jag vågar heller inte ringa till "vissa" och be om ursäkt eftersom jag är livrädd för konflikter när det gäller sådana man älskar.

3. Att sluta köpa så jävla mycket skit.

4. Ta tag i mitt liv och göra något av det. Imorgon blir det cv utdelning med Johanna, det ser jag som ett framsteg i denna punkt.

Mailade Foki om naglar

Jag och Johanna diskuterade Fokis naglar idag över en kopp och ett parti vänd 10:a. Nu vill jag verkligen skapa en massa naglar! Ge bort och kanske lyckas sälja? Men jag vet inte vad för slags lösnaglar man ska köpa för att få dem att se relativt verkliga ut. Jag mailade Foki angående nagelstenar med mera och nu väntar jag mig verkligen ett bra svar, höhö. Hon verkar ju inte ha Kissies personlighet precis, som är lika ful som henne själv.

Ps. Ja, jag fasnade i bloggar istället för att skriva cv, illa där.

CV

Jag ska skriva ett cv denna natt. Jag kan ändå inte sova ännu så det är lika bra att få det gjort. Imorgon ska jag och Johanna gå till hotell, klädaffärer m.m och lämna in våra fina cv:s. Jag borde ha en bild till mitt men jag har nog inget där jag ser seriös och allvetandes ut, men det ordnar sig nog.

Jag hoppas på en ytters trevlig helg ty Johanna skall ej till sin Pappa som det var tänkt. Då slipper jag leta fulfester. Dennis 2 ö skulle tydligen ha någon slags sammanslagning i helgen då han fyller år på Onsdag. Det skulle vara trevligt att träffa den karln igen, hoppas på en massa annat trevligt folk också.

Nej, nu ska jag leta bild och påbörja mitt cv skrivande.

RSS 2.0