Nu skall vi se sa blinda Sara

Nu har jag fixat Berny Pålssons självbiografi på film. Och jag tvivlar på att jag kommer att ändra uppfattning av henne. Att hon bara är en utav resten av världens "hej tyck synd om mig för jag knarkar och är annorlunda människor". Jag har typ 3-4 nära vänner som skulle kunna skriva en bok om sina liv och de skulle bli lika kända som henne. Men tyvärr så får bara fula människor synas överallt, så det blir nog inte så.

Värdelöst

Kan redan nu förutspå en värdelös helg. Nästan ingen kan umgås med mig och jag vill inte gå på krogen där alla äckliga glada människor är med deras perfekta pojkvänner, perfekta kroppar och perfekta humör som lockar till sig alla snygga och trevliga killar. Har fått ett sådant hat idag mot glada människor. Den enda jag bor i närheten av hade ingen lust att umgås som vanligt.

Jag längtar tills jag får flytta till Vadstena, jag lär nog göra det. Och det är få  jag kommer att sakna.

Utkast: Detta gillas ...

Detta gillas inte av mig


*Karlar (20-100 år) som kommenterar 14 åringars bilder på lunar med ex orden "Du var grymt het, msn?"


*13-15 åringar som lägger ut bilder på sig själva där de putar med läpparna, visar upp sina kroppar i sexiga positioner och mer än gärna har med sina små A kupor på bilderna.


*Navy CIS (om det nu heter det på slutet) hatar det så jag bryr mig inte riktigt. Riktar mitt hat speciellt mot den svarthåriga tjejen med nithalsband. Skulle de ha respekterat henne om hon kom in på en jobbansökan i verkligheten? Neeej.


*Idioter på flashback som skriver en massa bra saker om Cannabis och hävdar att alkohol är mer skadligt och försöker att övertala alla om att röka på, det är det bästa som finns. Nog för att alkohol kanske är farligare, men det är accepterat i vårt samhälle så håll bara igen käften för det är bara idioter som sätter sprit på guldpedestal och kallar den livets dryck. Livets dryck är vatten, det vet vi alla.


*Karlsson på taket. En vidrigt oförskämd liten skit(unge/gubbe?) Han roffar åt sig köttbullar och förstör ångmaskiner och är fortfarande lika otrevlig mot "Lillebror".


*Det faktum att jag råkade skriva de två sista punkerna på "Detta gillas av mig listan" Det bevisar bara att jag är en argbigga som borde tuktas.



Detta gillas av mig


*Stephen Kings böcker. Jag har inte läst alla, men "Pestens Tid" är min favoritbok.


*Böcker om incest, instängda barn, misshandlade barn m.m. Man tycker att det är hemskt och vidrigt men ändå är det så fruktansvärt fängslande att man bara inte kan sluta läsa.


*Tranbärsjuice. Det är bara synd att den är så dyr, ca 20 kr för 1 liter. Jag tycker iallafall att det är dyrt.


*Katter. Älskar dem, de är helt underbara. Förutom surkattan som grannen har. Men det är inte surkattas fel att den är surkatta. För hon blev tagen från sin Mamma för tidigt (vi var tvugna, kattungarna låg i garagetaket och Mamman var troligtvis vildkatt.) Men katter är underbara varelser, saknar mina älsklingar så fruktansvärt mycket.


Häst, kaffe och Johanna

Idag mötte jag upp Johanna vid Sörberge Norra. Vi åkte till Bergeforsen för att hon skulle kolla på en häst som hon kanske ska bli medryttare till. Jättefin häst, den verkade jättesnäll. Jag och hon som hade hand om hästen gick/sprang efter Johanna och hästen. Men det var skönt med lite motion.

Sedan åkte vi hem till mig och åt hårdmackor och drack sedan kaffe och åt bulla ovanför älven. Det var mysigt. Synd att det inte är sommarlov bara. Nu funkar datorn igen! Jag tog ut batteriet och satte i det igen, så fungerade den igen :S Grymt skum dator.

Så nu ska jag fixa lite med min Bimbo ^^

Skänninge snart igen

Om några dagar åker jag till syster i Skänninge. Ska bara vara där tills på Lördag tror jag eftersom att jag ska åka med Pappa. Vi ska hämta upp min systerdotter också. Ja, jag funderar jag på om jag ska hitta på nånting imorgon. Vet inte om vi ska åka imorgon eller i övermorgon. Men, men det får man väl se då. Nu är reklamen slut så jag ska kolla på Desperate Housewifes.

Piss

Jag är så trött nu, men jag vill mysa med någon. Hatar att somna utan en arm runt om mig. Vad jag hatar dig, jag saknar dig och jag vill inte det. Det är för jobbigt. Jag vill ha dig raderad från mitt minne. Jag vill flytta i närheten av Skänninge så jag får träffa nytt folk. Men jag vill ha med mig de jag skulle sakna. Och jag vill ha Timrås vatten hemskickat till mig. Inget av det kommer att hända. Jag känner mig så jävla hopplös.

Jag vill ligga i din famn och somna med dig.


Någon som vet vems?



Denna lilla kisse har kommit till vår bro i 3 dagar nu, hon kommer hit på kvällen men brukar stanna till på morgonen. Hon sitter utanför och väntar på att komma in men jag vågar inte släppa in henne ifall att någon rår om henne. Är det någon som vet så hör av er.

Skott i pannan

At first when i see you cry
It makes me smile
Yeah, it would make me smile


Dyspepsi

Det är alltid lika rogivande att vakna upp med täppt näsa och magkatarr. Ska egentligen till skolkuratorn idag men jag vet inte om jag klarar av det för jag har så satans ont. Aja, får se hur jag gör. Jag ska ju inte vara där förens klockan 15:00 så.

Det var en liten kisse här utanför igår, hon/han ville in men det fick den inte. Ska kolla på blocket idag om det är någon som saknar en kisse. Aja, snart ska jag gå och duscha så hej hej.

Msn killen och psyk bruden

Nej, alltså nu är det fan i mig nästan fastställt! Killen är lika psyk som henne, shit vad skrämmande!

"Feta" kändisar

Detta räknas som feta kändisar enligt hollywood.


"Tjockis" 1. Emma Bunton (Baby Spice i Spice Girls)

"Tjockis" 2. America Fererra (Ugly Betty)




"Tjockis" 3. Missy Elliott




Jag blir så jävla irriterad!! Vad kan de väga egentligen? Jag gissar på att de har mindre BMI än mig iallafall. Inte konstigt att folk ser ut som Nicole Richie på bilden nedanför.


Idiotiska jävla ideal!!


14 år

Tog detta ur en fjortis blogg


Folk med Fake Gucci kepsar m.m.

Det är bara pinsamt! Hello, det bevisar bara hur snål man är för att betala riktiga pengar för en äkta! Hatar små wannabe topnotch brudar som går runt med fake gucci kepsar m.m som igår! Två brudar som gick runt med billiga klackar från Bellé och en fake väska och fake keps och en fake päls, så lekte dem "brats" Så otroligt pinsamt att jag var tvungen att gå fram och skratta.. Haha pinsamt brudar.. =)



Jag älskar mig fejk väska och jag kommer inte att sluta använda den för att en 14 årig fjortis bloggar om det. Jag ser det från den ljusa sidan. Om jag tappar den så kostade den typ 25 spänn i Thailand och jag kan fixa en ny om Pappa ska iväg igen. Men någon dag kommer jag nog att köpa en riktig märkesväska, brukar ju aldrig köpa dyra saker annars och jag älskar väskor. Men tills dess så ska jag spendera pengar på saker jag behöver.

Jag påpekar till alla djurrättsaktivister att hon inte tycker att man ska ha fejkpäls heller.


Svara på denna fråga!

Varför har en del fjortisar två streck under vardera öga? Jag förstår verkligen inte vad det handlar om, nästan som morrhår. Men svara på detta för jag känner mig gammal och ovetandes om de nya fjortisarna.

Internet funkar!

Jag lyckades fixa internet på Pappas dator! Förstår inte vad felet var från första början men men. Pappa åkte iväg med sin bror Ulf och skulle köpa blommor. Jag bad han köpa blomjord och sockerärtsfrön. Hoppas att han inte glömmer det bara. Jag ska be han skjutsa mig till Mamma sedan så att jag kan hämta en massa filmer från förr. Har en massa småband som det inte står något på och på en del står det ex: Emma och Ida tittar på Tv. Låter otroligt intressant.
Jag hittade en film från 94-95 då jag, Ida och Josse sitter och kollar på tv. Hahahaha! Fyfan vad roligt det är att kolla på sådant!

Nu skall jag ta hand om min bimbo, muhaha.. tjaa.


Intriger

Det är en tjej som säger att jag heter Nattis och att jag är gravid. Hon säger att hon är min kompis. Och detta enbart för att jag skrev till hennes kille på msn då han var singel, jag fattar inte!! Hahahahhaa, det värsta är att han tror pån henne! xD Det är så roligt


Irriterad

Nu ligger jag med laptopen i knät och med lite ångest. Har sms:at med Eriks kompis, han skriver att han inte vill jävlas längre men jag är så rädd att han bara ljuger och kommer att skicka ett sms med en massa info om Erik och hans nya liv. Usch, hatar verkligen att leva i ovisshet om folk är trevliga eller ej. Det blev inget hamnen igår iallafall. Istället fick jag umgås med Johanna och folk hos Spikke tror jag att det var. Fick skjuts hem av en jävla fitta som var grymt otrevlig.

Nu kommer det säkert att laddas upp en massa fula bilder på mig, jag HATAR när folk laddar upp fula bilder på mig!!

Nyheter

Mumme säger att den imperialistiska manodeppen beror på att det är för mycket bensodiazepiner i omlopp.
Så skörda sina frön nu innan livet kommer ifatt och biter i pungen.
Ty det våras nattbris min vän. Och inte en vänlig sådan.
 

Jag skyller på den internationella sociteten då min vårlök ej gror.
Det är utan tvekan Reinfeldth eller mumintrollet som står bakom detta.
Och jag betvivlar på att denna Riffle någonsin kommer att kunna ta sig hem igen.
Han bemästrar sannerligen de ytterst små sakerna, men att gå är bara inte hans grej.


I den nyaste utgåvan av "kommendanten" står det bland annat om denne bessynerliga Strizze Strasskuk.
Jag är dock inte säker på om det blir någon samverkan mellan honom och The Pastagays i denna upplaga av "Imperium av Lindmark".
Jag betvivlar efter förra årets händelse att Lindmark kommer att vilja ha med Strizze Strasskuk.
För er som inte vet så lämnade Strizze inte bara publiken oberörd utan även salladsbuffén. Och det gillades inte av Lindmark.


Hamnen?

Ja, jag undrar just vad jag ska göra idag. Jag vill ju ut och träffa folk så det blir nog att jag följer med Johanna och dem. De skulle till hamnen förhoppningsvis. Orkar inte vara vid sidsjön, ifall att jag måste gå till stan igen. Det kommer säkert att bli ganska kallt tänkte jag.

Men ja, får se hur det blir. Tänkte att jag skulle lura med Ida eller möjligtvis pappa till birsta city idag. Vill ha vitt nagellack. Vet inte om jag ska köpa lösnaglar, varje gång jag köpt så har de ramlat av nästan på en gång. Jag är för brutal kanske. Höhö, men nu ska jag försöka logga in på bilddagboken igen. Det går så jävla segt, tjoo.

Jag fyller år och är sjuk

Ja, uscha. Jag vaknade för någon timme sedan. Eller om det är två timmar sedan. Aja, skitsamma. Vaknade 3 inatt också men jag somnade om efter ett tag. Idag ska jag, Mamma, lillsyrran och storsyrran grilla. Mormor kanske också kommer. Får se hur det blir. Hoppas på att Mormor har någon slags hostmedecin som hon kan ta med. Hatar att vara sjuk.

Jag skulle delta i en tävling på The Voice men det kunde jag inte för att man måste vara 21 år. Irriterad jag blev, man skulle få åka till Detroit med en kompis och gå på Eminems release party. Men men, nu ska jag kolla mer på The Voice, tjoo. 

Lite blandat

Inatt drömde jag en skitjobbig dröm igen. Jag hade inte haft några speciella tankar på Erik under dagens lopp vad jag vet. Och han hade inte hört av sig eller så. Men ändå drömmer jag om honom! Vi låg och myste och plötsligt kommer det en liten, smal tjej in i bilden. Hon försökte pilla på han och kyssa han och skit så jag slog henne men hon dog aldrig så jag vart irriterad.

Aja, den där tjejen som säger en massa saker (finns att läsa något inlägg ner) Hennes kille har tydligen blivit tillsammans med henne igen. Och han skriver från hennes mobil att  "Det skulle vara äckligt att träffa dig, du är 10 år yngre än mig" Men på lunar så är han 26 år. Och jag är ju 18 och 19 om några dagar. Och hans tjej/ex är 20 xD Han säger även att hon säger en massa saker som jag har sagt, förstår inte vad och inte hur.

Äh, nu ska jag dem låta vara även fast det är så att hon alltid tar kontakt med mig först hela tiden. Hon har ringt typ 3 ggr idag och jag har ont i halsen så jag pallar inte prata. Men det stör mig bara att hon säger att hon känner mig. Vilket jag inte gör för jag skulle ha kommit ihåg en sådan manipulativ människa.

Gaah! Nu skrev hon eller han, förstå att jag inte vill ha kontakt med dig bla bla. Så jag skrev, jaja. Men då fortsätter de skicka sms. "Men förstår du nu att du ska sluta ta kontakt med mig?" HAHAHA, jag tror fortfarande att det är tjejen som skriver btw.

Men inatt! Då drömde jag även att ett av mina ögon var typ vitt. Som starr på hundar ungefär. Men bara ett öga och jag kunde se perfekt ändå. Jag hade också linser i vilket är skumt eftersom jag inte använder linser, haha.

Vad blandade ämnen det blev på detta inlägget föressten, men det bjuder jag på. Sitter och lyssnar på musik och pratar med folk på msn så jag är inte så insatt i mitt bloggande just nu. Höhö, tjaaoo.

Äckliga klyktattare

Jag fattar verkligen inte vad som är så bra/roligt/rogivande med att stjäla ventilerna från cycklar. Det var en fet, kort utlänning som var nere i källaren och snodde en massa sådana. Fyfan vad less jag börjar bli på att bo här. Vi har lås på porten, man måste bo här och ha en liten bricka för att komma in. Och ändå så är det en jävla massa stölder nere i källaren. Och för att komma ner i källaren så måste man ha lägenhetsnyckel för annars går inte hissen ner. Jag blir så oemotståndligt irriterad!


15 spänn för 8 cyckelventiler på tradera för fan!! Det måste väl sociala kunna ha råd att betala åt er även fast de också betalar en 4 rums lägenhet på 7.500 spänn i månaden så att ni kan bo här med era barn som kommer att växa upp till att bli lika feta tattare som er! (Lång mening, ja.. men jag kan inte svenska så bra för att jag inte kan klara av skolan för, för... JAG HAR INGET LAND! :( 


Sing for the moment

Gårdagen var väl typ okej, nackdelarna var väl att jag inte kunde ta mig hem, det var kallt ute och samtalet med en människa någon gång på morgonen var väl inte vad jag ville att det skulle vara. Jag är tydligen så negativ att det infekterar andra. Men, men. Är det någon annan som inte pallar umgås med mig för att jag är negativ till allt skit så säg bara till.

RSS 2.0