Memento

Jag vet ej längre om jag kan åka in till stan imorgon eftersom min osociala tant inte ringt idag, men löser det sig så åker jag in. Hurra och tyvärr må jag tillägga.
Födelar

* Johanna.
* Muffle (om han ska med)
* Gratis inträde som de så stort lovat!
* Miljöombyte.


Nackdelar

* Det är på Memento (det säger väl allt!)
* Förmodligen kallt som i en smeds arsle ute.
* Pengar kommer att användas.


Jag har även kommit på en slogan som jag skulle använda om jag startade nattklubb.
Vi utlovar lika mycket roligt som Memento! - skillnaden är att vi håller våra löften.

Citat

Det är ju det krispiga man vill åt! Det är ju därför man drar pungen i skaren! - Adam Nordin om stekta köttbullar.

Ali Baba

Sitter hemma hos Mamma nu, jag har datorn vid fönstret. Jag hade sådan fruktansvärt stor lust att knacka åt en förbipasserande nyss men ack så det inte gick ty det finnes inga gardiner här längre. Åh, nej! En till! Och en till! Jag vill! Det klias i mina knack-knogar! Passerandet är förbi, bra. Då kan jag återgå till mina planer.

Planer:
1. Lämna kopia av hyreskontraktet och hyresavin till soc.
2. Gå tillbaks till skolan och vara där till 3.
3. Hjälpa Mamma att flytta.
4. Äta något.
5. Åka hem.
6. Städa och diska (om jag fortfarande har lust)
7. Göra klart Svenskauppgifterna (om jag fortfarande har lust)
8. Spela Aion (kanske)

10 teckenPå att du sitter på buss 609 efter Sörberge centrum.

1. Det luktar billig parfym från antingen ÖoB eller Rusta.

2. 5 av 10 på bussen bär hucklen, resten är av samma ras men är dock i mer maskulin form.

3. Någon gång under din resa på buss 609 så tvingas du sitta bredvid någon som stinker avföring.

4. Bussen är försenad (varför finnes under punkt 5)
5. Diverse fördröjningsmoment förekommer så som att någon inte har pengar på busskortet.

6. Endast du och busschauffören talar svenska.

7. Du blir förvirrad då du hamnar i Timrå då illusionen om Nackstabussen ter sig.

8. Eventuella förbipasserande alkolister som ser bussen mumlar något om att de minsann inte ska med till utlandet.

9. Under resans gång förbipasserar diverse Lidlkassar dina ögon.

10. När du kliver av bussen så kan du 5 nya språk.

En liten groda

En kvinna som bara lever för sin karl, det är ingen kvinna, det är en människa med borderline.

Komponerat

Ansvarstagande alkolister skall inkassera 3 dl mjölk i månaden. Ormvråkens fruktan skall anstifta på kukens baksida. Administrativa inkassokrav i ett välfyllt kar. Detta skall fördelaktligen inte tömmas inom 3 månader. Till råga på allt så kröker vi penis i 180 grader tills det bes om nåd (eller om mer). Lösenordet är de tre enigheternas mästare. Till försvar skall 5 kilo herrgårdsost skänkas i följd av enbart 100 gram västerbottensost. Om kraven ändå inte tillgodoses skall ansvarstagandet överlåtas till målsman. Extra viktigt då är att målsman ej får vara bärande av glasögon ty de förstör symbiosen mellan herren och jag lever i.

Aion

Nu är det Fredag igen, vilket borde betyda en tripp till den stora staden Sundsvall. I stället sitter jag på Lejonvägen hemma hos Björn med Christian och ska skriva en inlämningsuppgift till Svenskaläraren. Efter detta inträffat skall jag spela Aion. Lite skämmigt faktiskt, hoppas det bjuds på Norrlands Guld av Christian. Han har ju trots allt en halv platta!


Mummes anhängare talade till mig

Jag såg att jag skrivit "Förskyld" som rubrik i ett inlägg... vad tänkte jag med? Har jag alltid skrivit så mån tro? Jag vet faktiskt inte. Äh, ska låta Christian spela Aion nu. Fyfan vad tråkigt! Tjah!

Kom inte på något "Nice"* Überdumma människor. Exempel: En god vän till mig samtalade med en sådan människa via msn. Hon ville ha hjälp med avloppet eftersom det var stopp. Hon trodde att det berodde på att det blåste ute.

* Rejvbrudar utan smak. Exempel: Llimegröna/chockrosa/pissgula långa byxor som man endast kan ta kort på pga att går de runt med de ute får de cameltoe. Till de "smakfulla" byxorna en slags top som knappt behövs eftersom bh:n ändå sticker ut från alla håll och kanter. Jag har ett perfekt exempel på detta men har ingen lust att hänga ut okända människor i min stora blogg. Jag läses ju av ca 5-8 pers per dag. Tänk om de känner denna Cameltoe brud!

* Fjortisar. Dessa fjortisar tycks aldrig gå ur tiden med sina över eller numera undersminkade nunor.

* Människor som inte alls ser ut som de gör på sina bilder. Ett praktexempel på detta är nog Kissie.

* Kenza. Fruktansvärt överskattad. Alla tycks tycka att hon är så jävla vacker. Jag ser helt ärligt inget speciellt med hennes nuna. En ögon-näsa-mun nuna så att säga.

* Efterhängsna jävlar som vägrar inse att man vill ha med dem att göra.


Jag må beklaga min bitterhet, men idag har jag inte lust att vara så mycket annat än bitter. Det finns allt för fula människor i denna värld.Att bo med en fotomodell

Jag sitter bredvid en tvättäkta fotomodell! Adam har nämligen varit modell för ett hunddagis och nej, han agerade inte shar pei. Han agerade med sin nuna och med hundar. Det skall bli mycket spännande och givande att se bilderna må jag påstå. Snart kommer väl fansen instormades!


Shar peiAdam


Engelska slutprov

Skall snart bevegena mig från Mamma och göra någon slags nytta på skolan så som att göra mitt slutprov i Engelska och lämna in den sista inlämningsuppgiften. Jag hoppas på att få ett VG men det gick så piss på Speaking att jag bävar att jag bara får ett G. Jag kan fan bättre, hade jag bara pallat med allt jag egentligen skulle jag ha gjort så hade jag kunnat få ett MVG. Det är illa att jag inte försöker hårdare. Nu ska jag sansa mig och dricka upp kaffet, tjah!

Dyrt

Pengarna bara skenar iväg! Jag inhandlade nämligen mat igår samt rakhyvlar. Kändes inte billigt kan jag lova. Omkring 400 kr gick det igår och det känns inte som att vi har några underbara matvaror hemma ändå. Jag blir otroligt okoncentrerad då jag ska skriva eftersom herrn bredvid mig söker efter "bortskänkes" på blocket.

Jag funderar på en liten middagsbjudning någon helg, måste dock ha mer pengar först. Mat är inte billigt! Knytkalas kanske?

RSS 2.0