Valborg

Snart skall vi bevegena oss till stan, min syster och jag. Hon ska vara äcklig och gå på piratpicknick.
Ida: Mamma! Emma skriver att jag är äcklig. Det kallas nätmobbning.
Ja! I just detta nuet så dricker jag upp min sista cider.
Ida (försöker krama Mamma som städar): Vad okärleksfull du är! Inte konstigt att jag söker mig till pirater.
Många citat, så lite tid mina vänner. I bid you gooday!

ROBERT!

Robert tror att jag hackar på Beyonce! Hon är skitsnygg, det skrev jag. Dumma Robert som bara tror, man får hoppas på att Mumme bankar vett i honom snart.

SÅÅÅÅÅDELS min lilla ärketuffsing! Inombords jag tänker.. jag ska klara detta. Men så minns jag! Jag har inget land....

Kvinnokroppen och stil

Bland det fulaste som finns.
*Formlösa kvinnor.
*Opropertioneliga kroppar, tex skitstora tuttar utan höfter eller en gigantisk nuna på en tanig kropp.
*Bastanta kvinnor. Jag måste lägga till att man inte behöver vara fet för att vara bastant exempel Amstaff eller Pitbull. Ful kropp + ful nuna går FETBORT!
*Barn med klackskor och handväska.
*Haremsbyxor.
*"Hej-jag-är-en-busig-liten-pojke" stilen. Jag drar en Johanna och lägger även upp en bild som jag stulit från hennes blogg.
Vad är acceptabelt då? JO!!!! Detta trots retuscheringen.

Exempel på billiga kopior

Som jag skrev i ett annat inlägg så har bland annat H&M insett att Michaels kläder inte var alls så förfärliga. Så därför har jag nu några exempel.
Detta är en äkta Michael Jackson jacka.
Detta är H&M:s billiga kopia som jag förövrigt inhandlade igår för 200 kr på REA. Det får jag eftersom att jag är ett Mj fan och jag har faktiskt inte råd att köpa originaljackan.
Michael Jackson iförd paljetter! Underbart!
Fjortisar iförd denna.. INTE OKEJ! Vet de ens vad Billie Jean är? Jag antar att de tror att det är namnet på en designer eller liknande.
Och så har vi ytterligare en bild på en utav Michaels underbara kreationer.
Och vem har missat att alla fjortisar äger liknande tröjor med billigt krims krams hängandes från axlarna? HMMM, HMMM!!!!??

Sms

Nu ska jag åter igen dela med mig av min In/Utkorg från min mobiltelefon.

Inkorg:

Ida N (syster) 28-April-2010 8:50

Var hälsad, jag är troende. Och graviditeten släpper taget om mig inatt. Bonjour, du kom från ingenstans. När allting passerade i ljusets hastighet. Lyssna när mitt hjärta befaller mig att gå. Jag flyger, mitt hjärta tar över, världen krossas samman. Högre! Högre! Jag kommer följa var den än tar mig, jagas genom stormen. Högre! Högre!

(Jag insåg nu att texten är snarlik Erik Grönwalls låt - Higher)

Johanna 27-April-2010 23:45
Så givande och intressant! Liksom Mumme!

Bobba 12 April-2010 21:00
Haha, ja mata tysken med ost du.

Bobba 11-April-2010 19:15
Stor mun på ettan.

Utkorg:

Till: Ida N 28-April-2010 10:10
Åh! Det låter precis som en upplevelse Mumme hade. Jag pratade föressten med hans vän Plymme igår. Han pratade om hypofysen och om tarmsystemets flora. Han berättade att han reklamerat ett avgassystem som han inte var nöjd med. Det överensstämde inte med katalysatorn så som han hoppats på. Katalysatorn fick nämligen fnatt.

Till: Bobba 28-April-2010 00:28
Sover min broder från en annan moder?Gina Tricots och H&Ms billiga kopior

De flesta Michaelfans har nog lagt märke till att fjortisar numera svassar runt i liknande kläder som Michael hade, detta stör mig något enormt. Visst, det är lite nertonat men vad fan vill Gina Tricot med sin collegetröja och vad vill H&M med alla sina Michael inspirerande kläder?!

Fjortisarna vet inte vart det "nya" modet kommer ifrån, de drar bara på sig de kläder som finns på H&M och som blivit populära. Detta är INTE OKEJ!

Ännu en dröm

Inatt så drömde jag följande: Jag hade opererats utav någon anledning. Jag hade två stora sår på båda sidorna av magen. Jag hade så ont och jag behövde gå på toaletten. Pappa fick hjälpa mig att gå dit, han frågade om jag tyckte det var trevligt att folk hade kommit till ig på min födelsedag. Men jag mindes inte något av det fast än jag hade varit vaken då.

En annan sekvens som utspelade sig var att jag var på en flygplats. Jag hade en massa pengar i en väska i små fack, jag skulle plocka ur dem och så lånade jag ut 700 spänn till Jimmy. Det var soldater, vargar, dinosaurier och totalt kaos på flygplatsen. Jag fick hoppa in i en jeep med tak, men den hade två växelspakar. En där den vanliga sitter och en i mitten av framsätet, så jag fick passa mig för att inte råka växla ner till 2:an när vi körde på 5:an. Anledningen till att jag hoppade in i bilen med främmande människor var att det kom en stor jävla T-rex som all flydde ifrån.

Sedan stog jag och velade mellan två flygplan, jag visste inte vilket av dem jag skulle ta. Jag frågade: "Men är inte boening mycket sämre och kraschar mer?" Han som skulle visa mig till flyget sa att det var så. Sedan minns jag inte så mycket mer om vad som hände, men dt var ytterst kaos.

Äcklig dröm

Inatt drömde jag att jag var på fest med alla äckliga punkare hemma hos Leffe. Några få inslag av bra människor tillkom så som Maria och Jonkaz. Jag försökte att hitta sovplats men alla låg exakt överallt. Jag la mig i en säng med två äckelpunkare och en fjortis brud på max 15 år. En av äckelpunkarna började hångla och äckla sig med lillfjortisen. Jag blev ytters äcklad eftersom jag inte tycker att det är okej att hålla på så när det finns andra människor i rummet.

Jag gick därifrån och la mig i köket på golvet. Då kom en äcklig jävla tjockis som nästan låg över mig och stönade i mitt öra. Jag blev ännu en gång sjukt äcklad och försökte fly, men ack så jag bedrog mig. Han skulle hålla fast mig och till slut slog jag till honom och gick till det äckliga vardagsrummet.

Äckliga drömmar är bland det värsta som finns. Jag och Maria åt kakor ut Leffes skafferi och mobiler :S

Dessie dich eine blunder

"Jag har storlek B70 fast egentligen så skulle bh:arna behövt vara i mindre storlek på banden eftersom att jag har väldigt liten midja."-DesireeNilsson.blogg.se

Enligt mina beräkningar och erfarenheter av BH-användande så ska BH bandet sitta där och inte på axlarna.


Först skriver hon att hon har liten midja och därför måste ha bh:n där. Sedan motbevisar hon sig själv med att ha bh:n strax under axlarna. Vad vill hon??!!


MSN

Robert säger:
Haha
Nu är jag här

Kenna säger:
SÅ ROLIGT
VET DU VAD JAG HAR FÅTT STÅTT UT MED DE SENASTE TIMMARNA MEDANS DU HAR VARIT OCH ROAT DIG????

Robert säger:
NEJ!!
vad?
Tell me everything

Kenna säger:
MATEN VAR KLAR FÖR 1 TIMME SEDAN OCH DU BARA VALSAR IN SOM OM DET INTE VORE NÅGON STÖRRE DEAL!! Jag har stått framför spisen i 2 timmar Robert 2 TIMMAR.

Robert säger:
Två timmar?!

Kenna säger:
Vad är det jag ser på kragen??? Är det läppstift Robert???!!!! Du ska veta att jag också har karlar efter mig!!!

Robert säger:
När jag kommer hem vill jag ha MAT på bordet, inte MAN
Kvinna!

Kenna säger:
DRA INTE IN MIG I VÅRT FÖRHÅLLANDE!

Robert säger:
Det är inte mig det är fel på!
Det är din chinchilla!

Kenna säger:
Nej, vems fel är det då!! Du jobbar 8 timmar om dagen och allt vi får på bordet är samma gamla JÄVLA rotsakssoppa!! Vad gör du av med alla dina pengar egentligen???!! Tydligen inte på dig själv, för frankly ser du FÖRJÄVLIG ut!!! Slokande ryggtavla och oregelbundna ögonbryn!

Nej, fyfan!! Varför gifte jag ens mig med dig!!!???


Nu!

Jag och Johanna vill ha fotoshoot nu!
Fakebook

Min mor skaffade för ett tag sedan facebook. Hon gillade det inte och tog bort sin användare. Hennes förklaring till detta var "Jag fattar inte vad det går ut på! Vad ska man skriva? "Idag har jag bajsat två gånger och sedan var jag ute och tog en promenad. Hur spännande är det för folk att veta sånt?" Jag kan faktsikt hålla med henne, vad är det så spännande med att veta att Han var nyss och tog en långpromenad, är det något att (gilla)?

De värsta inläggen måste ju vara "Nu ska jag gå och lägga mig, har slitit så hårt idag :)" VEM FAN BRYR SIG??!! JO! Tydligen halva hans facebooklista eftersom 5 pers har tryckt på "Gilla" knappen. Folk jag inte har kontakt med bryr sig väl inte om vilken tid jag viker in hovarna (Lena citat). Det är väl roligare att veta saker som att man tex tagit körkort. Då kan man ju i alla fall få igång ett samtal. Men tex:

Emma Nordström ska gå och lägga sig nu :)

10 pers gillar detta.
Kommentarer:

Johanna Ida Kjellson: Jaha :) Vad skönt.

Emma Nordström: Ja :)

Johanna Ida Kjellson: Ja.

Det är ju skittråkigt!

Nog om det! Nu ska jag visa er vad min syster hade dukat upp till frukost i Tisdags då jag sov hos henne och Lena. Jag blev ytterst chockerad och äcklad av att jag skulle äta ett ansikte. Plus att ägg och frukt inte riktigt är okej tillsammans.
Sms

Jag upphör aldrig att förvånas av mina inkommande sms.

Bobba 20-April-2010 09:47
Shit, jag såg en jävligt fly bad boy!

Bobba 20-April-2010 09:47
Såg i en sån där spegel. shit alltså

Johanna 29-Mars-2010 19:37
En stenhård tanke. Givande och intressant.

Johanna 20-Mars-2010 10:40 (Står fel, var någon gång på natten)
Du vet jag dödar de. Min framtid spelar ingen roll :)

Johanna 23-Januari-2010 15:57
HAHAHAHA DET VART HOMO DÅ JAG SKULLE SKRIVA INOM!

Mille 14 Januari-2010 21:46
Kom till iris och rädda mig!

Bobba 19-April-2010 23:06
Kardinalis Perocca, frökusen, är en rödhuvad fluglarv som lever i täta skogsområden och vid bergssluttningarna i Amazonas. Den lever på buskblad och den proteinrika jorden, och det säregna lätet påminner om distinkta stön.

Jag upphör heller aldrig att förvånas över min utkorg.

Till: Johanna. 17-April-2010 11:30
Morgonens citat: "Vilket jävla borderline väder!"- Bobba.

Till: Ida N 11-April-2010 00:46
I'm proud of beeing a black woman!

Till: Jimmy 28-Mars-2010 12:46
En sax Jimmy, jag behöver en sax!

Till: Agnes 6-April-2010 21:35
Mumme är en trovärdig kemist, hans rykte begrundas på infantila fasigheter. Insomnia består endast av fossila bränslen, ty livet är som en vas. Den sådels håller tills den går sönder. Infiltrering må ske snarast då tiden sipprar ur våra ådror. Instabilitet uppnås endast i gemensamt syfte och idkas enbart i den anskrämliga tid vi kallar liv. Avsevärd påverkan pågår i min skalle i just i denna trofasta synvinkel. Ampuller dansar då ej raj-raj pågår i just detta nuet. Nuet som snart är igår, oerhörd ångest och obehaglighet fräter in i mig då jag inser att jag inte kan stanna i "Nu" förevigt. Avdankade jurister kommer att benådas.

 


Steal this list

Namn: Emma.
Piercingar: Öronen.
Tatueringar: Nej.
Längd: 163 cm.
Skostorlek: 37/38.
Hårfärg: Platinablond.
Önskar du att du bodde någon annanstans: Ja.
Tänker du på självmord: Nej.
Tycker andra att du är attraktiv: Vissa.
Vilket shampoo använder du: 3 olika blonderingsshampoon.
Vilken parfym använder du: Jennifer Lopez, minns ej vad den heter.
Vad är du rädd för: Robotar, traktorer, stora föremål, djupa, mörka vatten m.m.
Gillar du Berg-och-Dalbanor: Ja.


FAVORIT...

Sak att göra: Umgås med cremé de lá créme
Sport: Hästridning.
Dryck: Massor.
Kläder: Ingen aning.
Film: Clokwork Orange, Donnie Darko, Lejonkungen, Léon, Face Off, Scary Movie 2 m.m.
Bil: Ingen aning, kit?


ANTAL...

 

SENASTE...
Bok du läste: A child called "It".
Personen du fick mail av: Ingen aning, förmodligen reklam

Personen du fick brev av: Sean.
Personen du fick sms av: Dennis Facebook.
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Vet inte.


ÖVRIGT...

Är du seriös: Nja.
Vad är du allergisk mot: Inget.
Var har du ont: Ryggen.
Använder du hårspray: Ibland.
Kan du stå på händer:
Inte vad jag vet.
Favorit serie: Sex and the city, OZ m.m.
Låt: Just nu. Maskinen - Bränner.

Film du köpte: Ingen aning.

Salt eller socker: Salt.
Gillar du ketchup: Nja, ibland.
Är du glad nu: Relativt.
Var du glad igår: Relativt.
Känner du någon som jobbar på sjukhus: Ja.
Vad dansar du till: Dansar helst inte.
Stockholm är: stressigt.
Göteborg är: vackert.
Kan du sjunga: Alla kan sjunga, dock inte bra.
Mer värt än guld: Diamanter.
Spaghetti eller makaroner: Båda.
Ett land jag helst vill besöka: Tyskland.
Ska bli skoj: Få körkortet.
Ska inte bli skoj: Teoriprovet och Uppkörningen.
Sparar till: Inget, har inga pengar att spara.
Väntar på: Jobb.
Pålägg som gäller: Är less på mackor just nu så inget.
Dagens dryck: Kaffe.

Vad har du gjort idag: Kört och pluggat.
Var det kul: Nja, inte teorin.
Hur tidigt stiger du upp: Väldigt olika.
Gillar du att slåss: Nja.
Vad ska du göra ikväll: Plugga teoi.

Gånger du varit kär: Två gånger riktigt i alla fall.
Gånger ditt hjärta brustit: Många gånger, men brutalt 2 ggr riktigt.
Hjärtan brustit på grund av dej: Ingen aning. Inget antar jag.
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Några gånger.
Ärr på kroppen: Massor tyvärr. Så jävla fult.

Mat: Nästan allt.
Personen du ringde: Minns ej.
TV program du tittade på: Svenska Hollywoodfruar.

Givande helg

Helgen har varit givande om man ser från en synvinkel och otroligt meningslös om man ser ur en annan. Jag har knappt pluggat på teoriprovet och jag har uppkörning/teoriprov på Tisdag. Men det löser sig sa gubben som sket i vasken.

Det givande var att jag träffade folk jag normalt inte brukar umgås med. Bobba följde med mig hem i Fredags och vi kollade på bland annat Clockwork Orange, Shooter och Donnie Darko. Det förvånade mig att han inte sett Donnie Darko. SE INTE TVÅAN! Såg den nämligen med Susanna, det var den sämsta filmen jag någonsin sett på Ålsta och då har jag sett mycket film på Ålsta.

Dagen efter skjutsade jag hem Bobba till Matfors och så kom tristessen. En gammal vän räddade min kväll så jag for hem till honom och spelade tv-spel. Det var nice, men jag har glömt en påse där med en tröja. Må gå och hämta den innan jag ska till stan och övningsköra.

Nu ska jag fortsätta lyssna på musik och göra något teoriprov så att jag inte failar, tjaah!

Undan för pundarn

Följande inträffade när jag och Bobba var på myrorna.

Jag och Bobba står och kollar på leksaker av någon anledning. Bobba drar i ett snöre till något mjukdjur som ska låta och så hör vi introt till "Jag är en vampyr" ställer oss och glor på varandra med sjukt förvånande och skrämda blickar. Sedan inser vi att det är min mobil som ringer och jag höll på att avlida i skratt! (Jag hade bytt ringsignal på mobilen ca 1 timme före och hade glömt det må tilläggas.)

Misslyckat

Jag tänkte starta något som jag vill kalla "Nice!/Inte Okej!" Men bilderna vill inte ladda upp så jag skiter i det just nu. Ska snart träna en massa teori, men det går inte så bra utan musik. Måste nog leta upp hörlurarna så att jag kan lyssna på Mange Myt och Serj.

Ja, och bilen går bra?

Jag och Bobba bytte låtar

Kenna säger:
http://open.spotify.com/track/6JY86RUEetPV5rDdyaxf97
skicka en ny

Robert - And after all, you're my wonderwall säger:
http://open.spotify.com/track/159ZqSu3KjblSDur8JezS3

Kenna säger:
The Streets är faktiskt jävligt bra

Robert - And after all, you're my wonderwall säger:
Ja eller hur
Lasse Lindh är så mysig, haha
Som en sommarpicknick


Latin Kings period

Man byter ut lögner mot verkligheten
Inget söver känslan av tomhet
Berusningen härskar, man tror ingen vet att
Djävulen besöker mig när ingen ser
Jag har nästan korsat linjen, å ramlat ner

PUK

Har skickat efter en ny PUK kod till mitt Halebopkort. Insåg att jag kanske måste berätta det för lite folk så att dem fattar att jag inte dissar, jag har ett nummer just nu men jag har ingen aning om vad det är. Illa där. Nu kom Pappa hem med en ny dammsugare så nu ska jag städa! Tjaaah!

Inte okej

Varulven grävde sig in i min mage. Hon försvann,
han sa att det lyste om henne på ett sätt han aldrig sett förut. Jag
var absolut inte i hennes klass sa han, det gjorde ont i mig och jag vaknade.

Det gör fortfarande ont för jag vet att det är så och olusten i mig växer sig allt starkare. Jag trodde att jag skulle må bättre idag.

RSS 2.0