Decora

"Decora är en japansk klädstil. Den är färgglad och spexig och kännetecknas av att personen har många kläder och plastiga accessoarer. Stilen kan anses gå ut på att vara barn så länge som möjligt." - Wikipedia.

Det finns folk som köper hem sånt här plastskit, limmar fast de på ringar och sedan säljer dem. Förmodligen så är det bara lite yngre wannabejappeskitungar som köper det. Annars kan man ju googla och göra sitt eget, lär ju vara billigare än att köpa av något bilddagboksemo med för mycket fritid.

Tycker dock att det skulle vara ganska fint med nån liten ring eller så men gillar inte alls den där tokfärgiga stilen då de mer liknar pedofiloffer. Harajukutjejer och rejvbrudar med 10 blandade färger går ganska så jävla bort för mig.


Hittade dessa på ebay för övrigt. 
Telefontid

Så fort någon beklagar sig över att de inte har pengar så ska det alltid komma någon jävla idiot och säga "Skaffa ett jobb!" istället för att försöka hjälpa till. Jag menar inte att de ska skänka några slantar utan att de kanske kan ge tips om ett jobb eller ge tips om något annat som kan ge en pengar snabbt. Nog för att alla borde fatta att man kan sälja saker på blocket. När jag flyttar så ska jag rensa totalt och sälja allt jävla skit som kan ha något värde i sig.

På tal om pengaproblem så ringde jag kommunväxeln imorse klockan 8 eftersom min handläggare har olika tider varenda jävla dag. Jag får vänta med att ringa, klockan 13-14 har hon telefontid. Man får ju iofs inte tag på henne ändå eftersom hon har telefontid för alla idioter som tvingas gå på fattigt socialbidrag. Det är en jävla timme, på en jävla timme hinner man följande:

* Gå ca 4 varv i eljuspåret.
* Klara en repeatquest på Aion.
* Spela några Simdagar med sin Sim (som förövrigt har skaffat barn och aldrig får sova)
* Duscha, raka sig, kladda in sig med nån jävla gegga och fila fötterna.

Och hon sitter där i typ 30 Simpsonsavsnitt och pratar i en telefon, en gång om dagen, 5 dagar i veckan. Hur ska man få tag på någon som har telefontid i en timme? Jag skriver bara en massa skit just nu känner jag, är trött och allmänt less.

Dygnar

Som skrivet, det blir en jobbig jävla dag/kväll framför mig. Har redan ont i huvudet och jag har bara varit vaken i ca 15 timmar. Christian sover som en klubbad säl med brillor och jag måste bara verkligen jävlas med honom snart. Han sa att han ville ha dricka, det ska han få. Men han må följa med till Ica och det lär han inte bli glad över.

Har sådana övertrötta funderingar också som jag känner mig tvungen att dela med mig av.


Dagen kommer då ni kommer att tänka "Fyfan vad fult med Onepiece, vad tänkte jag på när jag gick runt med den på stan? :S" Och "UGGS!!! Du det var inte igår, minns när jag tyckte att jag var så modemedvetet whitetrash." Den kommer att komma, det måste den göra. Jag menar, vem fan vill se ut som Amos Slade egentligen? De må vara sköna, men det är inget man visar. Som med stora bomullstrosor ungefär.

Nu ska jag försöka att väcka monsterChristian.

8 stegsmetoden i att bli "En lyckad" fotograf

3 stegsmetoden i "Jag tror att jag är nåt"
1. Köp en svindyr systemkamera.
2. Använd macro så mycket du kan på saker så som löv, blomster och pennor.
3. Ta även en massa kort på dig själv (dock inte i spegeln)
4. Redigera macrobilderna och dig själv (du behöver inte kunna photoshop)
5.
8 stegsmetoden i att bli "En lyckad" fotograf
1. Köp en svindyr systemkamera.

2. Använd macro så mycket du kan på saker så som löv, blomster och pennor.

3. Redigera bilderna så att färgerna kommer fram.

4. Ta kort på dig själv (inte i en spegel, det är bara för de som inte lärt sig hur man använder självutlösaren)

5. Välj ut en bild och gör allting svart/vitt förutom iris, naglarna eller förslagsvis läpparna. Tryck på med färg inom detta område.

6. Ladda upp dessa bilder på facebook och invänta kommentarer av dina andra vänner som är lika "begåvade" som dig. 

7. Påstå sedan att du inte alls är nöjd med dessa bilder eller så skriver du ingenting om dem ty du tycker ju att "Bilderna talar för sig själv".

8. Var väldigt noga med att sätta vattenstämpel på dina "eftertraktade" bilder.


Hade tid överhttp://tjejer.spelo.se/sailor-senshi-maker.html

Fattigt

Vad fattig jag känner mig/är. Jag dricker varm choklad som Christian hade kvar från hemvärnet. Call respons eller vad det nu var. Som tur är så är det gott! Ska låna Mammas bil sedan och fara en sväng till Pappa, ska få låna pengar så att jag kan betala ett inkassokrav. Ska också smyga runt i skafferiet och kylen hans hade jag tänkt. Jag vill nämligen helst slippa att äta couscous med chilikryddiga grönsaker från påse ikväll.

Dintur

Varför går bussarna så underbart efterblivet? Jag ska vara inne i Birsta imorgon klockan 13:00. Det kommer in en buss 17 minuter över 12 och nästa 17 minuter över 13. Hurraaaa!! Jag kommer att få sitta i personalrummet i ca 30 minuter och ha skittråkigt. Det är ingen mening att gå runt och kolla på affärer i Birsta heller eftersom jag inte har pengar. Fyfan vad less jag är.

Dräglig

Folk är så dumma ibland. I förra inlägget så skrev jag att pundare OCH 14 åringar inte ska skaffa barn. Inte att Micha var en pundare! Folk verkar läsa det de vill läsa. Det är mina åsikter i alla fall. Hur ska man kunna ha ett vettigt förhållande till sitt barn om man sitter med en spruta i armen? Eller hur ska man kunna lära sitt barn något då man själv inte ens gått klart högstadiet och det värsta som hänt en var den där dagen då ens nya fina väska blev smutsig?

Aja, försöker att piggna till nu jag. Blir tydligen korv och makaroner till mat. Jag vill ha sushi men det finns det inga pengar till. Undras när man ska få något jobb. Jag vill bara ha en dräglig livsstil.

Efterblivna idioter

Jag mår sjukt dåligt då jag ser folk som är pundare som skaffat barn. Jag tycker synd om ungjäveln som skaffat sig en plats i denna värld. Hur fan ska barnet kunna ha en riktig uppväxt? Man ska heller inte ha barn då man är ung, som den där jävla idiotMicha. 14 år gravid, 15 år morsa!! Ehhh.... hej typ.. INGEN är mogen att skaffa barn då man är 14!! Vissa är fan i mig 40 + och ska inte ens ha barn! Jävla idioter säger jag bara.

Kassler

Tärda saker som hänt.

1. Min BH har gått sönder och försöker att punktera mitt högra bröst underifrån.

2. Jag har tvingats till en dag med städ och disk.

3. Jag har inte råd med en ny BH (varför går alla sönder till slut???)


Jag har i alla fall halvstädat. Det ser relativt städat ut men egentligen har jag bara plockat bort en massa skit från golv och bord och bäddat sängen. Bara det ligger 1 t-shirt, 2 par strumpor och en sax på golvet så ser det stökigt ut. BLÄÄÄ!!! Jag ooorkar inteee! Och vad får jag att äta idag då? JO! KASSLER!! Vem fan vill äta kassler?? Förutom Adam då.

Ont

Jag har mått så mycket bättre. Det känns som att hela halsen är förstörd. Jag hatar att ha ont. Jag vill gå på apoteket och köpa nödvändigheter men det kan jag inte då jag inte har några pengar. Den här dagen kommer nog att suga rätt hårt. Christian kommer att sitta och snacka på msn, prodda och jag kommer att sitta vid min dator och ha ont i ryggen typ. Sedan kommer jag att föreslå att se en film, då kommer han att inte vilja eftersom att han har viktiga saker för sig eller så säger han att vi ska sedan och så blir det aldrig av.

Kärlekssång

"Tänk att något så enkelt som du bredvid mig kan göra mig så lugn

Det låter som en kliché och en lögn, en kärlekssång, 
något patetiskt men jag vill bara ha dig." - Lasse Lindh-Kärlekssång.
Jag älskar dig mer när jag lyssnar om sånger om sådana som vi.
Och jag hoppas du älskar mig tillbaks.
Du säger att du gör det men man vet aldrig med såna som du.
Men jag hoppas du älskar mig tillbaks.

Blä

Jag är inte ett dugg trött, känns som att jag inte kommer att kliva upp i tid imorgon som vanligt. Jag orkar inte med att känna mig totalt värdelös, men det är inget jag kommer ifrån gissar jag på. Jag har skittråkigt, det finns ingenting att göra. Hej då.

Värva

Bli medlem med denna länken väldigt, väldigt gärna. Ska försöka få ihop så att jag kan köpa smink på H&M.

http://gratisbio.se/?RecruiterID=422354

Hycklare

Jag är en jävla hycklare. Jag älskar dessa låtar men ändå lever jag inte efter dem.


LADY GAGA - BORN THIS WAY

KAPTEN RÖD - TRASIG


Lololo* Christian ska fylla på mitt Aionkonto!

* Jag ska få träffa Sälen, Tila och Frank! (Ska försöka hitta kameran och ladda upp bilder sedan)

* Jag har Kung och Martini Rosso!

* Christian har ytterst trevliga grannar! * Jag tycks ha fått feber.

* Min sminkkollektion. Den består av en nästan slut mascara, kajal, eyeliner och två läppglans. Jag måste ha nytt! Mina ögonskuggor är borta :SBlööööööh

Har nästan nyss kommit hem från bowlingen i Birsta. Var med Annelie och Jennifer, håller på att trötta sönder. Jag vill typ laga mat och dricka något gott så som Cosmopolitan men det är inget som kommer att hända ikväll. Ska på praktiken imorgon.. hurraaa.... eller inte. Är så trött och tärd nu men det blir nog bättre imorgon.

Nu ska jag kolla på Big Brother.

Förnedringen

Idag fick jag reda på att jag varit berättigad UGAN sedan den 14 December. Arbetsförmedligen har inte hört av sig om detta. Han som tar hand om mig eller vad man ska säga på arbetsförmedligen, han tyckte att jag tjatade om pengar och att jag inte verkar vilja ha ett jobb eftersom att min nuvarande praktik inte kan leda till anställning. Så därför blev han lite anti emot att jag skulle få ersättning.

Jag tjatade inte, jag sa typ 1 gång att jag verkligen är i behov av dessa pengar. Alla som gått på projektet jag gått på har fått sina pengar. Jag känner en mindre lycka inombords när jag hittar 10 pantflaskor jag inte visste fanns.
RSS 2.0