Wooh!

Helt plötsligt så känner jag mig så otroligt omtyckt! En känsla jag sällan tar till mig när någon gör något fint för mig eller bara finns där. Johanna ska åka en timme med tåg imorgon för att komma till mig och Bobba har skissat en skitsnygg bild av mig!! Jag kan ladda upp den senare om jag får tillåtelse av honom. Plus att Miro är ett jävligt bra sällskap, det är niiice!  Fyfan vad jag älskar mina vänner!! Även dem jag "tvingas" vara med.

SlöFredag

Idag blir det nog en slappfredag med powerking och någon god mat. Har ingen aning vad jag ska köpa. Har funderat på mos, pizza eller fiskgratäng. Har ingen jävla aning. Jag får väl se vad jag är sugen på när jag kommer till affären. Aja, det löser sig nog ska gubben som sket i vasken.

Moo Moo

Imorgon ska Fotogruppen in till Sundsvall och Susanna har bytt till Foto. Så vi ska äta asgod sushi och vara kulturella, fan vad gott! Jag kommer kanske till Västermalm och hälsar på, så passa er!

Idiot

Nej din anonyma fegskit, jag skrev inte att jag tänkte bli smal. Om du har något vett i din efterblivna skalle så tycker jag att du ska skriva vem fan du är. Följande har jag skäl att misstänka.

1. Sofia.
2. Tommy Olsson aka TMY.
3. Okänd idiot som jag förmodligen inte ens känner.
4. Erik och alla hans kompisar inklusive hans sinnesslöa flickvän.

MUMMA!

Så jävla gott! Var tvungen att köpa choklad, muhaha!! Men det får man göra när det regnar och är tråkigt väder.

Tvätt + Träning + Bastning

Snart ska jag och Miro gå till skolhuset och tvätta, träna och basta. Det ska bli nice, då kanske man är trött nog att somna på en gång man lägger sig. Detta kan bli något vardagligt som vi gör och då jävlar ska jag passa på att bli smal också. Vill kunna bada med bikini, det skulle vara så skönt att slippa bry sig om vilka som glor på en. Men jag lovar inte mig själv nånting, jag är ju trots allt fruktansvärt lat.

Blondie och rödie

Jag tycker nämligen att Mille och Johanna ska komma hit i helgen. Och nej, Johanna är inte så brun, har ingen aning om vad som hände med bilden.


Städa

Detta är allt ni får se av mitt rum. Det är så stökigt att jag skämms, muahaa! Men det skall jag göra något åt ikväll. Håller på att tvätta med Miro nu så att man kan se lite renlig ut iallafall.
Mjaoo

Jag tycker att det krävs en Fränstafest i helgen. Någon som är på?Lady Gaga

Jag har inte så stor näsa och jag kan inte sjunga. Men fan vad jag har Lady Gaga lugg nu.


Duschis

Snart ska jag tvätta håret vilket är jävligt behövligt, sedan ska jag vänta på tåget. Jag vet inte om jag ska vara med Emil, Johanna och dem ikväll. Kommer till Sundsvall ca 23 vilket känns jävligt sent, men jag får väl ringa och kolla om folket är vaket. Får hoppas på det och hoppa in i duschen, tjaaah!!!


Ingen stress!

Att stressa är nämligen bland det värsta jag vet. Så jag tar 22:14 tåget till Sundsvall. Går tydligen bara två tåg idag också och 13:46 var jag då fan inte klar att åka heller. Det blir nog bra ändå.

Kommentarer och konversationer

Miro: BANKAIII!! OH! Det här är serious shit!


You: Hi
Stranger: hi
You: what are you doing?
Stranger: horny?
You: No xD
Stranger: m or f/
You: F
Stranger: ?
Stranger: :) teen?
You: 19
You: you?
Stranger: 14 :(
You: :P
Stranger: i might be young compared to you but i still can give u a hell of a ride on my 10inch.

Lan med sömn

Folkölslan på Nygård is the shit. Kollar på Bleach och jag dampar Treasure Madness.

Surr

Sitter och dricker the, strömmen är nämligen tillbaka. Så nu slipper vi micra fiskpinnar i helgen. Susanna kollar på bleech och jag funderar på att räkna lite matte eller göra några uppgifter till Engelskan. Jusst ja! Jag ska klä ut mig och knäppa kort, sedan ska jag göra en affish av det. Men jag vet inte när den ska vara inlämnad, får fråga på Onsdag. Det blir nog ganska roligt, höhö. Nu ska jag spela lite Treasure Madness på Facebook innan jag hämtar den fruktade Matteboken.

Grofv

Idag är jag ledig, ligger och funderar på om jag ska åka hem till Timrå idag eller imorgon samtidigt som jag har stor lust att grovsminka mig och ta kort. Det är nämligen roande. Nu måste jag klä på mig och grejer och äta lunch, tjaah!
Nej, jag gillar inte Håkan Hellström

Att påstå att Håkan Hellström är bra är som att påstå att Michael Jackson är en one hit wonder artist.

Äcklig dröm

Fyfan vilken ångest jag hade när jag vaknade. Jag drömde att jag försökte passa in med fjortisar, bli deras vän och allt. De var helt sinnesslöa och tänkte bara på smink och på att festa. Jag drömde att jag var i en biosalong och skulle se This is it. Övanför mig fanns det en berg och dal bana som Michael fans åkte i och kollade på This is it samtidigt, de skrek och hade jätteroligt. Och jag fick sitta i biosalongen med en karl jag en gång gillade. Jag vet inte vem det var för han skiftade mellan olika personer. Han blev arg när jag ville mysa och gick iväg.

Sedan var jag i Tallnäs, någon satt och skrev på ett papper "Emma <3". Hans föredetta flickvän kom in och blev asarg. Hon drog med honom till sin lägenhet och den jävla fittan tog med mina skor. Jag frågade alla som var där vart mina skor var och om hon hade tagit med dem. De sa att de inte visste nånting, men jag visste att de ljög.

Så jag gick barfota ut i vinterTallnäs, det var is, snö och grus på backen men det gjorde inte ont i mina fötter och de var inte kalla. Jag skulle gå till nån jävla stuga i Ålsta tydligen för det låg nämligen i Tallnäs i min dröm. Men jag vände om när jag hade kommit till Resturang två tallar (som ligger i Timrå.) Så jag har varit lite överallt i natt. Till slut så gick jag till ett höghus i tallnäs, ställde mig på taket och ångesten var värre än någonsin. Jag kunde knappt andas och min syn blev suddig. Sedan vaknade jag.

Otrohet

Det förundrar mig hur människor kan älska så hårt och sedan sluta så tvärt. Hur man kan vara otrogen mot den människan man lovat evig trohet till, även vid ung ålder. Jag förstår verkligen inte på mig människor och i synnerhet inte de som byter partner stup i kvarten.

Och är man en gång otrogen så finns det inget som säger att man inte kommer att vara det framöver. För det kommer säkerligen att hända att du får det där bakfylle samtalet klockan 3 på eftermiddagen om hur ledsen han/hon är. Och att han/hon aldrig ska göra det igen. Han/hon kanske får sig en rejäl utskällning av dig och sedan är det lungt. Men man känner på när någon vaktar över en som en hök. "Prata inte med den och den personen. Gör inte si och gör inte så." Men till slut kommer din partner att lessna, du blir rådissad och han/hon går tillbaka till den han/hon en gång hade en affär med.

Ett förhållande fungerar inte med otrohet. Du kommer aldrig att sluta hata den din partner hade en affär med, även om du inte hatar din partner. Det kommer alltid att vara slynans fel.

Ström

Jag funderar på att räkna matte, vilket är helt jävla otroligt för jag är värdelös på det. Undras vad som händer i helgen, jag har ju inga lektioner på Fredag så jag kan åka hem redan imorgon om jag vill. Wooo!

Nu gick strömmen. Lite mindre bra kanske... säkerligen nån råtta som gått berserka i proppskåpet. OJ! Så mycket intressant jag hade att tillföra världen. Nu ska jag ladda upp en bild på mig själv, bara för att jag kan.


How strange

Plirande råttan är tillbaka. Inga kommentarer, so strange.

Anus

Fan också! Jag är sen till skolan, inte okej ;)

Morgis

Har matte 10 över 8 och vaknade nyss, Inte okej. Får ta och skynda mig lite antar jag. Jag funderar för övrigt på att sätta in mina dreads igen.
So you've found a girl and she's more then a friend alright. But you still call me for TLC tonight a-a-a-alright!

Låten har fastnat i huvudet!

Sundsbruk

Det tycks pågå intriger!! :D

Humor mina vänner!

Kenna säger:
********* glodde på mig som fan i xD
m. säger:
du skulle ha spottat på henne och sagt att det är hon som är orsaken till grissjukan

Sundsvall/Härnösand?

Nu ska vi till Sundsvall/Härnösand? Jag har ingen aning längre. Enligt Maggan så ska vi som går Foto till Västanåfallet och rida. Men jag funderar på om vi ska fotografera som vanligt i Sundsvall. Men det skulle ju vara roligare att rida. Aja, får se hur det blir.
Här har ni iallafall en morgonbild på mig. Jag påminner om Michael. Har tvättat luggen, därav anarkin.

Provider

Jag har ont i huvudet! Kom till Fränsta med alvedon eller liknande! Låt mig presentera dagens ultimata spellista!


Chromeo - Needy Girl
Styx - Mr.Roboto
Men without hats - Safety Dance
Rockwell feat Michael Jackson - Somebodys watching me
Har Mar Superstar - DUI
N.E.R.D - She wants to move
OutKast - Roses

Jag kallar denna bild: Missnöjd Chey med nya byxor och ny t-shirt. Som vanligt köpte jag för stora, tänker aldrig på att de går ut sig. Därav min "kuk".

Jaha!

Jag la mig och myste lite i sängen, tänkte att jag skulle gå till Ica sedan. Och när vaknar jag upp då? Jo, klockan 00:00. Som tur var lyckades jag somna igen så nu vid 5 vaknade jag igen och satte mig med datorn. Mamma har ringt många ggr, Malle kan ha ringt eller så drömde jag att jag såg att hon hade ringt. Man vet aldrig. Idag har vi typ temadag, men jag pallar inte gå på det eftersom det är i Sundsvall och då måste jag åka buss. Tänkte tvätta och skit istället. Städa rent rummet helt också.

Jaja, nog om mina tråkigheter.

Ida!!: Jag har locktången hos Johanna eftersom du ville veta.

Tisdag

Ojojoj vad våra lektioner känns givande!

Först hade jag Matte, det är åtminstone behövligt men jag har gått här i flera veckor och först nu får jag reda på att jag minsann kan jobba med vad jag vill och sedan be om att få ta prov i det.

Svenskan då? Ja, jag satt och försökte hitta svaret på den sista frågan i en text. Hittade den. Sedan när det var 30 min kvar av lektionen så kommer läraren in och ska ha genomgång om frågorna. Den lektionen är från 10:00 till 11:30.

Sedan lunchen.. fyfan. Majs soppa???!! En vattnig "maträtt" med inslag av äckliga bönor och självklart morötter. Dessa jävla morötter!! Men som tur var fanns det torr osockrad pannkaka och sylt med diverse E medel i.

Och nu hade jag nyss Engelska. Jag översatte en text. Jag har ingen aning om jag skulle göra det eller inte eftersom hon sa, jobba på! och sedan gick. Givande, så otrooligt givande!

Ålsta behöver fler lärare, det är en sak som är säker. Lite humor hittade jag i Matteboken iallafall, det tyckte jag var roligt.


Morgon

Jag gick och la mig ca 17 nånting tror jag. Vaknade vid 4 och bestämde mig för att kliva upp, så jag kollade på Kalle och chokladfabriken och nu är jag grymt sugen på choklad. Dumt att kolla på den filmen utan choklad må jag säga. Ska nog iväg på Ica efter lunch och införskaffa mig marabou eller 70% choklad. Vet inte riktigt än, marabou är mer godis och 70% choklad är ju bara choklad. Aja, skitsamma. Är grymt hungrig iallafall, funderar på att trotsa mig själv och gå till frukosten ensam. Nu har jag iallafall ca 1 timme på mig att göra mig klar så jag ska tvätta ansiktet nu, tjaa.

Fortfarande vaken

Nu har jag slutat skolan för dagen. Endast middagen som fattas, men jag vet inte om jag orkar. Tror inte att det är något gott ändå plus att jag har makaroner och köttfärssås att göra innan det blir gammalt. Nu känns det inte lika hemtrevligt här längre pga att de håller på att bygga och greja, vettefan vad de håller på med. Hade velat duscha snart, men jag har ingen lust för att de är och grejar. Nä, fyfan vad trött jag är. Min hjärna vill inte riktigt fungera som den ska idag men det är fan värt det om jag får bra dyngsrytm igen.

Vaken

Nu är första lektionen avklarad. Jag känner mig som en zombie, är grymt hungrig men inte sugen på nånting. Jag sitter och väntar på att mitt the ska kallna. 10:00 har jag engelska, det hoppas jag blir nice. Läraren brukar nästan aldrig vara där, så man kan sitta och halvsova bara. Men jag ska iallafall försöka hålla mig vaken till 18 ikväll minst. Måste göra en lista på saker jag kan göra för att jag inte ska somna. Nu måste jag strax gå till lektionen, tjaa.

P.s. Detta skrev jag för att hålla mig vaken.

Ve och fasa

Jag har inte sovit inatt, jag försökte verkligen men det ville sig aldrig. Så för ca 40 minuter sedan bestämde jag mig att det är dags att kliva upp och göra mig klar. Tänkte jag skulle sitta i lugn och ro och sminka mig. Men se det ville sig inte heller. Istället så sitter jag här med spindelögonfransar á la DesireeNilsson. Jag har nämligen varken kajal eller eyeliner. Ty jag var klyftig som en mandarin att lämna dem hemma.

Men nu nalkas snart frukost. Funderar på om jag ska gå dit och ta en kopp kaffe. Eller så väntar jag bara tills den äckliga mattelektionen börjar. Så får jag sitta där och inte fatta matte och stöta mig på mina egna fransar. Jag känner inte igen mig själv när jag ser ut så som jag gör nu, det är inte okej.

It's a must!

Just nu känner jag med jävligt tillfreds med mig själv. Jag har ingen jävla aning om varför. Min rygg gör ont efter att ha gått i ca 20 min med 2 tunga väskor, det är skitigt på mitt rum och jag har skola imorgon. Men ändå känns det förträffligt! Jag funderar till och med på att städa och göra lite fint i mitt lilla rum här på Ålsta, men jag får se hur det blir med det.

Jag har iallafall inhandlat ett par nya byxor och en t-shirt. Helt sjukt, hittade den på Gina Tricot också. Den är inte speciellt snygg men den är ljuslila och behövlig. Köpte schampoo och lipsmacker på ÖB, det är nice. Och en ny mascara ty min andra tynar sakta men säkert bort.

Jag funderar på att tvätta imorgon, det skulle ju vara en idé. Jag slutar trots allt 13:50 imorgon och vad är inte bättre än att tvätta och låtsas vara duktig då kan man undra. Ja, man vet inte ens förens man har upplevt det. Nu ska jag kolla till min bimbo tänkte jag, tjoo.

Miss

Är det bara jag som tycker att Kissies läppar ser ut som en vaginal missbildning?

Tidsfördriv

Jag har ont i två fingrar, naglarna går av så fort de blivit långa. Blir så irriterad. Dock ytterligare ett skäl till att åka och handla i Birsta! Nagelstärkning eller vad det nu heter. Om ca 1 timme är det frukost iallafall, men om ingen kommer och knackar på så skiter jag i det. Har ingen lust att sitta och äta själv och försöka se upptagen ut. Isåfall går jag till första lektionen när den börjar 10 över 8 istället. 11:30 slutar jag idag om jag inte minns fel.

Hm.. kollade nyss bussen. 14:07 går den tidigaste efter att jag slutat. Funderar på att fråga om jag får ta med läxa hem eller något istället. Har ingen lust att vänta här så länge med alla gladlynta människor som minsann ska på halloweenfest ikväll. Jag hade gärna gått men jag har varken alkohol eller sovsällskap från Sundsvall, så jag åker hem istället.

Jag har bara sån lust att skriva. Ibland är det skönt att skriva även fast man inte har något vettigt att säga samhället. Men nu sitter jag här och känner mig som en receptionist eller nått. Som kollar att flyget och hotellet är bokat. Herrgud vilket tidsfördriv. Stava verkar jag inte kunna heller, stavas hotell så? Hrmpf.. dumheter. Nu ska jag nog packa lite, tjaah.

Vill ha lov

Jag vill åka och handla julklappar, ska fråga Ida om hon vill följa med. Jag kan inte somna om så jag ligger och kollar på "The Terminal" men jag pausade, blev så tråkigt. Är det totalt dött i helgen eller? Alla verkar ha andra saker för sig än att umgås med mig och dricka vin. Aja, får se om det händer något. Längtar som fan till jullovet iallafall.

Beautiful nightmares

Jag saknar mina sjuka drömmar om lejon och glass. Två nätter har jag nu drömt om ingen annan än Erik. Det är så fruktansvärt jobbigt. Det är relativt verkliga drömmar också. Vi skulle gå och lägga oss hemma hos mig på övervåningen. Jag visste att han var tillsammans med någon annan, som inte var den han egentligen är med på riktigt. Klarar inte ens av att skriva hennes namn. Han var iallafall med nån trevlig jävel. Vi skulle lägga oss och sova. Jag hade umgåtts med honom hela dagen och jag kramade honom och berättade hur mycket jag älskar honom. Sedan kom tjejen in och jag bröt ihop, jag hade glömt bort att det inte var vi längre. Att han inte älskade mig, att jag bara var något förflutet han helst av allt ville glömma.

Natten innan så drömde jag att vi låg i soffan hos Pappa. Jag och Erik låg och höll om varandra och allt var som det skulle vara. Jag såg in i hans ögon och såg exakt hur han såg ut, exakt vart hans minimala födelsemärke sitter på höger ögas ögonlock, precis vid franslinjen. Hur hans vackra blå ögon ser in i min själ och talar om för mig hur mycket han verkligen älskar mig. Att han vill att allting ska vara så bra men det bara blir fel. Jag drog handen genom hans bruna hår som han en gång hävdat var blont. Och kände hans enorma armar krama mig hårt. Han ville alltid somna med mig i hans armar.

Other me

She hangs her head and, cries on my shirt
She must be hurt very badly
Tell me what's making you sadly?
Open your door, don't hide in the dark
You're lost in the dark, you can trust me.
'Cause you know that's how it must be

Other me, other me. Sad other me

Her eyes like windows, tricklin' rain
Upon her pain getting deeper
Though my love wants to relieve her
She walks alone from wall to wall
Lost in a hall, she can't hear me!
Though I know she likes to be near me

other me, other me. Sad other me


She sits in a corner, by the door
There must be more I can tell her
If she really wants me to help her
I'll do what I can to show her the way
And maybe one day I will free her
Though I know no one can see her

Other me, other me. Sad other me.

Msn

Just nu konverserar jag med en karl som heter Lars. Jag fann honom på lunarstorm av alla ställen, det har nämligen blivit en hobby att hitta msn kontakter där. Han var trevlig och inte alls stötande, sedan skulle han skicka en bild på sig själv. Man vill ju se vem man pratar med så. Jag trodde att han skulle vara skitful, men så var icke fallet! En ny bra kontakt på msn skapad!

RSS 2.0