Avbrutet Uno spelande

Nu sitter jag, Maggan och Miro nere i Nygård. Maggan fipplar med sin mobil, jag sitter och bloggar och spelar Resturant City på Facebook. Och Miro (Susanna) sitter och håller på nått med sin dator. Vi spelade Uno men det blev abrutet pga att Linda skulle prata i telefonen. Men men, snart är det Idol.

Har inte följt Idol sedan Darin var med tror jag och då skummade jag bara igenom det. Men har man 1:an 2:an och 4:ran så finns det inte mycket annat att göra. Jag har dock 6:an på mitt rum men Tv:n är så liten.

Faaan vad intressanta saker jag skriver. Men jag antar att ni (Johanna, Mille, Panda och Malle) vill veta vad jag gör om dagarna.

Jag är så jävla sugen på glass!!! ISGLASS!! ÅHHHH, MUMMA!! Jag är fan hungrig nu jag (sa det högt också). Det var iallafall god mat idag men jag ska nog göra mos ändå bara för att det är så jävla gott! Och så är jag ju hungrig.. fyfan. Hahahha! Jag pallar ej!

Nu ska jag spela vidare!

Måndagsplaner

Just i detta nu så ligger jag i min säng i Fränsta. Det var Raggmunk eller nått skumt till middag vilket inte uppskattades av mig. Men alla karlar verkar ha gillat det pga bacon. Jag kände inte för varken bacon eller raggismunk så jag lär nog göra lite pulvermos sedan.

Idag har jag inte så stora planer framför mig. Någon som jag skulle kunna göra är att dra hit Markus och fota lite. Jag har fått i uppgift att välja ut en människa, ta 6-8 bilder på han/hon och det får högst vara 2 bilder på själva personen. Resten ska vara saker han/hon gillar eller nått. Typ hur han är som person. Får se hur det blir, det kan ju vara rätt spännande. Om han lyckas slita sig från datorn vill säga.

Annars så skulle jag kunna städa rummet, det ser nämligen inte bra ut här nu. Aaaja, får se hur det blir.

Såg en asbra film igår på 1:an. "Mitt liv i rosa" hette den. En fransk film om en liten pojke som hellre skulle vara en tjej. Så otroligt söt unge!!!! Kommer inte riktigt ihåg vad den hette på franska. Men fyfan vad den var bra!! SE DEN!

Nu ska jag spela lite Resturant City på Facebook, haha!

Hungrig!

Jag vill just nu ha en jävla massa mat. Är grymt sugen på kryddig korv och bio popcorn. Skall strax på Ica och inhandla dessa ting. Okej, inte bio popcorn men popcorn köper jag nog om jag når upp till dem vill säga. Nu hör jag något i korridoren! Hoppas det är Susanna, hon skall nämligen också på Ica. FAAAN vad hungrig jag är!!

Mat, mat, mat!!

Städning pågår

Försöker att få till lite i rummet samtidigt som jag lyssnar på musik. Det går sådär eftersom jag fått låna dator från skolan och hellre sitter med den. Sjukskrev mig idag iallafall. Mår lite risigt, men aja.

Jag må åka in till Sundsvall och inhandla saker som kan tänkas behövas, höhö. Nej, fyfan. Nu ska jag försöka städa lite!

Skola imorgon

För jag har nämligen börjat i skola i Fränsta. Det är väl trevligt, men jag vill ha en massa folk där. Lär förhoppningsvis känna människor bättre får jag hoppas.

Ligger just nu hos Johanna i hennes soffa efter en lång sömn hos Herr Leif. Ska snart till Fränsta och ha tråkigt på mitt rum. Det löser sig nog. Får sticka och läsa Mansons självbiografi.

Nu ska jag umgås med Johanna, hejjsss!


I jakt på svamp

Jag och Mille tog en promenad runt Hemmanet och letade efter kantareller. Jag var nämligen sugen på att steka och äta dessa. Vi hittade så klart inga men det kommer fler dagar. Jag hittade ett körsbärsträd iallafall. Vi tänkte sneaka dit ikväll och stjäla körsbär och äpplen. Får se om man orkar det, är grisigt trött.

Just nu sitter jag och äter harsyra. Jag funderar på att sälja till barn och säga att det är LSD i dem och det är därför de har syra i sitt namn. Nu måste jag läsa om harsyra på wikipedia. Känner att det skulle vara spännande.

Men först så måste jag meddela att jag ska gifta mig med Leffe, han ska ha på sig kostym på bröllopet och jag ska vara naken. Vi ska bo i Los Angeles och vi ska ha 14 barn. Mille spådde mig nämligen i sanden då man ska säga 4 alternativa karlar och bla bla. Och så ska hon räkna och jag stoppa. Som man gjorde när man var liten.

Känner att jag inte är så bra på att formulera meningar idag, men det löser sig nog när Dennis kommit hit. För han ska köpa tattarcola och citron! Nu skall jag äta med harsyra och läsa om dem.

Dödsdrömmar

Igår var kanske världens sämsta dag av olika anledningar. Jag kunde knappt njuta av min potatisgratäng. Det blev lite bättre mot kvällen. Men sedan när jag skulle sova så kunde jag inte pga min förskylning. Blir grymt irriterad av att vara täppt i näsan.

Jag vaknade upp efter en dröm. Karlar som stog och slet i mig och ryckte bort stora köttslamsor, jag kunde inte andas. Jag vaknade och var tvungen att ta en djupt andetag genom munnen så att jag inte skulle dö. Jag vaknade åter igen ca 3 inatt av att det inte gick att andas. Så jag kokade vatten och försökte lukta in ångorna, det funkade väl inte så bra alls. Men nu är jag vaken igen efter en dröm om 6 pack hallondricka på burk och glass.

Mille ligger och sover, det tycker jag att hon får göra. Johanna jobbar och sliter på skolan. Moses ligger på kudden brevid Milles huvud. Moses är så nunig, han ska alltid vara i nunorna på folk.

Nu ska jag kolla MissBimbo och kanske fortsätta sticka.

Infiltrering

 

Mumme säger att den imperialistiska manodeppen beror på att det är för mycket bensodiazepiner i omlopp. Så skörda sina frön nu innan livet kommer ifatt och biter i pungen. Ty det våras nattbris min vän. Och inte en vänlig sådan.


Jag skyller på den internationella sociteten då min vårlök ej gror. Det är Reinfeldth eller mumintrollet som står bakom detta. Och jag tvivlar på att denna Riffle någonsin kommer att kunna ta sig hem igen. Han bemästrar sannerligen de ytterst små sakerna, men att gå är bara inte hans grej.I den nyaste utgåvan av "kommendanten" står det bland annat om denne bessynerliga Strizze Strasskuk. Jag är dock inte säker på om det blir någon samverkan mellan honom och The Pastagays i denna upplaga av "Imperium av Lindmark". Jag betvivlar efter förra årets händelse att Lindmark kommer att vilja ha med Strizze Strasskuk. För er som inte vet så lämnade Strizze inte bara publiken oberörd utan även salladsbuffén. Och det gillades inte av Lindmark.


Matproblem

Jag befinner mig i detta nu hos Johanna. Jag har ännu inte hört av skolan som jag ringde till igår, känns som dumheter från deras sida. Jag känner mig äcklig och sjuk. Hostade som en gris imorse vilket inte var så skönt.

Jag funderar på att åka till City Gross och inhandla makaroner med ost och poptarts. Mille och Johanna har redan bjudit på mat så det är det minsta jag kan göra. Hade jag haft pengar så hade jag inhandlat betydligt dyrare och mättligare mat. Typ pasta med skinksås eller så hade jag gjort potatisgratäng och kött. Åhh!! Vad gott! Potatis är ju inte så jävla dyrt. Kanske ska gå till Ica Bergsgatan sedan :O Får se hur det blir.

Nu höll jag på att svimma för att jag nös för mycket, haha! Hoppas att jag är relativt frisk till helgen iallafall. Nu ska jag plocka ur diskmaskinen och kanske sticka lite på min halsduk.

Storbloggare

Nu sitter jag hos Johanna. Moses och Otto håller mig sällskap medans Mille och Johanna är på skolan. Jag har ätit lite gurka och jag funderar på att stjäla mjölk och flingor. Men det är lite läskigt. Jag hoppas på sushi idag, det skulle vara så gott! Jag tror att jag börjar bli lite sjuk också. Men jag funderar på att dra ner till apoteket och köpa något som kanske kan förhindra det lite. Jag vill ju inte missa Hudik marknad!

__________________________________
Igår när jag och Mille gick till bussen så kom det 2 fjortisar fram och frågade om autografer och en bild. Det är skönt när folk kommer fram istället för att peka och viska "Det är Kenna och Mille!" Livet är hårt om man är storbloggare som oss.

Nu ska jag sätta in 20.000 på SOL:s bankkonto, han har ju gett mig så mycket så det är det minsta jag kan göra för honom.

RSS 2.0