Antecknar

Jag har fått för mig att måla naglarna igen, något som jag gör lite för ofta eller lite för sällan. Jag vet inte. Just nu pryds de av ett lila lack med svarta ränder och något som ska likna en tipp. Typ, de fängslade naglarna som alltid går av och spricker i kanterna. Inget lack i världen kan stärka dessa torkade hudflagor.

På Lördag blir det i alla fall någon form av halloween fest. Jag hoppas kunna hitta kläder som inte får mig att se ut som Jabba De Hutt, men det blir nog rätt misslyckat känner jag. Medans negativa klubben antecknar varje ord jag skriver så kan jag berätta att jag inhandlat 2 borstar (en till naglarna och en till nunan), nudlar, Dark Dog och ja.. det var väl inget mer jag kommer på från Dollarstore. Kändes lite lortigt. Fanns inte så mycket att kolla på. Får hoppas att de fyller på snarast.

Jag har inget att göra medans färgen torkar så jag samtalar med Bobba och... först skrev jag Robert, då tänkte jag på Robert (han i parkas, jeans och kortklippt hår) sedan då jag skrev Bobba så kom det upp en bild av en System Of A Down lyssnande, mössbärande karl med lång svart lugg. Sjukt vad ett smeknamn kan förändra någon. Det är ju samma person.

Jaja! Nu skall jag återvända till det förbannade lacket!

HybrisAlltså seriöst.. vem förutom 150 emos där ute vet vem Berny Pålsson är/var(hon lär väl ha pundat ihjäl sig)? Man kan inte få nån hjälp om man inte vill ha den själv så sluta klaga på psykiskt illamående och sluta knarka så löser det sig. Gör inte ditt dåliga mående till en så stor jävla deal så kanske det avtar en smula.

Vänta, vänta

Jahapp, vad ska jag göra nu då? Har målat naglarna rosa med svarta tippar och förstökt skapat små blommor/stjärnor på ringfingernaglarna. Jag har sminkat mig till oigenkännlighet med svart, svart, svart och vitt. Jag har tom tagit på mig lipplumper för den fräser så skönt på läpparna. Sitter och väntar på att nå folk ska komma och mäta fönstren. Hade det inte varit så att de skulle göra det så hade jag bevägnat mig till min lägenhet. Tänkte rensa lådor (igen) finns alltid mer att slänga iväg.

Vilket spännande blogginlägg! Så går det när man inte har någonting att göra förutom att vänta.

Humbug

Ta puder över din foundation så håller det längre! Men hur ska kokain kunna lösa detta? Ham ba la ham! Uttrycken är många och ack så tvivelaktiga. Ni borde icke försmäkta denna vällustande ljusslinga. Ty den är min son och skall ge er inre frid. Anden har talat, Amen.

Fattig

Christian: Här ligger det två kronor.
Jag: GÖR DET????!!!!
Christian: "GÖR DET???!!!" Det lät som att det var värsta förmögenheten.

Sminkvideor....

Varför envisas folk med att lägga ut videor när de sminkar sig själv på youtube? Det är bra om de gör extrema saker eller tips men när de bara sitter och sminkar sig!

Man ser förjävlig ut när man sminkar sig! Man gör de fulaste minerna som existerar, sluta att filma det och visa det publikt!
RSS 2.0