Bedövad

Jag är bedövad enligt samhällets normer men jag känner ändå.. varför dör inte Aftonbladet?

Älskar ELF!188 kr! Köpte även en till grej som jag glömde i bilen. Sådana lappar man ska he på anisktet så att de suger upp fettig hy, hoppas de funkar. Man kanske kan bada i dem och tappa några kilon?

Michael

Jag har ännu inte sett obduktionsbilden på Michael eller hört hans röst när han var drogad. Jag är glad att jag sluppit men jag mår dåligt över att veta att det finns. Varför ska det vara nödvändigt att visa honom på båren? Varför ska det vara nödvändigt att visa för allmänheten? Hans släkt kommer att se den här bilden, det tvivlar jag inte på. Jag kommer nog att se den också men tills nu och ett tag fram över slipper jag förhoppningsvis. 

Idag är det den andra dagen av rättegången och Conrad Murray måste åka dit. Hans försvar är skrattretande.Krypa ur

Jag har så mycket jag borde göra idag men det känns inte som att jag kommer att göra nånting av det. Det känns som att jag vill krypa ur skinnet och jag förstår inte varför.

Inatt så drömde jag att Christian blev vän med två idioter som vi kände ett tag. Fyfan vad jobbigt det var, för jag ville aboslut inte ha med dem att göra. Så jag var tvungen att stå där och vara tyst för jag visste att jag skulle säga något jävligt otrevligt om jag hade öppnat käften.

Aja, skönt att det bara var en dröm. Nu skall jag äta Keso och kolla runt lite på judetuben! En fråga

Jag måste få fråga. Är detta med att vara tät mellan ögonen en missbildning eller ser skallen och allt likadant ut mens utsidan är annorlunda?5 SeptemberKollar på Idol medans jag dricker ett glas vin och väntar på att bulldegen ska jäsa. När fyllde jag 45 btw?

ÅH HERREGUD! Jag måste dela med mig av en sak som nyss inträffade. Vad har gett mig in på??? Christian lyssnar på Queen - Bohemian Rhapsody och jag säger "Ja, just ja! Freddie fyller år idag" och så säger han "Vem är det? Men berätta! Är det Abba?"


RSS 2.0