Problem

Jag förstår faktiskt inte vad jag tänkte med ett tag. Det fanns så många tecken på att han gillade mig. Som när jag somnade och vaknade upp av att han kysste mig eftersom "Du såg så söt ut när du sov" sa han. Eller en av de gångerna han ringde mig då han var full och frågade varför inte jag var där med honom och påpekade på ett väldigt nördigt sätt att jag var bra och att han gillade mig.

Varför såg jag det inte? Nu är det för sent och jag ångrar mig lika mycket som anorektiker ångrar att de åt den där extra portionen buljongvatten. Sa mitt innersta att det skulle gå åt helvete som sist jag inledde ett seriöst förhållande eller var jag bara rädd att jag inte skulle älska honom lika högt som min förra?

Jag förstår inte vad det är med mig som inte kan släppa det, jag kan bara inte låta det rinna ut i sanden. Men ändå säger jag inget till honom, låter honom inte veta att jag faktiskt är kapabel till att ha ett sund förhållande som faktiskt kan vara upp till 3 år. Det jobbigaste är ju att det är för sent, nu är jag förmodligen bara "den där" för honom och jag gillar det inte.

Profilbild på Fakebook

Ida ser Emils profilbild och säger "Men gud vad äckligt! Det där kan hända en dag..."
Emils profilbild på Facebook

Jag vill ha röj!


Falskt

Det finns knappast något spännande jag kan berätta som tillför samhället något speciellt. Jag kan bara berätta om att jag har ännu ett delprov att göra idag och att jag kom hit 10 istället för 9. Drömde sjuka drömmar, något om att jag och Pappa nästan var dödliga fiender och att jag hängde på Idas rygg och hon lekte häst.

Vi var tvugna att bo under vattnet för att någon hade sparkat ut oss från landet. Vi lyckades klättra tillbaka på land, det var lysande block vi var tvugna att klättra på. Sedan gömde vi oss i en liten stuga för att det fanns dinousaurier där. Jag sprang in och skrek shotgun men alla sängar och soffor var upptagna av par som myste tillsammans och älskade varandra.

Äckliga par som bara såg varandra och inget annat. Par som trodde att det skulle hålla förevigt och levde i falsk lycka. Så som man gör när man är 14 år och har fått sin allra första riktiga pojkvän. Hela världen är så underbar och vart man än vänder sig ser man regnbågar och solsken. Det är synd att säga att det förr eller senare går åt helvete för alla såna par så jag klagade inte. Lät dem bara vara för sig själva, då jag vet hur falsk lycka ser ut.

Tärt

Om 9 minuter ska jag vara på skolan eller vad fan man ska kalla det, men jag orkar inte stressa. Har inte sminkat mig och även om jag kommer dit prick 09:10 så kommer jag bara att sitta och glo i 3 timmar tills jag har lunch.

Jag vet inte vad jag drömde inatt och det är skönt trots att jag har en obehaglig känsla i kroppen. Jag har varit på dåligt humör sedan Måndags nu och det tycks inte vilja bättra sig alls.

Aja, fan vad spännande. Nu ska jag gå och göra mig klar. Hej.

Låtsas

Nu har jag lagt ner verksamheten för idag, jag fattar ändå inte ett jävla piss. Matten handlar numera om 3(x-4)=6. Sug min virituella kukjävel tycker jag eftersom jag inte fattar ett jävla piss. Jag gör exakt som det står att man ska räkna i boken men ändå går det åt helvete. Jag tänker fan sitta här och vara oproduktiv den närmsta timmen. Då slipper jag väl frånvaro gissar jag på. Sedan ska jag åka med Mama och handla på Ica Maxi, efter det ska jag åka och fiska igen. Lär ju komma hem relativt tidigt hoppas jag på. Nu ska jag låtsas se viktig ut, tjah!

Fittig morgon

Somnade ca 4:30, vaknade 6:20 efter att jag drömt om den sista jag vill drömma om och om hur alla mina syskon inklusive jag skulle dö. Jag skulle dö i sömnen. Jag skulle slå tungan mot gommen, låta konstigt och sedan dö. Jag ville inte dö men alla var för trötta för att hålla vakt så jag inte skulle dö eftersom de hade tider att passa dagen därpå. De behövde sin sömn.

Citat

Ida: Åh, ska Bobby till memento!? Jag vill mingla med Bobby. Äntligen en väg till kändisskapet

Fiska

Det tycks råda dålig uppdatering mina vänner. Från nästan allas sidor, det är inte riktigt okej. Jag ska snart iväg och fiska med syrran och systerdottern. Jag vet dock inte vart, allt jag bryr mig om är att jag slipper he mask på kroken. Jag kan göra det men om det finns någon annan som gör det så tackar jag ju knappast nej. 

Jag missade "skolan" eller vad man ska kalla det idag. Men de bra nyheterna är i alla fall att jag gjort klart förra veckans matte. Jag fattar dock inte ett jävla dugg och koncentrerar mig lika bra som ett adhd barn utan sina ritalin på en måndag med Matte C som första lektion.

Nu blev det klart att jag ska ta Audin, något jag helst inte vill göra pga att den läker, kokar över eller vad det nu är den håller på med. Aja, så länge jag slipper sitta inne hela dagen så ska jag ju vara nöjd.

Något otroligt

Något otroligt hände nyss. Jag ringde och väckte Muffle! Han brukar alltid vara vaken före mig! Jag måste skriva en lista på vad jag ska göra innan ikväll, men pallar inte lägga upp på bloggen dock. Känner att det inte är speciellt intressant för folk att jag tex ska leta kläder och gå på bolaget idag. Iofs så skrev jag ju typ halva listan nu men skitsamma.

Nu ska jag fippla på facebook.

Lamslagen

Projektet att hålla sig vaken tycks fungera relativt smärtfritt hittills. Så jag ska bara fortsätta att inhalera luft, tugga tuggummi och vara allmänt tärd och sliten tills klockan slår något slag man kan börja sin 8 timmars lur på. Räknat matte har jag gjort, jävligt duktigt av mig. Har även lyckats ta mig till stan och inhandlat diverse nödvändigheter med Johanna. Men mer än så tror jag inte att jag får gjort idag, om inte Pappa ska ha bilen vill säga.

"Laaamslagen av tristess glider jag längre och längre ner i soffan."
Här han ni en youtube video att kolla på.

http://www.youtube.com/watch?v=BuU_fYm8qW4&videos=yEMB44dlUEQ

Minns ni när Britney Spears blev fet?

Öh... fet? Vart? Va? Gick hon upp 3 kilo eller? Kvinnan har ju fan lite höfter på denna bilden, låt henne äta! Jääävla samhälle.

Grubbel

Jag beklagar, men jag kan inget annat göra än att dissa Pinks kroppshydda. Hon är så rak och då menar jag inte att hon ska skaffa sig ett par gigantiska tuttar, då ser det ännu värre ut. Jag vill kalla henne kompakt ungefär som en amstaff eller pitbull. Men helt ärligt så ser jag hellre ut som jag gör nu (relativt fet) än att vara smal och se ut som henne. Detta är bara mina åsikter, tilltalar de inte dig så skit i dem totalt.

Nu sitter jag och funderar kring höfter. Kan man göra höftinplantat? Kan man rispa (kommer inte på något vettigare ord) bort lite av höftbenen så att man får mindre höfter? Näe, men nej. Nu när jag tänker närmre på det, det borde man ju inte kunna göra. Tänk er smärtan och alltså, äh! Skitsamma, detta går ju ingen vart. Men höftinplantat borde kanske vara möjligt. Jag menar, kan man spruta in gifter så att man blir förlamad i ansiktet så borde man ju kunna föra in något slags inplantat. Tankarna för mig till Bh inlägg, de är ju kupformade (no shit sherlock).
Jag beklagar mina funderingar för er som känner er tvingade att läsa. Tänker på stackars Johanna som förmodligen sitter och tänker "Äh, men lägg av nu. Det har gått för långt, du skriver bara en massa smörja." Men det bara é so att jag är övertrött. Jag håller på med ett projekt, det kallas att vända på dygnet. Så jag ska väl sova någon gång vid 20-21 tiden ikväll tänkte jag. Denna gång ska jag ge fan i att ta en "liten" tupplur, de brukar nämligen vara i några timmar och så måste jag försöka göra om allt igen och det är tärt.

Nä, nu ska jag fan lägga ner verksamheten för stunden.

Förvillelsens centrum

Vart kommer alla mina bloggläsare ifrån? Igår hade jag 12 läsare och jag vet ca 7 stycken som brukar följa min blogg. Jag står i förvillelsens centrum just nu. Kan det ha att göra med någon konspiration kan man fundera på, men jag betvivlar. Förmodar att det är för att jag är så jävla snygg bara... Helvete vad rolig jag var där! Nej, nej en sådan ska jag då inte bli. Ni vet en "youknowyouloveme" person och så hatar man verkligen personen i fråga och så fort man skriver/säger något negativt om personen så får man i gensvar "du e bara avunsjuk !"

Jag kom på att bland det mest spännande jag blivit kallad är Emo, jag är inte riktigt säker på varför eftersom folk brukar gå efter utseendet och jag har varken svart hår eller piercings. Det är rätt spännande att veta vad folk tror om en. Jag trodde tex att min vän Muffle var en svartrockare som skulle vara jättetyst och fruktansvärt otrevlig mot mig. Men se på fan! Han var inget av det.

Nä, nu vet jag inte vad jag skriver om längre. Försökte göra ett meningsfyllt inlägg men jag lyckades ungefär lika bra som Tom Sneddon.

Överdosering av namn

Jag har insett att jag verkligen överdoserar användandet av namnet Kissie i min blogg. Men det är väl oftast för att jag går in på den lilla hjärndöda slinkans blogg innan jag själv ska blogga. Jag borde nog ge fan i det. Det är väl bara det att jag verkligen måste ha någon att störa mig på hela tiden. Är det inte Plirande Grisen så är det Kissie och är det inte Kissie så är det någon annan slinka eller karljävel. Nu ska jag äta en hårdbrömacka och dricka ett glas mjölk, jag är så fruktansvärt spännande ibland!

Pasta

Jag är så jävla less på alla dessa sexinviter från karlar som endast ser min visningsbild på msn och inte ens vet vart jag bor. Det är inte ens avslöjande kort, jag hade förstått om jag satt topless med händerna för tuttarna ridandes en gunghäst. Men nu har jag ju inga sådana bilder och jag planerar inte på att knäppa några i den närmsta framtiden då jag mer liknar en hög med pasta mer än någonting annat.

Och ja, ja jag vet. Kvinnor ska ha former enligt de flesta men man behöver ju inte överdriva.Du knarkar om*Den röda tråden inte är en röd tråd utan en vit linje.


*Du börjar dagen med att inta diverse substanser.


*Din middag hämtas på en parkering och är pulvermat.


*Du spenderar över halva din inkomst på sådant du själv kallar "godis".


*Du inte fattar varför folk inte sparar maten och efterrätten till efter röken.

There's a moment in each day that satan cannot find

Lova att det aldrig ska bränna i hjärtat och svida i ögonen när jag tänker på dig.
Lova att du alltid kommer att finnas där vad som än händer.
Lova att aldrig försvinna ur mitt liv.
Rösta på mina skor!

Bara för att de är så sjukt mycket snyggare än Kissies fula bidrag.http://nelly.com/designyourshoe/?obj=snvlcOL2yWuJp834RI0Msrdp7hsJzQjh2SHUgSJTm4aP1SJFZGRF#shoeGallery
http://nelly.com/designyourshoe/?obj=ZiACgB6ddlyuYlkSuwQPhEj8l9AXxxTMVRNzQITuuFcGoDWZxmoU#shoeGallery

Ett citat

"Åh nej, nu kommer det in såna där igen. Sånadär långa flugor."  Johanna Kjellsson pratar om skrankar.

Nyligen vaknat

Somnade vid 12 tiden, vaknade ca 2 av att jag var sjukt sugen på glass. Drömde att jag var på Lidl och handlade en massa glass, jag låg typ i frysdisken. Nu vill jag inte ha glass längre, jag vill bara sova så att jag kan kliva upp i tid imorgon. Har en massa saker att göra så som att skjutsa Annelie och kanske åka på picknick. Ja, kanske. Nu vet jag inte längre om jag hinner och det suger så fruktansvärt.


Jag har i alla fall snart gjort klart Onsdagens matte men jag pausade då jag inte fattade hur man skulle göra. Boken är värdelös, de har asdåliga förklaringar tycker jag.
Nu ska jag spela lite spel på facebook antar jag, tjah!

Miss you with all my heart


Skitdag

Tack vare en stor del av Sundsvalls befolkning så missade jag Hoffmaestro & Chraa och Maskinen. Det suger, detta var året som var värt att betala över 300 kr för en dag. Men aja, det är väl mitt fel det också då jag är så jävla rädd att stöta på fel personer. Det är förmodligen ingen som vill följa med mig till Storsjöyran heller.

Gebored


Kissies låt Success

Den borde heta Sucksass.

Citat i natten

Ja, det som är förbannelsens skapelse är att jag inte har tobak!
"Det som är förbannelsens skapelse är att jag inte har tobak!" - Kenna.


"Dricker en 3,5a. Blev sugen för att den var iskall. Älgen är blå så att säga." -Kenna.

Fula människor med hybris

Fula människor med hybris går absolut fetbort! Typ, HEEEEJ här kommer jag ;D! Jag vet att ni äääälskar mig, jag är så JÄVLA snygg! Likt Kissie.

Harmageddon

Inatt drömde jag om domedagen igen. Jag var hos Mamma, huset vi har lägenheten i hade sjunkit ner och var numera snett. Mamma sa att det nog skulle rätta till sig, att vi skulle få en ny lägenhet i samma område. Det blev bara värre och värre, snedare och snedare hela tiden. Vi kollade ut och insåg att alla hus var likadana, alla skulle till slut falla isär. Nu var det så snett att man knappt kunde gå utan att ramla in i en vägg. Jag plockade med mig Nallen och något mer som jag inte minns vad det var.


Jag lånade Mammas bil och åkte till Pappa, det snöade och var storm ute. När jag kom dit satt Pappa och alla grannar och kollade på en gigantisk skärm som svävade i luften utomhus. Det var inget konstigt med det eftersom det tydligen skulle vara så. Det var ett program på som räknade ner inför domedagen, då vi alla skulle dö. Det övertygade oss om att slutet var nära. Jag såg ett flygplan i himlen och tänkte "Men det går ju flygplan, då kan det inte vara så farligt." Då brann planet upp, blev svart och glödde. Jag var så fruktansvärt rädd.

Jag kom på att Mamma var ensam, jag körde till henne och hon sa att jag skulle parkera en bit från huset i fall att det skulle rasa ner på parkeringen. Sedan vaknade jag.

Familjen var inte ens samlad för domedagen och jag ville att alla skulle vara runt omkring mig. Jag saknade alla mina vänner och ville inte dö. Jag är fortfarande rädd.

Nice och Inte Okej
* Att Robert Morian håller mig sällskap ett tag till och att han bjöd på en MER.

* Att jag har "lov" i 3 veckor.

* Cremé dê la cremé.

* Att mina ögonskuggor funnit sig tillrätta.

*Robert Morians copyright mening "Jag knullar huvudet av dig!"


* Nedlåtande kommentarer.

* Att mina strumpbyxor går sönder för fort.

* Ungdomar som lever på sina föräldrar fast än de kan skaffa jobb.

* När man påstår någonting och får ett svar med ett frågetecken på slutet tillbaks. Exempel: Okej, roligt för mig? Det är ingen fråga därav ska det inte finnas ett frågetecken på slutet.

* Gula och mörka fläckar i mitt annars blonda hår är absolut inte okej.

*Att jag inte har hämtat mitt guldkorshalsband hos Johanna ännu (jag känner mig naken, rädd och exposed.)

* Att jag inte tycks lyckas stava till guldkorshalsband riktigt.

Konversation

Vi kollar upp bilder på Dita Von Teese.


Robert Morian: Kan inte du också bli sån? Svarthårig och rött läppstift.
Kenna: Vi har redan en sån.
<3

Jävla samhälle

Mamma tjänar ungefär 17400 kronor i månaden, 17400 eftersom det var storhelg och då ska man tjäna mer pengar. Hon jobbar inom hemtjänsten, ett fruktansvärt nödvändigt jobb!Jag kommer att tjäna 12000 kronor innan skatt, jag ska studera och praktisera = Jag tillför inte samhället någonting.


Är detta rätt?

Ångesten

Varför måste allt alltid gå utför? Varför är bestämmelserna som så att bärsärka och anarki ska råda just när man tror att allt är bra? Jag citerar Erik "Varför är det alltid något som måste fitta sig?"
Man kanske har det bra hemma, vännerna sköter sig som de ska och utbildningen flyter på. Men ändå är det alltid någonting som måste vara helt jävla fel som smittar ner det som är bra. Som den eviga jävla ångesten som hemsöker en om nätterna, eller exet som aldrig tycks ruttna och dö i ens inre eller det faktum att du numera är känd som "horan" i Sundsvall utan större ansträngning från din sida.Är det något som aldrig slår fel så är det det, att det alltid slår fel. Hur fan man än vrider och vänder på skiten, ler med sina ögon och låtsas som att den där jävla ångesten bara är på besök ibland. Att det är en återkommande känsla som inträffar högst 3 gånger i veckan och aldrig, aldrig när du umgås med dem som gör dig gott. För gud nåde dig om du skulle bryta ihop utan att vara full. Då får de ju se ditt innersta och så måste de försöka trösta dig. Det blir pinsam tystnad eftersom du inte kan berätta allt du vill säga och så avfärdas det endast som ett litet nervsammanbrott.


Sanningen är att den där jävla ångesten är starkare än all kärlek på jorden.

Gatufesten?

Anledningar till varför jag inte vill gå på Gatufesten
*Folket som Markus Krunegård, The Ark och Kent drar till sig.
*Fjortisfylla.
*Gubbar som kollar in en.
*Ohövliga grabbar i moppe/epa åldern som sitter och umgås med fjortisarna.
*Fulla karlar som man måste passa sig för.
*Att man kan stöta på sitt ex eller hans nya.

Distinkt

Jag är inte riktigt säker på vad jag gör vaken nu, men ja. Man kanske skulle ta sig någon frukost. Jag luktar distinkt, kanske bäst att jag duschar idag igen. Jag skulle ju bara kunna gå och lägga mig, jag menar ingen är ju vaken och ledig att sitta på msn. Elaka människor, nej någon slags frukost må fixas.

Meymey

Now I know I’m being used
That’s okay man cause I like the abuse
I know he’s playing with me
That’s okay cause I got no self esteem

He ate my heart and then he ate my brain

-Om kärleken finns så är det ett gift man kan dö av. Om en människa stannar kvar i en. Om han bara finns där utan att man kan få bort honom.

Helt sonika


Kukdag

Denna dag känns värdelös. Jag vill sitta ute och umgås med folk och kanske dricka några cider. Det är varmt och skönt ute, jag gick till Domus med t-shirt. Jag orkar inte styra upp någonting heller. Ska hämta Ida vid 12 tiden. Jag tror att jag såg Erik = följande 24 timmar är förstörda.

Wake up in the morning loooking like Gene Simmons

Jag vaknade upp, jag ser ut som en blond version av Gene Simmons! Vad vill mitt hår mig!!? Sånt här brukar inte hända så ofta.

Ottooo!


RSS 2.0