Funderingar

Funderar på en produktiv dag men jag kommer aldrig iväg att göra det jag borde göra. Att bleka håret vore en bra idé då Christian inte är här. Han är nämlingen allergisk mot väteperoxid. Jag borde även städa och rensa klädskåpet, det känns jobbigt så jag ska sitta vid datorn ett tag till. Inatt drömde jag att jag blev våldtagen av okänd människa. Han hade muskler, tatueringar och rakat huvud. En hyvens karl om man bortser från våldtäkten.

De bara é so

Jag borde kanske sluta hävda mig, tona ner profilen så att säga.

Citat och händelser

Christian - "Jag tycker om att du accepterar en som man är." Kenna- "Ja, allt utom glasögonen Christian, allt utom glasögonen."


Christian ramlar ner från sängen. Adam utbrister "Vart ska du?!""Det är som att ha Discovery Channel på." - Kenna om att Christian är allvetandes.

Saknar Johanna

Jag har funnit en karl som är lika eller nördigare än Dennis. Det pratas just nu om enheter, fjärrstyrning och bluetooth. Inte så normala samtalsämnen må jag påstå. Johanna borde vara här och snacka tmi. Det känns skitkonstigt, som att jag bedrar henne när jag sitter här med Christian och Adam. Vi har ätit fiskpinnar och mos, en festmåltid så att säga.

Nu ska jag försöka hitta på en låttext, tjah!

10 tecken


På att du är hemma hos en vänsterpartist.

1.
Du är bakfull.

2. Du röker vattenpipa framför valvakan.

3. Han/Hon bor hemma hos målsman och är över 20 år.

4. Så fort Moderaternas procent höjs under valvakan blir det en hotfull stämning i rummet.

5. Han/Hon går på socialbidrag.

6. Han/Hon deltar i varje arbetsmarknadsprojekt som finns inom kommunen.

7. Han/Hon har inte duschat på 3 dagar.

8. Han/Hon åker och snyltar mat hos diverse släktingar.

9. Han/Hon har dåligt inflytande på dig.

10. Ni tittar på en tjocktv årgång 2003.

Monster!

Ni får fan i mig skylla er själva om ni inte bloggar. Min hjärna går nämligen i offline läge då jag inte får läsa om tex Johanna Kjellssons skeptiska tankar. Min bloggighet tystnar pga er. Fy skäms mina monster!

AnkkvinnanHon kommer att återvända snarast i en uppdaterad version. Håll era ögon öppna, hon kan finnas i ditt rum just nu.

Hej påree

Ska lägga mig och läsa nu jaaa, cool ja vettöööö. Imperialsitiska manodeppresiva kuknackar i symbios jag heilar och ler åt dessa tankar. Anskrämligheterna ljuder i mig som knivskarpa fekalier som vill mig illa. Jag försmäktar dagen då kuken inte står i centrum, ty Mona Sahlin då härskar.

Hush, hush

Ska börja läsa en bok på Engelska ikväll innan jag lägger mig för att sova. Den handlar om änglar, känns som lite fjantvarning men aja. Hon på biblioteket sa att det var många som hade lånat den och även vuxna även då det är en ungdomsbok. Även att det står instruktioner på hur jag ska läsa på min uppgift!

Det står typ
1. Go pee.
2. Take something to sip, like a cup of tea.
3. Turn your cellphone off.

Haha, jävla idioter.Jag beklagar detta extremt tråkiga inlägg men vafan, jag känner att jag må blogga annars kommer ju ni också att sluta. Det skulle inte vara så spännande. Johanna har för övrigt inte uppdaterat på några dagar nu och när Mille skriver så får hon ryck och skriver 3 inlägg på en kort tid sedan är hon tyst i 1 månad!! Vad är det för stil?! Skärpning på er båda!

Planering

Försöker att hitta något jag och Muffle kan underhålla oss ikväll med samtidigt som jag dricker Oboy-Daim, det är niice. Hittar dock inget spännande att göra ikväll eftersom "festfixarn" Johanna är försvunnen!

Distraherad

Det känns som att jag hellre vill spendera resten av dagen med att lyssna på Justin Beiber än att göra min Engelskaläxa. Jag kommer inte igång med att göra den bara. Allt annat är så fruktansvärt distraherande. Att sitta och försöka göra läxan och sedan slå på "Tjackpounder" av The Kristet Utseende har lika förödande effekt på mig som om man skulle sätta en flaska vodka framför mig och Johanna en helg och säga åt oss att vi bara får dricka hälften.

Till och med nu kom jag in på annat än vad jag egentligen skulle skriva. Det jag skulle skriva var i stil med att jag kommer in på annat hela tiden, vilket är jävligt störande. Ska ta en 2,5 km promenad senare i alla fall, det lär ju knappast få mig att somna inatt men jag kommer åtminstone utanför dörren.

Oh laddergoat, you´re so random


Så glad att jag hade tandställning

Annars hade jag sett ut ungefär som Paow (det svarthåriga barnet.) Hur gammal är hennes pojkvän egentligen? Han som är med i videon. Han ser ju ut att vara minst 23 åtminstone, är inte det pedofileri och olagligt i sverige?

Nordfest!

Nordfest är över, tyvärr måste jag säga. Det var extremt röj! För första gången har jag kommit med på minglas hemsida också. Det suger lite att banden var så fula, limegröna och tråkiga. Det var dock det enda som sög. Ida är och hämtar sallad på pizzerian åt mig. Är så sjukt hungrig att jag mår illa. Nu ska jag studera diverse bloggar, tjah!


Varför jag inte tänker rösta på moderaterna

Jag fick valsedlar hem från Moderaterna, fuck you tänkte jag och öppnade. För det första så gör de hockeyreferenser eftersom alla i Timrå tydligen är så jävla intresserade. Offensiva Timrås största seger bla bla bla! Oj, så spännande! Nåväl, tänker att "Ja, eftersom en viss person jag älskar och som är smart tänker rösta på M så måste jag ju läsa varför de vill att jag ska rösta på dem." Jag måste säga att min kompis har bättre argument än detta lilla häfte. 

De försöker att få Timrå att verka som en fruktansvärd liten stad där det är långt till allt, tågen bullrar utav helvete och ja, sedan var det inte så mycket mer. Men det jag funderar som fan är varför Moderaterna ens tillät att stationen skulle göras fin när de styrde landet? De kommer på jävligt mycket som är fel med samhället nu när det är val som de inte fixade då de styrde.

När man ska välja landstingsfullmäktige då, vilka människor är det då man kan välja mellan? Jo, läkare, ekonomer, piloter, företagare m.m. Nästan enbart högavlönade förutom några lärare och typ två studerande som förmodligen ska bli högavlönade i framtiden. Det är fan inget fel på att tjäna pengar men hur har de tänkt att de ska få med arbetarklassen som inte ens kan ta ut en semesterdag?

RSS 2.0