Mobila jävla blockmongo

Jag är på sånt dåligt humör just nu. Morgonen började med att jag vaknade upp från en tärd dröm. Jag slog en kvinna med negroida drag, skrek i hennes ansikte: VAD FAN ÄR DITT PROBLEM??!! MAN TAR INTE DET SOM ÄR MITT DIN ÄCKLIGA FITTA! DU LÅTSADES VARA MIN KOMPIS BARA FÖR ATT STJÄLA AV MIG!!

Det västa var att jag inte kunde strypa henne pga av ett visst mobilt blockmongo. Han var min i drömmen, men jag visste att hon skulle stjäla honom. Fyfan vad arg jag är.

Helgen ägde

Sitter och lyssnar på Kent av någon sjuk anledning. Jag kanske är på väg och bli en sådan loj och sinneslö människa som bara klarar av lugnt och deprimerande musik med glad text. Nej, nej. Det får inte hända. Måste he på lite Guns n Roses istället. Jag försöker öppna mig för ny musik, men ja. Det blir att jag fastnar på de låtarna jag vet är bra.

Helgen var iallafall kanske en av de bästa på väldigt, väldigt länge. Det enda jag kan klaga på är att när jag väl kom till Bk och kom på att jag skulle sms:a Malle så träffade jag Mini och då hade hon och Sara tydligen stuckit. Men det är mitt fel ändå. Men annars var det grymt hela helgen!

I Fredags så träffade jag så grymma människor. Det var inte någon alls som kollade snett eller var osmakligt otrevlig! Det är så underbart när människor man inte känner är trevliga. Och på Lördagen så träffade en massa kända ansikten som var lika underbara som vanligt. Jag må brännmärka mina kreatur snart.

Nu skall jag nog ladda upp lite bilder på bilddagboken ^^ 

California dreaming

Fan också, jag har vänt dygnet åt helvete igen. Inte bra, ska försöka att fixa det imorgon dock. Ska förmodligen in till stan med lillsyrran imorgon. Och nu tappade jag totalt bort vad jag skulle skriva.

Jag har iallafall funderat i en sak. Det med att Kissies.se sköt fram bröstoperationen. Vissa säger att det är pga att hon har pengaproblem. Jag tror bara det är så att läkaren inte går med på det. Fatta hur opropertionelig hon skulle se ut. Nu vet jag iofs inte om jag stavade det extremt svåra ordet fel med min trötta hjärna. Synapserna har mått bättre kan jag tänka mig. Men ja, om det blir så att hon ser ut som ex Dolly Parton så ska jag iallafall aldrig besöka den kliniken ifall att jag skulle få för mig liknande i framtiden.

Jaja! Skitsamma, nu ska jag kolla va det kostar att resa runt i världen!


Ögonblicket fångat

Jag går på asfalt grått som aska. Regnet duggar och ett lager vatten lägger sej över min hud. Inuti brinner en eld. Lågor i min själ av hat, ilska, besvikelse och sorg. Den människa som tidigare gjort vad som helst för mej och älskat mej av hela sitt hjärta går sakta emot mej på den långa vägen omgiven av mörker. Jag börjar darra, mina läppar blir torra som talk fastän det regnar. Jag ser in i dom ögonen som en gång varit djupare än havet men nu ser jag bara tomhet. Det syns att djupt inom honom vet han inte om vad han gör. Han är rädd och osäker men visar inga tecken på det. Jag blir rädd. Jag känner hur jag fylls upp med hat och sorg. Besvikelsen tar tag i mej. Inom en sekund känner jag de smärtsamma orden studsa emot mej.

De slår emot mej som om han skjutit med en kanon på mej. Sedan kommer knivarna. De sticker in i mej. 9000 rakblad skär över min kropp och ristar sönder min hud och mina tunna iskalla blöta kläder. Jag gråter. Blodet och tårarna rinner och rinner men jag går vidare förbi honom. Jag får ett stort hugg i ryggen. Mina ben viker sej under mej och jag faller framåt, landar på knäna och tar emot med handflatorna. Småsten tränger in i huden på händerna och på knäna och skinnet skrapas upp. Det bränns. Jag kollar bakom mej för att se vad det var. En yxa sitter djupt inne i min ryggrad. Men jag ställer mej upp trots smärtan. Försöker att gå rak utan att gråta. Men tårarna rinner konstant med blodet i följd.

Jag vänder mej om mot honom och går fortare. Han ser bakåt och stannar. "Vad vill du?" undrar han. Med min plågade kropp, mitt inre han förstört med svek ser jag in i hans ögon och säger -Jag älskar dej. Hans ögon är lika tomma som innan, regnet droppar på hans huvud och rinner ner för hans kinder. Han svarar "Jag vet", vänder sej om och går vidare utan någon medkänsla alls. Han går som om han hade 1 bekymmer i hela världen och det var regnet som gjort hans skor dyngsura.

Medans jag ser han gå därifrån bryter jag ihop inifrån. Jag lägger mej ner av smärta och hjälplöshet. Kråkor och gamar har kommit för att äta av mej. Deras näbbar pickar hårt och köttslamsor slits bort från min kropp. Han ser sej om en sista gång och bryr sej inte om att jag ligger där. Han ser vad som pågår men gör inget för att stoppa det. Han går bara vidare med den tomma blicken, kall som is. Nu ligger jag där beredd att få ta mina sista andetag. Och livet försvinner ur mej. 21 gram lämnar min kropp och jag blir lycklig igen.

12 Februari 2006

Cuz it's cold and i can't stand the rain
It's dark and i'm begging for light
Inside i'm shaking
I's cold around me

You know i will fall
Fall in another dimension of war-games and stuff
Take care of another person
Let him be the one to hold you, love you
Miss everything
Can't be happy anymore
But i gotta stay strong
...No matter what.
____________________________________
Dissapear, please
From my mind and my soul
The piece of you is to big to take care of another piece
So just please
Can't stand it
Go away...
This is a mind-game
Dissapear
-------------------------------------------
If i just could write a song
If i just could sing
So you should knew how i feel

If i just could walk up straight
And stand up and not fall
If i would stop fall with him again

Eternal sunshine of the spotless mind
Would it work?
Forget but not forgive,
Is that the answer i'm seerching for?

I have no idea where i'm goning
I idea where to stop
Cuz it's hard to see you sad

Even if you don't show it
I can see it in your eyes
All the lies i've been trough
And i'm still alive

Actually i can't belive it

"Var glad och positiv!" (FUCK YOU)

Det är en evig jävla kamp att vara glad. Det spelar ingen roll vem jag är med, vad vi gör, hur mycket jag än skrattar. Det finns fortfarande ett hat och en sorg så djupt inborrad i min själ. Idag hade jag ingen lust att träffa någon, att ens logga in på msn och se en massa glada människor skriva om sina lyckliga saker. Hur mår du? Jo, det funkar väl svarar jag oftast. För vad fan ska jag skriva? Jag har inte den orken i min kropp att varje gång behöva förklara hur saker och ting ligger till.

Och det värsta av allt är ändå när glada människor med lyckliga små vidriga liv ska förklara för mig att de också minsann har problem. Problem med jobbet. Jävligt små problem med flick/pojkvännen. Och så säger de till mig att tänka positivt. Speciellt en människa. Han sitter där med sin fitta till flickvän och säger åt mig att tänka positivt. Att jag ska tänka på saker som gör mig glad, att tänka på framtiden.

I min hjärna finns det ingen lycklig framtid just nu. Jag sitter bara och väntar på att livets nästa käftsmäll. Förut mådde jag inte så bra heller. Men då visste jag att han fanns. Att jag skulle få träffa honom snart igen och att han älskade mig. Vad fan ska jag tänka på nu då? Man kan inte tänka på fester och upplevelser när man vet att man inte har pengar, ingen utbildning och ingen som helst ork till att ens försöka. Jag vill bara bort härifrån. Jag känner mig så jävla tom ibland att funderar på om jag blivit helt känslokall. Jag känner inte ens sorg då jag blir så tom. Jag blir helt likgiltig mot världen och vill bara ligga i min säng och stirra upp i taket till natten kommit. Jag vill sova bort alla mina problem och bara glömma allt som får mig att må dåligt.
 

Det är så jävla påfrestande att vara den människan jag är. Det tjänar inget till att försöka få mig positiv. Om människor tjatar så gör man oftast motsatsen till det dem vill.


Och fan vad jag önskar att hans synapser skulle fungera som för 4 år sedan. Och att vi skulle mötas igen och bara känna att: Nej, det går inte utan oss två, vi ska fixa detta tillsammans.


Söndagsont

Jag har grisigt ont i mitt knä. Det går relativt bra att gå men om jag kliver lite snett eller går för fort så gör det skitont och så känns det som att benet ska vika sig. Tänkte åka in på akuten men jag får se om det kanske blir lite bättre imorgon.

Förövrigt så har jag fiskpinnar i ugnen eftersom jag hatar att steka fryst kött/fisk/fågel. Eller ja, så mycket fisk är det väl inte i fiskpinnar, men men. Jag har ju inte Anna Skipper hemma hos mig så. Det kanske jag borde egentligen eftersom jag sitter och dricker Cola, höhö. Det blev lyxcola. Ingen jävla Coop tattarcola.

Fyfan vad intressant jag är. Jaja, men det är en fundering jag har haft idag. Varför fryser varmt vatten fortare än kallt? Det låter ju så jävla ologiskt.

I wish i didn't miss you


Isn't it ironic all you wanna do is smoke chronic
Boy, you forgot when you were down
Who was around

I can't eat, I can't sleep anymore
Waiting for love to walk through the door
I wish I didn't miss you anymore

Memories don't live like people do
I'm sick for ever believing you
Wish you'd bring back the man I knew


One of these days, it's gonna happen to you
Missing a love like I'm missing you, babe
One of these days, when your dreams come true
That's the one that's gonna do it to you

Kack

Och jag känner mig bara så jävla tom ibland.. och jag hatar det.

60-70 tals fest

Och då är frågan. Vad fan ska jag ha på mig? Hittar en massa kläder som passar in men de passar icke på mig. Vilket jävla dilemma. Måste nog skynda mig lite eftersom Johanna och hennes Mamma hämtar mig ca halv 8. Äh, det löser sig sa gubben som sket i vasken!

Dialog

Pappa: Var är osthyveln?

Annelie: Brevid toastern!

Pappa: Vilken jävla tost?

Jag: Hahaha!


Då testar jag att sälja skor

Alla skor är i storlek 38Praktiskt taget oanvända!


Så höga är dem. Creds till mina snygga mysbyxor!Har använt dem 2 ggr. När jag skulle till affären i Timrå. Och det tar ca 2 min att gå dit och hem. Synd att Bobba inte har storlek 38, eller har du?! Köpte dessa av någon idiotisk anledning. Tror att jag bara har testat dem.

Inte dessaDen får ni inte köpaOch inte denna heller.


Min syster proppar min garderob full så nu har hon "råkat" lagt in dessa 2 tröjor.

Köp så jag blir av med skiten!Storlek S och den med rosetter Storlek 36Vitt/Svart linne Medium (Snarare XS om man frågar mig) Häst-tröja Small.


Färgig tröja 158/164 Grå tröja Small.Grå tröja storlek XS Den andra storlek M tror jagGult linne storlek XS Det andra storlek XSPHUUU!! vad tråkigt det var att ladda upp bilder. Laddar upp bilder på skor och en till tröja sedan!JAG TROR JAG SJÄLVDÖR!!

HAHAHAHAHAHHAHAHAHHA!!!!!


http://www.svd.se/naringsliv/nyheter/artikel_3290547.svdSka jag sälja kläder mån tro?

Jag vill ha en massa pengar så att jag kan åka och handla skor eller liknande. Därför funderar jag på att smälla upp en massa bilder på kläder som jag inte vill ha längre. Det känns som att det är lite Panda stuk över det hela. Typ en massa skumma färger och tryck. Rosetter, prickar, läpparm regnbågar, ränder och ja, jag vet inte allt. Dock så är väl alla tröjor i S och nästan alla är linnen. Men har man en liten syster så har man.

Jag gör som så att jag knäpper lite kort och laddar upp det när jag kommit till Pappa sedan.

Jag ska också rota igenom mitt skåp och kolla om det finns mer som jag kan sälja, höhö. Jag skall bli rik!!


Overklighetskänslor

Jag är less och har overklighetskänslor. Hatar dessa känslor, kändes som att jag inte fanns när jag var på Domus och skulle handla. Men ja, jag får hoppas att de gå över snart.

Jag har köpt ett USB minne på 8 GB för 199 spänn iallafall. Det verkade som en bra idé. Men då är frågan hur mycket som får plats på en sådan. Och då menar jag foton och småvideos från kameran. Det får jag be Dennis svara på, höhö.

In till stan

Jag och syrran ska nog åka in till stan. Jag hoppas att jag slipper se vissa anusparasiter som jag inte har lust att träffa eller ens se. Usch, nu blev jag less. Har ingen lust att sitta inne på krogen där det är en massa fjortisar och miss normale som blir bjudna på alkohol av kåta karlar.


Pappas kamera

Papa har köpt en ny kamera som jag gladerligen använder, haha. Så nu ska jag ladda upp lite bilder.

Annelie tog kort på Lillen

Jag la den in vattnet så att den skulle bli kall. SMAAART!!

Det var varmt och skönt

Och jag var varm, ful och osminkad. Men jag fiskade ju så vem bryr sig.


Hemma

Jaa, det är ju verkligen humoristiskt att få kommentarer från någon man inte vet vem det är. Speciellt när den uppenbart hånar en. Får kolla IP och se om jag hittar nått. Höhö, var i stgan igår och skärmen är trasig så jag ser inte vissa ord jag stavar, men det löser sig nog. Nu måste jag kolla en massa bimbos.

Svininfluensan

Nu skall jag fördjupa mig i svininfluensan.

Svin = Karl

Influensa = Sjukdom

Ni hör ju! Det är dem förbaskade karlarna som gör att alla blir sjuka. Jag svär på att det är någon jag känner.

QuasimodoKenna

Det ringde nyss på dörren och jag satt med byxorna nästan till knäna eftersom de vill hasa sig ner när jag sitter vid datorn, så jag sprang till dörren samtidigt som jag försökte få på min en tröja och hålla i byxorna. Jag kände mig verkligen som ringaren i notre dame. Hahahha! Jag höll på att dö av skratt när jag kom fram till dörren, som tur var så var det bara Jennie som skulle ge mig pengar för att jag sålt min gatufest biljett (3dagars) till henne. Håhåå, ja. Herregud, haha.


Mer om apelsinskalaren

Ja! Jag fick ju en apelsinskalare i posten! Det jag såg nu var att det var från Bonniers Bokklubb, haha! Vafan har svårigheter att skala en apelsin med böcker att göra? Jag har då inte hittat någon text då de förklarat vad det är, tänk om jag inte hade vetat innan. Då hade jag undrat på det hela dagen. Ja, vilka problem jag har idag. Men nu ska jag fan värma lasage och kolla på Seventh Heaven om det är nu!


Sol!

Jag var nyss till affären och så kommer jag hem och ser att vi fått post! Så jag kollar igenom reklamen och hittar ett kuvert med en knöl på. Så jag sa för mig själv: JA! En present! Och så öppnar jag det, men då är det bara en limegrön apelsinskalare. Vi har redan en!! Och vi har inte ens apelsiner!!

När jag gick ut så fick jag sån lust att åka in till stan och sitta i nån park och äta sushi och sedan kanske dricka nån alkoholhaltig dryck. Så jag sms:ade nyss Mille och hoppas på svar, höhö! Jag försöker göra så att hon tycker synd om mig xD

Huga vad hispig jag känner mig. Snart ska jag äta lasagne iallafall. Från Lidl, dem kan ibland de med.

Statistik

Haha! NEJ! Bara för att jag skrev på både helgon och lunarstorm igår att jag skulle ha en tävling så var 30 pers inne och kollade på min blogg igår xD Det hjälper tydligen att promota.

Undras om jag ska börja göra det hädanefter. Då kanske jag rent utav lyckas tjäna kanske 100 spänn i månaden på att bara sitta vid datorn och störa mig på saker. Det brukar jag ju göra gratis iofs, men ändå. Det skulle vara lite spännande. Men ändå lite läskigt, höhö. Palla att Sundsvallsbor känner igen en. Fast jag ska ju förhoppningsvis flytta snart ändå så det kanske inte spelar någon roll.

Haha, aja. Nu ska jag ta hand om Johannas Bimbo ^^  www.missbimbo.se

Hmm

Hm, jag skrev nyss ett inlägg. Men internetsladden är trasig så allt försvann. Tur att det inte var så viktigt. Aja, får skriva sedan istället, höhö!

Tröttzor

Jaja, nog om fjortisar för ett tag iallafall. Är redan astrött. Vaknade ca 7:30 och jag fattar inte hur jag ska kunna orka med skolan/jobb om jag är så här trött nu. Har knappt gjort något idag. Jag ska iallafall städa till rummet någorlunda, det är inte mysigt att vara i ett stökigt rum. Men det tar väl ca 5 min som alltid att städa rent.

Höhö, jaaa.. Men åh, jag är så trött. Därför jag tänkte skriva lite så jag inte går och lägger mig. Men jag ska nog lägga mig och kolla på tv snart ändå. Det måste ju vara något bra. Skall kolla upp det nu... ja, det är unga mödrar. Men palla se på feta ungdomar som förstört sina liv redan. Dessutom så är de danska. Hatar att lyssna på danska människor som diskuterar blöjbyten och soc.

Aja, men jag får bläddra lite på tv:n nu, hej hej.

Vinnaren!

Och vinnaren av tävlingen är.. tamtaraa!! Desiree "nötcrémeansiktet" Nilsson!!

Hon kommenterade såklart inte min blogg men oj så bra hon kunde stava till Michael Jackson i sitt nästa inlägg! Jag har aldrig sett på liknande!

GRATTIS!  *Klappa på huvudet*Jag har tyvärr ingen bild på henne. Men denna får duga, jag tycker att den är ganska lik iallafall. Fast jag fick inte till det där skeva smilet som jag demonstrerade för Johanna för ett tag sedan.

TÄVLING!

Är du som mig och min syster(bild) och lyssnar på Michael Jackson? Hävdar du att han är helt underbar och vill ha alla hans skivor? Då ska du vara med i min tävling!

Det enda du behöver göra är att stava till "Michael Jackson" utan stavfel. För alla sinnesslöa människor så har jag tagit mig friheten att ge en liten ledtråd: Det stavas Michael Jackson.

Nå! Är du som DesireeNilsson.blogg.se eller är du som mig gällandes stavningen på denna underbara människas namn?

Svara och du kan vinna en virituell klapp på huvudet! :D Vinnaren utses inom kort.
 

Pissdröm

Imorse vaknade jag upp efter en grymt jobbig dröm. Jag drömde att jag satt i bilen med Pappa, Annette, Lena, Annelie, Jennifer och Ida tror jag. Jag satt i framsätet och det regnade ute. Bilen stog still och jag blev akut kissnödig, så jag gick ut och satte mig i ett hål typ. Men jag kunde inte kissa för att det kom en moppe emot mig. Så jag gick in i nått äckligt dass som de skulle dra med bilen. Men ja, jag kunde inte kissa ändå. (Hade jag varit  7 år eller sängvätare så hade jag nog kissat på mig, gjorde det en gång efter att ha drömt om att Doctor Cosmos sa att jag kunde kissa i byxan utan att det skulle märkas. Var ca 7 år och skämdes som en heilande tysk i en grupp av judar.)

Men så kom Erik och började prata med mig och allt var som det brukade. Vi låg på golvet och han höll om mig. Och det var ju det som var jobbigt, för när jag vaknade så kändes det exakt lika jobbigt som det kändes de första månaderna efter att han dumpade mig.

Men ja, nu är den känslan över lite iallafall. Så det är ju skönt. Men jag drömde också att jag, Annelie, Jennifer (min systerdotter) och Ida hade varit på McDonalds. Och så kom jag hem på kvällen efter att ha varit hos Johanna eller nått. Och då hade dom ätit upp min cheesburgare fast de hade egna!! Fyfan vad arg jag blev, jag stog och skrek och de bara skrattade. Var så jävla arg när jag vaknade att jag var på väg att ringa Annelie och skälla ut henne, hahaha!

Men ja, nu sitter jag här och håller på med 5 stycken bimbos, haha! Jag är dock inte säker på om jag ska vinna challenges åt Johannas men jag kan sms:a och fråga henne sedan. Ja, herregud vad intressant. Nu ska jag logga in på min Bimbo, höhö.

Inte mitt rumNär fjortisbloggare laddar upp bilder som den här så börjar jag fan fundera. Är det verkligen värt att visa hur skitigt man har i sitt rum? Förmodligen så är det ett lika ostrukturerat kaos i hennes egna huvud. Hon måste bara visa det genom att skriva "Åh, jobbigt jag måste städa mitt rum!" Förmodligen en metafor för "Hej, jag är mentalt instabil och jag måste försöka reda ut detta."

Fast iofs så vill hon kanske bara visa alla sina saker. Typ, jaaa.. där ligger min Gucci väska på mitt skitiga golv. Tihi, jag är inte rädd om mina saker alls jag. Jag är en matriell individ som fullkomligt skiter i att alla mina kläder blir förstörda.

När ska de inse fakta? Att de inte kommer att kunna leva på att de är blonderade bimbos längre. Någon gång så måste de skaffa jobb, när deras 15 minuter i rampljuset är över. Om de inte är lika mediakåta som Gynning (eller är det Rosing? Ser inte så stor skillnad på dem). Förstår inte hur de kan sätta henne som programledare. Hon kan ju inte ens prata, hade jag hennes inkomst och talfel så skulle jag skaffa mig en privat talpedagog.

Två enkla saker

Jag kom på två till saker som luktar gott! Källare och badhus!


En lång jävla lista

1. Tre namn jag lyssnar till: Kenna, Emma och Blondie (Johannas "fel" eller nått xD)

2. Någonting jag tycker om med mig själv: Att jag inte är Miss Lagom.

3. Någonting jag inte tycker om med mig själv: Att jag är för gnällig och att jag är extremt svartsjuk/avundsjuk.

4. Detta är jag rädd för: Att bli lämnad av mina nuvarande vänner.

5. Tre saker jag vill ha varje dag: Socialliv, en katt och en lägenhet.

6. Tre saker jag absolut inte kan göra: Bli glad för andras lycka om de inte är en av mina.

7. Detta tycker jag om att göra: Måla/rita (i vissa fall), spela MissBimbo, umgås med mina vänner, festa, lyssna på musik och sjunga med (när jag är ensam), inreda, måla naglarna och sminka mig extremt.

8. Detta vill jag göra just nu: Få ordning på skola, lägenhet och flyttkompis.

9. Bästa känslan: När jag kan sitta och prata med någon nykter utan att känna mig som en komplett idiot.


10. Värsta känslan:
När man vet att saker aldrig kommer att ordna sig eller bli bra igen.

11. Egenskaper jag gärna ser att min partner har: Humor, framtidsplaner, allmänbildning och helst lite mer än det. Och så ska han inte vara en fansy pants kille med mamas boy gener.

12. Är jag kär just nu? Nej

13. Jag vill gifta mig: Ja

14. Följande tre saker vill jag göra innan jag dör: Gifta mig med det perfektaste svin jag kan hitta (alla är lite svin, det beror på Y kromosomen), resa mycket (är dock flygrädd och äga två katter och en amstaff samtidigt.

15. Min käraste ägodel: Min nalle (inte mobilen) och mitt guldhalsband.

16. Något jag vill ha i present: Underkläder är alltid uppskattat och saker man inte brukar köpa själv som dyra tvålar och kraffs.

17. Detta har jag på mig just nu: Mysbyxor, nån slags tröja (vitt linne under och svart t-shirt ovanpå) och Bh och trosor såklart.

18. Favoritkläder: Mysbyxor och en stor jävla t-shirt. Är inte nöjd med min kropp. Men till hösten ska jag fan ha på mig min långa svarta, klänningsliknande kappa och mina röda skor.

19. Favoritdjur: Katt.


20. Följande musikstilar tilltalar mig mest: Allt möjligt faktiskt.

21. Favoritlåtar just nu: Eminem - Beautiful, Michael Jackson - Dear Michael, Lasse Lindh - Jag klarar mig aldrig ensam, ja m.m.

22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan: Bild och syslöjd har alltid varit mina favoritämnen. Och Matte har jag alltid hatat.

23. Stjärntecken: Oxen.

24. En bok jag älskar: Pestens Tid av Stephen King.

25. En film jag älskar: A Clockwork Orange.

26. Tv-program jag gillar: Oz, Sex and The City, Family Guy, The Simpsons, Scrubs m.m.

27. Favoritdoft: Frysdiskar på affärer, bensin, nymalda kaffebönor, nybakt bröd m.m.

28. Detta äter jag gärna: Spaghetti och köttfärssås. Och en jävla massa pasta med olika såser typ skinksås och svampsås m.m.

29. Dricker helst: Timrå vatten.


30. Favoritgodis: Tutti Frutti tror jag och sura godisar.

31. Hit vill jag gärna åka på semester: Naxos och Thailand.

32. Färg på mina ögon: GrönBruna

33. Min längd: 163 eller 164, vet inte riktigt.

34. Jag tror på: Andar, Spöken och Gud.

35. Jag spelar: dum ibland. Nä, men jag vet inte.. typ onlinespel och MissBimbo.

36. Person jag beundrar: Michael Jackson.

37. Så här bor jag: Hos Mamma i lägenhet och hos Pappa i hus.

38. Antal döda krukväxter i hemmet: Inga döda skulle jag tro.

39. Det här tänder mig: Jadu.. det får vi ta till TMI stunder istället.


40. Det här gör mig avtänd: Spya, bajs, dålig andedräkt m.m.

41. Favoritfärg: Lila, rosa och ljusblå. Lite sådär My Little Pony.

42. Favoritcitat: "En aktiv våldsam, dominerande, brutal ungdom - det är vad jag är ute efter" Adolf. Hitler.

43. En hemlighet jag vet: Kan inte komma på någon, hade inte skrivit den här ändå.

44. Bästa present jag fått: Den var svår, en massa saker.

45. Senast köpta skiva: Eminem-Relapse.

46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: Mitt ansikte (inte alltid dock)

47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är: Kroppen

48. Udda förmåga/egenskap: Vet ej.

49. Om jag vore ett djur skulle jag vara: En katt tror jag.


50. Vad lyssnar du på just nu? Fåglarna utanför och tv:n (Våra bästa år, höhö.)

51. Vad har du gjort/ska du göra idag? Idag har jag suttit vid datorn, kollat på tv:n, sovit typ. Jag ska göra makaronsoppa och kanske gå ut och gå.

52. Var är dina föräldrar födda? Pappa i Dalarna och Mamma i Stockholm.

53. Vad är det senaste du installerade på datorn? Vet inte.

54. Vilken är din favoritrestaurang? Källarkrogen (om den nu heter så, minns inte riktigt.)

55. När badade du i en pool senast? I vintras med Ida eller så var det ännu längre sedan.

56. Har du varit med i någon skolpjäs? Julsoarén.

57. Hur många barn vill du ha? Beror helt på. Kanske 3.

58. Vilken musikstil tycker du mest illa om? Typ emoband (screamo?), pudelrock, dansband m.m kanske.

59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet? Inte på mumintrollet iallafall. (Reinfeldt.)


60. Vad har du för TV-kanaler? Men palla, typ originalutbudet hos Mamma och lite mer hos Pappa.

61. Har du åkt moped någon gång? Ja.

62. Har du busringt någon gång? Nä, jag är alltid för feg.

63. Har du fått felparkeringsböter? Nej.

64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm? Nej, fast kanske fallskärm.

65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt? Naxos tror jag.

66. Har du en egen trädgård? Ja, eller Pappa har väl en.

67. Vilken är din favorit bland tecknade serier? The Simpsons, American Dad och Family Guy.

68. Kan du alla orden i nationalsången? Nej, inte i originalverisionen.

69. Badkar eller duschkabin? Badkar.


70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden? Vet inte, det jag sett senaste månaden har inte varit så bra.

71. Favoritpizza? Capprichosa och Calzone.

72. Chips eller popcorn? Popcorn.

73. Vilken färg på läppstift använder du? Brukar inte använda det så ofta men rött isåfall.

74. Har du rökt jordnötsskal någon gång? Nej, är det typ THC i det eller? :S

75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling? Nej.

76. Apelsin- eller äppeljuice? Beror på.

77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni? Hm, med lite släkt tror jag. Vi åt på nån Thairesturang i stan.

78. Favoritchoklad? 70% eller Marabou.

79. När röstade du senast? Har aldrig röstat.


80. När åt du en hemodlad tomat sist? Förra året.

81. Har du vunnit en prispokal någon gång? Nej.

82. Är du bra på matlagning? Jag tycker att det är gott iallafall och det nöjer jag mig med. Älskade att E.C hade korv och mos som festmåltid, då slapp man anstränga sig. Men det var kul när han ville ha något man "slavade" i köket för, typ hemmagjord potatisgratäng.

83. Klarar du att tanka själv? Ja.

84. Har du beställt något från något av de där shoppingprogrammen som går på reklamteve-kanalerna? Nej. (Ps. Panda!! Magic Bullet finns som annan variant i affärer nu! Säkert lika bra.)

85. Pepsi eller Coca Cola? Coca Cola.

86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb? Nope.

87. Vad var det senaste du handlade? Snus.

88. Har du kräkts offentligt? Inte vad jag minns.

89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken? Kärlek.


90. Tror du på kärlek vid första ögonblicket? Näe.

91. Har du ringt något betalnummer? Ja, Bingolotto.

92. Kan man vara vän med sitt ex? Ja och nej. Det beror helt på vem personen är och om ingen har känslor kvar för den andre.

93. Vem var det du besökte på sjukhus senast? Erik.

94. Hade du mycket hår som liten bebis? Vet ej, pallar inte fråga Mamma heller.

95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar? Det vanliga operatörtjoffset tror jag.

96. Vad har du i din väska? En massa onödiga/nödväniga saker.

97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig? Kolla på tv.

98. Vad är du tacksam för idag? Att det finns drickyoughurt i kylen.

99. Var hittade du den här listan? http://shinysatellites.blogg.se/

100. Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät: Fride Ek, Mille och Muffle.


En listeli lista

Skriv det första du tänker på när du läser:

USA: White America-Eminem

Picasso: Konst

Krulligt: En tjej på Sörbergeskolan med krulligt hår som såg ut som min fårmatta som jag har hemma. Och hon hade alltid en ryggsäck på ryggen.

Frukt: Fruktskål med teckande frukter

Pyssel: Armband, halsband, kort och scrapbooking

Skräckfilm: Psycho

Betty Boop: Johannas klänning med körsbär

Kusin: Patrik, Patrik, Giovanni, Sofie och Elin

Paris Hilton: Hängögon

Dricka: Coca cola

Jesus: Mitt halsband

Doft: Doftljus från IKEA

Julen: Paket och tomte

Vass: Kniv

Varmt: Pappas hus

Medeltiden: Tengils riddare

Pizza: Rinnande fett

Döden: Leif Loket Olsson (När han sitter i trädet och pratar om kaffe och kök)

Blod: Vampyr

Skönt: Fredags kvällar när man har gått i skolan eller jobbat hela veckan

Begravning: Sorg, svart, rosa

Gott: Godis

Bröllop: Vitt och ljusrosa

Kärlek: Hat

Mardröm: E.C

Djur: Katt

Vinter: Snö

Läskigt: Tv4plus (pga deras spökprogram)

Skolan: Allmän ångest och prestationsångest

Mamma: Min Mamma

Fest: Johanna

Ont: Nu

Roligt: Fuck you (pga den frågan innan, hahaha)

Grönt: Kort fult blekt grönt hår

Sockervadd: Tivoli, sött


Anusparasiter

Nu måste jag verkligen flytta, jag fick en sån irritationsattack idag på sundsvalls anusparasitmänniskor, skolan och allting. Det är nästan så att jag flyttar så fort jag hittat lägenhet vare sig Johanna ska med eller inte. Usch vad less jag är just nu. Ska kolla på blocket för 10 gången denna vecka nu.

Jag har lyckats med det omöjliga

Nu har Bobba åkt hem, han kom hit ca 21:00. Först satt vi på mitt rum och störde oss på silikonläppar och sedan gick vi till öltältet. Det var inte så spännande där, i drack nån cider och gick till den lokala tattarpuben. Drack några öl och otrevliga individer samtalade med mig. Han påstod att jag är snyggare än min syster som satt ca 5 cm ifrån mig. Och det tyckte jag inte var ett dugg jävla schysst. Så jag blev förbannad inuti och om jag hade varit full så hade jag säkerligen sparkat han mellan benen eller så.

Han insisterade även på att Bobba var min pojkvän och det blev jag ganska less på även fast det inte märktes. För man får tydligen inte ha kompisar av det manliga könet. Isåfall måste de vara ens pojkvän, kk eller så. Ja, så vi drog hem till mig vid 12 tiden eftersom de stängde då. Satt och snackade och Robert stal min säng. Vilket jag förstår, vem vill inte ligga i min härliga säng lixom? Höhöhö! Så jaa, jag satt på golvet och kollade tidningar och läste högt om mäns sexfantasier och om vad de gör fel i sängen.

Kan ju säga att det hade varit mycket trevligare om vi stannat här hela kvällen pga alla skumma medelålders människor i Timrå. Men så ja.. jag har typ lyckats med det omöjliga. Att få ut Bobba. (No offence Bobba, men att få ut dig är som att sätta en bikini på mig. Näst intill omöjligt.)

Så nu ska jag kolla en massa communitys och logga in på gamla hederliga msn. Tjoosan.

Idioter


Taget ur Desireenilssons blogg.


Jag undrar verkligen om man får vara så dum. Är det ens lagligt? Jag hade svart och rött hår förut. Och nu när jag är blond, är min utväxt svart och röd då? Nej, verkligen inte.

Förövrigt så stör jag mig på alla miss normale och karlarna som väljer dem. Undra om jag också ska bli en sådan så att jag har någon som kan ta hand om mig. Äh, det skulle jag aldrig orka.

RSS 2.0