Myrorna och Tandläkaren

Idag har jag köpt en rosa gardin som jag ska klippa isär så att det blir två gardinlängder. Men frågan är ju vart jag ska hitta denna skrikrosa tråd. Men det löser sig nog. Köpte även en griskudde till min syster eftersom hon fyller år idag. Hon hade ju redan fått två presenter innan men jag kände att den grisen var något som skulle passa henne. Haha! Hon älskade ju iallafall grisar då hon var liten. Det blev 56 kronor för "allting". Så myrorna är bra ibland. När de öppnade så var det otroligt mycket fina kläder och saker där men nu har det blivit lite sämre. Kan bero på att det ligger i Sundsvall kanske. Finns väl inte så många som ger bort sina saker till dem. Men ibland så hittar man bra saker iallafall.

Imorgon ska jag till tandläkaren och det känns fruktansvärt! Hatar verkligen tandläkaren, tycker att de är så okänsliga på något sätt. Man sitter ju där livrädd och spänner sig. Som tur är så är det bara en undersökning denna gång och en massa tjat om att man inte får snusa, dricka läsk m.m. Men det kommer väl något mördarbesked om att jag ska tillbaka och dra ut en massa tänder, borra, rotfylla och sådant fruktansvärt.

Jag ska nog rensa ut min garderob idag, men det finns så mycket fina kläder som jag vill ha kvar "tills jag gått ner i vikt", vilket säkert tar ett jävla tag. Och det är ganska stötande. Men jag ska tjoffsa ihop en hög var åt Mille och Johanna iallafall.

Nu skall min kära syster ha datorn så jag ska nog börja med klädskåpet, tjoosan. 


Bild

Tänkte infoga en bild på mig med min nya frisyr men det får bli en annan dag. Tar en "gammal" bild istället

Ställa om klockan

Klockan ska ju fakstiskt var 03:28 just nu så jag känner att jag kan var vaken ett tag till. Är ju faktiskt inte ens trött. Jag funderar på att inte sova alls och gå och lägga mig tidigt ikväll istället. (Sällan jag brukar det) Men men, sover man dåligt så gör man ju det. Jag har ju trots allt en cs cola (Jolt) som väntar på mig i kylen. En massa kaffe har ju Pappa som vanligt hemma också.

Syster fyllde 31 år igår den 28. Jag, hon och min andra syster var på Birsta City eftersom att jag skulle köpa något åt henne och den andra systern som fyller 17 snart. Lillsystern fick en nörd docka och en fotoram från Lagerhaus som hon valde ut själv och Storsyster fick 100 spänn

Jag skulle egentligen ha åkt in till stan idag men så blev det inte, bland annat för att bussarna är helt efterblivna och går med så långa mellanrum. Uscha!

Nu blev jag popcorn sugen, så jag ska gå och göra Öb popcorn snart, hurra!

Hjärtligt ihjälkommen ska du våras

Samma sak varje morgon jag vaknat sedan den 26 Augusti 2005. Du är först i mina tankar. Men det var annorlunda då.

Jag vaknade, det första jag tänkte på var dig. När du skulle ringa mig, när du skulle komma till mig eller om jag skulle komma till dig. Jag ser dig så tydligt, ditt mörkblonda nästan axellånga hår. Dina vackra, isande blå ögon. Ditt breda jokerleende och din fina höknäsa. Jag ser dig klädd i ett rött linne med svart på ärmarna, du är iförd keps och vita prasselbyxor. Du har med dig rosor och jag vet inte vad jag ska svara. Jag minns inte ens vad jag sa. Men till slut klämmer jag ur mig -Hmm, jag måste...byta kläder!" Du skrattar och tycker att det är roligt. På blommorna finns det ett fint kort. Du skrev inte på det själv för att du skriver så fult säger du. De hänger fortfarande i mitt rum.

Jag minns att jag satt på golvet hos dig och kollade på Sagan om ringen. Det var mer folk där men du är den enda jag minns. Du sitter i den svarta läderfotöljen. Din underbara Mamma antyder att jag inte kan sitta på golvet och att jag borde sätta mig med dig. Hon ler, som hon brukar när hon tycker att något är sött. Jag sätter mig hos dig och det är så mysigt. Jag somnar efter ett tag. Men sedan vaknar jag och fortsätter att låtsassova. För du har din stora arm runt om mig och jag hör ditt hjärta bulta mot mitt öra. Sedan somnar jag åter igen. Vaknar upp av att det känns som att jag faller flera meter. Men det är bara du som burit in mig till sängen.

Du var så snäll, söt och rolig. Jag tror att jag förstört dig. Och jag saknar dig...

Nattsudd

Ja, klockan är ca 00:59 just nu. Hade ju hellre velat sova men det kan jag inte göra nått åt. Kanske dricka ett glas varm mjölk men det är så osmakligt utan halstabletter i. Så det tänker jag ej göra. Nåväl.

Det blidde ingen vinst på bingolotto som vanligt, men det får man väl tåla. En vacker dag så kanske jag vinner den där miljonen som jag tycker att jag behöver. Jag har sett Totoro ikväll, inte hela eftersom att vissa saker var distraherande. Men jag har ju sett den förut så jag ska inte klaga.

Däremot så ska jag klaga på:

*Tekniken i mitt rum. (Det sitter fasst en CD skiva i min spelare, mitt uttag på Tv:n till scartkabeln fungerar ej) Om det nu stavas scartkabel, inte fan vet jag.
*Att jag inte är trött.
*Att jag inte har pengar.
*Min säng som jag tycker är för liten.

Däremot ska jag inte klaga på:

*Sällskapet som sover i mitt rum.
*Att vi har sugrör.

Kom inte på så mycket mer, men det finns mycket mer att inte klaga på. Nu ska jag nog spela Fia med knuff ^^  

www.missbimbo.com

Miss Bimbo är så underbart! Min Bimbo är på lvl 14 nu :D Haha, jag vet att det låter fjantigt men det är så roligt att hålla på att köpa kläder, spela spel, gå upp i level osv!

Snart kommer Leffe hit, han ska agera maskot och lyckoamulett så att jag vinner 25000 på Bingolotto. Jag samtalar med Johanna om missbimbo på msn just nu och det är alltid trevligt ^^

http://negativecreep.blogg.se = Johanna

Pigmentlös och läcker

Nu har jag kollat på Kissies blogg. Mest för att det är roligt att se henne kritisera folk och att se folk kritisera henne. Och jag finner henne så ointressant att det blir intressant. Men aja, palla bortförklara sig om sådant. Jag fick reda på att hon är 17 år eller något i den stilen, det visste jag ej. Trodde att hon var äldre, men det kanske förklarar lite om hennes beteende. Man vet ju aldrig.

Nåväl, det var någon som gnällde på att hon hade opererat tuttarna och läpparna. Är man så osäker på sin kropp så får man väl göra det. Jag menar, skulle jag ha A kupa så skulle jag faktiskt må jättedåligt.
Men den som kommenterade gnällde på att hon hade platinablont hår, hahaha! Det är lite roligt.

Tycker att det är fint med platinablont hår. Men det finns så många korkade blondiner med stora tuttar redan. Det var därför jag hatade näst intill alla blondiner då jag var ca 14 år. Jag såg dem som en mindre värd "ras" i min värld. Men sedan tyckte min förra pojkvän att jag skulle bli blond och jag tänkte på det väldigt länge och kom fram till att: Ja, varför inte. En blondin som inte är fjortis må det väl få finnas här i Sundsvall.

Så det tackar jag faktiskt han för. Men när jag var ganska blond så ville han att jag skulle ha mörkt hår igen, hans förklaring löd: Man vet aldrig vad man har förens man förlorat det. Jävligt otacksamt eftersom att det tar en jävla tid att bli blond!

Nu tappade jag tråden som vanligt men det skiter jag fullständigt i. Jag är ingen Kissie eller Blondinbella och det ska jag kanske vara glad för.
 

Söndag

Idag ska jag vara vaken tills Bingolotto är slut och sedan får jag sova. Har varit vaken hela natten för att jag måste vända på dygnet, vilket passar perfekt på en Söndag. Jag funderar på om jag ska till Nacksta eller ej idag. Jag får se om jag orkar, känns taskigt eftersom jag lovade att komma. Men, men. Jag måste ju få sova, höhö.

Jag tänkte kolla på elgigantens hemsida eller liknande efter en sladd man kan koppla in datorn till tv:n. (Bra jag är på formuleringar just nu) Hoppas att jag och Pappa kan åka och köpa en isåfall. Ikväll ska jag nog följa med Pappa till Mormor och spela bingolotto, haha. Fan vad gammal jag känner mig.

1. Jag spelar bingolotto.
2. Jag vet vem Christer Sjögren är.
3. Jag älskar stumfilmen "Körkarlen".
4. Jag älskar att sticka strumpor.

Lite hemska tecken, men men. Det kanske är bara bra det. Tur att jag inte ser ut att vara 70-80 iallafall. jag kanske är en 74 åring i en 18 årings kropp. Man vet ju aldrig. Men nu ska jag iallafall ta en till kopp kaffe snart och söka efter sladd, tjosan!


I need some sleep

Idag tyckte jag att jag skulle äta mac and cheese och sedan begé mig hemåt. Men så blev det inte, jag tyckte det var en bra idé att stanna kvar. Jag somnade ca 10-11, vet ej riktigt. Sedan vaknade jag ca 1 och kunde ej somna om. Egentligen skulle jag vara med Johanna och Denizze, men det sket sig då jag glömde bort tiden och somnade. (Jag ursäktar att jag inte har hört av mig föresten.)

Nyss kollade jag på Emo/Fjortisar på bilddagboken. Det är en trevlig syssla, man får sig ett gott skratt och ett irritationsmoment i ett. Och man känner sig mer lyckad.

Stefan ringde idag (hyresvärden) Han tyckte att vi kunde mötas klockan 11 på Torsdag, det var en ypperligt bra idé. Jag tänker inte skriva vart jag ska flytta eftersom att det finns folk jag inte vill ska veta. Jag hoppas verkligen att jag får kvällsjobbet som jag vill ha också :)

Nu ska jag göra annat, todeloo!

RSS 2.0