DET OCKSÅ JA!

Hon var inne på sin lunar samtidigt som "han?" skrev till mig på msn. Kan det vara ett tecken mån tro? Hahaha, känner mig så patetisk xD Men det är roligt att luska i det :P 

Fråga till er

Jag vet inte hur många som hört historien om killen som började skriva till mig på lunar men jag kan ta om den.

Ja, det började som en lite trist kväll hemma hos syrran i Skänninge. Både hon och min systerdotter låg och sov. Så jag frågade på klotterplanket eller nått om det fanns något trevligt folk i närheten som kanske hade lust att gå på krogen någon dag. Det blev en jävla massa svar för jag är ju blond och tydligen så har killar fått för sig att man kan skriva vad som helst till sådana. Så de svarade jag inte.

Sedan var det en kille i Norrköping (ganska nära Skänninge). Som började skriva och han verkade trevlig och inte typ "Nu ska vi knulla" kille. Men så fick jag ett mail där det stod i stil med "Jag vill inte höra ifrån dig mer, min tjej blir arg. Blocka mig på lunar" Så jag tänkte, vad fan är detta, en ärkestoffel?  Men så addade han mig på msn och så hade tydligen hans ex tagit sig in på hans lunar och skrivit till mig. För tydligen är man ett hot om man egentligen bor i Timrå.

Ja, men så addade hans tjej mig på msn och höll på att skriva typ "Han slår mig, har låst in mig på ett annat rum nu. Passa dig för honom!" Och en massa osammanhängande bullshit. Jag pratade med honom i telefon just då eftersom att hans tjej hade sagt att jag var hennes kompis som drygade med honom. Så han ville veta om det var sant eller inte.

Iallafall, sedan har vi pratat lite på msn och snackat om att eventuellt så skulle vi kunna ta en öl och träffa varandra då jag är hos syrran. Det tyckte jag lät ganska bra eftersom jag inte känner folk i där hon bor och inte hon heller. Eller jo, några känner hon ju. Men aja. Och så har vi pratat lite på msn då.

Men nu helt plötsligt så börjar han skriva att "Blocka mig, jag har blivit sams med min flickvän igen och jag vill inte ha med dig att göra" "Jag drygade bara med dig" och "Varför skulle jag vilja träffa dig för?"

Och håll tankarna på att hans ex verkligen är svartsjuk och tar sig tydligen till allt för att få han tillbaka. Hon sa till och med att hon hade sms ifrån mig (Ja, hon har sökt upp mitt nummer på hitta.se) Och hon har hittat på en massa roliga saker.

Men nu lyder frågan: Ska jag ringa upp han någon dag och fråga om det verkligen är han som sitter på msn och skriver så? Eller ska jag bara skita i det? För jag är ju inte så intresserad av killen då vi aldrig träffats. Men det skulle vara roligt att veta om han är en sådan stor toffel som han verkar just nu på msn.

Vad tycker ni? Johanna, Panda, Mille? Hmmm? (Vet att min läsarkrets sträcker sig så långt ungefär :P)

Snygga karlar

Nu ska jag ladda upp en bild på fyra snygga karlar och hoppas på att kvällen blir bra. Tvivlar på att kvällen kommer att bli super men man kan ju hoppas iallafall.


Gör så att allt jobbigt försvinner

Jag är så less på alla jobbiga drömmar. Jag drömde att jag, Erik och hela högen var på typ ett jättefint hotell där det fanns klarblått vatten och det var underbart. Vi skulle spela typ med laserpistoler och grejer. Och det var jättefint. Jag satt i Eriks knä och kramade om honom. Jag visste att han snart skulle lämna mig så jag tog en massa kort med oss och myste jättemycket med han. Allt jag kommer att tänka på idag är han, och hur alla försvinner ifrån mig. De jag trodde var mina kompisar då. Jag hatar såna här dagar, speciellt då man får mer saker slängda i ansiktet som är jobbiga.

Usch...

Det var längesedan jag kände mig så ensam och övergiven som jag gör nu. Jag har lyckats blivit ovän med en kompis och som det verkar så han den ingen lust alls att umgås med mig mer. Jag orkar inte åka på skolan längre. Jag orkar inte åka till kompisar. Jag hatar att åka buss. Hatar att sitta där på skolan och känna mig utanför. Vad ska jag göra? jag vill inte sluta som ett socialbidragsfall. Allt känns så jobbigt just nu.

Äggning

Måste bara tillägga att jag inte ser något fel i halvnakna bilder så länge de är smakfulla.

Min mest avslöjande bild

Gick inte att ladda upp den i det andra inlägget så här kommer den.


Nakna fula brudar

Hittade en väldigt osmaklig tjej på lunar nyss. Hon hade väldigt fult ansikte och inte så mycket till kropp. Dvs, inga tuttar, inga höfter. Men så länge man posar halvnaken så kommer man att få kommentarer om hur jävla snygg man är. Även fast man kanske ser ut som en liten gris med smink. Så till alla tjejer som vill höra hur snygga de är ska jag ge tips till nu.

1. Posa i underkläder. Och då menar jag verkligen överposera, tuttarna upp i vädret och svanka som fan.
2. Det spelar ingen roll hur du ser ut i ansiktet. De flesta killarna förstår bara att: Detta är en halvnaken tjej, henne ska jag bli kåt på och skriva saker som: Grr ;D och heeetiiing <3<3<3 msn?
3. Bli inte förvånad om du blir addad på msn av 10 pers per dag.


Som avslutning ska jag ladda upp den mest avslöjande bilden jag har.

Mys!

Jag känner starkt för att mysa idag. Och jag skiter nästan i vem det är jag myser med. Så länge det inte är Mamma eller Ida, haha. 

Jag vill också bjuda hem Johanna, Panda och Mille och sitta på altan och dricka coca cola  och grilla i solen. Ooh ja, Mamma var och köpte en elgrill idag. Då kan man grilla grillspett och grejer. Värsta skillat, och ta ett glas rödvin i solen. Nog för att det är mulet nu, men solen bör komma fram snart igen tycker jag.

Nu ska jag kolla hur min bimbo mår, todeloo.

Ge mig pengar, en redig dase och en massagestol!

Jag saknar tydligen poäng för att få välja individuella val, så jag ska få gå till Sune eller vad fan han heter och han ska visa vilka val det finns. Vad fan kommer det att finnas då?? Idrott eller? Det kommer säkert bara att vara en massa värdelösa val. Och så blir jag förbannad på att det står vilka andra de skickat samma mail till. Hatar den jävla skolan!

Nu ska jag kolla på Projekt Runway och längta efter en symaskin.

Less på Timrå

Snart är det sommar. Jag vill inte spendera den här. För jag vet att jag kommer att se Erik och hans pack åka runt i hans bil. Och jag kommer att vilja vara den som sitter brevid honom. Usch, vill verkligen inte bo här längre.


Vill ha söndagsfettma

Jag vill ha cola, mjukglass och en fet hamburgare! Men jag har inga pengar så det får bli till att äta fiskpinnar och mos istället. Jag har så jävla ont i fötterna, det är fruktansvärt. Och ingen är social på msn heller. Håhåå jaja, nu ska jag kolla hur min Bimbo mår. 

Vad ska jag göra nu då?

lockan är 06:15, jag sitter och dricker kaffe och jag har redan sminkat mig och fixat håret. Nu fattas det bara att klä på mig. Jag vill ha kjol, strumpbyxor och mina röda skor men jag hittar inga strumpbyxor och folk glor så jag orkar nog inte ha på mig det idag.

Mjaa, vet inte vad jag ska skriva mer. Har så tråkigt, det var därför jag tänkte lägga in ett till blogginlägg, haha.

Vill flytta

I höst vill jag fan flytta. Jag ska göra allt för att få kvällsjobb och göra allt för att inte Malle ska ångra sig om saken. Det ska fan bli skitbra. Och om man är trött och inte orkar gå ut på helgerna och om Malle är hemma, så kan man sitta och titta på Disneydags och fetta popcorn! Med svågern så klart. (internskämt)

Men jag har funderat på detta. Min syster och hennes tjej bor mitt i stan. Och då menar jag verkligen mitt i stan. Man kan se torget från hennes fönster. Ja, iallafall. Deras hyra är på typ 5000 nånting. Vilket inte är dyrt alls om man är två på att dela och om båda har jobb och studiebidrag. Så man ska nog kunna hitta någon stadsnära lägenhet. Min syster bor i en 2:a. Men det känns mycket större pga alla rum är stora (förutom badrummet) och har högt till tak. Hoppas att man kan hitta något sådant. Fast helst en 3:a så att man kan ha karlar på rummet, hahaha!

Jag somnade ca 21, 22. Och vaknade 3 inatt. Skitkul då. Kan inte somna om alls. Vaknade kanske 2 egentligen men somnade om och vaknade och somnade om, ja.. osv.

Det var en fet tjej på tv:n nyss som tröståt då hon grät. Förstår verkligen inte hur man kan göra det. Om jag mår riktigt piss så kan jag inte äta ett dugg. *komma från ämnet totalt*

Aja, ska till kuratorn och syon imorgon. Hon kommer säkert att säga att jag borde börja IV eller nått. Vilket jag totalvägrar. Och kuratorn kommer att surra om vad jag ska göra för att må bra och få bort alla jobbiga tankar. Men inatt drömde jag om att jag och fler folk var i min stuga. Det typ spökade där och jag var grisrädd. Jag låg i en utav sängarna och ville ha en särskild person som skulle sova brevid mig för att jag var rädd. Men tro på fan att denna gång var det inte Erik! Jag ser det nog som ett litet framsteg.

Ja, men nu ska jag nog spela nått töntigt spel, haha.

Desireé Nilsson - Med ensamrätt på bland annat blont hår och smilies

Detta får ni inte göra enligt lag:

1. Blondera er
2. Använda ljusrosa läppstift. Eller om det är någon slags blandning av idomin och rosa. (Men vem skulle vilja det lixom?)
3. Inte använda smilies ex:   :) :P ;)
4. Inte använda engelska mitt i en svenskskriven bloggrad ex: Jag var hos frisören idag. Shit! Vad nöjd jag är. Jag älskar att vara blond, gillar ni det inte så kan ni dra åt helvete. Got it? ;)

Det kommer nog att läggas till mer på denna lista.

Jag bryter hittils mot 3 av dessa regler. Punkterna 1, 3 och 4.

Punkt 1: Min ursäkt: Jag är snart 19 år och jag bestämmer själv om jag vill se ut som en dum blondin. Huvudsaken att mina nära vet att jag icke är det.

Punkt 2: Min ursäkt: Jag började använda internet och därmed msn då jag gick i 7:e klass. Det var år 2003 om jag inte misstar mig.

Punkt 4: Det har säkert hänt. Och kommer säkert att hända igen.


Så med detta avslutar jag dagens möte om Desireés nyinstiftade lagar i Svea Rikes Lagbok.


Dresscode

Dresscode är ett uttryck man använder om man tex ska ha en festlig tillställning med ett speciellt klädtema. Exempelvis då Johanna hade sin fetishfest. Då var ju dresscoden såklart fetish/porrig. Eller tex som jag såg på Ugly Betty en gång då de skulle ha svart/vit fest. Och då skall man ha svarta och/eller vita kläder.

Så att ladda upp en bild på sin blogg med rubriken "Dresscode" är totalfel och det är något som faktiskt stör mig en aning. 

Sms

Fick ett sms nyss av Erik. Han undrade om jag hade varit otrogen när vi var tillsammans och han bad mig svara kort. Nej, svarade jag ju såklart. Fick sedan ett tillbaka där det stog att han aldrig varit otrogen heller. Men jag vet att han har det. Inte kroppsligt kanske. Men han var kär i henne när han var tillsammans med mig. Det märktes och det kan ha varit en av faktorerna till varför han lämnade mig.

Jag önskar att hon aldrig funnits. Jag saknar honom fortfarande. Lika mycket som innan. Och jag hatar det, för han saknar inte mig. Tur att han slutat skicka sms bara med tanken att jävlas iallafall. Men det gör lika ont att få ett sånt sms som jag fick nu. För jag vill inte tänka på honom. Men jag gör det hela tiden och det gör ont. 

I hate people

Som jag citerar från GG Allins låt. Jag hatar verkligen människor. Otrevliga äckliga individer som svassar runt och tror att de är något. Smala äckliga människor med högklackat och pengar. Usch!

Jag ska skaffa mig ett äckligt förhållande och stadga mig. Celibatera från alla äckliga fester (förutom dem jag vet mina vänner är på.) Jag ska sitta hemma med honom på Fredagskvällar och kolla på hyrfilm och äta popcorn.

Skitlördag

Först åkte jag till Nacksta och hade ganska så trevligt med Johanna, batman, spindelmannen och någon annan dåre. Och sedan skulle vi till krogen, så jag mötte Leffe och hans Öviks kompisar. Hade SKITTRÅKIGT till typ halv 3. Så jag gick till tågstationen och väntade på Mamma. För hon skulle hämta Ida ca 20 i 4. Leffe var trevlig och kom och väntade med mig ett tag iallfall.

Men denna kväll var inte värd att lägga pengar på. Jag skulle ha varit hemma och celibaterat istället. FAN vad TRÅKIGT jag har haft. Alla äckliga individer glodde på mig på krogen. Ska aldrig gå utan mina vänner igen.


Det blir stan ändå!

Nu ska jag snart skynda mig till bussen och åka till Nacksta där Johanna, Spindelmannen och Batman håller hus ^^ Vet ej vilka mer, men ändå. Det blir säkert trevligt, hej hej.

SKITLÖRDAG

Idag vaknade jag upp av att jag trodde att nån idiot som stog och sjöng, men sedan insåg jag att det var min alarmsingnal på mobilen, haha! Hade fått ca 5 sms och en massa telefonsamtal som var missade, förstår inte att jag inte vaknade av dem under natten :S. Men ja, så kan det ju också gå.

Sitter just nu och inväntar ett telfonsamtal förhoppningsvis så rings det snart för jag har varken sminkat mig eller fixat håret. Sitter med stortröja, shorts och en filt också. Ska nog göra mig klar snart. Ska kanske in till stan. Är så less på att sitta inne idag. 

Ska skicka ett sms nu från nån gratis sida så karljäveln inte glömmer att ringa. Har fortfarande inga pengar på mobilen vilket sänker det sociala livet med ca 50 %.

Nähä, det blir ingen JÄVLA UTGÅNG!!! JÄVLA SKIT, ÄR SÅ LESS!!!!!!!!!!


Gillas och gillas ej

Detta gillas inte av mig idag:

*Urinvägsinfektion.

*Föräldrar som låter sina äckliga ungar springa fram och tillbaka och upp för trappan i tåget.

*Barn som pratar hela tiden, ex: Mamma, mamma! Vad heter en sån?! Mamma: Konduktör... Unge: KONDUKTÖREN!!! Vad gör man med den? Vad har man den till? Bla bla bla bla! Och det tåget gick från Norrköping (säkert ännu längre) till Gävle, folk vill faktiskt sova på tåg!

*Min brist av pengar på mobilen.

*Att åka buss från surGnarp.

*Tv utbudet ikväll.


Detta gillas:

*Tranbäsjuice

Läskiga tåg

Usch, är så nervös att åka tåg imorgon =/ Önskar att jag hade någon att åka med. Ska byta två gånger. I Norrköping och i Gävle tror jag. Eller om det var tre ställen :O Jag minns ej. Jaja, ska snart gå och lägga mig tror jag. Ska upp "tidigt" imorgon. Ca 9, haha.

Nu kommer jag fan inte på mer att skriva xD

MÄTT!

Jag känner faktiskt mig lite trött just nu. Så jag ska nog lägga mig snart om inget annat kommer i vägen. Är fruktansvärt mätt just nu, köpte en gyrosrulle på pizzeria 2000. Jävligt god må jag säga. Åt ca 1/3 av den då jag kommit hem. Men nu har jag ätit några tuggor till och jag är så mätt att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Intressant att veta va? Nej, men nu ska jag kolla runt lite på fjomp sidor ^^

Skänninge

Är hos syrran nu här i Skänninge. Det är fruktansvärt varmt här vilket är jävligt skönt, ingen snö finns det här heller :D Jag funderar på vad jag ska göra imorgon. Min systerdotter ska tydligen äta pizza så jag får se vad jag ska äta. Kanske pasta om de ska på den pizzerian jag hoppas på, haha.

Det gick ju bra med tågen hit iallafall. Hem är lite läskigare för jag ska byta en massa. Tror att det är 3 eller 4 ggr jag ska byta. Hoppas att jag inte blir strandsatt i Norrköping eller liknande, det skulle vara väldigt skrämmande. Men nu ska jag nog spela lite resturangspel. Hej, hej.

Mörka, poetiska äckliga människor



Jag hittade en groteskt person idag på bilddagboken. Tog kort i badkaret, skrev om hur det var att fota och att hon minsann kände en väldigt bra "fotograf". Och så fort man har suttit på behandlingshem, skurit sig, mått allmänt dåligt så MÅSTE man ju blogga om det och skriva poesi och tro att man är bäst på allt!



mår du dåligt utan speciell anledning
har du suttit på behandling ev Psyk
har du skurit dig
har du "annorlunda" kläder (helst svart/rosa och minst 1 piercing i ansiktet)
har du en mörk personlighet och skriver noveller

VÄLKOMMEN TILL BLOGGVÄRLDEN!!

Jag kan ju medge att jag MYCKET hellre läser Kissies blogg än era iallafall. Man orkar inte läsa saker med en massa dolda meningar hela tiden.                                 

Så här poetisk är jag i mina val av bilder. Jag ska skriva en rad om den poetiska händelsen.

Jag klev på en cylinderformad glasbit. Blodet som rann strax under min fotknöl var inte ett dugg poetiskt. För det var blod!

And i blame you

Jag somnar 23, vaknar 2 och kan inte somna om.
Jag kollar mig i spegelbilden och vad jag än har på mig, vad folk än säger så är jag: En fet kossa.
Jag går till bussen med rädsla och paranoia att hans flickvän ska sitta på bussen.
Jag kommer till Navet med rädsla och paranoia att jag ska se hans flickvän.
Jag kommer till skolan och det är relativt bra.
Tills jag ska hem för då måste jag åka buss igen och genomlida samma saker igen.
När jag väl kommer hem så sviktar mitt mående men han är alltid i mina tankar. Även om jag spenderar min dag med kompisar.
Och sedan somnar jag, vaknar och det går runt igen.

Jag är så less på allt.


VARFÖR??!!

Att jag aldrig ska kunna få en jävla natts sömn nu för tiden! Jag somnade ca 23 och vaknade självklart ca 2. Jag säger bara, sällan! Jag är så less på att inte kunna få sova! Och imorgon måste jag på skolan. Och så ska jag prata med kuratorn, vilket kommer att bli asjobbigt. Gillar inte att prata med folk jag inte känner om hur jag mår. Men det är annat om jag skriver det för då slipper okänt folk se mig böla om allt. Jag orkar verkligen inte med skolan längre, jag har gått i skola i snart 12 jävla år och jag blev skoltrött i 8:an! Fyfan vad less jag är.

Mitt hat mot snuttigullpar

Jag hatar snuttigullpar nästan lika mycket som jag hatar att vara ensam och inte ha någon att älska. Det var två tjejer på busshållplatsen när jag skulle hem idag som stog och pussades och smackade och fnittrade hela tiden tills bussen kom. Hatar sådana par, som ska hålla på att snuttigulla sig offentligt. Eller typ på internet. De pratar med varandra i telefonen varje dag men de måste hålla på att skriva "Jag älskar dig <3<3<3<3<3<3<3<3" exakt varje dag på sidor som lunar och bilddagboken.

Det värsta med allt är nog att jag blir så förbannad på dem bara för att jag egentligen vill ha ett förhållande. Men det kan jag ju inte tillåta mig själv att ha eftersom att om jag blir tillsammans med någon nu så skulle jag förmodligen bara prata om Erik hela tiden (min förra pojkvän). Och det skulle inte den nya gilla och typ lämna mig på en gång. Så jag får nog vänta med ett förhållande ett bra tag till. Om det ens kommer att kunna hända.

Aja, men nu ska jag skriva vidare med lite nattvaket folk på msn.


Kan ej sova

Klockan är nu 03:43, jag har astråkigt och har ont lite överallt. Snart ska Leffe kliva upp och gå på jobbet och jag vet ej om jag ska på skolan idag. Somnade vid 9 tiden och vaknade 12 och kunde inte somna om. Fyfan vad jag hatar det. Drömde joobbiga drömmar som vanligt också. Aja, nu kommer jag inte på vad jag mer ska skriva. Ska väl gå tillbaka till sängen och iallafall försöka vila lite snart.

Jag hade tråkigt så jag gjorde en lista

Fördelar med att vara man

-Du kan vara snygg även fast du är lite överviktig.

-Du behöver inte sminka dig och göra dig fin.

-Du är attraktiv om du är en elaking.

-Du kan fisa, rapa och ta dig på könsorganet utan att skämmas.

-Du kan jävlas hur mycket med din flickvän och hon kommer ändå tillbaka till dig.

-Du mår dåligt en vecka efter att du dumpat din flickvän och sedan skaffar du en ny och mår kanon igen.

-Ifall att din gamla flickvän skulle vara ledsen och vilja ha tillbaka dig och du inte orkar med henne så kan du bara hota med något.

-Du njuter av att vara otrogen, helst med hennes kompis.

-Du har fri tillgång till hennes kompisar och utifall att ert förhållande inte skulle fungera så kan du ju bara byta ut henne.

-Du tänker aldrig på din gamla flickvän och när du gör det så mår du inte alls dåligt av det.

-Du har inga känslor så du mår inte ett dugg dåligt av att läsa detta.



Nackdelar med att vara kvinna

-Du anser dig fet om du väger 1 kg för mycket än vad BMI säger att du ska.

-Du måste sminka dig och göra dig fin och ändå är du inte nöjd.

-Du är en slyna/bitch/hora om du är elka och inte attraktiv.

-Du kan inte fisa eller rapa offentligt. Du kan inte ta dig på könsorganet offentlig även ifall att det skulle klia förfärligt. För då är du äcklig och skabb.

-Din pojkvän kan jävlas hur mycket han vill, du känner att det är ditt fel och måste komma tillbaka till han.

-Du mår skit i flera år efter att din pojkvän dumpat dig och kan inte starta ett nytt förhållande eftersom du är oförmögen att älska någon annan igen.

-Om du ringer din gamla pojkvän och vill prata ut så slänger han bara på luren. Men om det är något som han tycker är viktigt så måste du lyssna på han.

-Du mår skit om du är otrogen.

-Du har fri tillgång till hans killkompisar, för de är också dina vänner. Men när han dumpar dig så dumpar hans kompisar dig också.

-Du tänker alltid på din gamla pojkvän och du mår skit av det hela tiden, även när du sover.

-Du har känslor.


Sjukhetsministern

Jag har haft ont i huvudet, nacken och ögonen sedan i förrgår. Det är asjobbigt att kolla åt olika håll för att det gör ont i ögonen. Nu har jag illafall tagit 2 alvedonbrus så det är lite bättre i huvudet iallafall.

Igår klev jag på en glasbit som var typ halvt cylinderformad. Så jag fick ett sår ungefär vid fotknölen och jag blödde som en gris. Men klart det ska hända när man är på väg till köket för att hämta vatten medans man är sjuk. Rena blodbadet, tog fan i mig kort på det också. Förstår inte hur ett 1 centimeterssår kan blöda så mycket. Må väl ladda upp nån bild på förödelsen snart. Men jag vet ej vart kamerasladden är. Men det löser sig det med.

Nu ska jag vänta i 2 minuter på att min, Idas och Annelies bimbos får pengar. Sedan ska jag fixa med dem lite och sedan förmodligen gå och lägga mig. Ja, nattens.

Hur kan du göra så ont?

Jag vill sova utan att se dig i mina drömmar.
Jag vill bo i Timrå utan att vara rädd för alla vita volvobilar jag ser.
Jag vill kunna gå på Rimi och handla utan att vara rädd att träffa dig.
Jag vill kunna åka buss utan den oro att jag ska se din nya flickvän där.


Men jag vill se dig när jag vaknar.
Jag vill bo i Fagervik med din vita bil parkerad utanför.
Jag vill gå på Rimi och handla med dig.
Jag vill åka buss till Härnösand med ett leénde på läpparna.


Du är överallt och ingenstans, jag hatar det.


Kunskapständer

Det är alltid lika spännande att vara vaken klockan 01:38 på en skolvardag! Det är Knight Rider på tv:n och datorn är så seg att man inte ens kan spela Gold Miner Vegas, och då är det illa.

Idag vaknade jag ca 14:00. Fick lite ångest då jag kom på att jag skulle handla på stan med Johanna eftersom att jag vaknade så sent. Men som tur var så hade hon också sovit över, haha.
 
Så vi gick och kollade på H&M och hon köpte en present till hennes kompis Isabelle. Och jag köpte en jacka, igen. Nu har jag 2 oänvända jackor som bara suktar efter mig. Jag har bestämt att kvinnor med extremt stora höfter inte ska ha fula kläder, det var därför jag köpte den jackan eftersom den var fin. Och jag skiter i om folk glor på mina extrema höfter i den jackan för den är skön tillsammans med mina nya skor, rött läppstift och röda diadem, så det så! Hohooo!

Jag bokade om tandläkartiden iallafall, har ingen lust med att de ska vara och pilla på mina onda visdomständer (jag funderade ett tag på vad de hette, fick fram kunskapständer och vetenskapständer.) Det är alltid lika roligt att glömma namnet på saker och ting. Tänderna är iallafall på väg upp så det gör ont och det är synd om mig.

Nu ska jag kolla min Bimbo ^^

RSS 2.0