MUHAHA
Diskpaus"Hej! Förlåt, men jag fattar inget... varför skriver du leave you alone om du gör blogg med kommentarsfält?

Föressten, har du testat att baka scones? Det är gott-eli-gott-gott :)

Good blog :)"

Jag vet faktiskt inte varför jag gör ett helt inlägg om detta, kanske är det för att jag slipper diska på ett tag eller så är det för att folk klagar på att jag aldrig bloggar. 

Ja, men i alla fall. Svar på fråga ett lyder: För att jag menade det verkliga livet. Jag vill jävligt gärna ha en egen lägenhet som jag kan vara ensam i så att säga.

Fråga två: Icke, har ej bakat scones. Mest för att jag inte har råd gissar jag på. Tror att jag håller mig till mina köpta kuvertbröd ett tag till, höhö.

Bubbel, bubbel

Jag lider av Johanna syndromet idag. Jag drack igår och så vaknade jag typ vid 10 tiden idag och kunde inte somna om. Har dock för mig att Johanna brukar vakna tidigare. Christian ligger och sover, börjar bli tråkigt nu. Jag hade faktiskt roligt igår, trodde inte det först. Det enda jobbiga var att ta sig i och ur bubbeln. Man var tvungen att snabbt som fan skyla sig med första bästa dyngsura handduk.

Jag vill fixa i lägenheten idag men jag har ingen bil så vitt jag vet. Ska nog ringa Pappa igen och höra om jag kan låna hans. Jaoo... men nu ska jag väl försöka hitta kläder då.

Jag vill ha sommar!!!

Bilder från när jag var i Skänninge. Kommer förhoppningsvis inte må dåligt över nån jävla karl denna sommar dock! Niiice.Leave Me Alone

Jag är så jävla less på att jag aldrig kan vara ifred. Jag vaknar alltid när jag ska sova eftersom det alltid är folk exakt överjävla allt pga att det är ett jävla vardagsrum jag sover i. Om jag åker ner till varvet så finns det inte ett skit att göra. Jag kan städa och allt sånt jävla pisstråkigt. Jag kan inte titta på tv (vi har ingen) jag kan inte sitta med internet (vi har inget). Jag kan inte ens sitta i köket. Allt är så jävla piss och jag vill bara kunna vara ifred till någon vänlig jävla själ kommer och säger att "Nu ska vi festa".

Stekt banan

Nu fick jag en sån där jävligt bra idé igen så jag ska ställa mig och steka banan i stekpanna med socker och apelsinjuice. Glass måste jag ju också ha, det finns faktiskt "hemma" :S Köpte den sist jag hade råd med onödigheter.

Kenza

Kenza - Den mänskliga kopiatorn
Stugan

Några idioter har vandaliserat en stuga som ligger väldigt nära vår. Jag funderar på att åka dit ikväll och kolla om det rört vår också. Fyfaaan om de har gjort det!! Det finns ju ingeting att stjäla där!! Möjligtvis oboy från 2005 och ett fiskedrag! Hoppas den är okej.Jag kanske slipper skiten!!

WOH! Fick tag på hyresvärden och vi kanske slipper lägenheten redan den sista :D Min första karl skall flytta in nämligen!

Nu är frågan: Väger detta upp att han var otrogen mot mig när jag var 14?
Jag tror nästan det jag!

Slampa

Men guuud aaah, jag förstaar inte vaffö folk kalla mig för slampa. Jag har jju bara rolit!! Ni e avunsjuka!!!!!


*Laddar upp en osmaklig bild på mig i underkläder*

IFH Properties

Nu får jag inte tag på IFH Properties igen! Jag lämnade mitt hyreskontrakt i deras brevlåda för någon vecka sedan men inte en jävel har hört av sig! Jag ska åka dit idag och kolla om mitt brev ligger kvar i lådan.

Inte idag

Idag så finner jag det ytterst svårt att skratta åt eländet. Sociala frågade mig "Knarkar du?" men de trodde inte på mitt svar så imorse var jag och kissade i en jävla burk framför en annan människa. Självklart så visade sig det att jag inte knarkar alls vilket sociala ska få upptryckt i ansiktet. Skulle egentligen ha skickat med själva urinet men det kändes lite för drygt. 

Sedan var jag på Arbetsförnedringen. Han ifrågasatte om jag bara ville ha aktivitetsersättningen för att få pengarna. Jag sa att jag självklart vill ha ett jobb men att jag faktiskt måste kunna försörja mig själv vilket jag inte kan göra nu. Han sa "Jag vill inte verka kall men vi har ingenting med försörjning att göra." I mina öron lät det som "Jag vill inte vara otrevlig men vi skiter i om du har någonstans att bo. Något att äta. Kläder på kroppen." Så nu gissar jag på att jag får vänta i 3 månader till med att få ersättning.

Den 3 Mars har jag trepart med Aktivator och Sociala. Det kommer inte att bli tal om några drägliga summor pengar där heller. Jag får inget bostadsbidrag heller eftersom min "sambo" tjänar för mycket pengar. Om båda får 3917 kronor i månaden så är vi inte berättigad bostadsbidrag. Jag får 3700 kr. Om det skulle vara någon krona mindre så skulle vi få ca 200 kronor i bostadsbidrag men Adam tjänar för "mycket".

Vi är tydligen inte två separata personer, vi är en jag och Adam. Som ett gammalt gift par som delar på allt. 

Snart ska jag till praktiken också. Jag tjänar ingenting på det ännu men jag har åtminstone något annat att tänka på i några timmar.

Drömmar

Drömde att jag skulle festa med bland annat Johanna och Agnes. Jag sa att jag inte kunde eftersom jag skulle upp på praktiken, då sa Johanna att hon skulle upp klockan 5 nästa morgon. Då tyckte jag att det var okej så vi satte oss i en slags glasbar med glasstolar och allt. Då körde det en buss emellan glasväggen och ett berg som skulle ta självmord. Jag höll på att stryka med också.

Drömde även att jag simmade till en ö med Christian, han höll ner mig under vattnet och jag skrek typ "Släpp mig!!" under vattnet. Då drygade han och sa "Vadå, pläpp mig?". Han höll också på att döda mig. Varför vill alla ta livet av mig i drömmar??

Till råga på allt så var Christians ex tjej där. Hon var värsta psyko och satt i vår hotellsäng med en nalle och täcke. Christian tyckte synd om henne för att hon ville ha honom tillbaks så han gick iväg med henne och typ höll henne i sin famn och pratade med henne. Värsta toffeln mot sitt ex!

Sedan var det något skit om att Boris glömt smörpaketet på en annan ö så jag simmade och hämtade det och fick akta mig för monster. Öppnade även lådor datorspel style och det ploppade ut guldpengar.

Jag drömde också att jag var i stugan. Satt och målade, sedan såg jag en dörr och tog lös den. Satte den på stranden och knäppte kort och sa : -Den här bilden ska jag kalla "Öppna din dörr". Pappa hittade ett gammalt skepp som flytit i land som var svart med karaktärer från "Animal Treasure Island" och Ida och jag vart skitglada för att vi nästan hade glömt bort den.

Sedan ringde jag Bobba (drömde fortfarande) och sa att jag drömde att jag knäppte kort på dörren och kallade den "Öppna din dörr". Ännu en dröm i en dröm så att säga. Johanna hade även fått skitskumma ögon så hon såg ut som en kines :S

Skratta åt eländet

Sminket vägrar att sitta kvar så att säga. -Kenna.
Förstöraren

För andra gången på omloppet av 2 månader blev jag frågad "Knarkar du?" av min socialsekreterare. När det känns som att allt är värdelöst, man har inga pengar och snart ingenstans att bo, ska man gå och börja knarka då? Med vilka pengar? Jag tror även att man måste ha ett väldigt instabilt psyke, mitt är inte på topp men inte fan skulle jag lägga pengar på knark istället för på mat.
Det kändes även som att hon kallade mig fet i smyg när hon sa "Du kan säkert bo hos din Mamma, jag tror inte att hon vägrar släppa in dig. Då får du säkert bra sömnrytm och bättre mat." Påstår hon att jag inte kan laga mat och att jag bara äter pizza? Hur ska jag ha råd med pizza? Vi hade nästan 2 kilo köttfärs i frysen. Jag köpte tomater på burk, selleri, ingefära, potatis och buljong och gjorde både soppa och köttfärssås då vi råkade ha en skvätt grädde kvar i kylen.
Jag kan lägga mig i tid om jag vill, jag somnar bara inte när jag vill. Jag har för mycket att tänka på. Jag har pengar att tänka på. Jag skyller allt på mig själv att jag inte har några. Jag var dum, jag trodde att jag skulle klara av att gå kvar på projektet. Jag trodde att jag skulle få de där 12 000 i månaden. Jag vågar inte säga det till Mamma eller Pappa. Pappa kommer att bli arg och Mamma kommer att bli besviken.
Jag förstår inte varför jag förstör allt.
För andra gången på omloppet av 2 månader blev jag frågad "Knarkar du?" av min socialsekreterare. När det känns som att allt är värdelöst, man har inga pengar och snart ingenstans att bo, ska man gå och börja knarka då? Med vilka pengar? Jag tror även att man måste ha ett väldigt instabilt psyke, mitt är inte på topp men inte fan skulle jag lägga pengar på knark istället för på mat. Det är ju bara att kolla på min kroppsbyggnad så förstår man.


Det kändes även som att hon kallade mig fet i smyg när hon sa "Du kan säkert bo hos din Mamma, jag tror inte att hon vägrar släppa in dig. Då får du säkert bra sömnrytm och bättre mat." Påstår hon att jag inte kan laga mat och att jag bara äter pizza? Hur ska jag ha råd med pizza? Vi hade nästan 2 kilo köttfärs i frysen. Jag köpte tomater på burk, selleri, ingefära, potatis och buljong och gjorde både soppa och köttfärssås då vi råkade ha en skvätt grädde kvar i kylen.


Jag kan lägga mig i tid om jag vill, jag somnar bara inte när jag vill. Jag har för mycket att tänka på. Jag har pengar att tänka på. Jag skyller allt på mig själv att jag inte har några. Jag var dum, jag trodde att jag skulle klara av att gå kvar på projektet. Jag trodde att jag skulle få de där 12 000 i månaden. Jag vågar inte säga det till Mamma eller Pappa. Pappa kommer att bli arg och Mamma kommer att bli besviken.
Jag förstår inte varför jag förstör allt.

Trepart

Jag är så sjukt, sjukt trött. Sov nyss i någon timme så att jag åtminstone ska klara av lite idag i alla fall. Ska på Aktivator och ha trepartsmöte med sociala. Tänk om jag får en rimlig slant för en gång skull :O Tänk om jag kan betala räkningarna!

Parra Akt 2

Jag ville se Paranormal Activity men Christian tyckte att det var mindre läskigt att kolla på en dokumentär om jordens undergångteorier.

Kenna: Det är ju läskigt! Jag vill inte dö :(
Christian: Äh, det är bara teorier. Man ska ta det med en nypa svamp.

Jag drömde

Jag drömde

Christian och jag var i rymden. Vi träffades mellan Mars och Jorden och han sa "Ska du med eller? Annars kommer jag strax tillbaka". Han gled till Mars och jag tillbaks till Jorden. Det var som i ett spel för Jorden var jätteliten jämfört med vad den brukar vara. När jag var brevid den så kunde jag se att den var rund. Det var som en helt annan planet, som ännu ett klot bara. 

Jag gick in till ett ställe på jorden där Christians pluton var. De satte sig i en bil och sa att jag måste följa med eftersom att det var farligt på Jorden. Vi åkte i vattenmängder och skulle ducka så som vi lärt oss i lumpen. Men jag har inte gått lumpen så jag försökte bara att göra som alla andra. 

Jag minns inte när Christian kom tillbaks men han gjorde det. Sedan var det något om att jag gick i ett köpcentra och så hade jag skitäckligt hår och ville färga det. Då kom jag på att Elin hade hårfärg hemma hos sig men det var för långt att gå dit.

Error 500Ett felmeddelande förgyllde min natt!
Inzoomning på felmeddelandet


Soppa och Coca-Cola

Nu har jag åter igen skapat mästersoppa. Det känns dock som att det endast är jag som tycker att den är mäster men det skiter jag i. Jag har ju faktiskt skapat något som jag tycker är gott och det finns över 1 kg köttfärs kvar om någon vill äta något annat. Bland det värsta måste nog vara att jag har gjort typ 5 liter jävla soppa så om bara jag äter den så får jag stå i. 
Men alltså vafan.. det är koriander i coca-cola!! Agnes kommer inte att bli glad.

Alla hjärtans dag

Så som många år innan spenderades denna Alla hjärtans dag med underbara människor. 2009 spenderades den med bland annat Johanna och 2010 hemma hos Mamma. Jag tycker inte att det ska behöva vara så speciellt egentligen. Varken jag eller Christian har pengar så det blev inte att vi köpte något till varandra, men det kommer väl det också någon vacker dag då man skaffat en inkomst.

Förra året fick jag gå på Rimi och köpa geléhjärtan med pengar jag fått av Mamma. De är så sjukt goda! Denna gång spenderades den med relativt nya människor. Christian, Boris och Elin. Vi har typ "firat" genom att kolla på ett alla hjärtans dag avsnitt av Simpsons. Det tycker jag räcker egentligen. Det är ju sånt tjat om det överallt annars.Det var bättre förr

Vad hände med Eminem? Alltså jag hatar Rihannas röst. Hon låter som en gnällig målbrottsfjortis. Tacka vet jag Marshall Mathers LP och nästan allt innan Recovery albumet.Ett eget hem

Naaw! Stackars satar som sitter och klickar hem kläder från internet och tycker synd om sig själva för att ha spenderat pengar de egentligen skulle ha till den där 30 000 kronors Gucciväskan :(


Jag vill också kunna klicka hem!!! (och ha ett eget hem för den delen)

Soc tycker att jag ska bo i en 1:a med Christian. Hon frågade om han var ordentlig. Ja, sa jag. Det skulle jag inte ha sagt, då hade de kanske funderat på att hjälpa mig hitta något eget. Jag kunde ha sagt alla hemska saker han har för sig så kanske de hade ändrat sig.


Fruktansvärda saker med Christian som soc måste få veta så att jag slipper bo en 1:a med honom

*
Jag har sett honom ett flertal gånger röka! (3 ggr)
* Han luktar svett om han inte duschar på länge
* Han är allergisk mot väteperoxid och katter
* Han får använda vapen inom försvarsmakten (farliga grejer det där)
* Han snarkar med jämna mellanrum i offlineläge
*Han pratar ett språk jag inte förstår (tekniksaker) 
*Han kan samtala en smula på Tyska (det hotfullaste men ack så fräsigaste språket i världen)


Ja, ni ser ju. Måste jag övertyga dem så måste jag ljuga som fan och det vill jag inte.

MorgonMummel

Sitter och håller ställningarna här i lägenheten jag. Jag ville köra Fire Temple på Aion men Christian ville hellre sova. Jag känner mig inte ens trött än, mår dock illa som en bulimiker som nyss smällt i sig en hel ostkrok och så har jag huvudvärk. Det blir ingen praktik för mig idag så att säga. Ska försöka fixa med pengar och räkningarna idag hade jag tänkt. Får se hur jag löser den biten. Lär ju sitta och vara förbannad och gråta ögonen ur mig bara för att jag inte har råd med elräkningen.Ja, vad ska man skriva annars då. Tänkte på om man behövde uppdatera lite för Johanna som befinner sig på varmare breddgrader. Sommaren fattas mig och djur fattas mig. Jag vill så gärna ha en katt eller ett ostron tänkte jag på men det var inte det jag menade. En katt skulle sitta fint här i soffan. Så stötande att Christian är allergisk!!! Jag blir faktiskt lite förbannad på honom ibland pga det och vill kalla honom töntjävel.Det brukar bara vara töntar som är allergiska nämligen. I alla fall i amerikanska high school filmer. När den coola sportkillen går in i nörden med brillor och mittbena så att han tappar sina skolböcker, papper och måste plocka upp dem. Då tar han alltid upp astmainhalatorn och andas ett tag i den. Sedan när han står på knä, plockar papper och sportnissen skrattar åt honom då är det alltid skolans nya "är hon snygg eller inte brud" som hjälper till. Sedan tar hon ur hästsvansen på skolbalen och blir skitsnygg. Ja, you know the drill som de säger i staterna.Känner mig jävligt dryg just nu. Funderar på att skaffa en sån där frågesak på sidan av bloggen men de som läser min blogg vet ju typ allt om mig redan, så ganska meningslöst kanske.

På tal om det. Varför har jag typ 10 läsare om dagen? Vad vills det egentligen? Vilka är det och orkar jag verkligen bry mig om det? Nääe, tror inte det men ändå!

Nej, fyfan. Nu har jag skrivit för länge om ingenting. Ska dricka vatten och försöka få bort illamåendet.

Kukjävlahelvete

Vad skulle jag göra idag? Jo, jag skulle på praktiken. Det gjorde jag inte, jag vaknade inte ens av väckarklockan! Vad fan! Jag kunde inte sova inatt. Jag somnade då Christian duschade men sedan låg jag vaken då han lyckades somna. Jag vill ha en egen lägenhet! Jag BEHÖVER en egen lägenhet!!

Vad fan ska det vara så jävla svårt att få en inkomst för?? Jag har 200 jävla kronor kvar efter mina räkningar!

Gratis arbetskraft + pengar av soc

Jag ångrar faktiskt inte ett dugg att jag kom till praktiken. Det kändes som att dagen bara for förbi förutom på lunchen då man sitter och äter i 15-20 min och sedan har man inget att göra resten av timmen. Det är ganska tärt, då gör jag hellre något annat. Typ sätter prislappar på saker.

Kollade kontot nyss och jo, det har kommit in pengar. Jag har 300 kr att leva på (mat, nöjen, kläder, hygienprodukter m.m.) WOHOOO!!! eller inte....

Ful

Jag sminkade mig nyss. Jag är inte bara tvingad att gå på praktik jag har även en sån där extra ful dag idag, mina ögon ser skitsmå ut och allt annat är för stort. SKITKUL! Jag vill fan inte åka iväg idag, allt kommer att gå åt helvete.

Gratis arbetskraft

Nu har jag inte bloggat på länge, jag vet ej varför må jag påstå. Har spelat Aion och fördrivit tiden bara. Jag lyckades somna i tid igår vilket leder till att jag inte kommer att missa praktiken på Birsta idag. Jag har ingen aning om hur det kommer att gå. Som det känns nu så kommer jag bara att vänta på att få komma hem. Det värsta med att måsta vara där är att jag inte får ett skit mer pengaväg. Jag känner mig som en efterbliven idiot som bara är där för att ha något  att göra om dagarna.

Det jobbigaste kommer nog vara att äta lunch där. Okända människor som stirrar när man äter sin lasange. Nu vill jag inte ens åka in till Birsta, så jävla illa att jag måste.

Trötta funderingar

Klockan är fur fasun 05:09 och här sitter jag och väntar på att tvätten ska torka lite i torkskåpet. Jag vet att vi bara hade kunnat tagit upp all tvätt och hängt upp det men det kändes som en bättre idé av någon anledning med torkskåp och torktumlare. Rätt så idiotiskt faktiskt.


Vart för övrigt illamående som jag alltid brukar bli om jag är vaken för länge. Så jag tog en tripp till kylskåpet innan det vart värre och tog mig en skvätt lasagne som förövrigt var awesome. I vanlig "Hej jag heter Kenna och varit vaken för länge så jag vill experimentera" anda så smällde jag på med fårost och citron efter att lasagnen och fårosten åkt karusell på glasfatet i micron. Det var faktiskt gott det också. Jag måste dock googla varför fårost inte smälter.


Varför kan inte jag laga mat undrar jag mig för det mesta. Allt är godare då någon annan tillagar det. Jag kommer tex aldrig att lyckas med Johannas pasta al limone så som hon gör eller med Mammas champinjonpaj. Mamma gillar förövrigt inte ens champinjoner vilket titt som tätt får mig att fundera varför hon gör champinjonpaj och varför hon alltid glömmer att be pizzagubbarna ta bort champinjonerna ur sin svenska sallad när hon väl bestämmer sig för att "unna sig."


Ja, funderingar i natten brukar vara återkommande. Ska dock försöka att vända tillbaks dygnet så snart som möjligt. Det är skönt att vakna i tid och vara trött på kvällen. Nu är klockan 05:21. Har jag suttit så länge med bara det här inlägget? Klart jag har om jag säger det men ändå. Känns kortare, går väl snabbare att tänka än att skriva antar jag.

Ode to Bobba


Viktigt inlägg!

Elin... jag äter av dina chips. MUHAHAAAA!! TVÄTTTIDEN FÖR FAAAN!!! Måste berätta för min hemliga pojkvän "C".

Abourginelasange

Kan inte sova så jag klagar på nästan allt som finns.

Auborginelasagne måste vara den mest skapta, överskattade och äckligaste vegeterianmåltiden någonsin. Jag tycker att jag hört tipset så många gånger. "Nyttigt och gott!" Jag tvivlar starkt på det. Augorginer är bland det äckligaste grönsaken/bäret/frukten eller vad fan det nu är som finns. Jag kan tänka mig att bakplåtspapper med lite salt och peppar grillat i ugnen på 120C i 5 minuter är godare och smakrikare.


Varför

Varför du inte ska kolla på porrfilm med din flickvän eller någon du ska ha sex med.

1. Hon kommer aldrig att se ut så som de gör utan att svälta sig själv och betala 55000 för silikonimplantat och det vet hon mycket väl själv vilket leder till att hon faktiskt funderar på att göra det bara för att tillfredställa dig.
2. Hon vet att deras ansikten är mycket, mycket fulare än hennes. Men hon vet att du sitter och runkar framför dessa fula ansiktena ändå. Varför vet hon också och det är pga deras omänskliga kroppar.
3. Det får henne att känna sig otillräcklig då hon inte kan svälja 2 dl sperma och samtidigt "se söt" ut.

4. Hon tror/vet att du kollar på dessa filmer för att bilden av henne inte är tillräcklig.

5. Hon tror/vet att det är dom du tänker på då ni har sex.

6. Det spelar ingen roll hur mycket du än påpekar att hon ser bra ut eftersom att hon vet att du vänder dig till      "vackra kvinnor" när du är less på att se hennes äckliga kropp.

7. Risken att du aldrig någonsin får se henne naken igen ökar drastiskt för varje ny porrbrud hon ser eller känner till.

8. När du påpekar att "Den bruden har minsann schyssta tuttar och snygg kropp" så hör hon "Varför valde jag dig? Du är ju skitäcklig och ser inte alls ut som henne!"

RSS 2.0