Iron Fist upphör aldrig att förvåna

Ska jag någonsin köpa ett par uggsliknande skor så ska det fan i mig vara dessa!

Recension

Sitter och skriver den eviga bokrecension som vägrar att bli klar. Adam syns inte till så jag har ingen att visa youtubeklipp för. Flytten är nära nu! Måste ringa till vaktmästaren och be om nyckeln, kan dock inte göra det just nu eftersom Herr Fis (Adam) har numret till honom på sin mobil. Inga pengar lär jag ha fått heller. För säkerhets skull så ska jag kolla Nordea precis nu. Nä, inte ett jävla pissigt korvöre har jag fått in på kontot. Jag äger 15,73 kronor och 1250 som jag inte kan röra eftersom det är en del av hyran. Bajsigt värre. Nu ska jag fortsätta med recensionen, tjaaah!

Söndag

Det känns som att jag borde göra någon nytta så som att packa, skriva klart uppsatsen eller liknande. Istället så spelar jag FrontierVille i en mörklagd lägenhet. Egon spelar Def Jam, Christian försöker att fixa sin dator och Björn spelar något onlinespel. Nördarnas näste! Jag funderar på att bevägna mig hem snart så att jag i alla fall kan packa om böckerna. Lådan blev lika tung som Anna Book nämligen.

Sundsvall krymper

Igår umgicks jag med bland annat han med hockeylaget som jag, Johanna och Muffle träffade för ett bra tag sedan. Vi satt i hans lägenhet och in kommer... Ylleme, Daniel och Markus! Det är sjukt hur litet Sundsvall är.

*Knock, knock* Penny

Christian konstaterade att jag måste känna mig som Penny i hans, Tommys och Egons sällskap. Det kan jag faktiskt hålla med om lite när de sitter och snackar om XP, DHCP, ICMP, TCP och UDP. Jag vet i alla fall vad XP, så långt sträcker sig min nyfunna nördighet. Nu blir jag smått distraherad, nådigt stötande när någon ser på när man försöker att skapa ett intressant inlägg. Med betoning på INTRESSANT. Ironin känns i luften även om jag är täppt i näsan må jag påstå.

Förskyld

Förskyld må jag påstå att jag är. Till min räddning så finns nässpray och alvedon. Har dock inga brustabletter vilket suger relativt hårt. Det känns som att de hjälper bättre eftersom de är äckligare än att bara svälja ett piller. Egentligen så ska jag inte klaga, jag slipper skolan och Fistrian kom med kyckling, ris och currysås samt en cola från hans moders café. Nu börjar jag låta som Panda känner jag, skall genast sluta upp. Om mat kan ni läsa i hennes blogg och oftast inte i min. 

Som skrivet så försöker jag att fynda julklappar i Oktober. Det är relativt svårt eftersom jag inte har pengar just nu. Men man kan ju alltid söka upp något och inhandla det den dagen då kontot fylls på med diverse slantar. Eller så väntar jag bara tills jag fått lön från kommunen, det blir nog bäst så.

Nu ska jag bedriva tiden med att kolla på tv eller rensa papper om orken tillåter.

Julklappsfunderingar i Oktober

Spekulerar i vad jag ska köpa till kreaturen i jul. Eftersom födelsedagspresenterna inte kom till världen (förutom för Mille) så ska jag satsa på storslagna julklappar. Men jag har så svårt att hitta saker som jag tror att Muffle ska gilla. Kan Muffle kanske komma med förslag?

Jag har funnit en underbar hemsida, jag kan dock inte lägga upp den här eftersom jag misstänker att Johanna skulle satsa stort och handla därifrån. Jag vill nämligen hålla detta för mig själv utifall att jag skulle hitta saker till mina medmänniskor.

Förstörelse och förnyelse

Sitter i just detta nu och bleker sönder håret ännu mer. Blekte det för bara några dagar sedan så det känns inte så bra, men det måste göras om man inte vill se ut som en kyckling i hårbotten. Jag använder mig av Mood hårfärg, ett billighetsmärke. Det värsta av allt måste vara att den faktiskt är helt okej. 

Nu ska jag sluta skriva om hårfärg innan jag blir som alla andra blondinbloggare. I Fredags var det faktiskt röj med alkoholintag och kortspel. Diverse regler tvingades att följas då man skulle inta alkoholhaltiges gedrinken.

1. Ta på köksbänken.
2. Stå på ett ben.
3. Blunda.
4. Smek dig själv.
5. Stå upp.

Det var relativt jobbigt att följa, det resulterade i nakenchock och nerspydda byxor. Han som spydde på byxorna spydde även i fickan, det var faktiskt lite roligt dagen efter. Jag mådde inte speciellt dåligt med tanke på konsumtionen. Endast huvudvärk förföljde mig dagen efter. Muffle, Daniel, Ylleme och Skåningen bestämde sig för att dyka upp, jag vill minnas att det var givande och intressant!

Alkoholförtäring vankas

Den vankas alkoholförtäring mina vänner, en brutal sådan. Muffle ska kanske komma till Timrå nämligen. Jag hoppas verkligen på att detta scenario inträffar snarast. Jag och Adam handlade livsnödvändigheter igår på Ica Maxi så som makaroner, konserver och diverse pulversoppor. Detta gillas oerhört. Sitter just nu på 11 C, ska bevegna mig till Mamma och dela upp grejer som jag fått utav Annette och Lena samt hämta hit den alkoholhaltiges getrinken.

Saker man säger för att få fula människor att må bättre


1. Skönheten sitter i betraktarens ögon.

2. Det är insidan som räknas.

3. Bättre ful än dum.

4. Du är fin på ett annorlunda sätt. 

5. Äh! du ser ju inte ut som Kissie i alla fall.


Flytt

Jag vet inte vilka jag sagt det till så jag skriver det här. Vi fick lägenheten! Jag, Adam och Christian i en 3:a. Det känns så jävla skönt att äntligen ha det klart för sig. Hyresvärden kommer att ringa i veckan förhoppningsvis och be oss komma dit och välja ut tapeter. De ska nämligen renovera i ca en vecka innan vi kan flytta in, min enda farhåga är att de bara har fula tapeter.

Exempel på fula tapeter:
1. Gul. Inkluderar "rökgult" "pissgul" "påskgul" och "äggulegul"
2. Beige. Det ser nämligen smutsigt ut.

Personligen så vill jag ha väv. Då kan man måla om bäst fan man vill. Tvivlar starkt på att de har fina tapeter nämligen. Jag vill verkligen ha röda tapeter. Blod eller vinröda vore det finaste känner jag just nu. Lite svårare att inreda möjligtvis men skitsamma, jag lever gärna i anarki om jag får mitt rum rött.

Jag ska fråga Pappa om jag får ta hans juice glob också, den är fräsig. Den ser ungefär ut som denna fast risigare och tom bortsett från enstaka mjukisdjur.Jag funderar på om jag ska mota bort karlarna någon helg och bjuda några av de närmsta på middag. Kanske ta några glas och samtala om den dåliga inredningen i Christians rum samt måla några tavlor eller liknande. Nog för att jag inte sett Christians inredningsdesign men jag gissar på att den innehåller Mammas gamla gardiner och en sådan där plastmatta med fransar på. Kommer någon på vad sådan matta heter så hör för fan av er! 

Nu ska jag samtala med Robert på msn, tjah!Jobbiga tankar

Vetskapen om att du blivit en obetydlig prick på kartan är inte nog. Vetskapen om att du lever i misär och falskt välbefinnande är inte heller nog. Är någonting någonsin nog? Jag börjar tvivla på att det finns något som heter nog när det kommer till hat. Ibland önskar jag att jag vore en sansad och förutsägbar människa men sedan inser jag att jag inte alls skulle ha haft de vänner jag har idag om så fallet vore. Jag skulle vara en Miss Lagom. 

Bland de värsta tankarna jag har just nu är tankarna på "kärlek". Jag betvivlar att den finns. Jag vet att den fanns där, för det gjorde och gör fortfarande ont i mig när jag har mina jobbiga drömmar om honom. Han jag inte längre ska nämna vid namn. Men jag känner sådan fruktansvärd olust när jag tänker på framtiden. Ska jag någonsin kunna känna ens närheten av det jag kände förut? Kommer jag att bli tillsammans med någon ny bara för att fortplanta mig? Skapa en illusion av lycka runt om mig? Bland det sista jag vill ha runt om mig är illusioner när det gäller känslor. 

Jag funderar på ibland om han stal all kärlek av mig. Kan man ens göra det? Kan man bli känslokall av hjärtesorg? Beror allt bara på att jag inte vågar lita på någon igen eller bara för att jag klamrar mig fast som en jävla igel vid tanken på det vackra vi hade. Varför förfinar jag allt som hade med honom att göra? Gör det kanske för ont att tänka på sanningen?

Jag vet fan inte vad jag sitter och skriver längre, bara en massa tärda tankar som jag inte ens vill ska finnas. Jag måste låta honom ruttna så att jag kan glömma honom. Jag orkar inte stå och trampa på samma ställe längre.

RSS 2.0