BH

Min BH har gått sönder, det är sjukt irriterande. Nu måste jag köpa en ny för typ 150 spänn. Den sticker mig under bröstet, det är inte skönt alls. Nu kom jag av mig, ska nog äta en MooMoo.

Kukhelvetesrövhål

Är dom helt jävla snedknullade i huvet eller!!?? De skriver (-72)/8, jag undrar hur FAN räknar man ut det då?? Så här förklarar de hur man ska räkna ut: (-72)/8= -9 JAHA!!! Det är fans jävla kukhelvete samma jävla sak fast med svaret och ett = tecken!!! Jävla FITTNYLLEN!

Meddelande till Donnie

Donnie vill att jag ska skriva ett inlägg medans han gör en macka. Ida härmar en kines och grejar med nån slags äcklig kycklingburgare. Alltså jag vet inte vad jag mer ska skriva, kommer bort mig då jag svarar Mille på msn. Nåväl! Mumme mår bra och Plymme plymmar sig.

Avfallskvarn

Anarkin rådde i Torsdags, det var bra. Vi gjorde Sundsvallsborna osäkra, stackars satar. Igår gick jag, Johanna och Emil upp för sidsjöbacken! Jag hade lovat mig själv att jag aldrig skulle behöva gå upp för den igen, mitt svunna jag grät och mitt nuvarande jag ville bara bli trött och sova. När somnade jag då? Jo! Ca 6 på morgonen.
Dumheter i sin brutala form. En liten konversation från gårdagen känns passande nu.
Jag och Johanna pratar om Donnie Darko.
Jag: Bobba hade inte sett Donnie Darko!
Johanna: Va!? Men han är ju Donnie Darko!

Daglig ordning

Jag har nyss läst Johannas blogg, jag satt och log och ville garva. Jag såg säkert efterbliven ut i detta rum med massa folk, skitsamma. Jag kom hit typ kvart i 10, sällan jag sover för länge. Nu ska jag lyssna på Maskinen och söka upp praktikplats.

I get by with a little help from my friends

Varför finns det ingen fotograf som är intresserad av gratis arbetskraft? Jag har ringt till en massa folk nu och så har jag mailat MiMa-foto i Timrå. Hon jag pratade med lät fruktansvärt trevlig, där vill jag göra min praktik känns det som just nu. Jag somnade 4-5 tiden imorse och kom till centrumhuset typ 10 minuter för sent. Jag hade lixom kunnat skita i att gå och bara ligga och sova nu. Men jag är tydligen bättre än så.

Nu har jag fått en mattebok som ligger framför mig och stirrar, den gillar inte mig och jag gillar inte den. Hoppas det går relativt lätt med matten, Johanna kanske kan hjälpa mig? Bobba kan hjälpa mig hitta en fotograf, Muffle kan laga lunch till mig varje dag och så kan Mille och Panda underhålla mig. Det blir bra det! Vilka krav jag lyckades komma på. Palla ställa krav på de man inte ska behöva ställa krav på, jag tänker då fan inte ställa krav. Inga jobbiga i alla fall.

Utklassad

Jag vaknade 1, skulle vara på "skolan" klockan 9. Jävla piss. Ringde och sa som det var i alla fall och de tyckte inte att det var någon mening att jag kom idag så jag åker dit imorgon istället.

Förövrigt så kan jag inte sluta lyssna på fuldans-låten, jag laddade ner den. Fanta och Rosé är numera utklassad i mina ögon.

www.fuldans.se

Lunch

Har nyss tvättat håret, kändes som att det behövdes. Klockan 13:00 ska jag vara tillbaka på Aktivator. Jag ska kanske börja räkna matte idag.. kul. Valde det tråkigaste ämnet först. Mina försök att väcka Ida har varit förgäves, tur att jag har Moses som hjälper till. jag måste få upp henne ur sängen så att hon kan hålla i Otten medans jag matar honom med äcklig medicin. Numera accepterar han dock att han måste, men han vägrar typ svälja hälften som jag sprutar in så det bara rinner från hans lilla mun.

Jag har lyckats smällt i mig en hel mozarella från Lidl, kanske inte den nyttigaste lunchen men jag orkar knappast bry mig. Nu ska jag försöka att väcka Ida igen men hjälp av Ottos nuniga nuna.


Morgontrött

Jag ska vara i Centrumhuset klockan 9, åhh.. orkar inte. Jag är så trött av förklarliga själ. Jag ringer ju gratis till alla 00-06 så vad ska jag göra lixom? Man måste ju ta vara på gratistiden. Plussidan är väl att jag förmodligen kommer att somna tidigt som ett as ikväll, det är nice. Hoppas att jag får gå hem tidigare än 15:00.

Nu ska jag droppa Ottos öga, sminka mig och dra iväg. Tjah!


Smygis

Något bland det fulaste måste väl vara när mörkhyade människor har ljust hår, även om det gäller en turk eller en arisk människa som har spenderat för mycket tid i ett solarie exempel Kissie. Det är så jävla fult!!


Såg ni vad politisk korrekt jag var som inte skrev svensk? Så jävla fjantigt, hade jag skrivit svensk så hade säkerligen en blatte kommenterat "JAG ÄR FÖDD I SVERIGE JAG ER EN SVENSK JÄVLA GUZZ!"

Konsten att få en bild på Johanna osmaklig


Något tärt test*Ditt utseende:
Hårfärg? - Blond.
Längd? - Ca 163 cm.
Skostorlek? - 37/38.
Ålder? - 20 år.

*Kärlek:
Har du kille just nu? - Nej
Gillar du någon? - Nej.
Vem? - Ingen.
Tillåter du din kille röra vid dig? - Hade jag haft en så, ja. 
Överallt? - Öhh, palla bli pillad på anus? Nej.
Har du haft sex? - Ja.

*Smak & stil:
Vad har du på dig? - Kjol, hoodtröja.
Hur ser dina trosor ut? - Svarta med någon töntig text på.
Har du någon BH? - Ja.
Hur ser den ut just nu? - Svart och vit. 
Hur beskriver du en fjortis? - Överdriven, hödljudd, enerverande m.m.
Hur beskriver du en pluggis? - Typ någon duktig människa som orkar.
Har du bytt stil någon gång? - Ja.
Vem är din förebild? - Vet inte om jag har någon.


*Yes/No:

Är du allergisk mot något? - Nej.
Tror du på gud? - Ja.
Har du en bästis? - Nej, har många.
Är du vegitarian? - Verkligen inte.
Är du olydig? - Jag är en stygg liten flicka. 
Har du vart med om ett stort gräl? - Ja.

*Antingen elr:
mjölk / saft? - Mjölk.
ibumetin / alvedon? - Alvedon brustabletter.
katt / hund? - Katt.
cykla / gå? - Gå.
öl / vin? - Båda.

Pälsbollarna just nu

"Slickar kaninen ägarens, eller för all del någon annans hand, eller en kaninkompis, visar den tacksamhet och tillgivenhet."

Naw!! Han slickar på mig, Ida och Pappa hela tiden! Till och med när jag har gett han ögondroppar! Moses vill busa med Otto, men Otto blir arg och gör utfall. Nu sitter han och flaskar på köksgolvet. Moses har "gömt" sig bakom Ottos korg. Han tror att Otto inte ser honom, men Otto är smartare än så. Han vet vad Moses har i kikaren.


Personligt brev

Jag måste skriva ett personligt brev, jag kan inte. Man måste skriva en massa positiva saker om sig själv och jag vet inga. Jag gillar djur och har erfarenhet av servering... typ. Kommer inte på något mer. Jag är ju knappast någon pigg morgonmänniska som är snäll mot allt och alla. Eller jag vet inte, kanske. Känns så elakt att vara otrevlig mot människor man inte känner ju. Tänk er en otrevlig servitris som typ bara gnäller eller en kassörska som säger 129,50 och kollar snett på en för att man köpt byxor i storlek 42.

Aktivator

Blä, jag måste sitta på Aktivator och vänta eftersom jag måste ha socialbidrag för att kunna vara med på projektet. Jag är dum i huvudet och har inte skickat in det än. Hoppas att jag får det ändå, pallar inte vara utan pengar. Ska på ett jävla informationsmöte sedan också, orkar inte men jag måste.

Jag hatar att sitta i samma rum med folk jag inte känner, det är obehagligt. Nu ska jag göra något annat.

Dagens planer

Har nyss varit ute och gått en bit med Astrid. Hon gick fot när jag sa till, whooo's the dogwisperer? Jag har ca en och en halv timme att göra mig klar på, men nästan inget att göra. Det enda jag måste göra är att sminka mig. Det skulle vara en fördel om Annelie och Jennifer klev upp så att de kan åka med mig till Timrå.

Idag skall vi åka och handla. Jag ska ha tranbärsjuice ty jag har lite vodka, lite passoa och limejuice hemma hos Mamma! Jag ska sms:a Muffle och se om han är vaken. "Är du vaken jöns eller sover du med dina höns?" frågade jag. Man vet aldrig med Muffle, han kan ha hunnit baka och lagat dagens lunch vid detta laget. Klockan är ju trots allt 3 minuter över 7.

Ikväll skall jag och Muffle ut! Jag ska höra med Mille om hon ska med men jag tvivlar på att denna dam har tid för utgång. Det tycks vara Buffy, Doctor Who, Tardis, Äkki och allt det där som hindrar henne. Jag drömde att jag hade köpt grillchips och en stor cola inatt, var skitsugen när jag vaknade. Det ska sägas att jag inte är så mycket för chips. Popcorn är godare, sedan skiter jag i om det är nyttigare. På tal om popcorn! Hoppas Muffle gör det ikväll! Åh! Det skulle vara så gott med Muffles popcorn!!

Bobba skickade ett sms klockan 23:59 när jag lov och sov. Sms:et löd följande: "Otto är helt lyric, han tror att han har uppfunnit f(otto)grafiet."

Ottos läkemedel (det är ingen nål i sprutan, bli inte rädd.)

På den stora flaskan står det "Djurägare Nordström Emma. (Förmodligen för att jag skulle kunna hämta ut det) Det står även "FÖR DJUR. 2 ML 2 GÅNGER DAGLIGEN I 7 DAGAR I MUNNEN ÅT KANIN OTTO." HAHAHHAHA!!! KANIN OTTOOOOOO!!!! <3<3<3<3


Stall snart klart

Snart är mitt stall klart!! :D Men nu kommer det säkert bara att finnas att skicka det jag redan har =/ ÄH! Skicka ändå, jag kan sälja dem och få pengar till hästen jag ska köpa ^^
Gud tar liv, Gud ger liv?

Somnade ca 21:00 igår. Jag klev upp ca 4:45, kunde inte somna om heller. Jag hade fått 6 nya meddelanden på mobilen, älskar att vakna och ha massa sms. Speciellt om personen i fråga inte vill något speciellt. Jag har nyss öppnat Ottos öga, han kan inte ens göra det själv stackarn... och så har jag droppat i ögondroppe. Jag ska nog droppa i den som är smärtstillande lite senare så att den kanske håller sig länge. Det är synd att han inte kan säga till då han får ont, isåfall hade jag kunnat gett han den då.Det är givande att försöka hjälpa djur, speciellt sådana som Otto som är snälla och sitter still trots att det säkert gör jätteont. På tal om djur... jag körde över en tangoxe igår. Han satt mitt på vägen, så jag tänkte att han antingen flyttar sig eller så åker han mellan däcken och skadas inte, men nej... han lyckades komma under däcken och dog. Jag får hoppas att det är ett tecken, typ Gud tar liv, Gud ger liv. Han kan ge liv åt Ottos öga. Jag tror faktiskt att fler älskar Otto än den där tagloxen. Inget illa menat mot fågeln. Men jag beklagar ändå att jag hade ihjäl den, jag känner mig hemsk.

Världens sämsta Ottoskötare!

Nu har Otto fått diverse läkemedel så som antibiotika och två olika ögondroppar. Han hade tydligen ett sår i ögat!!!Hur fan kan det komma sig undrar jag? Jag känner mig som världens sämsta! Hoppas han inte får  diarré bara, då måste jag åka in med han igen sa hon =/

Mitt mellanslag fungerar inte och jag blir galen, får mellanslaga allt på skärmtangentbordet.

Uppdate om pälsbollarna igen

Sådärja! Nu har Otto tid 14:30. Moses tycks inte förstå allvaret i detta! Han går bara runt och tror en massa. Här är en liten lista på vad han tror.

*Att det ska komma honkatter bara för att han står och skriker hela tiden.
*Min säng är en fristad.
*Att alla som går in i rummet är elaka och han måste göra sig stor innan han fattar att de inte är farliga.


Nu pratar jag med Bobba i telefonen, han skulle väcka mig men gissa vad. Jag var redan vaken. Ni fick inte ens tid att svara på det.


Bild på Ottos öga! Jag skojar inte! Veterinären, lätt! Otto ska inte få må dåligt.

Bobbas mobilkamera
Moses i sedvanlig ordning.
Otto i ottvanlig ottning.
Jag vidgade mina vyer och gick en uråldrig fantomenstig som säkerligen inte reparerats på 20 år. Det var dock jävligt fint men ack så jobbigt att gå till detta vackra ställe.


Vetrinären

Idag blir det av till vetrinären för mig och Otto. Jag har försökt droppa och tvätta lätt men nu kan han inte ens öppna ögat. Vetrinären sa att det kanske blir bestående skador och jag vill inte att Ottos ansikte ska ruttna så jag skiter i om det är jag som måste betala dessa 300 kr + medicin. Otto ska inte få ruttna pga mig! Dumma jävla hö! Jag hatar hö just nu, men det gör inte Otto. Han smaskar på i vanlig takt så döende är väl bland det sista han är.

Nog om Otto. Jag vill utbringa en skål till Johanna för att hon fyller år! :D Men det kan jag inte, ty jag skall köra bil xD


Alltså, jag ska nog knäppa före och efter bilder på Otten så att ni får se hur hemskt det ser ut! Jag driver inte! Något måste göras.

Ni fattas mig

Idag har jag pratar med både Muffle och Bobba via telefon, de hade tråkigt. Johanna hade tråkigt igår eftersom det är 21års gräns överallt. Jag däremot har skiiitkul! Näää, nu skojade jag. Har haft så sjukt tråkigt i flera dagar nu! Imorgon ska jag och Muffle ut i alla fall, eller om det blir på Fredag. Nu förvirrade jag mig själv. Vill i alla fall ut då man vet att det går bussar hem normal tid dvs ca 3 på natten.
Här har ni en liten konversation och ett litet citat.

Kenna: "Moses försökte ha sex med Johanna en gång!" Robert: "I don't blame him."

Kenna: "Din Pappa kommer att hata mig. Jag är så ocivilicerad, jag kan inte ens äta med kniv och gaffel! Det kommer att bli som Pretty Woman." (Om Bobbas Pappa)


Moses goes wild

Jag fick fram kattstackarn, han hade gömt sig bakom gröna soffan. Han har säkert suttit där i minst 4 timmar. Han kom fram och åt tonfisk. Meeen vad hände sedan då? JO! Ida kom ut från sitt rum, med sitt sedvanliga klampande så skrämmer hon skiten ur Moses och nu sitter han under soffan igen. Jag tänker inte försöka mig på att gå fram till honom på ett tag, klarar inte av när Moses tror att han är ett monster! Jag ska filma om det händer igen, ni kommer att bli förstummade om hur Moses kan vara så sur! Det är tur att jag älskar honom ändå.

Bland de fulaste

Är det bara jag som tycker att Hugh Grant är omåttligt ful? Han är fan i mig defenitionen av fulnuna. Han lider utan syndromet Screamnuna. Julia Louis-Dreyfus är fan i samma klass, lika ful. De borde inte få fortplanta sig.
Otto och Moses.

Nu är Moses arg på Ida. Han hade suttit på fönsterbrädan i vanlig ordning och så hade det kommit en bil. Då blev han arg och rädd så han reste ragg åt henne. Han lugnar nog ner sig snart igen, han behöver mitt sällskap. Nu måste jag gå ut till bilen. Otto har ont i ögat fortfarande!! Det går ju fan inte att göra rent, blir galen!

Tråkigt

Jag har tråkigt, finns förmodligen inget att kolla på tv:n heller. Jag skulle vilja se Sesx and the city 2 men jag vet inte om det är någon större mening att tanka hem den, skulle vilja se den på bio. Bobba har slutat sms:at, det suger eftersom ingen annan skickar sms. Eller ja, andra sms:ar också men då vill de alltid nånting jobbigt. Typ Feikon vill nog att jag ska skjutsa han låter det som. Vettefan om jag orkar det, har inga pengar till bensin. Jaaa, så spännande. Nu ska jag nog tvätta Ottos öga igen.

Grönt

Mina ögon är visst gröna!! Typ som bilden nedan.Fucking drama queen, shut the fuck up!

Fortfarande.... F U

Det känns som att det tar ca en halvtimme att gå till bilhelvetet eftersom den står helt jävla fel och långt bort.
FÖR JAG HAR TAGIT KÖRKORT FÖR JAG HAR TAGIIIT KÖÖÖÖÖRKOOOOORT FYFAAAAAN VAD JAG ÄR BRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (För det är ju lixom inget som 89% av befolkningen gör lixom.)

Fuck you soooooo hard!

Jag är så jääääävla stolt över er!!!!! Eller inte.... 123456789098765432345678 människor tar studenten idag, dra åt helvete allihopa. Jag behöver inte se er JÄVLA lycka skina vem ni än är. Jag skiter fullständigt i studenterna, jag ville inte ens komma och kolla när ni gick ut på trappan. Gissa varför, det sved!!! Grattis i alla fall IMORGON ÄR NI ARBETSLÖSA era osympatiska JÄVLA SVIN!!!
Och vad fan fick jag utav detta? JAG FICK SUPA!!!! Något gott för det med sig tydligen. Förstår inte att det kan bli en så jävla big deal att ens dotter/son har lyckats stått ut med skolan i typ 14 år. Det värsta är att studenten är en höjdpunkt för många. Jag sparar mina höjdpunkter till något vettigt i alla fall, sedan skiter jag fullständigt i ert patetiska jävla firande.

Glöm inte bort att jag är värdelös

För jag kommer ALDRIG att ta studenteeeen, fy fan vad jag är.... ingenting......
Glöm inte bort att jag är värdelös.. och illa omtyckt för den jag är...

De bara é so...

Så här ligger det till:
1. Jag orkar inte stressa!
2. Jag vill dricka några cosmopolitan.
3. Jag vill hinna fixa till mig åtminstone lite innan jag åker.
4. Jag skäms lite för att jag inte stressat ännu mer idag (nej, det gör jag inte) Jag börjar nämligen bli tunnhårig av all denna stress har jag fått höra.

Mitt hjärta gör ont

ÅHH!! Jag vill ha bort hunden och att Annelie ska duscha och byta kläder!! Jag vågade mig ut till Moses och han var så fruktansvärt glad!! Han tryckte sig mot mig. Åh! Mitt hjärta gör ont när han måste vara ensam där ute! Det är i alla fall inte kallt, det är ett plus. Han har täcke och madrass där också. Imorgon om det blir sol så har han skugga och vatten + mat så klart.

Nu ska jag lägga mig i mitt rum och må dåligt för att Moses inte kan sova med mig.

Stackars Moses!

Moses och Otto kom hit idag. Otto ottade sig på en gång och såg inga problem med omgivningen, han älskar vår gräsmatta. Moses däremot, stackars Moses. Han gjorde sig hemmastadd, allt var perfekt! Han hälsade Pappa välkommen hem genom att gå fram och gosa med honom. Sedan kom Annelie, det blev ett jävla liv. Hon luktade nämligen distinkt hund tyckte Moses som vettskrämd attackerade henne. Men det var inte nog med det, han började attackera allt i sin väg. Jag klarade mig dock. Han såg besatt ut, skitläskigt!


Jag lyckades i alla fall få ut honom på altan och nu sitter han där. Rädd och förudmjukad med endast mat, vatten, kattlåda och hammock. Inget sällskap till Moses! Jag tycker så synd om honom! Fan att Annelie ska ha en tärd hund, hon får åka hem med henne det första hon gör imorgon. Jag tänker inte klappa henne, då kommer Moses att hata mig i all evighet. Han älskade mig sist jag var ute på altan, det är jag tacksam för.


Det blir nog bra när jag fått bort hunden och Annelie har duschat och bytt kläder. Men ändå! Jag känner mig så fruktansvärt elak som har honom ute på altan som om han vore pesten själv! Allt är Astrids fel (hunden), hade inte hon kommit och förstört så skulle han vara jätteglad och mysig. Jag ska sätta mig och samtala med honom lite senare.


En evig fråga

Varför vill inte min blogg se ut som jag vill? Inläggen vill säga. www.negativecreep.blogg.se hade detta problemet för ett tag sedan. Skulle www.negativecreep.blogg.se kunna hjälpa mig med detta?
J: Jag kastade en öl på han.
M hörs säga i bakrunden: MIN ÖL!

Palla emo

Jag vill aldrig bli en så svag människa att jag vänder mig till alkohol och droger för att få tröst. Men om jag skulle göra det då? Om jag skulle ha bipolär sjukdom. Vara i hyperläge för att jag färget håret och det vart snyggt, gråtit för att få uppmärksamhet och för att min nagel gick av.
Sitta och tycka synd om mig själv och blogga om mitt liv som värdelös pundare, vet ni. Då jävlar skulle jag få pengar till mer droger! Jag skulle skriva en bok om mitt liv som "sjuk", jag skulle bara försöka att ta tag i mitt liv för pengarna och berömmelsen. Sedan skulle jag försöka att ta det igen eftersom jag fått slut på pengar till det dagliga knarket. Det skulle vara sååå synd om mig. Jag skulle se ut så här!
Sedan skulle alla småemos härma mig och så skulle det bli en emo revolution. Snälla säg att Emo tiden är slut. Är den det? Jag menar, vilka av er skulle kunna skaffa en sådan där jävla shettlandsponnylugg igen? Men jag förstår ändå barnen, ville de inte vara fjortisar så blev de emos. Det konstiga är att nästan alla jag träffat som är/varit emo var töntar och nördar när de var mindre. Varför? Palla gömma sig bakom emo.

Nordströmquotes

"Det var mig allt en narrig liten konfus du hade där! Får man ta på den?"- Kenna.
"Det var förbaske mig det finaste jag hört sedan jag konfirmerade mig. Vill du ha ett fikon?" - Ida

Jag

*Jag har förnärmat Robert Morian.
*Jag pratas om i tredje person.
*Jag äter kall korv med senap.

26 Augusti

När fan ska detta ta slut? När ska jag inse att jag aldrig kommer att få hålla om dig, gråta mot ditt bröst, kalla dig alla smeknamn jag hade för dig? När ska mitt hjärta förstå att du är ute ur mitt liv och kommer aldrig mer åter? Men du bränner i mitt bröst, ettrar i min hjärna och skär i mitt hjärta. Du fattas mig och det gör ont, så fruktansvärt ont. Så fort jag närmar mig något liknande är allt jag kan tänka på dig.
När ska jag sluta gråta över alla minnen? När vi satt i din bil. Det var så kallt ute, jag tog av mig skorna och satte mig på mina fötter för att inte frysa. Du flinade åt mig och tyckte att jag var söt. Du höll min hand medans Last Kiss av Pearl Jam spelades. Du sa att den var sorglig.
Jag orkar inte med det, alla ensamma nätter jag suttit och gråtit över dig. Alla nätter jag sovit över hos människor som älskar mig, försökt hjälpa dem att må bättre. Det slutar nästan alltid med att jag gömmer mig när de somnar. Gömmer mig för allt, gråter sönder mina ögon. Det förvånar mig att jag har tårar kvar.
Mina vänner mår inte alltid bra, kan jag inte få vara den stabila som tröstar dem när det bränner i dem utan att behöva tänka på dig? Men du är oftast allt jag ser när jag blundar, dina isblå ögon som lovar mig hela din värld. "Jag stannar gärna för alltid om jag får, om du bara ber mig snällt." Du stannade inte hos mig fysiskt, men du kommer alltid att finnas hos mig psykiskt. Jag vill inte det. Jag vill bara vara glad för det jag har och slippa se tillbaks.
Du nästlar dig alltid in i mina drömmar, dagar då jag knappt haft en tanke på dig och jag lovar att jag tänker på dig varje dag även om jag vill eller inte. Det kan vara en så liten sak som att jag kallar någon för "lortunge", då minns jag att du alltid sa så. Ibland vaknar jag upp och en kort sekund så tror jag att du är med mig, men det är antingen bara fel människa eller en illusion av lycka jag känner i mitt bröst. Oftast vaknar jag upp själv, förmodar att du ska höra av dig och sedan inser jag mitt misstag.
Det känns som en evighet sedan jag såg dig, men jag minns exakt hur du ser ut. Jag minns exakt hur du går och pratar. Jag kan fortfarande ditt nummer utantill. Du är tydligen lycklig nu... det är väl bra för dig. Jag önskar bara att jag kunde glömma dig och vara lycklig för att du har det bra. Men det kan jag inte.

Ännu ett försök

Ett försök till en liten rosett. Känns som att jag borde vara Lady Gaga nästa maskerad.

Så går det när man har tråkigt

Jag skapade en rosett i min tristess. Pallade dock inte göra den så bra som jag skulle kunna. Jag inser att jag måste bleka håret ännu en gång och göra någonting åt min lugg.

Guess what...

Chicken butt!

Äckliga bilder

Såna här bilder är bland de vidrigaste som finns. Dem och bilder på folk som sitter på toaletten.
Bild från Diareés blogg

Trögisar må jag påstå

ÅHHHHH!!! HAHAHAHAHA!!!! Ni är så jävla dumma xD Jag drygade! Kommer förmodligen aldrig att söka jobb som dagisfröken. Jag kan inte ens äta mat som barn har gjort, när de står med sina äckliga smör/snorfingrar och skär osymmetriska gurkbitar. USCH!!!
De är nästan lika äckliga som Jamie Oliver som står med sin äckliga käft och sliskar över allt, tacka vet jag Chef Ramsay!

Aktivator

Sitter på aktivator, en upplevelse jag inte behöver. De bjöd i alla fall på tattarsprite. Ska förmodligen skjutsa Ida till skolan efter detta, hoppas någon utav créme dê lá créme befinner sig i krokarna. Det luktar smör av tattarspriteburken, förmodligen nåt äckligt barn som hållt i den. Varför luktar barn smör och varför är de så äckliga?

Nu ska jag söka jobb som dagisfröken, tjaaah!

Why have you forsaken me?

Jag har inte suttit vid datorn på hela dagen. Jag satte mig och förväntade mig att åtminstone någon skulle ha uppdaterat sin blogg. Men vad får jag se, endast Pandi har uppdaterat. Får jag fråga varför? Nej, jag tänker inte ens fråga. Jag begär svar på min fråga. Jag ser att 9 personer har besökt min blogg idag och jag vet att det är ni era lömska satar.

Alla Dårar Har Drömmar

Här har ni det. Bilddagbokstestet som tycker att jag har både det ena och det andra. ENJOY!

ADHD

[/] Du är ofta/mestadels hyperaktiv (i sinnet.)
[x] Du har koncentrations svårigheter
[x] Du kan inte sammarbeta med andra männsikor
[/] Du sitter nästan aldrig still (Man rör ju alltid på något.)
[X] Du pratar hela tiden
[x] Du behöver uppmärksamhetBipolar Disorder
[x] Du kan vara vild
[/] Du är lätt-irriterad   
[ ] Du sover nästan inte
[ ] Du har bra självförtroende
[ ] Du har missbrukat alkohol, droger eller sex
[ ] Du har tänkt på att ta livet av dig
[ ] Du har väldiga humörsvägningar
Depression
[ ] Du är alltid/ofta ledsen
[/] Du gråter ofta
[ ] Du är ofta bara hemma eller inne på ditt rum
[x] Du kan vara väldigt osocial
[x] Du har dåligt självförtroende
[/] Allting dåligt som händer är alltid ditt fel
[ ] Du vill ta ditt liv
OCD
[x] Du har störande tankar eller tankar du hatar
[x] Du måste göra särskilda saker tills det känns rätt
[ ] Du måste ha saker i en särskilld ordning, och det måste vara ett exakt lika långt avstånd mellan saker
[x] Du är rädd för att få aids eller andra sjukdomar
[x] Du måste kontrollera saker flera gånger


Schizophrenia
[ ] Du hallucinerar ofta
[ ] Du kan bli förvirrad över vad som är fantasi och vad som är verklighet
[x] Du tycker att folk alltid stirrar eller pratar om dig
[x] Du har extrem ångest eller fruktan
[ ]  Du tar inte hand om din hygien så som du skulle kunna
[ ] Du är blygAck så jag försmäktar mina orosmoln

Jordfräsfittor skall icke benådas. Inskymslad i sitt lilla hörn, där sitter nu min örn. Jag säger flyg men parveln tycks ej ty. Endamål skall jag lovsjunga eder, orosmoln hänger högt uppöver. Mumme dansar snabbt i klövern, han skriker: - "FÖR BÖVELN!... vart är nu min pipa?" Jag ler mot denne Mumme ty han är min vän i natten. Omständigheterna berättigar detta skriveri, ty jag lever i euofori.Morgonens poesi jag giver er mina duvungar som lever i leran. Ler åt er och klappar er på huvudet. Sådan tur jag har som fann så goda vänner. Ni skall ej leva i misär då jag blir rik, ty jag skall gifta mig med ett lik. NEJ! Ludenheten kommer att ta över, det är Robin Hood jag vill ha! Omständigheterna berättigar detta, det vet ni. Ni såg det i mina ögon dagen vi möttes. Ack så jag försmäktar dessa imbiciller. Jag älskar er mina undersåtar, i det djupaste mörker och ljusaste stunder. Jag bryr mig inte ens om ni råkar göra en blunder.Åh, svara! Svara på mina lovord. Jag lyfter er trots min instabilitet, men ingen vet det jag vet. En hemlighet. Livlusten bejakas i denna fasta tillsyn av oändlig karosseri. Skänk mig glädje, skänk mig nöje. Lev som ni lär annars blir ni sär.. skrivning. Det skall icke få hända! Jag ropar ut, ur min stora trut. Fåglarna kvisstrar och ångesten dör ut, jag skall lägga mig som en kut.

Pandi

Ida vill att jag ska komma och hämta henne så att hon kan äta på Max. Jag skriver att jag sitter och pratar med Pandi på msn. Då utbrister ungen följande: "Anser att jag är *liiite* viktigare än nån förvuxen bambuätande nalle."

Förakt mot de goda

Skjutsade folk typ 4 i morse, kom hem till Annelie. Somnade väl ganska på en gång. Klockan 10 eller nåt i morse började Bobba röra på sig, mitt förakt mot Gladpack var stort ty jag ville sova i en evighet. Han gick, jag fick sova. Vaknade typ halv 4, mitt förakt mot mig själv är stort. Hoppas ändå på att kunna sova inatt. Jag hade sjuka drömmar. Trodde att jag vaknade, började garva och räkna upp varor från en inköpslista. Sedan vaknade jag på riktigt, tror jag i alla fall i kanske 1 minut.

Mitt förakt mot Chili bara växer, trots att hon är en katt. Sterilisering krävs omgående. Funderade ett tag på att göra det själv men insåg att jag faktiskt skulle ha ihjäl henne och ångrade mig. Jag har på mig en utav de skönaste utstyrslarna, nämligen boxerkalsonger och t-shirt. Skulle jag vara karl så skulle jag aldrig vilja ha på mig annat.

Lite citat och konversationer

Robert Morian: "Mille älskar likörgodis." Emma Nordström: "Jaha, gift dig med henne då." Robert Morian: "Ja, det ska jag göra. Vi ska ha likörgodisträffar. (Härmar Milles och hans konversation) - Vad tog du? -Cherry. - Åh, mustigt".


"Jag skulle ha fyra handklovar och binda fast honom, sedan skulle jag vara kreativ." -Johanna Kjellsson om vad hon skulle göra med karln om hon blev våldtagen.

"Tänk om fittan skulle ramla av varje gång man hade knullat... och så fick man vänta i typ tre veckor på att den skulle bli återställd." - Emma Nordström på tal om kadaver.

Efter en stunds tystnad i bilen. "ÄRTKUK!!!!! PEACOCK!!!!!" - Emma Nordström.

http://sleeptalkinman.blogspot.com/

"Your face reminds me of a roadkill's arsehole. Certainly not on my list of things to kiss."

Tre

Nu har jag sett inte två utan tre slut på Paranormal Activity! Sängen har inte rasat och det är jag ytterst nöjd med, den brukar göra det nämligen. Jag vet inte vad jag ska skriva, jag har inget speciellt spännande att komma med. Spotify lagg-gg-ggar. Det är ändå rätt värdelös musik som spelas så det gör mig inte så mycket.

Givande räv


Katten skriker

Jag blir galen på kattjäveln, den skriker som en .....   kunde inte skriva nåt där, allt jag skrev var nämligen för elakt enligt Gladpack. Han tror att han är något bara för att han kan stå upp och pissa. Han klagar på att han har ont i ryggen, jag tar det som en hint att han vill ha massage. Fyfan vad jobbigt, jag orkar nog inte det alls. Jag ska slå på en skräckis så glömmer han allt vad ont har med att göra.Gladpack

Sitter med Herr Gladpack och diskuterar skärp. Vi måste skärpa oss. Chili har damp! Herr Gladpack har lagat köttfärs och makaroner, gott. HEJ DÅ BLOOOOGGEN!!!!

RSS 2.0