Speciellt till Panda

Igår hade jag och Pandi Panda en aggresiv disskusion via sms om fjortisar, bloggare och människor som vill ha uppmärksamhet.

(Jag kunde tyvärr inte infoga någon bild, tror det är datorn som är seg. Men ni kan ju kolla bdb eller blogg.)

www.selflove.devote.se


Denna lilltjejen måste väl dryga? Det kan väl inte vara någon som ser ut som henne och verkar så dum?

Ex 1: Bilddagboken. Laddar upp en bild med naken överkropp, håller för och knäpper kort. Lägger sedan ut bilden på Bdb:s nya funktion.

Detta är endast för att få uppmärksamhet.

Ex 2: Skriver på en bild någonting i stil med - Jag solade på ett berg idag, att ingen tänkt på det innan. Då kommer man ju närmare solen. hihi!

Så dum kan man inte vara om man inte är efterbliven.

Ex 3: Hon "känner igen sig" i Sommarpojkarna låten. Vet inte om ni hört den, men det är ingen låt att rekommendera iallafall.

Ex 4: Gå bara in på hennes Bdb: selflove (tror att den heter så) eller hennes blogg. Finns det verkligen människor som ser ut så? Okej, idominläpparna var inget nytt, men vad vill strecken i ansiktet?

Vad vill denna människa tillföra världen? En till diareé nilsson blogg? Eller drygar hon bara skiten ur bilddagboksmänniskorna? Det är sjukt vad folk gör för att försöka få en känd blogg, men ingen blir ju lika känd som min.. eh, ja. Jag bryr mig helt seriöst inte. Jag är bara nöjd att de jag bryr mig om läser den.

Onsdag igen

Nu ligger jag och fläskar i sängen. Har inte orkat kliva upp än, haha. Syrran är ute och klipper sin lilla gräsplätt och min systerdotter hjälper förmodligen till med blommorna. Katta ligger i säkert förvar hos mig så att hon ej smiter ut. De två fåglarna skriker inte och råttan sover. Igår stal kattan en köttbit från råttan. Hon stack in tassen mellan gallret, hahaha!!

Och idag ska jag nog färga håret och kanske gå och bada. Hatar min utväxt. Den är asmörk. Nu skall jag nog kolla till min Bimbo, höhö ^^

Ps. Är kvar i Skänninge xD

Mamma pratar med Ida (syster)

Mamma: Nu tänker jag sätta mig och äta framför tv:n. Visst är jag cool?

Fågelkräk

Imorse ca klockan 7 vaknade jag av att syrrans efterblivna undurlat skrek som en fjortis på en fest med 20+ karlar. Det var fruktansvärt stötande! Så jag slängde ett lakan över buren så att den skulle hålla näbben. Tacka vet jag råttan och katten. De skriker inte lika mycket.

Moo Moo!

Och kan inte någon trevlig människa (typ Panda eller Mille) hjälpa mig med min jävla bloggdesign. Det ser ju förjävligt ut här!

Jag heter tydligen fortfarande Nattis

Nu gick det tydligen inte att ladda upp en bild på den skumma killen/tjejen från lunar. Men det kan jag göra en annan dag. Ja, iallafall. Nu är det så här. Jag heter tydligen Nattis och bor i Norrköping eller om det var Linköping. Jag är kompis med en tjej som kallar sig mymyzelfandi på lunar och jag försöker att förstöra mellan henne och hennes kille lakerol_arenan. SPÄNNANDE!!

1. Jag heter Emma.
2. Jag bor i Timrå/Sundsvall
3. Jag känner ingen person som heter My (eller jag tror att hon bara kallar sig själv för det, står ju Moa på henne i min telefonbok.)

Negroida drag

Inatt drömde jag att jag och ett svin ströp och slog en tjej med negroida drag. Det var myys!!

Skänninge imorgon

Jag är så uttråkad! Min fejkpojkvän för de kommande veckorna ligger väl och sover och alla sisters from other misters ska typ på fest och en massa roliga saker. Iallafall imorgon och jag kan självklart inte följa med för att jag ska till Skänninge då.

Jag funderar på att låta antingen min fejkpojkvän eller Mamma bestämma träff med Erik någon dag så att han kan få igen sin jävla bok. Då slipper jag förhoppningsvis höra av han på ett bra tag.

Och nej Mille och Johanna. Ni kan inte få riva sönder boken. Ni får heller inte överlämna den. Haha! Hade det varit något oviktigt så hade ni gladerligen fått det. Men jag vet vad bokjäveln betyder för svinet.

Det skulle nog bli en del fejsanuning, men det kan man ju ligga och drömma om ikväll istället. Nu ska jag nog fixa salladen tills imorgon. Taa, taah!

Fail

Det har regnat sedan jag vaknade. Vaknade ca 8 men har legat kvar i sängen och fipplat med datorn. Inatt har jag trots sällskap drömt om äkliga karlar. Speciellt en hemsk karl.

Pallar inte berätta, är less på det. Jag skulle lägga in bilder från kameran men hittade bara fel sladd, fail. Och om mitt sällskap kunde vakna någon gång så skulle jag påpeka att en sallad inte vore helt fel.

Grrr!

Mamma hittar 20 kr i småpengar som är mina på bordet.

Mamma - Är det dina pengar?
Jag - Ja, jag har ett sånt överflöd av pengar att jag inte vet vart jag ska göra av dem.
Mamma - Vadå överflöd?...


Ja, mina kära 200 000 läsare. Det är inte lätt att vara bloggdrottning ;)

Jag vill bara säga detta också! Om ni ser mig på stan så stå inte och glo bara, kom fram så kan ni få autograf och ta en bild. Jag är inte så elak som jag verkar Grrr! Nu ska jag åka och spraytana mig, vad ska ni göra ikväll mina kära läsare?

Oh Lord

Miljoner människor dör i svält, aids, cancer m.m. men det är en 16 årig flicka vi inte ens kände som vi ska bry oss om bara för att det hände i Sverige och inte i Nederländerna eller Afrika.


Aa, jusst det. Miljoner människor blir mördade också.


Försvinn ur mitt jävla liv, tack

Jag var inne och kollade på en kompis bilddagbok. Och så hade hon skrivit typ: Ska snart till sjukhuset, är så nervös Eller nått sånt. Iallafall, då hade Erik skrivit en liten kommentar: Är du på smällen eller? Och nu undrar jag, hur fan kan det förstöra mig så totalt!? Jag mådde bra tills dess men nu är allt jag kan tänka på honom. Och jag hatar det. Kommentaren var inte ens menad till mig, har inget med mig eller han att göra. Så vafan mår jag piss nu för då?!

Fyfan vad jag önskar att man hade en trygghet i sitt liv, som alltid fanns där när man behövde och som aldrig lämnade en. Jag har ju mina vänner, men det är inte människor man kan åka till mitt i natten pga avståndet. Det är heller inte människor man ligger och kramas med. Det kan ju vara det, men det känns bara inte som det ska då.

Jag har försökt med all min kraft att få bort han ur mitt liv men så fort jag inte tänker på han för ovanlighetens skull så dyker han upp. Jag har blockat alla människor på bilddagboken bara så att hans kompisar inte ska kunna framföra sina hälsningar till mig, så att jag ska slippa se honom. Men det går ju tydligen inte. Har tom tagit bort hans mamma och hans bror från msn så jag slipper påminnas.

Fyfan vad less jag är. Hatar ångesten. 

Gnäll och tjat

Jag är så less på allt jävla gnäll och tjat! Jag åkte hem till Mamma för att slippe det men det gör jag inte. Det spelar ingen roll vart jag går, det är alltid en massa gnäll. Inte konstigt att jag är gnällig och tjatig och förstör allt.

Torsdag

Torsdagen blev mycket bättre än vad jag trodde i morse/idag. Det äger!!

En pissig jävla dag

Allt är så jävla tråkigt. Det finns inte ett piss att göra. Alla som jag kan tänkas umgås med bor för långt bort, orkar inte eller har annat för sig. Allt är så fruktansvärt värdelöst. Och den jag helst vill vara med har absolut ingen lust vad det verkar som. Jag vill att pappa ska åka och handla på Ica maxi så att jag kan följa med men det lär han ju inte göra eftersom "vi har allt som behövs hemma" Vilket innebär potatis, kyckling och fisk. Vi har snart slut på mjölk också. Och jag är så jävla less. Jag har inte ens någon matlust för att jag är så jävla less.

Om han bara kunde försvinna ur mina jävla drömmar så kanske jag skulle må lite bättre och inte vara så jävla less. Nu har jag drömt om honom hela veckan. En gång så var vi tillsammans men då låg jag på hans kompis ben så han vart sur på mig och han ville inte att jag skulle sova med han. Men jag kröp dit ändå och myste eftersom han alltid brukade (på riktig) förlåta mig för att vi bråkat. Nog för att han aldrig blev arg på riktigt ifall att jag skulle ligga på en kompis ben, men det var ju en dröm. En fittig sådan som lovar en massa saker den inte håller. Den lovade att jag skulle vakna upp vid hans sida och han skulle kolla på mig med sina blåa ögon och säga att han älskar mig.

Jag hatar att drömma, de förstör allt.

Spindelfransar

Nu när jag ändå är inne på ämnet bloggare och sjuka saker så kan jag passa på att totaldissa spindelfransar! Sådana som klumpar ihop sig och får människor att se otroligt osmakliga ut. Det och ljusrosa läppstift är nog det dummaste påhittet på länge. Laddar upp en bild så ni förstår vad jag menar.

Första bilden har jag gjort om och den kommer ifrån en liten fjortis blogg. Och Spindeln hittade jag på google, nog för att det inte är en riktig spindel men om min syster Ida läser detta så kommer hon att skita på sig för hon hatar spindlar.





SJUKT!!

Nu är det fan nästan dags att sluta läsa andras bloggar!

Inatt så drömde jag att jag satt på McDonalds i stan med Kissie och en annan tjej som var hennes fan! Vi hade varit på en klinik och alla tre hade förstorat brösten och läpparna. Jag var asnöjd med brösten men besviken på att ena sidan av överläppen inte var riktigt ifylld. Men vi satt där och pratade lite men jag gick därifrån för som vanligt kände jag mig utstött bland nytt folk. 

Fyfan vad sjukt! Det värsta måste ju vara att jag drömt Kissie! Men jag satt faktikst uppe hela natten och kollade på olika människors bloggar så det kanske inte är så konstigt. Men ändå, snart lägger jag in mig på akutpsyk om det ska fortsätta så här.

Msn freaks

Sedan när blev "Vill du se mig naken?" en vanlig replik från killar och äldre män när man loggar in på msn? Jag förstår bara inte varför de vill visa sina königa organ i cam, hur mycket tillfredställelse kan det ge igentligen? Men, men det finns ju folk som tänder på bilar och har sex med dem så man ska ju absolut inte utesluta något.

Men detta var väldigt stötande. Det var en kille som addade mig på msn, han hade hittat mig på helgon eller liknande. Han var väldigt trevlig i några timmar och vi pratade om gemensamma intressen, musik m.m. Men då ville han visa sig i webcam, så jag tänkte att. Ja, han vill väl visa hur han ser ut då. Så han slog på camen och började runka.

Så, ja. Jag trodde att han var en sådan man kunde sitta och prata med på msn och ha trevligt men där fick jag en kuk på min dataskärm. Jag stängde av, blockade och tog bort som med ca 100 andra killar/äldre män.

Ja, och det var mitt otroligt intressanta blogginlägg för denna gång.

Sett klart dokumentären

Nu har jag sett halva dokumentären. Och att det förmodligen är jobbigt för henne, men det känns ändå inte som att det är något speciellt med henne. En tjej som pundar, skär sig, har psykiska problem och skriver om det. Det som stör mig är att det är en massa tjejer som skickar mail till henne och säger att de vill vara som henne och att de ska ta livet av sig om hon inte svarar på hennes mail. Det stör mig även att bup/soc/ungdomsmottagningen/unga vuxna verkar vara lika sega överallt då det gäller saker och ting.


Men det jag tänker på mest just nu är att jag vill skaffa en lägenhet och börja på folkhögskolan i en annan stad. Vilket inte har något att göra med dokumentären men det är nästan allt jag kan tänka på. Och på att jag inte kan bestämma mig för om Berny mullig eller smal. Nu ska jag se nästa halva. Föressten när jag ändå kommer ihåg det så blir jag förbannad hur de håller i katterna. Det ser ut att vara jobbigt för dem.
 

Jag gör så här istället, jag skriver under filmens gång och pausar om jag vill skriva ner något, För nu har hon nyss dragit i sig en lina tjack eller kokain och jag vill att hon ska ta bort tallrikshelvetet från bordet så att inte katterna slickar på det.


ÅHHH, nu åker hon tåg och det liknar Västgötatrafiken. Nu vart jag ännu mer sugen på att åka till Skänninge och bosätta mig där ett tag. Och jag är fortfarande irriterad över hur de sköter detta med behandlingar och allt. Dokumentären borde nästan handla helt om det istället.

JAHA! Nu får hon åka hem igen samma dag från behandlingshemmet utan förklaring! Fan vad förbannad jag blir!

Jasså, hon hade blivit våldtagen också. Då var det ju inte bara det där "tycka synd om mig kreaturet" Men ändå, det finns så många andra.


Aja, nu har jag sett klart dokumentären. Jag kommer förmodligen inte att läsa boken eftersom jag tycker att det är lite väl fjantigt med "änglar, demoner som skriker och blaha blaha" Men det är ju kanske så hon känner det. Men jaja, nu ska jag nog kolla runt lite på vad som hänt på bilddagboken och MissBimbo.


RSS 2.0