Halloween

Nu har jag hittat halloweenkostym tills på Lördag, hurra!! Jag ville vara kvinnlig version av Alex i Clockwork Orange men det blev så svårt att hitta kläderna. Plus att Ida ska ha sina kängor så jag kan ej låna dem.

Aja, fan vad intressant jag var idag då. Nu ska jag hitta på något annat, tjaaah!

Rättvisa har skipats

Jag skrev:

Hej, nu är jag verkligen riktigt less på att ni låter "enbloggavenunge" finnas kvar. Hon skriver så otroligt kränkande saker. Och jag vet, jag skulle helt enkelt sluta läsa men det gör jag inte. Ni kan ju bara kolla vad hon skrev senast som upprörde mig så till den milda grad att jag hoppas att hon blir avstängd för gott. Jag tar jävligt illa upp av att ni fortsätter att låta henne skriva via eran bloggportal.Svaret jag fick var:

Hej,
Vi har också fått nog.
Vi kommer att ge D***** och hennes föräldrar en vecka att
flytta från ********
mvh
/R***** *******


Jag vet icke om det blir nått tjafs om att jag skrivit vems det var så jag skriver varken namnet eller vilken bloggportal. Vill ju inte bli anmäld av någon som tror att hon är nått.

Helt otroligt

Tro det eller ej! Nu har jag hittat två karlar som kan föra normala konversationer via msn! PÅ NATTEN, PÅ LUNARSTORM!!! Världen är fan inte klok, men den överraskar en glatt ibland


Räkor

Jag och Jesper har haft en intensiv disskution om räkor på Facebook så nu undrar jag.

*Är det okej att tillägna sitt liv åt räkskaleri?
*Hur många måste man skala för att bli professionell räkskalare?
*Hur många räkor har jag skalat i min livstid?

Detta är frågor jag kanske aldrig får svar på men dem finns där, tro mig.

Skumt spel

Har spelat ett sjukt spel nu. Ett vanligt resturangspel men det skumma var att det var uppgifter och en av uppgifterna var att man skulle rädda en brevbärare från att kvävas samtidigt som man serverade kunderna mat. Och så skulle man äta choklad för att bli pigg, typ amfetaminchoklad! Skumheter, världen fortsätter att förvåna. Måste nog fixa hela spelet, fastnade som vanligt i det. Emily's tase of fame hette det såg jag nu.

Varför?

Varför ser Elin Kling så ledsen ut?

This is it

28/10 har This is it premiär. Jag ska gå med Bobba och hans Mamma här i Sundsvall. Josse som jag ville gå med är i Turkiet då och Ida ska gå på den i Göteborg som jag heller inte kunde göra pga pengabrist och ingen biljett. Jag bjuder på en ytterst deprimerande bild av Williams biljett till This is it touren i o2 arenan London.

Modebloggarn

Det känns inte riktigt okej när det är frost överallt. Är det så hemma i Sundsvall också? Fränsta har omgetts av en dimma två dagar i streck nu. Som Moses tror, att det är någon som spillt grädde på världen och försökt äta upp den. Han tror så mycket den där Moses.Jag köpte ett par skor för 199 kr. De är typ fulsnygga, jag tänker lite på tomten när jag ser dem. Det går att vika upp "fårpälsen" så att de blir helsvarta/grå. Jag har inte ens någon jävla aning vad de är för färg! Men ja, de kostade ju 199 kr så. Blend är det, fina grejer det! Syster gnäller på att man inte kan ha dem innanför jeansen, men vad fan är det för mening att köpa höga skor om de inte syns!?

Oj så modebloggig jag har blivit. Först en Bh och sedan ett par skor, men jag handlar ju kläder så otroligt ofta, eller inte.

Tidigt

Det känns som att jag är vaken alldeles för tidigt och att jag borde duscha innan jag går till skolhuset. Men jag börjar 08:10 och nu är det egentligen frukost. Men Susanna verkar inte vara vid liv än och hon kanske behöver sova, känner mig elak om jag bankar på och elak om jag låter bli, så jag ska banka på innan jag går till skolhuset. Jag pallar inte gå och äta frukost själv iallafall. Så jag väntar tills jag börjar.

Vi har någon slags temadag idag, har ingen aning om vad vi ska göra men jag hoppas på att människor slipper vara fjantiga och byta en massa personer i grupperna. Det gör mig bara frustrerad. Jag ska äta risifrutti innan jag går dit iallafall, knappast världens nyttigaste frukost men skitsamma.

Nu ska jag invänta denna dag som jag känner kommer att bli allt annat än bra.

Svans i ny skepnad

Min läkare såg lite ut som Svansen, kanske i 25-30 års åldern. Han hade brunt hår, kulturella brillor och skägg.
Jag har dock hört att herr Svans nu inte längre infinner sig i skägget men det spelar inte så stor roll. Jag ska bjuda ut svansläkaren och ha parmiddag med Svans, Johanna och Svansläkaren. Vi ska klaga på livet över några glas rödvin hade jag tänkt. Johanna får laga risotto och svansen får bidra med det bittra vinet. Sedan ska vi ha gruppslagsmål med andra människor ty denna värld är inte avsedda för sådana som oss.Nya underkläder!

Okej, den är vitare och snyggare i verkligheten. Men jag hade sagt till Malle att ladda upp en bild plus att jag verkligen inte har annat för mig just nu. Trosorna har jag ingen bild på. Hade nämligen ingen lust att leta reda på dem. Men de är i samma stil iallafall.

Lyckliga människor äcklar mig idag

Jag undrar lite på varför man blir mindre benägen att göra saker om människor ber en att utföra dem. Till exempel om min Mamma skriker på mig att städa mitt rum så blir jag bara less och önskar att det vore stökigare bara för att jävlas. Det kanske är därför det är så många deprimerade människor. För att folk säger till dem: Ta det lungt bara, livet är inte över för att du blivit våldtagen och dödshotad, tänk positivt! :)

Jag förstår verkligen inte folk ibland på tal om att tänka positivt. Visst, det kan vara bra att göra. Men har man inget positivt att tänka på så går det ju helt enkelt inte. Då ligger man där och funderar på varför man inte har något att se fram emot. Min läkare frågade mig i Måndags -Ser du fram emot något då? Och jag hade inget svar, det jag klämde ur mig till sist var att jag skulle vara med kompisar i helgen. Men när jag tänker på att ha saker att se fram emot så är det stora saker, som att man ska åka på en resa exempelvis.

Jag pratade med en kompis på msn för några dagar sedan. Han visste att jag mådde dåligt och ändå vräker han ur sig att han mår dåligt! Jag menar, han fick tjejen han ville ha, han bor med sina kompisar och henne, han går i skola och det är snart studiebidragstid. Vad mer kan han begära livet?! Visst, det finns människor som mår dåligt ändå, men det verkar han då inte göra. Det värsta är att varje gång jag ser att han skriver någon lycklig status på facebook eller att han skriver på msn: Ska bara ta det lungt med henne ikväll :). Då vill jag kasta en rå kyckling med fyllning i hans ansikte. Vad har han för rätt att berätta en massa underbara saker om sitt liv när jag sitter här och mår kasst?

Jag menar inte att alla ska sluta skriva en massa bra saker, men att skriva att man mår dåligt fast än man verkligen inte gör det och inte har någon specifik anledning är bara uppkäftigt.

Äckliga skor

Jag har hittat ett par fula skor/tofflor/jagvettefan på en hemsida. Panda kommer verkligen inte att bli glad om dessa skor blir en trend. Men de kostar 1099 kr så jag tvivlar på att många kommer att köpa dessa.

http://www.brandos.se/showarticle.asp?sku=12141&style=Vibram Fivefingers: Sprint

Läkarbesök

Jag kommer nämligen aldrig att bli sprutnarkoman. Malle sa samma sak när hon var till läkaren för ett tag sedan, jag förstod inte att det kunde göra så ont att ta blodprov. Det funkade rätt bra under tiden men nu gör det ont när jag böjer armarna. Jag har iallafall bra blodvärde och blodsocker. Det är nice.

Nu ska jag kolla om det finns något att äta!

Gästis

Denna händelse inträffade nyss, jag är fortfarande inte återhämtad.

Ida ser att jag loggar in på min blogg. Hon sätter sig blixtsnabbt ner och utbrister: Får jag gästblogga?!

Denna bild tillägnar jag henne.


Det är inte okej, det bara e so...

Nu

Det är absurt hur lycka kan förknippas med kärlek. Jag vill inte tillbaks till Fränsta.

FjortisbilderJag och Mille roade oss med att sminka oss och knäppa kort. Vi är skrämda av resultatet...

Att stadga sig

Saker som händer när du stadgar dig med Miss Lagon/Mr Lagom:

1.Du förvandlas till en toffel och dyrkar marken han/hon går på.
2.Det blir inget mer festande, myskvällar är numera det enda du har att se fram emot.
3.Du blir mer och mer distant från allt annat som inte har med han/henne att göra.
4.Du glömmer bort dina vänner och umgås mer med din älskades vänner.
5.Du glömmer bort att leva eftersom att du tror att han/hon är allt.

Suddis

Helger inför planen (tänkbara)

*Knäppa fjortiskort med Ida och spela in dumma videos

*Dricka vin och äta ost med Ida

*Träffa Kuken

*Vara med MalleJag har insett hur gott karlparfym och diverse luktar! Jag fick denna uppenbarelse då Högen som bor mitt emot mig i korridoren hade duschat. Det luktade nämligen karltvål i hela korridoren. Det luktar ju mycket starkare än kvinnoparfym och diverse luktar, varför? Kanske bra egentligen, kvinnoparfym har tendensen att sätta sig på fjortisar som använder en hel flaska ju. Fyfan vad osammanhängande, jag är astrött! Jag tillför inte världen något nyttigt just nu känner jag. Eller?? Detta kanske går till historien!! MUHAHAAA!! Nu ska jag göra annat!

HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHHAHA!!!!!!!!! JAG INSÅG NYSS VAD JAG SKRIVIT I FÖRSTA MENINGEN!!! INTE OKEEEJ!!!

Nämligen

Jag finner det nämligen äckligt att en av Mammorna i tv programmet "Mammas pojkar" tar på sin son som om han skulle vara hennes älskare.


Sömnlös

Har inte sovit nånting inatt. Jag har försökt men jag har för mycket att tänka på just nu. Men nu är jag så trött att jag nog skulle kunna sova om jag försökte. Men jag ser inte det som någon större mening med tanka på att det är frukost om 2 minuter. Men jag orkar inte gå dit. Ska gå till Barbro lite senare och förklara varför jag varit frånvarande och att jag skaffat läkartid. Vill inte bli utkastad från skolan.

Men jag har ingen lust alls att ha fotolektioner hela dagen idag. Känns som att jag inte har något att göra där nu när jag är så slö i huvudet. Jag får sjukanmäla mig istället. Ska dra iväg ett sms nu från nån hemsida. Nähäpp, då får AdeN skicka istället. Jag sitter nämligen vaken med honom på msn inatt/idag.

Det är ju fan ljust ute märkte jag nyss! Helt otroligt. Gaah, vill sova. Men jag ska inte. Ska duscha sedan tror jag, det är nice. Nu kommer jag inte på mer att skriva så hej!

Piss

Ja, det "välmåendet" höll ju i sig länge. Nu mår jag piss igen som det ska vara.


Skölj din nyfunna lycka över mig.
Berätta om allt bra i ditt liv.
Berätta om varför alla i din närhet är underbara.
Jag mår säkert jättebra över att veta hur bra det går för dig i skolan.
Hur mysigt du ska ha tillsammans med din älskade ikväll.

Jag mår säkert bättre då.
Jag mår säkert bättre av att veta,
att den lyckan du har nu kunde varit min.

Men det är aldrig jag som får vara glad.
Eller iofs, jag får vara glad i några månader.
Sedan kommer helvetet rasande över mig.

Jag ligger ensam.
Men det skiter ju du i.
För du har din älskade, dina vänner och ditt underbara liv.

Det enda jag kan vara tacksam över nu är att jag har mina vänner
och familj. Utan dem skulle jag inte vara vid liv.


Klippis

Nu är jag inte lika dampig på omvärlden längre, det känns skööönt! Jag har bytt status på Facebook till förlovad. Jag vill höra nämligen höra smaskigt skvaller om det. Det finns inte så mycket annat att roa sig med på denna skola, har funderat på att gå till gympasalen flera gånger och hoppa hopprep och springa runt lite. Men det finns inga hopprep. Det suger lite. Nästa gång jag ska tvätta så ska jag nog stänga in mig i basturummet och träna på spinningcycklarna. Men det är ju så jääävla tråkigt.

Jag har iallafall klippt min lugg idag, blev less på den. Nog för att den är sned men skitsamma, det funkar ju ändå. Jag bjuder på en suddig mobilbild ändå.Jag ser ut som en karl på bilden. Jag är icke nöjd! Höhö.


SOL

Sover hos dig på din nåder
Rör dig fast jag inte får det
Önskar att jag bara drömde
Att det var en vanlig söndag

Måndag morgon förra året
Ångrar hela förra året
Ångrar att jag aldrig svarade
Att jag bara lät dig vara


Samma nätter väntar alla
Utan dig är alla kalla
Långa mörka utan sömn
Du ligger med nån annan tönt

Den här stan är ägnad dig
Alla gator hånar mig
Och mina tårar din stad
Vet att allt är alldeles för sent

Jag vet jag har mig själv och skylla
Har vetat det varenda fylla
Varje gång jag skakat hem
Och längtat efter dig igen


Alla filmer, alla böcker handlar om dig
Alla ryggar tillhör dig
Tills jag går fram
”Förlåt jag trodde det var nån annan”

Hjälp

Jag kan inte åka till Sundsvall. Måste försöka fixa skolan nu, men jag har ingen som helst lust att vara här nu. Och det stör mig att nästan varenda jävel på Ålsta går runt och snackar om saker de inte vet. Folk tror att jag mår dåligt för något som hände igår här. Men det är så jävla mycket annat, så mycket jobbigare saker jag har att må dåligt över. De vet ingenting.

Nu försöker jag iallafall komponera ihop en quiz till Facebook. Det ska heta något i stil med: Är du en Miss Lagom?
Nu behöver jag hjälp med frågor till det, hittils har jag kommit på:

*Du och din pojkvän har en kväll tillsammans, vad gör ni?

*Vad är det snuskigaste du gjort med din pojkvän?


*Du har varit med dina tjejkompisar hela helgen, hur ser eran söndag ut?

*Hur ser din vardagsmorgon ut?

*Hur vill du att din pojkvän vara som?


Så kom igen nu! Ge mig fler frågor att sätta alternativ på mina goda vänner.

HATA, HATA, HATA!

Fyfan vad jag mår piss idag och det kommer inte att bli bättre. För det blir det aldrig. Det är bara Miss Lagom som får må bra!!!!!! FÖR HON SITTER OCH HAR MÅNDAGSMYS MED SIN POJKVÄN! ALLA MÅR BRA, HURRAAA!!!!!! INGET ATT OROA SIG FÖR!!!!!!!

And why does everyone seem to forget
What it´s like to be all alone
- As soon as they
Have got someone, oh it´s no fun
It makes me wanna vanish and die

Well, I just wanna be fun
Just wanna be the one
Who makes you smile
I just wanna believe
That I could be something to someone

Why does the sun go on shining?

Det blir förmodligen inte att jag går till skolan imorgon. Har legat på golvet på madrass hela dagen och grunnat på mitt misslyckade jävla liv. Allt bara sköljde över mig som en flodvåg, som det alltid gör när man tror att man börjar må bra igen. Allt gammalt som jag inte tänkt så mycket på senaste tiden kom tillbaka. Hur vida jag alltid är en prototyp och hurvida jag alltid misslyckas med min skolgång. En massa annat skit som jag inte kan skriva här också, som jag inte ens pratat om med mina närmaste vänner. Det är nämligen bara för jobbigt.

Jag har sovit några timmar här så nu tvivlar jag starkt på att jag tar mig upp imorgon. Egentligen så måste jag, speciellt med tanke på att om jag inte kliver upp imorgon så får jag inte det inspelade skrattet att njuta av i sämre tider (Malle vet vad jag snackar om.)

Jag har haft städvecka, har inte gjort ett piss. Det ser ut som ett helvete i köket och jag orkar fan inte. I Fredags och Lördags hade jag roligt iallafall. Synd bara att det är en person som jag förmodligen aldrig kommer att få snacka med igen. Ja, han har valt Miss Lagom och då får han väl leva med det. Sitta och ha filmkvällar och palla med svartsjuka. Kommer inte ens att få snacka på msn med toffeln. Men idag, fyfan alltså. Hade jag vetat att jag skulle börja må såhär så hade jag bett Mille och Johanna att snälla stanna hos mig.

Butherface

Jag hittade ett praktexemplar av en "Butherface" Jag envisas med att stava det så, ja.Kvinnor som är vackra överallt utom i ansiktet. Det är inte okej för karlar att jaga sådana brudar. Tänk att vakna upp varje morgon med en sådan. Då är jag hellre tjock och har ett vackert ansikte. Det är så passé men jag skriver det ändå: Du är ful, jag är tjock. Jag kan banta, vad fan ska du göra åt det du har i nunan?

It's a bag in a box

Jag sitter i min ensamhet och äter överbliven calzone capri och dricker norrlandsdricka som min syster valt att kalla det = Pommac. Grisigt gott! Jag väntar på Mille och Johanna som ska komma med halv 5 tåget om jag inte minns fel. Då ska vi dela på en bag in a box och ha trevligt som fan. Jag ska laga potatisgratäng och hoppas på att det räcker till 4 pers. Jag kan ta resterna eller nått, så länge de andra blir mätta, haha!

Nästa helg vet jag inte vad jag ska göra, kanske åker till Mamma eller Pappa en dag och så nästa dag kan jag ju umgås med Malle, det var ett äckligt bra tag sedan jag träffade henne. Den 19 har jag tid hos läkaren iallafall, det får jag inte glömma bort.

Nu får jag snart levla på resturant city xD Höhöhö!

Josefine Sjöberg


Dumheter i natten

Jag kan inte sova och har tråkigt. Därför argumenterar jag med en stockholmare om varför stockholmska är gay.
Jag tror att det är för att han har en kiwi i rumpan och han kallar mig renskötare och säger att det tar 23 min för mig att säga
"Tja, vad gör du?"

Efter att han kallat mig 50 årig pms tant och påstått att jag är oskuld (som att det skulle vara något dåligt?!) så skrev jag. "Det är inte okej". Han besvarade det med: Vad är okej då vackra kvinna? ;) Det mina goda vänner är inte okej.

Så nu svarade jag: Jag vet inte vad som är okej. Då påstår han att jag bara ska fortsätta vara söt.

Jag ska ladda upp bilder på konversationen när jag vaknar ur min dvala. Men just nu så är jag nattsuddig och det är för varmt i mitt rum helt plötsligt. Tror att det har med venten att göra. Nu kan alla höra vad jag gör i mitt rum. Jag får inte ens fisa längre.

Jag är i detta nu nästan helt säker på att Christer ovanför mig har smitit in i venten. Han sitter där och lurar på mig bara för att han har en psykos och tror att jag är gisslan. Jag vill inte vara gisslan, de är så fjantiga.

Inga myggor synes nu, ty det våras vinter. Snön har redan anländit men stannade blott bara för några minuter. Jag tror att det är manodeppens fel, eller kanske Rifflez. Han har inte mått så bra på sistone så jag har tänt ett ljus för honom. Men han mår nog bra snart, i sinom tid.

Han kallar på mig. Gamle svarten vill att jag ska rida på honom i solnedgången. Jag vill kalla honom Silver och kunna skrika "Hey Hooo Silver, mot solnedgången!"

Nu fick jag plötslig värk i vänster hjärnhalva, det kanske är dags för sömn. Eller för en film, jag har hört att tomhylsan inte har något med detta att göra men han kanske är en elak man? Det gör ju ont i mitt huvud.
Att göra idag

* Skicka sms klockan 7:30 = Sjukanmälning.

* Kliva upp ca 11 så att jag hinner med lunchen.

* Gå till receptionen och ringa vårdcentralen.

* Om jag får remiss till Unga Vuxna så ber jag dem dra
åt helvete.


Punkt 1: Är man sjuk (eller trött som en Jude som mig) så ska man tydligen vara pigg och alert klockan 7:30 på morgonen så att man kan sjukanmäla sig.

Punk 2:
Jag ska kliva upp till förmodligen Sveriges sämsta skolmat, vilket egentligen är dumheter från min sida.

Punkt 3:
Jag kan nämligen inte sova pga att jag känner mig extremt stressad och ångestladdad inför skolarbetet. Och jag kan inte sitta still och koncentrera mig på lektionerna längre vilket kommer att leda till att jag skiter i lektionen totalt eller att jag bara går därifrån efter ett tag.

Punkt 4:
Finns det mer att säga där? BUP, Unga Vuxna. Folk som bryr sig för pengar. Tacka vet jag Malle, Mille, Johanna mfl.

Plus och Minus

Kvällens plus

+ Malles kommentar "Du påminner faktiskt lite om en blek persika".
+ Johanna och Mille och deras planer om att utrota Miss Lagom.
+ Amelie from Montmartre. Ska nämligen se den ikväll i min ensamhet.
+ Mitt rum är städat.

Kvällens minus

- Miss Lagom.
- Människor som envisas med att inte svara på sms.
- Att jag inte har torkat nötkött, Bag in a box och utvalda människor framför mig.
- Människor som verkligen inte kan konsten att sminka sig.

Hosta

Jag ligger och hostar så att jag nästan spyr, inte okej. Hatar nämligen att må illa, det kan vara bland det värsta som finns. Om jag måste spy så vill jag inte att en jävel ska höra mig, men det går ju inte när man bor på internat. Har Naturkunskap snart 20 över 12. Det ska nog bli gristråkigt, men jag måste ju.

Idag är jag less utan större anledning. Bara människor som vägrar svara på sms jag skickat iväg gör mig ledsen och arg. Inget annat förutom hostan. Jag önskar att jag hade Cocilana, det är bra hostmedecin det. GREJER DET! Höhöhö! Aja, nu ska jag väl börja sminka mig så att jag kommer iväg någon gång, tjah!

Deja vu

Sometimes i feel so alone,
I just dont know ,feels like i been down this road before,
So lonely and cold, It's like something takes over me,
Soon as i go home and close the door,
kinda feels like deja vu, I wanna get away from this place i do,
But i cant and i wont say i tried but i know thats a lie cuz i dont
and why i just dont know.....

Bittra jävel

Nu är jag fan less på den här skiten. Det var ca 2 veckor sedan jag flyttade till Fränsta. Alla utom 1 har hört av sig på något sätt. Mille har skickat sms som jag inte kan svara på, Johanna har ringt, Malle har ringt, Bobba har sms:at jag har pratat med folk genom internet. Men så finns det en människa som inte ens kan ta sig tid att svara på en liten fråga som tar högst 1 minut att komma på en lögn att svara med.

För jag vet att jag kommer att bli avhyst med en lögn, om att denne inte har tid. Och det stör mig så enormt. Kan den bara inte skriva: Nej, jag vill inte ha med dig att göra. Fattar du inte det? Så jävla bitter och inskränkt människa. Och så är det mitt fel att denne människa är bitter. För jag är tydligen roten till alla problem som finns i denna värld.

Nu ska jag följa med syrran och Pappa in till stan eftersom hon ska köpa löshår. Det ska fan bli mycket roligare än att sitta och kolla på när någon spela Wow.

Sundsvall snart

Om ca 45 minuter så måste jag börja gå till tåget. Markus ska också till Sundsvall och det är så jävla skönt att slippa åka tåg själv. Pappa hämtar mig förmpodligen på stationen iallafall, det är nice. När jag kommer hem så ska jag äta tacos och plocka ihop diverse grejer som jag vill ha i mitt Fränsta-rum.

Sedan ska jag åka hem till Pappa med Ida om hon inte segar ihop. Jag har nämligen fått en röd lampa som jag inte ännu sett från Thailand. Hoppas att den är snygg. Är så less på dessa fula lampor, det ser ut som ett psyke här inne just nu. Lite bättre är det dock efter att jag köpt mitt duschdraperi till handfatet.

Ska försöka få Pappa att insé att jag inte kan leva så här. Men inredning som ser ut att komma från avdelning 7. Jag ska fråga honom om jag kan få åka till IKEA och köpa några ljushållare och kanske, kanske gardiner. Det känns så dyrt, men men.

Nu skall jag göra mackor, tjaaah!

Dumheter

Sällskap, godis, popcorn, dricka och Dawn Of The Dead.

4 av 5 toasters.

Dagens fotouppgift, sushi, sällskap och Sundsvall.

4 av 5 toasters.


Kvällens humör: Trött men glad och harmonisk.
Kvällens humor: Ida Nordström.
Varför?:

Kenna säger:
Vad ska du göra i helgen?
Kenna säger:
dum fråga
Kenna säger:
Du ska vara med mig hos Pappa
Kenna säger:
No worrys för the internet för jag har dator serru
ida säger:
hamm...
ida säger:
okej
ida säger:
du har fått asnygg adiaströja
Kenna säger:
YEEEES!!!!!!
Kenna säger:
Svart och vit?
Kenna säger:
Hur ser min lampa ut? Som skit?
Kenna säger:
Eller som kryptonit?
ida säger:
har inte sett
ida säger:
jag fick en likadan tröja
ida säger:
så nu kan alla se att vi är systrar =) =) =)


Nu skall jag snart se på Idol med Linda för Miro (Susanna) sover, Jessie och Maggan är och tränar de jävla hurtbullarna.

Kom ihåg tills imorgon: Knäpp kort på Högens Sundsvallsbyxor.

Heta Linjen

Fyfan vad jag höll på att dö av skratt! Jag, Susanna, Jessie, Maggan och Linda satt i Jessies rum och ringde heta linjen. Det var dock bara Maggan och Linda som vågade prata xD Jävulska dumheter!

Jag har tvättat idag! Och diskat! Så heroiskt av mig. Imorgon skall vi kanske till Sundsvall, det är inte säkert än eftersom Foto kanske inte har skjuts dit. Men vi får se. Det är fan fuktigt i mitt rum pga att jag hängt upp tvätten här för torktumlarn suger blött anus.

Börjar bli rätt slö i huvet, har skrattat så jävulskt idag. Har inga pengar på mobilen heller kom jag att tänka på. Brukar ha några luringar som skickar skumma sms. Exempel Mille, men jag kan icke svara vilket suger.

Nu ska jag nog städa till lite i rummet och leta efter mitt kors som jag tappade från halsbandet igår, smaaart.


900 spänn åt helvete, eller? Uppdatering om jag hittar det! Jag måste ju informera mina älskade läsare om vad som händer i mitt vardagsliv. De kommer ju aldrig att komma upp i min klass.  - The one and only; Kenna.Nu pallar jag inte dryga längre så jag laddar upp en bild på min nuniga nuna.

RSS 2.0