SKIT, överallt!

Något jag ALDRIG kommer att göra igen är att flytta in i en ostädat lägenhet. Fy helvete vad jobb det blir. Man inser så småningom vad som är äckligt. Typ lillutrymmet under spisen, ventiler och överdelarna på skåp, USCH! Det var Mamma som fick mig att inse denna grisighet när hon vandrade in i lägenheten och sa "Åh! Herregud! Varför luktar det så mycket klor!!??" Typ ehhh... jo.. Mamma, de har tyckts även hett klor på väggarna (klor bleker även vit färg!!!) Jag har ju vitt överallt (numera vitt/fläckar av vitaprikos.)

Tyvärr så kan jag ju inte säga till Timråbo om det eftersom jag tog över lägenheten i förväg, men men. Det är sista gången jag gör så. Ska man flytta in så ska man endast behöva skura/dammsuga golven. Jag har inte ens lust att berätta om min (och Adams) första lägenhet... den var riktigt jävla illa. IFH Properties in my fucking ass! Denna smutsiga lägenhet är absolut inte Timråbos fel vill jag tillägga!

Dilemma

Vaknade vid 3 tiden och intog gårdagens Sushi till frukost, ytterst gott! Jag har ett dilemma som jag må dela med mig av. Jag har nämligen 3 saker att välja mellan i helgen. Jag vet nästan vad jag ska välja men ändå.

Nummer 1:

Dricka vin med Johanna, Muffle och Mille hemma hos Johanna.

Nummer 2:

Gå på poolparty/grillparty hemma hos Hagge.

Nummer 3:

Följa med Mamma och Ida till Annette och Lenas stuga.

Det lutar självklart åt Nummer 1 men jag vet att Johanna var sjuk igår (jag har kontakter jag) så tänk om det inte blir av? Vad skall jag välja då? Varför kunde inte allt bara delas upp på 3 olika helger? Antingen så finns det ingenting att göra i helgen eller så finns det för mycket att välja mellan.

Pride paraden i Sundsvall

Som jag förstått det så handlar pride om att älska sig själv och att våga visa sin sexuella läggning. Hade jag inte varit lönnfet så hade jag svassat runt halvnaken på Sundsvalls gator med "HETERO" skrivet på magen och en stor regnbåge på röven. Det ska ju tydligen vara en prideparad här om ett tag gissar jag på. Folk kommenterar som fan på st.nu och klagar på att det inte finns sådana tillställningar för "oss vanliga". Mr och Mrs Normale så att säga.

Ideér på vad Mr och Mrs Normale kan göra för att fira sin perfekta vardag

1.
Unna er! Skaffa barnvakt och ladda upp med chips och dipp till en romantisk komedi.
2. Gå ut och ät och knulla sedan (om ni inte är för mätta efter buffén ni förmodligen kommer att inta)
3. Gå på Memento! Ett utmärkt ställe där alla WT människor samlas.
4. Gå på Selånger marknad och (håll i er!) drick några öl och ta TAXI hem!
Nattens kreativitet

Jag hade tråkigt och kollade på youtubevideor. Det slutade med att jag sitter mitt emot en papperstrana, en pappersballong och en riktigt jävla snygg nagel som tyvärr inte är användbar. Skatteverkets papper kan man minsann göra väldigt flashiga tranor och ballonger av.

Und ballones und les tranos!Los naglos! Testade bara på en dock då jag visste att jag inte ens kunde ta på mig den sedan. Måste slipas och grejer och då försvinner los nagellackos.


Hahahahahaha!!


Kreaturen

Mina plastblomster har anlänt! Nu ser det lite bättre ut i badrummet. Skulle äta på Texas idag men det var stängt så vi gick till Kermit (den gröna apan). Där hade de minsann tacos! Gott! Jag skulle ringa till Muffle idag men glömde bort det helt, förlåt! Har åkt runt som en dåre bland annat till Birsta och Alnön.

Detta var inte ett sånt jätteintressant inlägg känner jag och jag beklagar detta mina kreatur.

Höhö


Com

Varför är människor så okunniga? Sitter och skummar igenom en Flashbacktråd om ComHem. Folk klagar på att de får betala 35 kronor för pappersfaktura. Det kostar så mycket att få ett papper hemskickat varje månad, därför tog jag autogiro. ComHem skickade hem ansökan med min pappersfaktura. 35 spänn! Jag betalar 100 kr plus kortavgiften för mitt bredband på 100 mbit. Ska jag sitta och waina om 35 kr då? Neeeeeh!

Men vem har någonsin hittat något vettigt på flashback? Jag sökte på typ "Hur kan man sätta dit en pedofil" då kom det bara en massa trådar om pedofiler och att det är synd om dem som inte är accepterade i samhället.

Asskissing

Det är ett rent jävla helvete att försöka vara trevlig. The asskissing is over så att säga. Hädanefter ska jag försöka att bete mig exakt lika illa som alla andra idioter gör. Ibland önskar jag att jag var en bitch som kunde hugga lika mycket som andra gör.

Jag har i alla fall haft en trevlig helg om man bortser från att en del är jävligt otrevliga. Jag och Adam har blivit några nyanser blondare under helgens gång. Jag har försökt att sätta på mig lösnaglar allt enligt samhällets krav, det gick inte så bra. Filen jag hade var värdelös så jag köpte en ny och ska väl försöka imorgon eller någon dag. Mitt modem har inte kommit ännu tyvärr så jag befinner mig hos karln.

Nu ringer telefonen. Någon som vill ha skjuts och inte betala för det antar jag. Jag skiter i att svara helt enkelt. Några saker jag verkligen inte orkar med nu som jag vill dela med mig av.

1.
Folk som inte betalar för sig i bilen när man åkt iväg endast för att de/den ska ha skjuts. Det är inte bara bensinen som kostar.
2. Människor som ständigt klagar, gnäller och tjatar och sedan avslutar allt med "Men man ska inte klaga." Klaga, gör det! Men gör det med någon slags humor och säg inte emot dig själv i slutet! Ingen människa orkar med att höra negativitet 24/7.
3. När man kysser arslet på någon så jävla mycket att det känns overkligt och sedan inte får svar tillbaks trots att denne människa minsann också har gjort fel på andra plan.
4. Människor som tror att det är helt okej att berätta saker för andra som man berättat i förtroende bara för att man råkar vara ovänner. Jag skulle ALDRIG berätta en sak som sagts i förtroende när man var vänner. Det är riktigt jävla elakt.

Ps. Om denna text rör vissa lite mer så vill jag beklaga allt enligt asskissingsystemet :(:(:( FÖRLÅÅÅT!!!! Eller så skiter jag fullständigt i om det är så, välj själv.

RSS 2.0