Enskild blogg

Jag ska starta en enskild blogg om Robert Morian, jag ska referera till "honom" och kränka honom då han inte vill umgås med mig. Jag ska förklara min kärlek och önska honom död då jag inser att han inte är mannen i mitt liv.

Är hon seriös?

Sjukta pistol med kungen idag!

Vet ni vad jag ska göra idag? Sjukta pistol! ;) Ja, det är sant! Vi ska ut till en skjut-klubb där Kungen själv är medlem i och testa på sjukta med vapen. Jag åker dit med Amir, där kommer E.M.D också vara bland annat.. ;) Roligt va?

Är hon dyslektiker??!!

Någon som har en mobil att skänka eller sälja?

Min slutade tvärt att fungera igår efter att jag besökt toaletten och skulle lägga mig för att sova. Det ser ut som att någon försökt att bryta den på mitten och gissa vad, den fungerar inte. Inte nog med att jag inte kan ringa eller sms:a, jag hade sjukt många bilder i den som jag inte fört över till datorn. Roligt kväll igår... eller inte.

Göra sig klar

Jag hoppas på en ytterst trevlig kväll ikväll med créme dê lá créme. Innan jag åker till Johanna så ska jag äta, städa lite och göra mig klar. Hoppas att det går relativt smärtfritt till.

Robert Morian

WOH! Den är MIN!!!! Kom ihåg vart ni såg denna bild när Robert Morian blir en känd konstnär som sitter och röker opium och dricker absinth. Min första alldeles egna Robert Morian och jag betalade inte en spänn för den eftersom att jag är en utav hans absoluuuut näärmsta vänner (Petra Mede).
Tänk om kanske 10 år så sitter ni där och tänker "Åh, man kanske skulle slå till på en Robert Morian." Men ack så dyra de kommer att vara! Jag beklagar, jag beklagar! Men ack så jag ska skratta inombords när endast jag har tillgång till denna underbara tavla och ni suktar efter den. SUKTAR!!!!

Natthumor!


Fötter

Alltså NEJ! Jag skrev till Bobba, tur att jag inte är så fet att jag inte kan se mina fötter när jag står upp i alla fall. Jag var tvungen att i praktik testa detta. Och jag kan inte se dem!!! Men inte pga magen dock, då skulle jag ha ångest. Mina bröst är i vägen! Fan vad tärt, jag kommer aldrig att kunna säga att jag ser mina fötter när jag står upp!

Smile even though its breaking

Har nyss ätit sushi, så jag är sushimätt. Hatar att vara tex pizzamätt, man känner sig oförmögen att göra nånting. Jag ska i alla fall ut och gå klockan 7 i eljuspåret, så om jag plötsligt försvinner utan spår så vet ni vart ni ska leta. Typ skallgång.
Just det! Jag har inhandlat ett par svarta korta shorts och en randig sak som jag inte är säker på. Jag vet inte om det är en ful tubtopp eller en kjol, men jag använder den som kjol ty tubtoppar är bland det fulaste som finns. Jag har tråkigt, vill sminka mig eftersom jag köpt en massa ögonskuggor men jag kan inte ty ack vi ska åka snart.
Ida kollar i skolkatalogen när jag fick i 7:an, jag skäms. Jag vill radera mig från 6:an till mitten av 8:an. USCH! Jag har tråkigt, så här har ni en bild. jag vet inte vad mitt hår vill.

It's a hell i can't describe

No matter how I try
They say it’s all a lie
So what’s the use of my
Confessions to a crime
Of passions that won’t die
In my heart

So if he’s somewhere near me
I hope to God he hears me
There’s no one else could ever make me feel
I’m so alive
I hoped he’d never leave me
Please God you must believe me
I’ve searched the universe and found myself
Within’ his eyes


When lost will you find me?

Genom våra mörkaste timmar
I min djupaste förtvivlan
Kommer ni fortfarande att bry er?
Kommer ni att finnas där?
Genom mina prövningar
Och mina vedermödor
Genom våra tvivel
Och frustrationer
Genom våldet
Genom min turbulens
Genom min rädsla
Och mina bekännelser
Genom min ångest och min smärta
Genom min glädje och min sorg
I löftet om en till morgondag
Jag kommer aldrig att lämna er
För ni kommer alltid att finnas i mitt hjärta

Klagotext

Jag saknar Ålsta, eller nej. Jag ska omformulera det. Jag saknar att sitta med Susanna och diskutera Resturant Citys nya uppdateringar, kolla på dåliga och bra filmer, äta fiskpinnar och köpa diverse pålägg till regularismackorna. Hade resten inte vart så värdelös så hade jag gått kvar, eller ja. Om jag hade haft orken och måendet att gå kvar. Jag tycks inte kunna stanna på ett ställe länge nog att slutföra något och det hatar jag. Alla andra ska gå ut gymnasiet och här sitter jag, 20 år och har inte ens fått betyg i Svenska, Engelska och Matte. Jag vet att jag skulle klara av det om jag fick jobba hemma, men det får man tydligen inte om man heter Emma Nordström. Är så less på allt.
Jag vill ha mina utvalda samlade i detta rum nu, vi skulle diskutera Bobbas konst och planera inför nästa photoshoot. Men jag orkar inte ens planera det, känner mig totalt värdelös och oförmögen att göra saker om jag inte har pengar. Jag vill måla, men jag vet inte om jag har någon tavla kvar att måla på. Jag vill sjunga men har ingen sångröst, jag vill helt enkelt göra något kreativt men inget kommer ur mig. Förutom vissa substanser eftersom jag nyss druckit ett glas cola.
Ja, jag är onyttig också, men jag pallar fan inte bry mig. Orkar inte sträva efter den perfekta kroppen heller. Sitta och diskutera nutriletts olika smaker och utbyta smaltips. Jag kommer liksom aldrig upp och iväg. Det finns fetare och äckligare än mig. Jag stödjer mig på det och på min nuna. Utan min nuna vore jag ingenting, bara en knubb med snygga vänner.
Klagosången pågår för fullt i mitt sinne vilket märks på denna text. Jag måste städa också, men orkar jag det? Nej, jag kommer bara att hitta något annat som är roligare. Typ ett korsord i en gammal Allers tidning eller nåt. Aja, nu ska jag kolla på äckliga bloggar eftersom de mina inte har uppdaterat sen senast.

Drömmar

Jag hade fått en egen lägenhet någonstans, den var stor och fin. Påminde om Herrgårdsvägen. Jag skulle bjuda på fest och var tvungen att springa runt och städa en massa, men jag var samtidigt tvungen att hämta Ida eller vem det nu var. Stressen tärde i mig och lägenheten var inte alls lika fin inredd som jag ville. Det kom i alla fall en massa folk, mest tjejer. Vi satt och drack och jag sms:ade med Erik som hade "karlfest" nedanför, men han svarade inte. (Vi var tillsammans) han var sur på mig och jag kände hela tiden ångest inför att han skulle lämna mig. Feikon skickade mms med bilder från en porrfilm och skrev "Svensexan här nere". Jag ville skicka tillbaka en bild eftersom vi hade kollat på Shutter Island, men jag hade inga pengar kvar snart.

Jag fick presenter av en massa facebook folk som var där som jag aldrig annars umgås med i verkliga livet. När vi satt och kollade på filmen så var det en massa indiska karlar som satt i soffan och typ förstörde allt. De sa saker i stil med "Ska ni verkligen dricka en till öl?" och "Ska vi inte bara kolla på film och äta godis istället för att dricka?". Jag ville att de skulle gå hem, men jag vågade inte säga till henne. Panda kom då vi satt och kollade på film, jag och alla andra blev asglada. Hon hade en massa färgglada kläder och genomskinliga neongröna saker i håret med rosa blommor på.

Innan det så drömde jag att min bror Mikael och hans söner försökte få mig att bli galen, de bad mig gå in i ett hus och sa att jag skulle använda en nyckel till att öppna rum 402. Jag stack därifrån och sa till Mamma att jag inte klarade av det, att jag var så rädd och var tvungen att åka långt därifrån. Hon sa att de var likadana mot henne och att jag inte skulle oroa mig. Men jag visste att jag skulle bli galen om jag stannade kvar, så jag drog iväg.

Mina storbloggare

Jag har tråkigt, därför delar jag med mig av min paint förmåga. Efter nogrann utredning utav bilden inser jag nu att Pandas blogg inte syns till. Jag vet heller inte ens vad den heter längre ty hon hade en period av "anus" bloggande och sedan inget bloggande alls! Och jag vill varken läsa om anus eller om ingenting, hahaha xD Ge mig din adress om du läser detta Pandiboo!

Pripps Blå

Ibland går det inte att ladda upp bilder på min blogg. Detta stör mig något enormt, men detta var tydligen inte en sådan dag. För flera år sedan så badade jag i stugan och vad hittade jag då nergrävd i sanden om inte denna! Så sjukt fräsig! Jag har ingen aning om hur gammal den kan vara, typ 80-talet kanske? Eller 70? Den har en sån konstig öppningsmekanism. Inte som dagens moderna ölburkar (sagt med förakt i rösten).
Ooohh

En ny kommentar, så trevligt tänkte jag. Men ack så jag bedrog mig!
alex (zacky@live.se) om Billiga internetluder:
Hej!
I min blogg lottar jag ut ett presentkort för 1500 kr som fungerar i runt 150 butiker där H&M GINATRICOT BIK BOK är några utav dem..
Var med och anmäl dig på min blogg nu ! :D

Kram
Tråkigaste kommentaren på 1 års tid kanske! Förutom de som kommenterar "Pundare" och inte vågar stå för var de skriver. Är jag deras syn på pundare så måste jag nog ha missat något.

Billiga internetluder

Att ta smaklösa halvnakenbilder och lägga ut dem på min blogg för allmän beskådan är inget för mig. Jag fattar inte vad vissa tänker med när de laddar upp en bild på sig själv med tuttarna i vädret och skriver något i stil som "Det här är jag. Om ni inte tycker att jag är snygg så är ni bara avundsjuka ;)" Och då frågar jag VARFÖR, VARFÖR skulle jag vara avundsjuk på en brud som tydligt har fetishen blottning via internet? Det är bland det osexigaste jag vet, om det inte är smakfullt gjort! Dvs, en riktigt duktig fotograf, rätt ljus och rätt pose. Inte webcam bilder på sängen iförd enbart trosor, så jävla white trash! (Skriver Kenna som nyss höjde Lidls billighetskorv till skyarna)
Och tro på fan att morsan eller farsan din kommer att få se bilderna någon gång. Det kan vara en arbetskamrat till din farsa som utstöter "kolla vilken fräsh brud inlindad i enbart ett skosnöre" och då säger din Pappa. "Åhh, ja.. men vänta nu... är inte det där MIN DOTTER!" Det är väl en fin tanke att tänka när du nästa gång trycker upp dina obefintliga eller allt för stora/plastiga tuttar i ansiktet och tar din nästa facebookprofilbild?
Och bara för det så ska ni få kolla på en jättefin bild på två gäddskallar!Fler inte okej listor

En av mina trogna läsare har bett mig att göra fler "Inte Okej" listor, så jag ska göra det kanske när jag kommer hem, kanske om 1 vecka. Vem vet! Nåväl, en sak som inte är okej är att jag köpte lufttorkad salami på Lidl, den var inte så god tyvärr. Lukten frätte i min näsa men själva smaken var väl ganska okej.

Så intressant, så givande! Nästa gång håller jag mig till regulariskorven med smak av chorizo. Den var i alla fall värd sina 30 spänn motför denna som kostade 20 spänn. Jag har även lyckats med misstaget att bli allför mätt så nu ligger jag i syrrans soffa och orkar inte röra på mig. Jag känner mig som en valross som ligger och dåsar i solen.

Hunden Astrid var helt hysterisk när jag kom hit, som vanligt. Men hon fortsatte och vi fattade inte varför tills vi såg att hon stulit sockerskålen. Inte okej med en hysterisk hund, de är jobbiga och hon har äcklig andedräkt trots systers försök att köpa denta stix m.m. Tacka vet jag Chilis underbara nuna!


Inte Okej

Enligt mig.
* Människor som tror för mycket om sig själv. Vare sig det gäller utseendet eller intellektet.
Ex: "Hej, kolla på mig! Här är min blogg och här är 75 bilder på mig i samma pose!" eller "Alla säger att jag är så bra på allting!! ALLA ÄLSKAR MIG :D:D:D Proffesor Riffelbaum sa att jag minsann var den smartaste människa han träffat och då må jag säga att han själv typ är GUDEN inom fysik och biologi!"
* Kissies blunder. Någon: "Men du säger att du ångrar dina bröst." Kissie:"Ja, men bara storleksmässigt" Någon: Okej, så vill du ha större eller mindre?" Kissie: "Det har ingenting med frågan att göra."
* Onaturliga läppar: Kanske det fulaste som finns. Man ser att det är fejk och läpparna ser ofta "fyrkantiga" ut.
* Otrevliga nunor utan tändare. Denna händelse inträffade: Jag och Muffle satt i min bil, Muffle ville röka med ack så han bedrog sig ty ingen tändare syntes till. Jag bad honom sticka ut huvudet ur rutan och fråga ett par Sund och Duktiga. Bruden såg ut som om hon luktade på nyutkommet bajs och sa "Eh.. nej?"
* Tv:n nu för tiden, speciellt på natten. Det finns INGET att kolla på! Men nu när jag kollar in Tv.nu så inser jag att "Naturens stora skådespel" och "Teens hooked on porn" kan vara ganska spännande. Men då tar jag hellre in datorn till mitt rum och beskådar "How i met your mother" istället.

Tres pictiores

Grova nunan.

Kan han?
ADHD hunden.

Rastlösa söndagen

Jag har tråkigt! Det finns ingenting att göra och jag är så sinnessjukt rastlös, funderar allvarligt på att ta bilen till eljuspåret och gå ett varv eller två. Endast för att jag har så jävla tråkigt. Jag ska nog ringa syster och höra med henne om hon vill. Ja, det ville hon göra. Då har jag i alla fall något inplanerat för idag. Jag drömde att bensinmätaren var nere på rött, det var inte roligt. Men tyvärr så händer det allt för fort.
Igår spelade jag och Muffle yatzy på ett brunnslock vid Sidsjön, trevligt må jag säga. Mille sms:ade och jag kunde inte svara ty jag var tvungen att stänga av mobilen. Hon frågade om jag var onykter, det var jag ej. Skulle nämligen skjutsa hem Ida och några andra. Hennes karl Bruno var inte så nykter. Han spydde i en Lidlpåse som han fann i baksätet. Jag vet inte hur de mår idag, men jag mår tärt.
Åh! Så intressant jag är. Nu ska jag försöka kamma ut håret, tjaaah!

Den eviga stressen

Nu känner jag den eviga stressen igen! Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag måste sminka mig, hämta pizza, gå på bolaget, duscha, försöka få tag på pengar. Listan på vad som behövs göras blir bara längre och längre!

Vem är Emma Nordström?

Ida frågade 118 100. "Vem är Emma Nordström?"
De svarade: 118 100 tror att Emma är en glad och positiv tjej som älskar katter och hundar. Hon gillar att sticka och det är alltid mycket färg och rörelse i hennes alster.

Special K

Ska snart skjutsa Johanna till skolan ty jag har sovit här. Efter det ska jag hämta Annelie hos Pappa och så ska jag på Arbetsförnedringen på basinfo, det ska bli väldigt tråkigt. Pappa måste ha bilen sedan pga besiktning. Han kommer säkert inte att få köra den för att framrutan är sprucken och då har inte jag någon bil. Moses skriker, han vill mig nåt.

Jag åt havregrynsgröt imorse! Fan, vad gott det var! Så givande! Nu ska jag sluta skriva om tråkiga saker och göra mig klar. "Otto tycker om Special K Red Berrys" - Johanna.

Sidsjön

Just i detta nu sitter jag hemma hos Johanna med Mille, Moses och Otto. Johanna sminkar sig och Muffle har inte synts till ännu idag. Han dissar oss, den jäveln! Vi ska till Sidsjön och chilla med Rosévin, jag vet ej om jag ska ha. För det är jobbigt att veta att jag inte kan ta mig någonstans sedan. Men jag tar nog lite vin ändå, pallar inte med ensamheten hemma om natten nämligen.

Bobba vill inte leka med oss, det är ett återkommande fenomen inom kretsarna. Inte riktigt okej, eller hur?! Moses skriker, han vill gosa och trycka sig. Alla har jeans utom jag. Information i sin mildaste form, nu ska jag kolla lite bloggar. Tjah!

28 days... 6 hours... 42 minutes... 12 seconds.

 


Natt utan sömn

Det är varmt i rummet jag försöker sova i, jag funderar på att öppna fönstret men minnen kommer tillbaka. Minnen om att du alltid ville ha fönstret öppet för att du tyckte att det var varmt. Men du vägrade lägga dig på soffan. Jag kunde inte sova för värmen, så jag la mig i soffan när du somnat. Nästa morgon vaknade jag och du sa till mig att du inte gillar när jag försvinner under natten. Du sa att du ville vakna upp brevid mig.

Jag kommer inte ifrån din värme, för varje gång jag försöker fly så finns du där ändå. Jag kan inte vara i närheten av dig, jag kan inte ens se en bild på dig utan att få tryckande ångest i mitt bröst och den brännande känslan under ögonlocken. Men ändå så finns du där när jag försöker att sova. Jag kan se dig hur tydligt som helst och när jag försöker att förtränga dig så kommer du alltid starkare än innan tillbaks.

Jag vill så gärna minnas allt bra, förtränga det onda och glömma bort varför jag älskade dig. Men jag kan inte göra det, för jag vet exakt varför jag älskade dig. Nästan alla jag känner säger "Du kan få någon bättre". Jag vet mycket väl att jag kan få bättre. En man med en stadig inkomst, stadig personlighet och med ett vackert yttre. Men jag kommer aldrig att älska den mannen så mycket som jag älskat dig. Jag skiter i stadig inkomst och stadig personlighet, jag vill vara så lycklig som jag var med dig när du höll min hand i bilen och vi lyssnade på Pearl Jam.

Jag kommer aldrig att finna den känslan åter, du fattas mig något oerhört.

Halv 6 hos mig (eller nåt)

Gästlista: Johanna, Muffle, Mille, Malle och Bobba.
Förrätt: Parmaskinka, mozarella m.m. Jag hittade bara ett recept som lät okej.
Huvudrätt: Köttfärssoppa. Dock ej den vanliga svennesoppan.
Efterrätt: Chokladtårta.
Jag beklagar om det smakar skit!
Idas kommentar till detta -"Sluta göra köttsaker!" Jag: Varför? Ida: "För att jag vill äta.."

Blöööö

Ska snart iväg till stan igen, har uppkörning på Tisdag. Hoppas jag klarar det den här gången, annars blir jag irriterad. Aja, fyller i alla fall år snart, tur det. Ida kommer in i mitt rum och ser ut som en tjackskada pga hon har sovit med smink. Mycket spännande att berätta känns det som, eller inte. Blööö, är less. Jag måste skaffa egen lägenhet snart.

RSS 2.0