Billiga saker <3Kaffebryggare från Media Markt: 39 kr!
Hushållspappershållare (ska ha till toapapper istället) IKEA: 19 kr!
65 st Bakformar IKEA: 12 kr!
3 stycken saxar IKEA: 9 kr!

Kloka ord ur Slitz eller Moore

Det stod om knarkande kändisar. Då skrev Slitz eller Moore (minns ej i vilken utav de annars så värdelösa tidningarna.)


Är Ken Ring en knarkande kändis eller är han känd för att han knarkar?

Väntar på att matklockan skall slå

Jag har så sjukt tråkigt! Trött som en jude är jag också. Sitter på projektet och får ingenting gjort som vanligt. Det känns som att det inte är någon mening att göra en massa uppgifter när jag förmodligen ändå kommer att få IG på kursen. Jag ska höra med de andra imorgon om jag kan avsluta kursen och sedan börja den, eller om jag kan avsluta och ta en ny kurs. Då kan jag ju gå tillbaka till Svenskan efter det i stället känns det som.

Adam ligger hemma och är sjuk, idioten sov med fönstret öppen. Jag ska egentligen inte säga någonting eftersom jag sov med balkongdörren öppen. Jag är i alla fall inte sjuk! 

Jag ska skriva en uppgift om kärlek. Bland det tråkigaste ämnet som finns just nu. Kärlek är kuk, kuk är omtanke och omtanke är kärlek. Så! Nu är jag klar med den uppgiften ungefär, eller kanske inte. 

Hungrig är jag också, vill att klockan ska bli lunch. Kanske 11 halv 12 så att jag kan gå hem till Mamma och länsa kylen på julmatsrester så som kräftstjärtar, majonäs och julskinka. Den eviga julskinkan som aldrig tycks ta slut. Men när dagen kommer så gråter man lite inombords ty man saknar den salta smaken av gris.

Jag kanske ska skriva om "Kärlek till mat" trots att det låter som en uppgift för Johanna. Jag har nog aldrig sett en så smal människa äta så gott som hon gör och ändå behålla formen. Ja, Malle och Christian kanske. Dessa finurliga varelser som jag saknar. Alla utom Christian då, han träffade jag nyss.

Telefonsamtal

Fan vad jag inte tänker när jag fått i mig lite för mycket. Jag ringde till Elin och skulle be om skjuts en natt och så hade jag sagt följande på slutet av samtalet.

Kenna: Du låter förjävlig! Jobba på rösten! *klick*


Det skall dock sägas att hon faktiskt var förkyld och hes!

Tråkigt!

Det är så fruktansvärt tråkigt! Jag sitter och pratar med Mille på Facebook om Tequila och sommar. Jag gillar inte vintern! Hade det varit sommar så hade jag kunnat gått hem från Björn istället för att Christian måste fixa skjuts. Till råga på allt så måste jag till Aktivator imorgon! Personalen på Framsteget ska inte ens vara där, hur är världen funtad!? Ska jag missa mellandagsrean för att jag ska sitta där och ändå inte kunna jobba eftersom jag behöver hjälp med det jag håller på med nu? Nej, fyfan så surt det är ibland.

Dumskalle

"Jag tar dig som ett skämt, du är ingen viktig människa." - Kenna tänker på en önödig människa.


Jag har tråkigt, är slö i skallen men inte trött. Christian badade nyss klart, han har badat i ca 1 1/2 timme nu. Han somnade säkert, det tycks vara likt den karln. Jävligt stötande entrar han portarna.

Jobbigt

Jag fick 3154 kronor i socialbidrag. Min hyra är på 2200 kronor, hur har de tänkt att jag ska klara mig? Pengarna är redan slut och jag får mer pengar ungefär den sista Januari. Skitkul! Pengar är fan nästan allt, utan pengar är man inte lycklig och jag skrattar åt er som tror annorlunda. Antingen så har ni aldrig varit utan pengar eller så är ni dem där Miss Lagoms. Robotar som satts på jorden för att förpesta tillvaron för oss goda.

Utöver det så har jag börjat kolla på kanske den bästa serien någonsin. Misfits heter den och jag väntar på nästa avsnitt, det är också en sak som är skitjobbigt. Behind the scenes. Simon (Bobba) och Nathan.

Ett roligt ord

Lönespec

Positivt

Vackert:

*Solnedgångar
*Fransk manikyr
*Katter

Äckligt:

*Människor som tar kort eller låter någon annan ta kort när de sitter på toaletten!

En av världens bästa filmer


Han med pungen i skaren

Jag sov i ca 15 timmar inatt/idag, jag visste inte att det kunde vara fysiskt möjligt tills nu. Christian sov ca 1 timme mindre och han ligger och sover nu ändå! Jag förstår mig inte på karlar. Tex som karln som bor i rummet brevid. Här har ni en lista på vad han inte kan göra.

Karln kan:

* Inte diska! (distinka smutsfläckar tvingar mig att diska om de 7 tallrikar han lyckats diska på 2 månader.)
* Inte städa (om det inte gäller sitt eget rum. Sedan klagar karln på att jag har det stökigt i mitt rum när jag har ett kök, en hall och en toalett att städa plus mitt rum.)
* Äta smör, mjölk, oboy och konsumera toalettpapper som om han hade sveriges slappaste rövhål. 
* Gnälla på att jag drack den sista mjölken när han smyger in i mitt rum och äter upp min choklad.

Av dessa anledningar så kan jag:

* Inte sluta klaga och gnälla på karln.
*  Inte vara tacksam att han diskade dessa 7 tallrikar.
* Inte längre köpa mjölk och toalett papper ty detta är nu hans problem (jag finner diverse toalettbesök förödande eftersom jag måste gå till mitt toalettpappers-gömställe innan.
* Inte sluta låta som en surkärring som inte fått penis i sig på x antal år.

Bland det jävligaste måste väl fan vara att när jag väl klagar på hans betéende så är han så jävla lurig och får mig att börja asgarva över det istället! Som när jag inte ville steka köttbullar klockan 1 på natten då säger han följande.

- Men det är ju det krispiga man vill åt! Det är ju därför man drar pungen i skaren.

Hur fan kan man inte skratta åt det!?


Ocensurera Kenza

Är det ett jävla skämt eller? Jag hittade denna bild på en skvallerblogg.


Hade samma bild varit på tex Kissie så hade de absolut inte cencurerat. Men lilla "änglalika" öga-näsa-mun-nunan Kenza får minsann inte visa hängflajorna på bild! Hon förstör ju sitt rykte! Tänk på alla butikskedjor som förlorar pengar på henne. Hon är endast en vandrande reklampelare!

RSS 2.0