Streetwalker

Om det är det faktum att jag lyssnar på älskade Michael eller att jag klarat av att fixa sovplats i helgen har jag ingen aning om men på något sätt känner jag mig relativt tillfreds med nuvarande sistuation. Det lär ju brytas i bitar om någon timme men tills dess ska jag bara njuta av att jag inte känner den ihållande oron som jag annars tvingas tampas med. 
Det går fan inte att sluta spela!

Sånt jävla underbart tidsfördiv, speciellt om alla är i samma rum.http://team.forsvarsmakten.se/

Top 10Av de värsta sakerna som skulle kunna hända ikväll.

1.
Jag bryter ut i snefylla pga mina nya mediciner, sätter mig i en rondell och skriker att jag minsann vill se vem som kastade.

2. Johanna slocknar efter 15 minuter, Muffle känner sig hängig och går hem vilket resulterar att jag blir uppraggad av en god vän till Tant Berg på vägen ner till bussen.

3. Alkoholen tar slut och ingen har pengar.

4. I bristen på alkohol inser vi att vi skulle kunna råna Statoil på Bergsgatan. Det lär tvivelaktigt misslyckas.

5. Anarkin råder inte.

6. Vi kliver trotsigt in på Memento trots att vi sagt att vi aldrig vill dit igen. (Johanna övertalar oss)

8. Johanna och Muffle har däckat när jag kommer till Johanna. Moses (katt) har även producerat produkter ur sitt anus som han lagt utanför kattlådan. Jag får torka upp och gå hem.

9. Bussen går inte som den ska så jag kommer in till stan klockan 1 på natten och då vill alla gå hem.

10. Jag stannar hemma.

Slutprov

Idag har jag slutprov i matte, jag borde bevegena mig snart och få det överstökat men jag känner att jag sitter fast här hemma. Vill inte alls gå iväg, men aoo.. det måste väl göras det med. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer men jag hoppas på något intressant och givande!

Nu har jag druckit kaffe varje dag i nästan en vecka, det känns illa faktiskt.

Alltså va?
Jag ser ut som Emil i sina unga dagar!!! xD
Alltså.. vavavavava?!

Top 10Top 10 listan på vad jag inte vill ha i min säng just nu.

1. Någon som sitter och äter knäckemacka.

2. Kalle Moraeus. Ja, han är söt men det skulle bli på tok för otympligt att försöka sova.

3. Astrid (systers hund) Dels för att hon luktar illa plus att hon skulle ta upp all plats.

4. Tvestjärtar och diverse insekter.

5. Anarki dvs böcker, smink, papper m.m.

6. Fukt. Inte nog med att endast ordet "fukt" hamnar på top 10 över äckligaste orden. Det är även jobbigt att ha i sängen.

7. Rakblad och nålar. Fatta vad jobbigt det skulle vara att sova med sådant.

8. Hugh Hefner. Inte nog med att lakanet skulle fastna i hans skrynkliga kropp, jag skulle få stå ut med doften man blir slagen i ansiktet av då man kommer in till ett äldreboende.

9. Holly, Kendra och Bridget. Det skulle bli för mycket blondiner på ett ställe.

10. Uri Geller.


Inköp från Selånger marknadJag gjorde en ovetandes fuling genom att köpa halsband i form av handklovar. Tänkte inte på att Johanna har liknande. Personligen så skiter jag fullständigt i om någon "härmar" mig så vida de inte gnäller på att jag härmar dem. Men Johanna är inte den som tar det som en förolämpning så jag är nöjd. Hon köpte ju trots allt kilklackskor, det är ju soooo Kennastyle! (Roligt om jag var så va? EUW! Icke.)Ja, alltså. Jag var faktiskt tvungen att köpa detta linne. Det var snyggt trots att jag vet att småbarnen kommer att ha likadana i höst. Det fanns asmånga roliga färger men jag som är tjockis kände mig tvungen att välja svart. Man vill ju inte förarga samhället!Ett vanligt jävla nitbälte, säkert fejkläder och allt med tanke på att originalpriset var 100 kr. Jag fick det dock för 50 spänn då jag känner han som säljer. Fick även rabatt på halsbandet. Han hade tyvärr inga tröjor så det betalade jag de 120 spänn det kostade. Jag vet att det är ett svindyrt knallepris men vafan, de måste ju leva de också. Ps. Notera att bältet glänser som om jag vore Kissie i färd med att blinga mina nyinköpta saker i photoshop. D.s.

Prototypen

Jag står fast vid att jag är en prototyp. En testmodell. Inte färdig utgåva, ett utkast som sedan arkiveras och glöms eftersom det längre inte är värt att jobba på. Efter regn kommer alltid sol sjunger Lasse Lindh i mina öron, söte Lasse som sjunger för mig när jag vill. Det är synd att han har fel, jag har inte sett starkt, ihållande solsken på ett bra tag nu. Endast glimtar av solsken som speglas i mina ögon och värmer min frusna kropp. Det är synd att det alltid åskar och spöregnar efter det. Om en solglimt värmer mig i 5 minuter så är det ihållande regn i 10 dagar efteråt. Eftersom att det aldrig ska få vara bra. Den ettrande besten som keffar en i nacken när solen börjar skina tycks aldrig vilja försvinna. Jag gillar honom inte.

Kaffe

Har haft ytterst tråkigt idag och inte ett skit har jag fått gjort heller. Sitter just nu och dricker kaffe, känns som att jag borde göra något viktigt men kommer inte upp och iväg. Jag gissar på att dagen kommer att spenderas på samma sätt som hittils, vid datorn eller i sängen med en ny bok. Jag har nämligen läst klart Dexter - Dunkla Drömmar. Är nog snart klar med denna också som heter "Nej tack, jag åt nyss!" Känns som att jag lever mig in i boken, har nämligen endast ätit 70% choklad idag och druckit kaffe.

Har bara inte varit sugen på något. Jag är hungrig men det finns ingenting jag vill stoppa i munnen och tugga på just nu. Tänkte be Ida koka spaghetti åt mig men hon gör de så äckliga så jag gör det själv sedan i stället. Hon lägger i dem innan hon kokat upp vattnet!! Dumhuve.

Nu ska jag återgå till mitt kaffe, tjah!Tunn
Jag såg dig där på färjan
Du såg så trött och tunn ut
Som ett spöke bland isflak
Som om du tappat livet

Åh du brukade lysa upp
Alla rum du gick igenom
Och du kunde smälta mitt
Hjärta bara genom att le

Du var den sista på jorden
Jag trodde skulle slås ner
Vem la sorgen i dina ögon?
Vem stal ditt ljus?

Åh du brukade lysa upp
Alla rum du gick igenom
Och du kunde smälta mitt
Hjärta bara genom att le


Selånger Söndag

Nu skall jag snart bevegna mig till Selånger. Hoppas på att slippa se fula nunor, får se hur det går med det. Selånger Marknad tycks vara samlingspunkten för exakt alla jag inte vill träffa nämligen. I Fredags då jag och Adam fick skjuts av Bajsman dit så var det dock inga fula nunor, det är jag fruktansvärt nöjd med! Malle, Feikon och Tommy hittade jag. Även Daniel och lite fler, nöjda Kenna begav sig till Street Aid bussen och åt macka med Adam och hans kompisar som inte ville berätta sina namn eller så minns jag bara inte vad de hette. Nej, nu måste jag sticka. Hoppas på att hitta en Michael tröja och Clockwork grejer, tjah!

Benådad

Nu när jag är villig att köra mot betalning så tycks ingen behöva. Fick nyss ett sms av Malle, det tycks vara hon som stjäl alla mina kunder! Nu blev jag lite off, förstår mig inte på minidatorer, tangentborden suger :( Aja, bajs på er. Nu har jag annat för mig, Tjah! P.s. Det ligger en brun bic tändare brevid mig, fyfan vilken ful!! D.s.

Vi är på g nu vi va! (eller?)

Inte okej, inte okej och kvällen har nyss börjat.

Lika som sär


Tell me this night is over


Todo mi amor eres tu

It's a fictional mess in my mind.
It's a disease.
It was bad.
It was dangerous.

Still... todo mi amor eres tu.


Konsten av trash

Något jag inte gillar alls är fula människor. Om jag är på dåligt humör så kan jag bli riktigt förbannad bara för att en ful människa bestämt sig att visa sin fula nuna ute. Speciellt om de har befogenheten att se helt normala ut och inte alls groteska men som klär sig lika attraktivt som en gris som nyss upptäckt byxor och har ett ton lager smink på sig. Då är det fan inte okej att gå ut. Speciellt inte om man har cakeface plus hudfärgat läppstift.


Varför i hela jävla världen vill man ha hudfärgat läppstift!? Läpparna ser mindre ut och du löper mycket större risk att bli tagen som fjortis om detta "neutrala" läppstift används. Okej, visst. Det kan se respektabelt ut med mycket ögonsmink (Spindelfransar räknas ej med då det ser ut som skit.) Men med en kraftig eyeliner och måttligt med mascara så är det respektabelt förutsatt att man passar i det.

Någon som ser extremt trashig och äckligt ut i allt hon har på sig och hur hon än är sminkad är Courtney Love. Detta vidunder tycks ha en pakt med Belsebub själv. Hur hon är försöker så är allt jag ser en gammal, äcklig pundare. Lycka till! Lycka till säger jag bara! Att få en Gucciklänning att se trashig ut är det nog inte många som kan men hon tar fan i mig priset för trashigaste människan oavsett kläd/smink stil.

Sedan skiter jag ju i om det är hennes "thing" att se ut som en crackhora som nyss rånat Louis Vuitton.


Kolsyra

Jag känner verkligen hur trött jag är, somnade ca 4 inatt och klev upp vid 8. Eller sov och sov, jag vaknade flera gånger. Jag är irriterad på en massa folk utan speciell grund. Det morrar i kroppen och det känns som att det bubblar kolsyra genom nacken och upp till huvudet. Som om kroppen ger ut något slags gift till hjärnan så att jag inte ska få sova inatt heller. Jag vet inte vad jag ska göra alls, finns inget givande att hitta på förutom att träffa Malle. Om jag får låna bilen dvs. Känner mig helt tom i skallen, nu ska jag spela något hjärndött spel på facebook.

Äckliga ord

1. Sekret.

2. Äggstanning.

3. Moderkaka.

4. Fuktig.

5. Vårtgård.

6. Bröstvårta.

7. Ister.

8. Mimosasallad.

9. Blygdläpp.

10. Spene.

15 år

Ska snart bli hämtad med vespa. Ahh, ljuva åldern av 15, då man var kär och tyckte det var ascoolt att man hade varit busig och smuttat på cider. Jag drack inte förens jag blev 16, men ändå. Tur att jag åtminstone har min egna hjälm kvar, tyvärr så blev ju min vespa slaktad i Tallnäs. Det var iofs mitt fel, man kan fan inte lämna något i Tallnäs utan att det går sönder eller blir stulet.

Har ingen bild på min stackars vespa, minns inte ens märket på den. Men fin var den! Här är min extremt repiga hjälm åtminstone.


Kärleken i mitt liv


Dröm

Jag drömde att det var vinter och iskallt ute. Jag satt i en buss och hade en stor jacka på mig, har haft på mig samma jacka i verkliga livet men vill inte skriva vems (inte Eriks). Jag satt och värmde mig och det var så kallt ute och så skönt i bussen. Sedan åkte jag på Birsta fast än jag var på väg hem till Mille från början.

Pappa skulle hämta upp mig och han hade köpt en ny bil. Den var blå och Ida och William satt i baksätet. Jag fick ligga ner på tre andra säten bakom dem då jag annars hade fått suttit böjd som en ostkrok. Jag insåg att jag hade glömt att införskaffa alkohol åt dem som ville ha och snart stängde bolaget.

Då var jag plötsligt vid ån och festade med diverse trevliga människor så som punkare och halvpretton, så sjukt att de var trevliga. Prettona alltså. Då fick jag reda på att bolaget i stan var öppet så vi begav oss dit i stället.

Det var något om att Otto dog också, men det var Jennifers kanin och han var jätteliten och orange. Men sedan levde han igen eftersom hon bara trodde att han var död. Det slutade med att hon trodde att alla djur var döda. Katterna och en jävla fågel. Men alla levde.

Jag drömde även att jag gick som i typ ett köpcentra och det stog uppradat en massa duschar med olika duschkrämer och shampoon i. Man kunde sola på vissa ställen också och basta. Jag tappade handduken några gånger och skämdes som fan och vart arg på min äckliga kropp. Sedan blev jag en Thailändska och jag hade sån ångest för att jag tyckte att jag var ful. Så jag sprutade in Kissiegegga i läpparna och försökte få till ett okej utseende. Det gick väl så där, jag var ju Thailändska.


Kärlek är början av sorgen

Jag är så jävla less på att läsa statusuppdateringarna på facebook. De flesta handlar om kärlek och ja, det är väl roligt att några har hittat sin själsfrände (åtminstone till de gör slut, då är han/hon ett rövhål som inte förtjänar skit.) Men det är så fruktansvärt tråkigt att läsa om. Tex: "Idag har jag ätit popcorn och städat! Nu ska jag och min älskling mysa framför en film!" När jag ser sådana kommentarer så tänker jag bara "Jahopp.. så spännande. Jag skiter väl i om du har lyckats lyfta din feta röv och städat." Sedan tar jag illa upp av att han/hon skriver att de ska mysa med sin äääälskliiing. Öhh.. blir ert förhållande vackrare om du berättar för hela världen? Det känns som att hela jävla facebook sitter och smetar in virituellt bajs i mitt ansikte ty jag har inte haft en pojkvän på ca 3 år.


Är jag en dålig människa för att jag inte har en pojkvän? Varför älskar ingen lille feta Kenna? Hon som är så trevlig! Det måste vara något fel på henne... hon är säkert prostituerad, sitter på Navet och skjuter häst! Aaa,,, shiit såäre. Det måste vara så. Alltså.. eh? Varför har inte du en pojkvän? Jag menar.. du kanske sänder ut fel signaler? Du har ju trots allt varit singel i 3 år.. du behöver nog banta och leva sunt Miss Lagom liv. Sund och duktig Kenna, sund och duktig!! POSITIV INSTÄLLNING!!!! TÄNK POSITIVT! Våldtäkt och rasister är BRA!!! De är också människor!! ÅHHH VAD JAG ÄÄÄLSKAR VÅLDTÄKTSMÄN OCH RASISTER!!!  :D:D:D:D:D:D:D Älskar du mig nu när jag är positiv?

HURTS - Better than love


Hjärndöd

Känner mig totalt hjärndöd just nu, ovillig att känna känslor om de inte handlar om ångest. Jag borde kanske färga mitt hår svart och joina en kult. Offra getter i Ljustorp och rita pentagram med blod på väggarna i Tallnäs. Se på fan, det vore något det. Man ska kunna skratta åt eländet också. Nog för att jag knappast sitter och garvar nu eller njuter inombords av att tänka på mig själv i en svart munkjacka smetandes blod över asyllägenheterna.

På tal om asyl. Det bor utlänningar här som envisas med att meka med bilen hela dagarna och nätterna. Det står alltid någon vid den och jag förstår inte vad som är så jävla viktigt med det. De kanske skapar lönnfack så de kan frakta fejkade Gucci-klockor och cannabis. Ni vet ju hur blattarna är.

Ta inte det sista på allvar. Det måste man ju skriva annars är man ju rasist, fyfan för yttrandefriheten alltså. Du kan säga vad du vill men om du klagar på ett specifikt folkslag så smäller det. Ja, alltså. Det är ju okej för blattar att skämta om hur vi svennar uppför oss på finlandsfärjor, men fan ta dig svennejävel om du fäller en elak kommentar om en kvinna i zigenarkjol!

Har knappast något emot invandrare så vitt jag vet. Men vissa kriterier borde de faktiskt kunna uppfylla, så som att lära sig svenska och inte leva på sociala. Tvivlar dock på att det är invandrarna som stjäl våra jobb och våldtar våra kvinnor. Men alltså finns det inte ens jobb till ungdomarna som gått ur gymnasiet nu så behöver vi väl inte släppa in fler, eller?

Fyfan vad politisk inkorrekt jag känner mig nu. Jag som sprayade AFA märken runt om i Sundsvall och rev ner varenda NSF märke jag såg för några år sedan. Nej, nu ska jag sluta skriva om detta innan det blir nå jävla gnäll.

P.s. Jag skrev ju trots allt i början att jag kände mig totalt hjärndöd. Likt en sverigedemokrat ungefär.

Sömn

Jag hoppas att jag får sova inatt utan att vakna mitt i natten. Jag tog två atarax igår innan jag skulle sova men vaknade likt förbannad klockan 5 på morgonen utav vidriga drömmar. Det känns redan nu som att jag kommer att ligga och vrida och vända på mig hela natten tills jag slutligen ger upp och sätter mig vid datorn. Vill dock inte att det ska bli så.

Jag brukar ha perioder då jag läser innan jag ska sova, just nu läser jag Dexter som jag köpte av Malle. Har kommit till kapitel 11 och ännu är den inte speciellt spännande. Ska dock läsa ut den, klarar inte av att lägga ifrån mig en bok som jag börjat på. Den kanske blir bättre. Vill läsa om mord och om hans sjuka tankar.
Dagen kommer aldrig att ta slut

Just nu så känns det som när vi var på väg till Skottsund, vi kom aldrig fram! Hur fort än bussarna tog oss så kom vi aldrig fram, det var sjukt jobbigt och vissa var nära på att ta livet av sig kändes det som. Denna dagen kommer fan aldrig att ta slut. Jag har bara varit här på "skolan" i ca 1 och en halv timme men det känns som 5 timmar. Klockan 12 ska jag gå hem, äta något och sova tills 13. Jag orkar inte räkna matte ty det är sjukt tråkigt och jag kan inte. Jag är ju trots allt sinnesslö enligt vissa.

Less, less, less. Här har ni en spellista

http://open.spotify.com/user/infinite_kenna/playlist/6wBB0fKsxuexPH3yWKJ06n

I äkta Berny Pålsson anda jag vandra

I äkta Berny Pålsson anda har jag nu varit på apoteket och hämtat ut mediciner samt köpt vitaminer. Nu sitter jag och funderar på om någon vill hitta på något i veckan. Inte speciellt roligt att gå i skolan eller vad man ska kalla det från 9-15. Efter det finns det inte speciellt mycket att göra såatteee.. ja. Hitt på nå.

Citat

Ida: Jag står på nåt kallt.
Kenna: Kan det vara din själ?

Pimp My Ride

Läste nyss Milles blogg om My Sweet 16 och Pimp My Ride. Jag måste få ut hur jävla mycket jag hatar Pimp My Ride numera. Då det kom tyckte jag att det var ett spännande program men nu byter jag kanal så fort det går. Det är samma skit hela tiden. Flames, fälgar och 10 högtalare i varje bil. Sedan något fruktansvärt onödigt, det slår aldrig fel. En gång byggde de en "oxygenbar". Alltså vafan ska man med en sådan till? Knappast så att man försöker dyka med bilen bara för att man har en sådan. Aja, nu ska jag skjutsa Ida.


P.s. Xzibit.. lycka till att pimpa Mammas jävla bil, den kommer att vara lika ful ändå. Håll dig till musiken.

I nattens lyster

Rädslan för att jag ska tvingas leva ett svenneliv med hund, volvo och radhus och midsommarfylla är påtaglig just i detta nu. Jag vill inte kliva upp varje morgon klockan 7, gå till sängs klockan 22 och inte ha något roligt att se fram emot. Jag vill inte bara andas, sova och andas. Jag vill röja, ha ombytlighet, ha en karl som håller fast vid mig vad fan jag än får för mig att göra med undantag av otrohet och sådant skit. En toffel är det sista jag söker.

LessPå att det suger att vara mig just nu.1.
Så fort jag vill hitta på något så vill ingen annan vara med. 

2. Det enda jag såg fram emot förut var helgen och nu inte ens det.

3. Jag äcklas av lyckliga människor, även om de är mina nära.

4. Jag har inte gjort ett skit idag som kan ses som viktigt för varken samhället eller för mig själv.

5. Sociala räknar med mina 88 kr som jag ska få i skatteåterbäring i mitt nästa socialbidrag vilket kommer att resultera i ännu mindre pengar.

7. Den största delen av tiden spenderar jag vid datorn eller tv:n.
8. De enda som verkligen ringer och pratar med mig är sådana som har ett motiv med det tex att få skjuts.

9. Sist jag kände mig älskad utav någon som inte var familj eller kompisar var för ca 2-3 år sedan.

10. Den enda jag har kunnat tänka mig att ha ett sunt förhållande dessa 2-3 åren rådissar mig totalt.

Fittansikten

Jag var på bra humör, ett tag. Sedan ringde sociala. De vill se att jag verkligen fått 844,07 kr och inte mer på kontot. De har jag inte fått in ännu. Inför nästa månad så drar de av 88 kr, eftersom jag fått se i skatteåterbäring :) För 88 kr är 88 kr och det kan jag ju leva på ett tag, eller hur sociala?

Den störta önskan jag har just nu är att alla jävlar som jobbar på soc ska tvingas gå på socialbidrag. Jag skulle börja jobba på sociala och säga.. "Men nej, tyvärr. Jag ser på ditt kontoutdrag att du varit på systemet och burkar kan man faktiskt panta! Du får klara dig på det tills den 19 Januari nästa år. Vadå barn? Har du barn? Jaha, men då måste du ju faktiskt sätta dem i arbete eller adoptera bort dem."

Ett klipp till Johanna och Bobba
http://www.youtube.com/guntzborg#p/f/186/zYFzQpSLuVU

Stackars Kissie dröm + ytterst äcklig dröm

Det jag drömmer stannar oftast med mig hela dagen eller åtminstone några timmar. Så just nu tycker jag fruktansvärt synd om Kissie, tro det eller ej. Men jag drömde bland annat att vi var på någon jävla salong där de skulle göra oss fina. Jag fick en ansiktsbehandling betald av Kissie. Det var nån brud som satt med en vibrerande penna på mina läppar och sa att det skulle göra dem aningen större i typ 10 min, så jag tyckte väl att det var okej eftersom det inte var sprutor och skit.

Sedan kom Kissie fram till mig och såg jättesöt och oskyldig ut i drömmen. Hon gav mig en massa klockor och pengar och sa att hon inte ville ha dem längre. Hon försökte att muta mig till att vara hennes vän och jag tyckte så jävla synd om henne!

Jag drömde även att en väns Mammas karl var ett svin. Han försökte stöta på mig och min vän hade blivit tillsammans med hennes äckliga ex. Så vi låg allihop i hennes Mammas säng av någon sjuk anledning, hennes Mammas karl försökte ta på mig och hålla om mig. Jag blev arg och äcklad och gick därifrån. När jag försökte berätta detta för Mamman så blev hon skitarg på mig! 

Sedan satte sig karln brevid mig för jag var på väg hem. Då visade han mig en massa bilder och sa att jag skulle döda mig. Han hade en massa bilder på mig från när jag var liten, han hade tydligen något otalt med min Pappa och då skulle han hämmnas genom att ta ihjäl mig. 

Det fanns bland annat tidningsurklipp på mig när jag var 3 år och hade överlevt ett blixtnedslag eller liknande och ett urklipp då det stog att jag hade blivit våldtagen. Jag visade detta för min kompis så att hon skulle tro på mig men jag gömde undan våldtäktsartikeln då jag visste att hon skulle bli hysterisk och bli arg och ledsen. Jag ville inte föra över det på henne så att hon skulle må dåligt eller nåt. 

Sedan vaknade jag och hade skitdåligt samvete över att Kissie var så snäll och så fruktansvärt äcklad över att en 50+ karl hade stött på mig. Det må tilläggas att jag var fruktansvärt arg över att min kompis hade gått och blivit tillsammans med den där äcklige karln igen.

Jag vet inte varför jag inte skriver ut namnet på vilken vän jag drömde om, tror att det är för att det skulle kännas för verkligt och äckligt då. Men ni fattar nog vilken kompis det är jag snackar om.

Dumt

nna säger:
FladderMumme är ett ord som visuellt dyker upp i mitt sinne
Lika så anabolapumpa
FladderMumme är ett ord som visuellt dyker upp i mitt sinne
Lika så anabolapumpa

RSS 2.0