Kissie photoshop?

Öhh, vad fan är det där? Är det photoshopat eller inte? :S
Gårdagens inhandling

Var på Siba med Pappa och skulle inhandla en kylplatta eftersom att han skulle avsluta sitt kreditmedlemskap eller vad det heter. Han hade ca 560 kronor kvar på kortet så ja, till slut kom jag hem med detta!

*Kylplatta.
*Headset.
*Plattång.Fucking amaaazing! Ida skall få ärva plattången om jag vill ha en ny.

Bilkörning

Jag somnade ca 8-9 i morse trots att hela jag var slö. Skjutsade in Pappa och min moster Lisbeth till stan vid halv 6 tiden. Sedan inhandlade jag smaskigheter på Lild så som lufttorkad lantskinka, mozarella, saskia och godis. Nu är allt utom Saskian och godiset slut (om inte Mr.Brillorm ätit upp det). Mamma skjutsade jag in vid 6 tiden. De skulle på Annettes (syrrans) 40 års fest. Så jävla sjukt.. hon är 40 år! Hon skulle kunna vara min Mamma. Ja, om hon var lagd åt det hållet vill säga. De hade tydligen haft dragshow artister på festen, hade faktiskt velat sett det men aja, det kommer väl någon gång det med.

Skjutsade moster till tåget vid 11 tiden och nu har jag nyss kommit hem. Det blev att jag och Annelie for på Ica Maxi då jag är så sinnessjukt sugen på Pasta al limone. Jag hoppas att det blir gott. Tror dock inte att den kommer att mätas med Johannas. Det är alltid godare när någon annan lagat maten tycker jag. Undra varför det är så.

Igår höll jag på att köra på en brud på E4:ran mot Sundsvall också. Dumma fjortisen hade ställt sig på utfarten till motorvägen och liftade. Jag plockade inte upp henne då jag vart så jävla rädd. Skakade nästan. Det hade nog inte varit mitt fel om jag kört på henne och hon dött men ändå. Det hade ju inte känts speciellt bra inte. Jag gjorde det gamla hederliga och bad Annelie att ringa till polisen istället, vi mötte dem efter typ 3 minuter på motorvägen.

Jag funderar på att diska och städa hela köket så att Christian får glad nuna när han vaknar upp men ja. Jag är ju trots allt jävligt lat, speciellt då jag sovit ca 3 timmar.

ÅT HELVETE MED ARK MUSIC FACTORY!

Seriöst! Hade hon sluppit Ark så hade hon säkert blivit skitbra! ÅT HELVETE MED ARK MUSIC FACTORY!!!Jag hittade en bildSedan när blev det attraktivt att se ut som grinchen?????

Jeff på besök igen

Detta är Jeff! Jag har inte den brunaste om han har rymt eller om det är en sjukt tam vildduva. Jag gav han i alla fall vatten och bröd. Han har så säregen färg. Typ gråvit prickig och allt. Värsta fräsiga duvan.Enbent är han också.Han är en väldigt spännande individ må jag påstå. Han liknar en endive lite tycker jag.

Blä inlägg

Vad irriterad jag skulle bli om min karl skrev så här till exakt alla brudar han måste vara trevlig mot. 

  • "ofcourse ;), bara o rapportera de du vill ha bort =)
  • ´hoppas ni hade det kul på den tiden iaf ;), själv få rman en liten nostalgitripp när man tittar tillbaka på festerna man arrangerade"

  • Men vänta nu... han gör ju det! Hatar verkligen ";)" smilysarna. Tänker alltid på när karlar addar en på msn och så skriver de tex "Har du cam? ;)" "Är du singel? ;)"

Red Velvet Cake

Jag tror inte att det blir någon chokladtårta när jag fyller år. Har gjort likadan tårta sedan jag fyllde 17-18. Det är visserligen inte så många jag skapat men jag hittade en annan tårta nu som ser så efterblivet god ut! Jag tror att jag måste efterlikna skapelsen i år.Grubblaren

Sitter och läser en blogg just nu om en tjej som grubblar för mycket. Hon får varje sak att verka så stor. Hon skriver ungefär så här.

"Ska jag välja det? Jag står vid ett vägsjäl och jag vet inte vart jag ska gå. Hur blir min lycka om jag väljer att gå till höger? Hur går min lycka om jag väljer att gå till vänster? Jag måste växa och acceptera mig själv och alla runt om mig. Imorgon är valet bestämt! Då får jag veta."

Det är inte bara om en sak hon skriver så utan det är hela tiden! Det tycks även vara om skitsaker så som om hon ska börja ta körkort eller om hon ska börja promenera igen. http://site.xtsradio.se/elin/ vet för övrigt vem det är jag skriver om. 

Jag förstår bara inte hur man kan sitta och grubbla över sådana saker. Vilken tröja ska jag välja? Det är ett stort val som kommer att förändra hela framtiden. Har hittat gamla inlägg som handlar om just Elin också, det tyckte jag var rätt spännande. Jag har dock inte sett något spännande som var vänt till mig. Jag gillar när människor med lägre rang än mig skriver skit om mig. Jag vet nämligen att jag är bättre hur divigt det än må låta.


IP

Alltså hur fan orkar man ens kommentera Anonymt? Det må vara bland det fjantigaste som finns. Söker lite på IP nummer, på en sida så  står det att människan bor i Trollhättan och på en annan sida så står det Sundsvall :S Varför kan det vara? Hm, må höra med datasnillet sedan. Nu skall jag göra något annat.

Aion/Battlefield/SkräckfilmsDröm

Jag tänkte dygna men det blev inte av. Sedan så somnade jag, myste glatt i ca 2 timmar sedan kom jag in i Aion/BattleField/Skräckfilmsdröm.

Emelie och Ronnys hundar hade tappat all diciplin, de bet mig i händerna och var totalt förändrade. En gigantisk tvättbjörn som var Elins lillebror jagade mig, Christian och Björn. Jag var cleric och jag sprang efter Christian medans tvättbjörnen var efter. Vi hade redan dödat honom innan men när jag stod och plockade blomster så klev han upp igen, sa att jag inte skulle titta vart han sprang.


Vi sprang efter tvättbjörnen igen. Björn försvann utanför cirkelkartan, jag och Christian sprang tillsammans. Jag försökte heala men tvättbjörnen sköt mig i skallen med sin AK4 tills min HP bar dog ut. Jag vet inte om jag är mest arg på Christian som sprang utan att försöka heala mig plus att han valt att attackera utan Björn eller om jag är arg på tvättbjörnen som var Elins lillebror.

Han var ute efter mig för jag hade tydligen behandlat människor som Jigsaw hade gjort. Medans jag sprang så spelade han upp skratt ur en skrattpåse och sa i stil med "Hur kändes det att få människor att lida så!" Han visste tydligen om min, Christians och Björns mörkaste hemligheter och min var att jag imiterade Jigsaw

Jag har små minnen ur drömmen som är starka, som när jag blev skjuten i huvudet, när jag plockade blomster och ser tvättbjörnen vrida ögonen så att de blev helt vita och sedan dundrade iväg. Jag tappade min walkietalkie när jag sprang och så försökte jag trycka på helingknappen som gör att man får asmycket HP på 0 sek.Nice/Inte Okej* B-rudar som knappt/inte alls bär smink för att de är snygga utan.


* Man kan numera ha balkongdörren öppen i flera timmar utan att frysa sönder.


* Korsetter, kan det någonsin vara fel med en korsett? ...Jo, det kan det men ÄH ni fattar.

* B-rudar som knappt/inte alls bär smink för att de är feminister.

* Den till synes eviga dimman som pågår just i detta nu utanför.

* Sånt här.. jag vet inte vad jag ska kalla det så jag har några förslag.

1. Vandrande pysselmongon.
2. Plastpuckon.
3. ColorfulTrash (i stället för White trash)
4. Äckliga.P.s. "MAN KAN INTE MATCHA ROSA MED RÖTT!!!-Tjejen" skulle ju få spel på dessa fu-ling-ar. Nemen titta! Där hoppade det en groda. Fu Ling.

Lyspinne

Ingen hade rätt på min fråga! Jag hade faktiskt styckat en kyckling. Ganska så äckligt men vafan, hade jag varit tvungen att döda för att få mat så skulle jag. Klarar mig inte utan kött.

Just ja! Detta hände mig nyss. Jag hade kommenterat en bild på hans bilddagbok då han hade en bild uppe på typ 14 åringar med "rejv smygen". Ni vet..  sådant man gjorde på dagis med en massa fina pärlor formade som djur. Minns inte riktigt vad jag skrev men jag fick ett indirekt (eller hur man nu ska skriva, är jävligt trött) svar på facebook.


Sedan blev jag blockad. Ser ni "ägningen" där på slutet? "du gillar hamla gubbar!!!!!!!" HAHAHAHHAHA! Fyfan vad roligt xD Vad är det för svar?! Lite humor så här runt lunchtiden är alltid lika välkommet, man tackar och bockar lyspinne.

Mensmage

Vad fan är mensmage? Jag har varit smal, min mage blev inte större pga mens. Varför skyller alla storbloggare på mensmage??

Liten tävling

Jag tänkte skapa en liten tävling mina go vänner! Se till att kommentera annars blir det ingen vinst för någon av er. Eftersom att jag inte är rik så blir vinsten en "Ode to ---".

Frågan: Vad har jag gjort idag?

1. Skrivit klart inlämningsuppgifterna till Svenskan.
2. Styckat en höna.
3. Gjort ansiktsmask.
4. Skrikit åt folk från balkongen och gömt mig.


En kändis som redan fått en "Ode to ---" kan ni se här http://kenna.blogg.se/2011/february/ode-to-bobba.html#comment
Svenska A

Nu har jag börjat med Svenska A igen. Ska vara klar med första inlämningsuppgiften på Fredag vilket innebär att jag måste skriva en Novell om en av de sju dödssynderna och ett personligt brev till läraren. Gillar inte den där novellen, har slut på ideér för tillfället. Kom gärna med förslag!

Funderar på att gå och lägga mig och kolla på film men Christian sitter och pratar med folk på skype så jag vet inte om det ens är lönt. Kanske läser i svenskaboken i stället, det brukar jag bli trött av. Måste till biblioteket och låna "Ett Ufo gör entré". Det var typ den enda boken i romanlistan jag fann intressant. Pallar inte med "Ett öga rött", hatar språket i den. Det är invandrarsvenska och jag tål det inte i skrift.

Ett utdrag ur helvetesboken: "Jag bara stirrade utan svar och fast Alex ville visa hårda ytan man såg han knäcktes. Varför jag ska respektera någon som när det blir tyst måste ta i med hela ansiktet för att blinka?"

Var egentligen tvungen att läsa den boken på Bild och Form men jag klarade fan inte av det, fattade inte vad de menade. Nej, nu ska jag lämna invandrarsvenskaproblemen åt Sverige Demokraterna.

Nymfomaner

Jag stör mig på brudar som kallar sig själv för nymfomaner. Nymfoman är bara ett finare ord för obetald hora. Sedan att påstå att man är nymfoman och att ha en blogg måste ju nästan vara värre. Typ "Idag knullade jag bara med 1 kille :(:(:(" Alltså kom igen... självdisciplin kallas det.

Kyckling

Jag vill hitta på nånting, typ åka till Muffle och drick alkoholhaltiges getränken men det kan jag inte! Jag har typ 18 kr på kontot, det är så pissigt. Jag sitter i stället och väntar på kycklingen i ugnen och på karl. Då poppar samma fråga upp igen "Vem kommer först? Hönan eller ägget?" Det är tur att ägget är uniformerat i alla fall. Det känns som att han kommer att vara värsta grinig. Han kommer att säga "Kunde du inte städa medans jag var borta?", sätta sig vid datorn, vara sur i 5 min och sedan inse att det vankas kyckling!

Eller så är han för trött för att vara grinig. Kan ju hända att surheten inte finns också, men vem vet. Om ca 42 minuter så är kycklis klar, det ska bli gott att äta. Har inte gjort det på ett tag nu. Jag bantar ju.. HAHAHA! Nu var jag lite för rolig.

Jag har inte tid att banta, jag har faktiskt ett liv. På tal om liv, vad ska jag välja för ämne att plugga upp? Jag känner mig inte så pepp på Svenska A egentligen. Kanske ska ta Engelska B eller Tyska. Älskar Tyska, så fräsigt språk. Men det blir nog att jag tar det jag känner att jag behöver dvs Svenska. Vill ha betyg i det någon gång. 

Nu ska jag sluta skriva om tråkiga och oväsäntliga saker. HEIL!

En liten anekdot

Jag tror att jag har spelat Sims och Aion för mycket på sista tiden. Jag skulle lägga mig och sova en kväll då jag hade dygnat vilket fuckar upp hjärnan totalt, då såg jag en röd mätare som laddades upp för att jag försökte sova. Lägenheten

Nu är lägenheten färdigstädad! Jag blev lite ledsen på slutet, det var jättefint där och jag ville flytta in igen. Men jag skulle aldrig ha råd att betala 4350 kr i månaden, trots att det är sjukt billigt för en 3:a. Det jag inte gillade i lägenheten var typ toaletten och skrubben som de aldrig gjorde klar (5 månader "bodde" jag där.)

Men aja, lär ju hitta någon finare lägenhet i ett lite finare område förhoppningsvis. Om jag skulle få välja själv (realistiskt) så skulle jag vilja bo i samma hus eller grannhus som Christian. Hans 1:a är enorm. Den är 45,5 kvm, det finns tom ett riktigt kök och plats för matbord. Jag hoppas verkligen att jag kan få en här. Hade jag bara haft inkomst så hade det ju inte varit något problem. Men jag får nog inte bo här trots att jag har borgenär :(


RSS 2.0