Svin

Jag måste få ventilera och säga att jag fortfarande hatar dig.
Jag hatar dig av halva mitt hjärta och det stör mig brutalt.
Hur kan någon så snäll och fin bli ett sånt jävla svin?
Jag vill aldrig se dig igen.
Det har gått flera år och du syns aldrig till, det är bra.
Men hur FAN kan du fortfarande finnas kvar?!

Fest hos Mange

Det är någon som antingen sitter med väldigt värdelösa hörlurar eller så är det högtalare och spelar musik i datorsalen. Det faktum att det är högt stör mig inte men det är så sjukt värdelös musik, typ Takida, Volbeat eller något sånt skitband. Alla sådana band låter likadant. 

Jag håller på med datrkunskap. Ganska så jävla tärt eftersom det inte finns något annat att göra förutom att läsa om saker jag kan. Jag vet vad en mus är, jag vet hur man skapar en mapp. Skulle vara mer givande att få läsa om HTML.

Nu ska mina vänner få en bra låt att lyssna på.Till skillnad från JLos skitversion


Märklig

Det är en märklig känsla när saker värmer, men den är bra.Publikt

Fick en anonym kommentar där det stog.
Varför försöker du inte göra något åt det om du mår dåligt över det då? Börja träna eller vadsomhelst, är inte så svårt när man väl börjat.


Jag vet inte om jag skrev det i samma inlägg men jag hatar verkligen att röra mig bland folk. Det är till och med jobbigt att gå till "skolan" eller vad man ska kalla den. Det ligger ca 100-150 meter från mitt hem och jag hatar att vara utanför dörren för folk glor. Idag åkte det en röd, ful bil över övergångsstället då jag skulle gå över och så skrek idioten inuti "Tjennaaa!" Det finns bara 2 anledningar till varför.

1. Han diggar feta, osminkande brudar i fula stora kläder.
2. Han drev med mig. 

Och nej, jag har inte råd med ett löpband eller liknande. Jag vill dock ha ett och ska spara ihop då jag kan. Jag tänker inte svälta mig själv heller för då går man upp i vikt som fan efter och så märker man ingen skillnad.Photi

Jag vill väldigt, väldigt gärna göra om min bloggdesign. Tycker att den jag har nu är fin men jag har haft den så länge. Undras om Bobba kan hjälpa till med något slags photoshoot. HMMM!

Skriva av sig lite

Det känns som att en del personer måste ha drama i sitt liv hela tiden. Jag intar gärna lite drama så länge det inte tär. Just nu tär det som fan. Jag orkar inte med allt som händer.
Jag orkar inte med idealet och att höra karlar säga saker som "Hon är definitionen av het!" "Hon är fan i mig snyggast i världen!" även om jag kanske inte ens känner dessa karlar så är det jobbigt. Jag ser inte ut som dem i tidningarna, musikvideorna eller någonstans. Jag är fet och har en numera halvt respektabel nuna. Förut så gillade jag min nuna men jag kan inte tycka om den lika mycket längre eftersom att allt tär. Har man inte kroppen så har man ingenting, allt enligt samhällets lagar och regler.

Jag orkar inte att sitta från 9-15 i centrumhuset med 1 timmes lunch. Jag hatar att sitta på de obekväma stolarna och allt blir bara fel när jag ska göra inlämningsuppgifter. Jag kan inte ta pauser heller, för jag har ingenting att göra på pauserna. Jag behöver inte gå ut och röka och jag vill inte gå ett varv i Timrå pga det jag skrev innan. Folk glor när jag är ute och går och jag hatar det.

Jag orkar inte med folk i allmänhet som slänger ur sig dryga kommentarer. Även om de inte ens är menade att vara dryga så tär det eftersom att allt tär som fan just nu.

Jag orkar heller inte med tankar så som "Jag kommer att dö, jag vet det. Inatt dör jag. Om jag inte dör inatt så dör jag någon annan dag." "Varför tittar han inte på mig? Varför hatar han mig? Varför vill han vara med mig när jag ser ut och beteer mig så här?"

Jag är inte bitter, jag är bara realistisk när jag säger att ingen kommer att kunna hjälpa mig med dessa problem. Jag vill inte gå runt som en jävla zombie på medicinska droger och jag kommer aldrig att tänka positivt bara för att folk säger att jag ska göra det.

Veronica Maggot

En människa jag helt klart skulle kunna klara mig utan är Veronica De Maggio. Jag avskyr hennes röst och nuna. Jag önskar henne absolut inte döden eftersom att då kommer alla att spela hennes skitmusik och prata om hur bra hon var och bla bla. Ja, ni vet. Det som händer varje gång någon dör. Facebookgrupper startar som bjuder in alla och ber dem tända ljus eftersom att det kan förändra världen på något sätt. Manifestationer mot våld genom att tända mashaller på torget. Våldsmännen blir så rörda och så ledsna av dessa ljus att de bestämmer sig för att vara snälla resten av livet, eller inte.

Men i alla fall. Jag skiter i att du kommer och att du nästan är där Maggio. Hemsk musik, hemsk musik.

Lite bilder från FredagenVi bestämde oss för att ingen bild skulle bli bra. Jag drog till med en emolook! Jag drack rött vin med hallonsoda och Muffle drack vitt vin. Ur petflaskor! Väldigt Sundsvall.Vin är gott, även massor av flott!KUK! :DEn fin Sundsvallsdrake som ändrade färg!Johannas blogg

Jag gick in på Johannas blogg men vad kommer upp? Inlägg om att hon ska till skolan, att hennes farbror är där och att ingen vill göra något med henne på lovet. Jag tänkte "Men! Är hon hemma utan att ha berättat? Varför har hon inte skrivit om sin födelsedag? Och så ser jag att inläggen är från 2008 :S

Jag vill ha pengar så att jag kan spela!


Saker

Saker som skulle kunna få den här dagen att bli bättre

1. Mjölk.
2. Aionspeltid.
3. Att kycklingen skulle vara helt tinad.
4. Pengar (självklart).


Stal i alla fall den sista varma chokladen av Christian. Han får skylla sig själv, det var ett tag sedan Cold respons eller vad det nu heter.

Lägg av

Hur fan kan man ha ett sånt tråkigt liv?! Jag trodde att mitt liv var tråkigt men detta är ju fan i mig 1000 ggr värre. Skulle jag vara ute på en helkväll på krogen så skulle det vara karln som fick vänta på mig (om han ens väntade). Jag kommer att strypa mig själv om jag någonsin blir så jävla tråkig att jag sitter hemma och väntar på karln. Jomen, okej. Det är klart att jag saknar honom men ändå.. att skriva det på facebook. Kom igen.


Citat av samhället

"Hon har inte ett fint ansikte men hon har snygg kropp!" - En karl om Big Brother Sanna. (Ännu en gång så är det bevisat att det inte spelar någon roll alls hur ful nuna du har.)"Om jag och Kenna gör slut så ska jag sätta på henne!" - Ett ex. (Hon var snygg enligt samhällets normer.)

"Ja, jag kollar på porr. Det får mig kåt. Men det är dig jag älskar." - Karlar världen över. (Som att det skulle få en att känna sig vacker och älskad.)

Så blir du attraktiv

Någonting som samhället lärt mig är att det är utsidan som räknas. Det är visserligen sant om man bara tittar på personerna men inte lär känna dem. Enligt samhället så är vissa beståndsdelar väldigt viktiga för att man ska klassas som attraktiv.

1. Du ska vara smal.
2. Du ska ha stora bröst, helst silikon som ska sitta som bollar på din taniga bröstkorg.
3. Ditt hår ska vara långt, tjockt och felfritt.
4. Du ska dölja ditt ansikte i ett tjockt lager smink (lista följer*)
5. Du ska ha stora läppar. Ett väldigt stort plus är liksom med brösten om de är så onaturliga som möjligt.

Sminklistan

*Börja med concealer, foundation och puder (Varning! De flesta får finnar av det. Om det skulle hända dig se till att redigera eventuella bilder som kommer ut på nätet.)
* Sök upp någon youtubevideo med namnet "Porn star make-up" och följ tipsen till ögonen.
* Lösögonfransar är ett MÅSTE!
* När du kommit till läpparna så lägg på ett lager rosa läppstift och täck med läppglans.

Det spelar för övrigt ingen roll alls om du ser ut som en sönderpundad mongolid i ansiktet innan sminket. Det döljer nämligen väldigt mycket och ingen kommer att se dig bakom det ändå.

Kom ihåg att du måste följa alla punkter väldigt noga.Tex, är du smal men har små bröst så är du INTE attraktiv! Är du tjock men har världens vackraste ansikte så är du INTE attraktiv!


En Muffle

Jag försökte att göra en Muffle, skitsnyggt smink så att säga. Det gick väl inte så jättebra men vafasuun. Nu har jag ju en billighetspalett att träna med.


Finns på ÖoB. Tror att den kostade 39 kr om den inte var billigare.

Mår jude

Jag är sjuk! Jag vill inte, vill inte, vill inte!!! Mår illa och är allmänt yr. Jag hade hellre haft diareé. Jag verkligen HATAR att må illa. Det är fan i mig bland det jobbigaste som finns. Försöker att trycka i mig en macka nu. Mår illa om jag inte äter också nämligen! Åh! Jag orkar inte.

Jag ska spela Aion och vänta på att karln kommer hem. Jag orkar nämligen inte städa.

RSS 2.0