Fitt

Kul nyår, man måste höra av sig till folk för att få reda på om det händer något. Och om man får tag i människor så är det antingen totalt omöjligt att ta sig dit eller så vill de inte veta av en och så skiter de i att svara nästa gång man ringer.

Jag: Hej, vad gör du?
Den: Jag bla bla bla
Jag: Haha, okej xD
Den: Men hallå, säg vad du vill för du vill bara en sak när du ringen ändå!
Jag: Jaha.. men.. Kom hit?
Den: Pallar inte, hej då.


SÅ JÄVLA OTREVLIGT!!!!

Jag känner mig så jävla ovälkommen i denna staden! Människor jag kallat för vänner pallar jag fan inte bry mig om mer! Men jag gör det ändå och de sårar mig alltid, speciellt de jag känt längst.. de är de värsta. Känner fan inte att jag är värd ett jävla skit idag, inte ett jävla piss. Och det är bara inte jag som tycker illa om mig. Det är nästan alla i min omgivning.

Ännu lägre humor

Ida: (tar på sig en jacka över flera lager andra tröjor) - Fan vad trångt det blev!
Jag: That's what he said! GATZIIING!!

Låg humor

M: KENNA!?
Jag: Ja?
M: Jag ska bara stoppa in den här.
Jag: Tysta sekunder följt av: HAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA!!!!!!!!!!!!!

Activate: PartyMode

Kom D kom R kom A
Kom K kom Y kom S och S
Kom D kom R kom A
Kom dra med mig in i ett hörn, kyss mig och ljug
och gör det så bra att jag verkligen tror dig


OZ

Svammel. FÖRBANNADE BJÖÖÖÖÖRRN!!!!!

Boring

Jag har tråkigt och Adam-abstinens. Lyssnar nämligen på Lasse Lindh och Adam introducerade Lasse i mitt liv. Kom K.

Kallt igen

Det är griskallt inomhus och jag har inga pengar. Kul, kul...

Majs

Världen tycks vara lite ljusare idag, dock inte allt för ljus. Men Jennifer och Annelie kommer hit till Timrå idag iallafall, det är nice. Och på Tisdag ska jag, Johanna och Mille fira lilla julafton. Nu måste Mamma har datorn, suck.

Det är äckligt vad jag fortfarande saknar honom

Allt beror på Herrgårdsvägen
Vi flytta in det såg bra ut
Men det var början till att allting tog slut

Du och jag världens vackraste par
Du och jag det var menat å va

Vi la ner, vi var med fel
Ängeln du placerat på min axel skrek
Svalde och blundade skrattade och log
Såg dig djupt i ögonen när gnistan dog

Varför allt suger.

*Jag har ingen mobil, ingen plånbok, ingen väska, inga skor och inga mediciner.

*Jag har ingen pojkvän som kan hålla om mig och trösta mig när jag mår som sämst.

*De enda karlarna jag sett en framtid med är svin. Och det är mitt fel att de blivit som de är sägs det.

*Jag kommer aldrig att kunna älska någon igen, eftersom att jag själv är oälskbar.

*Den enda kompisen som finns i närheten och kanske skulle vilja hälsa på mig kan jag inte nå.

*Jag går på en folkhögskola där jag inte passar in förutom med kanske 5 personer som förmodligen slutar före mig.

*Jag har tvingat i mig ett glas oboy och 5 prinskorvar och mår nu illa eftersom jag inte har någon jävla matlust.

*Jag kan inte dränka mina sorger i droger eftersom att jag är starkare än så.
Första gången

Första gången jag gråter framför en kurator, och vad gråter jag över då? Jo, att Michael Jackson är död. Jag gråter inte över att ingen vill hålla om mig och älska mig, jag gråter inte över att jag är tragisk, utan jag gråter för att den enda som kan få mig glad är försvunnen. Hon frågade -Men vad gör du när du blir så ledsen då? Vad får dig glad igen? Jag svarade - Jag brukar lyssna på Michael Jackson. Han får mig alltid glad. Och sedan kom tårarna. Inte för att alla karlar behandlar mig som skit utan för att min stöttepelare numera inte finns.

Värdelös

Värdelös, värdelös, värdelös, värdelös, värdelös, värdelös, värdelös, värdelös, värdelös.

Kallt

Jag känner mig nyvaken även då jag vaknade ca 8:30. Adam stack och lämnade bäddningen av soffan till mig, men det spelar ingen roll. Ikväll ska jag förmodligen ut med Johanna till någon fest i Skönsberg, men det är så sjukt kallt ute så jag ser inte fram emot bussresor och liknande. Man skulle haft en personlig chaufför, det vore något det. Nu är det -17,4 "bara". Det var 17,9 imorse.

Jag ska nog ta ett långt jävla bad idag när Mamma har åkt och jobbat. Jag insåg igår då Adam påpekade en sak att jag har fan i mig badat badkar med halva kompiskretsen, men det är skönt att bada så jag ska inte klaga. Nä, fyfan vilket ointressant inlägg. Skriver bara vad jag tänker på och då kan det bli lite hur som helst.

Citat

Jag citerar min fader "Ingen vet, ingen vet bara byxan var fet."

Trocadero

Just nu mår jag olagligt bra, kanske för att jag vet att det är sista dagen av skola imorgon eller så beror det på den hemliga agenten Swalbard som jag bekantat mig med lite bättre under de senaste veckorna. Det är julpyssel ikväll klockan 18:00, hoho. Känns som att man går på mellanstadiet. Nu ska jag lyssna lite på Kristet och hoppas på att det är roliga människor inne på msn.

Btw

Vems nätstrumpbyxor är det på bilden nedan? :S

Julis

Jag fick ett bälte i julklapp av Ida, wooh! Jag ursäktar tuttarna.

Pissdag

Blää, går inga bussar vid denna tid och jag somnade ett tag så jag kan inte åka in till stan. Verkar som att jag börjar få magkatarr igen, kul, kul. Skitrolig dag, verkligen. Helvetes jävla pissdag är det.

Lördag Morgon

Halvt sinnessjukt, men jag är vaken vid denna tiden. Vaknade ca 9 och klev upp. Racke (hund) och Ulf (farbror) kom på beskök, Racke blev förbannad då jag slutade klia honom som vanligt. Men denna gång slapp jag bli väckt av denna lurviga varelse, han ser ut som en fet, svart björn. Så nu sitter jag och lyssnar på Governor Andy och funderar på när Ida ska vakna så att vi kan åka till Birsta.

Ikväll så hoppas jag på lite röj med bland annat Muffle och kanske Yllepes? Röjet kan ju inte sluta så fort Johanna sticker iväg till Stockholm tycker jag. Men det dör ut lite iallafall, Johanna är nämligen en av de mest röjiga jag känner. Nu ska jag lyssna på KSMB-Dörrterror och njuta, tjah!

Övertrötta funderingar

Det är så sjukt deprimerande att se människor som inte har något som helst intresse utöver sin partner. Okej, hade jag varit förälskad och haft pojkvän så hade jag ju såklart laddat upp någon bild och skrivit "Älskar dig" men för vissa går det ju faktiskt lite för långt. Hur roligt är det egentligen för medmänniskor att höra det där evinnerliga tjatet om att "han är så söt, hon är så vacker och bla bla bla."

Nu menar jag absolut inte någon utav mina kompisar. Men det vet de ju själva om. Jag menar, Mille och Johanna har ett liv utanför sina respektiva. Det hade dock inte jag, var så sjukt rädd att han skulle lämna mig vilken dag som helst. Men som Johanna sa så var jag faktiskt med på fester och sådant med mina kompisar också.

Men att skriva i varje inlägg, under varje bilddagboksinlägg att "Bla, bla, bla vad fina vi ääärrr" det är jävligt deprimerande. Men det kanske är bra att det finns så naiva människor annars skulle nog världen gå under. Det är lite Miss Normale över det hela.

Ex:

Du: Kom ut med oss på krogen ikväll Miss Normale? :D
Miss Normale: Kanske, måste höra med min pojkvän om han följer med. *tystnad* Nää, han ville stanna hemma idag och vi har faktisk inte haft myskväll tillsammans sedan i förrgår.

Denna evinnerliga tristess! Jag förstår inte hur de står ut med denna evinnerliga tristess! Nä, fyfan. Skaffar jag en pojkvän så ska både han och jag ha egna liv men samtidigt ett liv tillsammans. Det får fan inte bli som förra gången då jag enerverade honom så totalt med min närvaro att han var tvungen att dumpa mig. Fast ja, allt kan ju faktiskt inte ha varit mitt fel för han ville också alltid vara med mig så som jag uppfattade det.

Vilka jävulska nattspekulationer, men jag är så trött att jag inte ens är irriterad över Miss Normales och Mr Normales just nu, jag känner bara att det är synd om dem. Nu borde jag nog sova ett tag. Ärenden på Birsta City imorgon, du vet Business med stort B. Julklappshopping med andra ord.


Skum chey

Skumt, varför är jag inte gristrött? :S Klev ju upp ca 6 i morse. Dumheter kallar jag det, men aja. Nu ska jag kolla till min bimbo som förmodligen behöver matas, tjaah!

Svinis

Har snackat med Tmy och det var icke han som var efterbliven och skickade en massa kommentarer, så jag ber om ursäkt till honom och spinner vidare på vem det är även då svaret är ganska självklart. Och tack Erik som hjälper till och backar upp mig även fast du är ett svin <3

Fotolektion

Stötande som fan, jag har ingen inloggning så jag kan inte lägga in mina kort. Och Tomas syns ännu inte till. Till råga på det så måste jag sitta vid en jävla Mac dator som jag inte fattar nånting av, så ja. Får väl hoppas på att han kommer snart då.

Ensam är stark, vilket jävla skitsnack

Jag vill aldrig sova igen och det värsta är att jag måste. Jag måste lägga huvudet på kudden och somna in i ännu en helvetisk dröm. Vissa drömmer om fina saker, om sina älskade. När jag drömmer om dem jag älskar så dör de eller så lämnar de mig. En natt blev jag dumpad av 3 personer, jag vågade inte kliva upp ur sängen för jag visste inte om det var sanning eller ej. Jag är så jävla less på att sova.

Men du

Glöm inte bort att du är värdelös och illa omtyckt för den du är, ditt jävla svin.

Skitdag

Efter nattens fruktansvärt jobbiga dröm har jag ingen lust alls att gå till skolan och se allas glada nunor. Tyvärr så måste jag gå ändå och det känns sjukt jobbigt.

Lägesrapport

En tand mindre och en bomullstuss rikare i käften kommer jag instapplande på Ica och försöker köpa snus och energidryck. Min talförmåga är nämligen inte riktigt okej just nu. Jag ringde Johanna och beklagade mig eftersom jag måste borra sedan också. Hemskheter, jag drar nog hellre ut en till tand än att borra. Jag får inte äta på två timmar, hurra.. eller inte. Nåväl, nu ska jag fördriva tiden med annat.

Tandläkare

Ska snart åka hem till Timrå pga ångestframkallande tandläkarbesök imorgon. Usch, hatar tandläkare!!

En slapp jävla söndag

Vaknade ju ca 7 imorse av någon sjuk anledning. Jag hängde med Leffe på en morgoncigg, kollade på tusenbröder, sällskapade med cigglodisarna (så internt). Kollade på tusenbröder.. så ja. Det är väl det enda jag haft för mig idag förutom att följa karl till Ica då han skulle till tåget klockan 15:00.

Funderar på att sova snart, men det är så spännande på serien. Var så sjukt många år sedan jag såg den sist. Köpte båda första och andra säsongen, men de är ju försvunna nu, inte okej. Vad som heller inte är okej är att människor på krogen inte tycks veta sin plats i samhällskedjan.


Söndag

Shit, jag är vaken denna tiden på en söndag :S Sjuukt.

Less

Jag tänker fan inte bli facebookvän med någon som krossat mig så jävla hårt. Hur kan han ens tro att jag vill? Jag försöker iallafall att gå vidare men det är svårt så in åt helvete när man inte vet vad man ska göra. När jag vet att det bara är en massa loosers på helgon och lunarstorm som vill ha mig. Jag tänker fan inte ha nån jävla internetpojkvän och jag tänker fan inte bli vän med någon som fått mig att må så dåligt.

Min drömturk

Jag drömde att jag hade färgat håret vinrött, det var lite svart i det också. Jag ångrade mig som fan men försökte att vänja mig vid det. Men till slut var det så fruktansvärt att när jag kollade mig i spegeln så såg jag mitt ansikte gradvis förvandlas till en ful turkbrud. Jag fick större, spetsigare näsa och mina ögonbryn var okontrollerbara. Nu säger jag inte att alla turkbrudar är fula, men jag var det som turk iallafall. Något så fruktansvärt!

Så idag är jag glad över att jag är snyggare än min drömturk även osminkad. Okej, jag må ha kvar lite svart runt ögonen från igår, men ni fattar.

Mur

Jag är ett veckert slott i rosa och vita toner, med silvertorn som glittrar i solen.
Jag är omgiven av en stor grå mur, byggd av självhat och fruktan.
En vallgrav av blod slingrar sig runt min mur.
Jag vill ha en bro, jag behöver en bro över det fruktade blodet.
Var min bro, riv muren och vi bygger en ny tillsammans.


Samma nätter väntar alla

Kan ej sova så jag jobbar lite med bildredigering, dock inte bilden under. Funderar på att städa till lite i rummet, byta gardiner igen. Aja, får se om jag pallar sedan.


Problematiska mat

Det är fan i mig iskallt ute, mina ben är som istappar och jag behöver gå till Ica och köpa något ätbart, exempel mackor. Det var nämligen potatis, fläsk och nån slags löksås idag. Jag åt en halv potatis, lite löksås och en hårdbrömacka. Så det känns som att lite hamburgekött, gurka och submackor skulle sitta fint.

Friska fläktar

Efter en noggran undersökning klockan 02:32 natten till första December kom jag fram till detta. Det är en infiltation, Markus och TMY har gått samman och startat HKK. Och nu undrar ni nog varför? Och jo, det ska jag berätta! För att jag är så jävla snygg, det kan icke bero på annat.

RSS 2.0