Otrohet

Det förundrar mig hur människor kan älska så hårt och sedan sluta så tvärt. Hur man kan vara otrogen mot den människan man lovat evig trohet till, även vid ung ålder. Jag förstår verkligen inte på mig människor och i synnerhet inte de som byter partner stup i kvarten.

Och är man en gång otrogen så finns det inget som säger att man inte kommer att vara det framöver. För det kommer säkerligen att hända att du får det där bakfylle samtalet klockan 3 på eftermiddagen om hur ledsen han/hon är. Och att han/hon aldrig ska göra det igen. Han/hon kanske får sig en rejäl utskällning av dig och sedan är det lungt. Men man känner på när någon vaktar över en som en hök. "Prata inte med den och den personen. Gör inte si och gör inte så." Men till slut kommer din partner att lessna, du blir rådissad och han/hon går tillbaka till den han/hon en gång hade en affär med.

Ett förhållande fungerar inte med otrohet. Du kommer aldrig att sluta hata den din partner hade en affär med, även om du inte hatar din partner. Det kommer alltid att vara slynans fel.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0